Jak uwieść żonatego faceta? - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 20:09   #481
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez dalilah12345 Pokaż wiadomość
Hmm.. a skąd wiesz jaka się urodziłam a na ile jestem cwana?? Widzisz, ja przynajmniej nie jestem ograniczona w działaniach przez jakieś morale z d... wzięte. Ech... jutro jak się z moim najdroższym zobaczę to muszę mu przed wyjściem z domu dyskretnie koszulę szminką pobrudzić... W końcu trzeba zacząć działać
i to szybko,bo znajdzie sobie młodszą
czas każdego posuwa
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:11   #482
JanePanzram
Zakorzenienie

Jeśli to prowo, a autorka leci "z trolla" nieco teraz, to przynajmniej człowiek sobie poczytał temat zabawny
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:11   #483
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
większość piszących tu osób to zdradzone kobiety żądne krwi kochanek
to ja ci napiszę jako była kochanka i kobieta, która ma faceta z odzysku za to sama nigdy nie była żoną. Pchasz się w bagno i tyle. Facet ma ciebie i żonkę do ciupciania, tobie mydli oczy wielkim uczuciem a ty się nakręcasz jak gimnazjalistka. Tyle z tego będziesz miała, że się emocjonalnie będziesz męczyć i będziesz nieszczęśliwa.
mnie nikt nie zdradził,bo jam zayebista jest
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:13   #484
zakonna
Naczelna Nastolatka

oj tam, oj tam. My się po prostu nie znamy i prawdziwej miłości rozpoznać nie potrafimy, ewentualnie zazdraszczamy autorce jej szczęścia i zawiść przez nas przemawia. Wszak każda z nas takiego ogiera by mieć chciała.
Stary 2013-05-25, 20:13   #485
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
Jeśli to prowo, a autorka leci "z trolla" nieco teraz, to przynajmniej człowiek sobie poczytał temat zabawny
a ja w historię wierzę. desperacja i brak penisa z niejednej zrobił imbecyla.

ale wątek zabawny, fakt
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:13   #486
Hultaj
BAN stały

obstawiam tradycyjnie jakąś pracę zaliczeniową, wszak sesja is kaming

ale trza jej przyznać, że temat założyła calkiem smiechowy :P
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:18   #487
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
oj tam, oj tam. My się po prostu nie znamy i prawdziwej miłości rozpoznać nie potrafimy, ewentualnie zazdraszczamy autorce jej szczęścia i zawiść przez nas przemawia. Wszak każda z nas takiego ogiera by mieć chciała.
no racja. co to za chłop, któremu jedna wystarcza... łajza bez ikry. Zazdroszczę. Myślisz autorko, że i mnie jego wielkie serce pomieści?
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 20:19   #488
madana
Zakorzenienie

No i nie znamy reakcji żony, może być taka:
http://demotywatory.pl/4049954

Mnie tam wątek robi wieczór, gdy moich 3 facetów rajcuje się ponoć ważnym meczem

Moja koleżanka miała w pracy taki przypadek: wpadła rozwścieczona żona szefa, za kudły wyciągnęła młodą pracownicę, która - tajemnica firmy - była umilaczem pana i roiła sobie w główce bycie żonką- następnego dnia już nie pracowała.

Edytowane przez madana
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:21
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:22   #489
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
mistrzowskie
Stary 2013-05-25, 20:25   #490
Galway Girl
Przyczajenie

Witam,

Droga Autorko przeglądałam forum i trafiłam na ten wątek.
Po przestudiowaniu go, pierwszy raz w życiu postanowiłam wypowiedzieć się na forum.
Moja historia jest podobna do Twojej.
Jest młoda zakompleksiona, niedoświadczona kobieta i jest on żonaty mężczyzna. Nie od samego początku znajomości pojawiły się emocję tego typu. To się zdażyło z czasem, nie z mojej strony wniknęła inicjatywa. On przez bardzo długi czas zabiegał o mnie. Od samego początku wiedziałam o jego stanie cywilnym i sytuacji w jego domu.
Moja historia jest bardzo skomplikowana, bardzo to mało powiedziane, może nawet zahaczać o dobry scenariusz filmowy.
Różnica w między Nami droga Autorko polega na tym, że ja go nie chciałam uwieść przez bardzo długi czas nie chciałam się z Nim nawet spotkać (mieszkamy w innych miastach), ale stało się.
Po długich namowach, błaganiach wręcz zgodziłam się żeby przyjechał. Spędziliśmy weekend, nie przespałam się z Nim, ale to i tak była zdrada.
Problem polega na tym, że nigdy żadem mężczyzna nie zachowywał się wobec mnie w taki sposób słowa gest to było nie do opisania. Wiem też że nie chciałabym rozbijać jego rodziny i On sam nie chce tego robić to było ustalone od początku.
I tu się pojawia ale, może moja wypowiedz trochę Ci pomoże, może jej nie zrozumiesz, bo jest dosyć chaotyczna nie wiem jak mam to opisać, bo boli mnie to cholernie i nie wiem kiedy mi przejdzie, może będę dla Ciebie przykładem.
Przez około 5 miesięcy czułe słowa, wyznania, gesty itp wszystko to było z jego strony ja trzymałam się na dystans głównie z powodu jego sytuacji. To wszystko doprowadziło do tego, że zakochałam się w Nim. Pierwszy raz w moim życiu zakochałam się. I pomimo tego że go kocham, chociaż tego mu nie powiedziałam nie chce rozbijać jego rodziny i nigdy bym nie chciała.
Z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać, tzn nada się kontaktujemy ponieważ jesteśmy związani sprawami służbowymi, jednak odciął się ode mnie całkowicie.
I jestem teraz tu całkiem sama, ze swoimi uczuciami pozostawiona na pastwę losu.
Myślisz że Cie kocha,nie kocha.
Myślisz,że zostawi żonę dla Ciebie, nie zostawi bo tak było by dla niego za trudno. Teraz ma wygodną żonę która dba o niego, dba o dom, rodzinę a on nie odejdzie do kobiety "nie pewnej", swoją żonę zna wie czego od niej oczekiwać, maja utarte zwyczaje, tak jest wygodniej i chociaż nie wiem jak bardzo byś go zadowalała skakała na rzęsach, jednocześnie żonglując piłeczkami i tak nie odejdzie.
Prędzej czy później zostawi Cię.
I pozostaniesz tak żałosna jak ja. Przeżywając swoją pierwszą miłość nad paczką papierosów i butelką wina.

Odpuść sobie zanim będzie za późno.
Galway Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:26   #491
WackelDackel
BAN stały

Za żonatych biorą się desperatki albo pasztety. Albo dwa w jednym.
WackelDackel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:33   #492
ARAKSJEL
Hrodebert

I ładne perfidne >dla sportu.
ARAKSJEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:33   #493
ladyInGreen
Zadomowienie

Cytat:
Hmm.. a skąd wiesz jaka się urodziłam a na ile jestem cwana?? Widzisz, ja przynajmniej nie jestem ograniczona w działaniach przez jakieś morale z d... wzięte. Ech... jutro jak się z moim najdroższym zobaczę to muszę mu przed wyjściem z domu dyskretnie koszulę szminką pobrudzić... W końcu trzeba zacząć działać
Boże... Chroń nas od takich larw
Wiesz, ja bardzo mocno wierzę w karmę i jestem pewna, że krzywda którą chcesz zesłać na tą rodzinę, do ciebie wróci prędzej czy później.

I bardzo się mylisz co do "morali z d. wziętych", bo człowiek bez wartości życiowych jest g... wart.
Stary 2013-05-25, 20:45   #494
JanePanzram
Zakorzenienie

Ja w taką karmę nie wierzę, życie przeczy temu w wielu przypadkach - ale nie uważam z tego powodu, że trza wszelkie zasady odrzucić, skoro i tak nic za to nie grozi.

No i niech nie grozi, więcej, niech życie nawet stokrotnie wynagradza ludzi bez zasad - ale co mnie konkretnie do tego? Z tego tylko powodu nie trzeba od razu taką drogą iść.

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:46
Stary 2013-05-25, 20:47   #495
overmind
Rozeznanie

Cytat:
Do zony wykonać anonimowy telefon i grubym głosem powiedzieć:
sprawdz męzowi majtasy, ma tam fleki, bynajmniej nie od tego co myslisz
ehhh, gównia.na sprawa :/
overmind jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:51   #496
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Galway Girl Pokaż wiadomość

Moja historia jest bardzo skomplikowana, bardzo to mało powiedziane, może nawet zahaczać o dobry scenariusz filmowy.
Mylisz sie. Jest banalna do bolu.

Cytat:
Różnica w między Nami droga Autorko polega na tym, że ja go nie chciałam uwieść przez bardzo długi czas nie chciałam się z Nim nawet spotkać (mieszkamy w innych miastach), ale stało się.

No jasne, stalo sie. Samo. Los tak chcial.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 20:52   #497
JanePanzram
Zakorzenienie

Ja to łączę raczej z tym, pod jaką gwiazdą się człowiek urodził:
jeden pod szczęśliwą gwiazdą urodzony, w czepku jak to się mówi - i ten tysiąc osób skrzywdzi i na koniec życia i tak on ostatni będzie się śmiał.
Drugi tysiącowi osób pomoże - i na koniec życia zdechnie jak pies pod płotem, bo szczęścia brakło.

Ale jak to ma wpływać na mnie, jak to ma mi nakazywać, jak mam działać - nie wiem i związku nie widzę. To mnie na koniec łeb będzie bolał, że zrobiłam coś źle.

Ślicznie to opisał Marian Załucki, to jest perełka dla mnie
Ani mu ludzie niestraszni, ani losu złośliwość...
Ten człowiek śpi spokojnie, bo wierzy w n i e s p r a w i e d l i w o ś ć...

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:55
Stary 2013-05-25, 20:55   #498
Galway Girl
Przyczajenie

Nie stało się samo, uczestniczyłam w tym tak samo, nie szukam tu pocieszenia ani zrozumienia.
Wypowiedziałam się żeby moja historia była przestrogą dla innych takich samych idiotek jak i ja.

Nie znasz mojej historii do początku do samego końca więc nie wypowiadaj się czy jest banalna czy nie.
Stary 2013-05-25, 21:03   #499
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie stało się samo, uczestniczyłam w tym tak samo, nie szukam tu pocieszenia ani zrozumienia.
Wypowiedziałam się żeby moja historia była przestrogą dla innych takich samych idiotek jak i ja.

Nie znasz mojej historii do początku do samego końca więc nie wypowiadaj się czy jest banalna czy nie.
A co jest niebanalnego w byciu kochanka faceta poznanego w zwiazku z praca? Chyba kazdej kochanicy jej historia w trakcie wydaje sie niezwykla, no TAKIE UCZUCIE, wielkie, skomplikowane, jak tu nie ulec... A to przeciez banal jakich mnostwo wokol.
Stary 2013-05-25, 21:04   #500
Konto usunięte

Cytat:
Uwazam, ze jak ktos jest glupi to zadna przestroga mu nie pomoze.

Cytat:

I tak sie pocieszasz? Wmawiajac sobie, ze Twoja historia jest oryginalna i wyjatkowa?
Chyba niewiele sie na wlasnych bledach nauczylas zatem.

Bylas kochanka. Facet nie zostawil zony dla Ciebie a Ty to teraz przezywasz.
Rzeczywiscie nic banalnego w tym nie ma. Mozna rzecz, ze to skrzyzowanie The Bridges of Madison County, Titanica i I am legend. Historia jedyna w swoim rodzaju.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:11   #501
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:

Mnie tam wątek robi wieczór, gdy moich 3 facetów rajcuje się ponoć ważnym meczem

Moja koleżanka miała w pracy taki przypadek: wpadła rozwścieczona żona szefa, za kudły wyciągnęła młodą pracownicę, która - tajemnica firmy - była umilaczem pana i roiła sobie w główce bycie żonką- następnego dnia już nie pracowała.
Powiem Ci, że zaczynam się bać!
dalilah12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:11   #502
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wszystkie kochanki sobie wmawiają, że ich historia, to jest właśnie ta HISTORIA. Niebanalna, wyjątkowa, o namiętności, jakiej świat nie widział.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:13   #503
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Witam,

Droga Autorko przeglądałam forum i trafiłam na ten wątek.
Po przestudiowaniu go, pierwszy raz w życiu postanowiłam wypowiedzieć się na forum.
Moja historia jest podobna do Twojej.
Jest młoda zakompleksiona, niedoświadczona kobieta i jest on żonaty mężczyzna. Nie od samego początku znajomości pojawiły się emocję tego typu. To się zdażyło z czasem, nie z mojej strony wniknęła inicjatywa. On przez bardzo długi czas zabiegał o mnie. Od samego początku wiedziałam o jego stanie cywilnym i sytuacji w jego domu.
Po długich namowach, błaganiach wręcz zgodziłam się żeby przyjechał. Spędziliśmy weekend, nie przespałam się z Nim, ale to i tak była zdrada.
Problem polega na tym, że nigdy żadem mężczyzna nie zachowywał się wobec mnie w taki sposób słowa gest to było nie do opisania. Wiem też że nie chciałabym rozbijać jego rodziny i On sam nie chce tego robić to było ustalone od początku.
I tu się pojawia ale, może moja wypowiedz trochę Ci pomoże, może jej nie zrozumiesz, bo jest dosyć chaotyczna nie wiem jak mam to opisać, bo boli mnie to cholernie i nie wiem kiedy mi przejdzie, może będę dla Ciebie przykładem.
Przez około 5 miesięcy czułe słowa, wyznania, gesty itp wszystko to było z jego strony ja trzymałam się na dystans głównie z powodu jego sytuacji. To wszystko doprowadziło do tego, że zakochałam się w Nim. Pierwszy raz w moim życiu zakochałam się. I pomimo tego że go kocham, chociaż tego mu nie powiedziałam nie chce rozbijać jego rodziny i nigdy bym nie chciała.
Z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać, tzn nada się kontaktujemy ponieważ jesteśmy związani sprawami służbowymi, jednak odciął się ode mnie całkowicie.
I jestem teraz tu całkiem sama, ze swoimi uczuciami pozostawiona na pastwę losu.
Myślisz że Cie kocha,nie kocha.
Myślisz,że zostawi żonę dla Ciebie, nie zostawi bo tak było by dla niego za trudno. Teraz ma wygodną żonę która dba o niego, dba o dom, rodzinę a on nie odejdzie do kobiety "nie pewnej", swoją żonę zna wie czego od niej oczekiwać, maja utarte zwyczaje, tak jest wygodniej i chociaż nie wiem jak bardzo byś go zadowalała skakała na rzęsach, jednocześnie żonglując piłeczkami i tak nie odejdzie.
Prędzej czy później zostawi Cię.
I pozostaniesz tak żałosna jak ja. Przeżywając swoją pierwszą miłość nad paczką papierosów i butelką wina.

Odpuść sobie zanim będzie za późno.
A nie myślisz, że on to zakończył właśnie dlatego ze trzymałaś go na dystans i okazywałaś że nie chcesz tego? Może uznał, że nie ma sensu walczyć dalej...
dalilah12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:15   #504
madana
Zakorzenienie

Cytat:
A nie myślisz, że on to zakończył właśnie dlatego ze trzymałaś go na dystans i okazywałaś że nie chcesz tego? Może uznał, że nie ma sensu walczyć dalej...
- a twój walczy, abyś została żoną nr 2?
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:16   #505
WackelDackel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ARAKSJEL Pokaż wiadomość
I ładne perfidne >dla sportu.
Takie to za kasiastych się biorą. Dla kasy.
WackelDackel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:17   #506
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
póki co to bezczelnie wbrew mówi że kocha aktualną żonę nr 1
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:17   #507
Konto usunięte

Cytat:
Dokladnie. Teraz pewnie siedzi z zonka i Bridget Jones oglada . Maskuje swoja walke niesamowicie .
Stary 2013-05-25, 21:18   #508
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
LOL. Wystarczylby zlozony przez niego pozew o rozwod.
Stary 2013-05-25, 21:18   #509
zakonna
Naczelna Nastolatka

wackel ty trochę głupoty pieprzysz, wiesz o tym?
Stary 2013-05-25, 21:19   #510
Galway Girl
Przyczajenie

po 1 zdefiniuj słowo kochanka?
po 2 nigdy nie chciałam żeby zostawił dla mnie swoją żonę o czym pisałam ale widzę, że lepiej jest wybiórczo łapać słowa żeby pasowały do danej wypowiedzi.
po 3 przeżywam nie to, że nie zostawił dla mnie żony, tylko że w tej tragi-komicznej sytuacji byłam na tyle głupia żeby się zakochać. I nie wiem , może takie super woman jak Ty wstają z krzeła strzepują ręce mruczą pod nosem "a co tam" i idą dalej. Niestety nie wszystkie są takie genialne.
po 4 chciałam pomóc założycielce tego wątku, ale wdawanie się w dyskusję wydaje mi się bezsensowne.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości