![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
czas każdego posuwa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Jeśli to prowo, a autorka leci "z trolla" nieco teraz, to przynajmniej człowiek sobie poczytał temat zabawny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Naczelna Nastolatka
|
oj tam, oj tam. My się po prostu nie znamy i prawdziwej miłości rozpoznać nie potrafimy, ewentualnie zazdraszczamy autorce jej szczęścia i zawiść przez nas przemawia. Wszak każda z nas takiego ogiera by mieć chciała.
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
BAN stały
|
obstawiam tradycyjnie jakąś pracę zaliczeniową, wszak sesja is kaming
![]() ![]() ale trza jej przyznać, że temat założyła calkiem smiechowy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
No i nie znamy reakcji żony, może być taka:
http://demotywatory.pl/4049954 Mnie tam wątek robi wieczór, gdy moich 3 facetów rajcuje się ponoć ważnym meczem ![]() Moja koleżanka miała w pracy taki przypadek: wpadła rozwścieczona żona szefa, za kudły wyciągnęła młodą pracownicę, która - tajemnica firmy ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-05-25 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Przyczajenie
|
Witam,
Droga Autorko przeglądałam forum i trafiłam na ten wątek. Po przestudiowaniu go, pierwszy raz w życiu postanowiłam wypowiedzieć się na forum. Moja historia jest podobna do Twojej. Jest młoda zakompleksiona, niedoświadczona kobieta i jest on żonaty mężczyzna. Nie od samego początku znajomości pojawiły się emocję tego typu. To się zdażyło z czasem, nie z mojej strony wniknęła inicjatywa. On przez bardzo długi czas zabiegał o mnie. Od samego początku wiedziałam o jego stanie cywilnym i sytuacji w jego domu. Moja historia jest bardzo skomplikowana, bardzo to mało powiedziane, może nawet zahaczać o dobry scenariusz filmowy. Różnica w między Nami droga Autorko polega na tym, że ja go nie chciałam uwieść przez bardzo długi czas nie chciałam się z Nim nawet spotkać (mieszkamy w innych miastach), ale stało się. Po długich namowach, błaganiach wręcz zgodziłam się żeby przyjechał. Spędziliśmy weekend, nie przespałam się z Nim, ale to i tak była zdrada. Problem polega na tym, że nigdy żadem mężczyzna nie zachowywał się wobec mnie w taki sposób słowa gest to było nie do opisania. Wiem też że nie chciałabym rozbijać jego rodziny i On sam nie chce tego robić to było ustalone od początku. I tu się pojawia ale, może moja wypowiedz trochę Ci pomoże, może jej nie zrozumiesz, bo jest dosyć chaotyczna nie wiem jak mam to opisać, bo boli mnie to cholernie i nie wiem kiedy mi przejdzie, może będę dla Ciebie przykładem. Przez około 5 miesięcy czułe słowa, wyznania, gesty itp wszystko to było z jego strony ja trzymałam się na dystans głównie z powodu jego sytuacji. To wszystko doprowadziło do tego, że zakochałam się w Nim. Pierwszy raz w moim życiu zakochałam się. I pomimo tego że go kocham, chociaż tego mu nie powiedziałam nie chce rozbijać jego rodziny i nigdy bym nie chciała. Z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać, tzn nada się kontaktujemy ponieważ jesteśmy związani sprawami służbowymi, jednak odciął się ode mnie całkowicie. I jestem teraz tu całkiem sama, ze swoimi uczuciami pozostawiona na pastwę losu. Myślisz że Cie kocha,nie kocha. Myślisz,że zostawi żonę dla Ciebie, nie zostawi bo tak było by dla niego za trudno. Teraz ma wygodną żonę która dba o niego, dba o dom, rodzinę a on nie odejdzie do kobiety "nie pewnej", swoją żonę zna wie czego od niej oczekiwać, maja utarte zwyczaje, tak jest wygodniej i chociaż nie wiem jak bardzo byś go zadowalała skakała na rzęsach, jednocześnie żonglując piłeczkami i tak nie odejdzie. Prędzej czy później zostawi Cię. I pozostaniesz tak żałosna jak ja. Przeżywając swoją pierwszą miłość nad paczką papierosów i butelką wina. Odpuść sobie zanim będzie za późno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
BAN stały
|
Za żonatych biorą się desperatki albo pasztety. Albo dwa w jednym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Hrodebert
|
I ładne perfidne >dla sportu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, ja bardzo mocno wierzę w karmę i jestem pewna, że krzywda którą chcesz zesłać na tą rodzinę, do ciebie wróci prędzej czy później. I bardzo się mylisz co do "morali z d. wziętych", bo człowiek bez wartości życiowych jest g... wart.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Ja w taką karmę nie wierzę, życie przeczy temu w wielu przypadkach - ale nie uważam z tego powodu, że trza wszelkie zasady odrzucić, skoro i tak nic za to nie grozi.
No i niech nie grozi, więcej, niech życie nawet stokrotnie wynagradza ludzi bez zasad - ale co mnie konkretnie do tego? Z tego tylko powodu nie trzeba od razu taką drogą iść. Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-25 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No jasne, stalo sie. Samo. Los tak chcial. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Ja to łączę raczej z tym, pod jaką gwiazdą się człowiek urodził:
jeden pod szczęśliwą gwiazdą urodzony, w czepku jak to się mówi - i ten tysiąc osób skrzywdzi i na koniec życia i tak on ostatni będzie się śmiał. Drugi tysiącowi osób pomoże - i na koniec życia zdechnie jak pies pod płotem, bo szczęścia brakło. Ale jak to ma wpływać na mnie, jak to ma mi nakazywać, jak mam działać - nie wiem i związku nie widzę. To mnie na koniec łeb będzie bolał, że zrobiłam coś źle. Ślicznie to opisał Marian Załucki, to jest perełka dla mnie ![]() Ani mu ludzie niestraszni, ani losu złośliwość... Ten człowiek śpi spokojnie, bo wierzy w n i e s p r a w i e d l i w o ś ć... Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-25 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 |
Przyczajenie
|
Nie stało się samo, uczestniczyłam w tym tak samo, nie szukam tu pocieszenia ani zrozumienia.
Wypowiedziałam się żeby moja historia była przestrogą dla innych takich samych idiotek jak i ja. Nie znasz mojej historii do początku do samego końca więc nie wypowiadaj się czy jest banalna czy nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I tak sie pocieszasz? Wmawiajac sobie, ze Twoja historia jest oryginalna i wyjatkowa? Chyba niewiele sie na wlasnych bledach nauczylas zatem. Bylas kochanka. Facet nie zostawil zony dla Ciebie a Ty to teraz przezywasz. Rzeczywiscie nic banalnego w tym nie ma. Mozna rzecz, ze to skrzyzowanie The Bridges of Madison County, Titanica i I am legend. Historia jedyna w swoim rodzaju. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie kochanki sobie wmawiają, że ich historia, to jest właśnie ta HISTORIA. Niebanalna, wyjątkowa, o namiętności, jakiej świat nie widział.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Naczelna Nastolatka
|
wackel ty trochę głupoty pieprzysz, wiesz o tym?
![]() |
#510 |
Przyczajenie
|
po 1 zdefiniuj słowo kochanka?
po 2 nigdy nie chciałam żeby zostawił dla mnie swoją żonę o czym pisałam ale widzę, że lepiej jest wybiórczo łapać słowa żeby pasowały do danej wypowiedzi. po 3 przeżywam nie to, że nie zostawił dla mnie żony, tylko że w tej tragi-komicznej sytuacji byłam na tyle głupia żeby się zakochać. I nie wiem , może takie super woman jak Ty wstają z krzeła strzepują ręce mruczą pod nosem "a co tam" i idą dalej. Niestety nie wszystkie są takie genialne. po 4 chciałam pomóc założycielce tego wątku, ale wdawanie się w dyskusję wydaje mi się bezsensowne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.