Rossmann cz. XIX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-29, 21:40   #481
Justine1989
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
W Douglasie to dopiero u mnie kręcili nosem na próbkę tego podkładu Chyba za dużo osób ich zamęczało, a potem kupowało na allegro
baaardzo prawdopodobne
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 21:48   #482
mamaAmelka
Zakorzenienie

Kupiłam wczoraj dwufazową odżywkę do włosów Ce Ce Med w CND a 9,90 zł. Dziś chciałam dokupić drugą i oczywiście już nie było , a odwiedziłam dwa R. w moim mieście. Zastanawiam się czy jest sens pojechać kilka km dalej do dużego Rosska, pewnie jej już nie dostanę, ale może będą inne ciekawe CND
Stary 2013-08-29, 22:00   #483
Madziulllka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj dwufazową odżywkę do włosów Ce Ce Med w CND a 9,90 zł. Dziś chciałam dokupić drugą i oczywiście już nie było , a odwiedziłam dwa R. w moim mieście. Zastanawiam się czy jest sens pojechać kilka km dalej do dużego Rosska, pewnie jej już nie dostanę, ale może będą inne ciekawe CND
A dobra jest dla Twoich włosów ta odżywka?

Proszę o odpisywanie w moich wątkach
Madziulllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:09   #484
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
u mnie stoi tam gdzie kremy do twarzy (półki oznaczone jako 30+ albo 40+) na dolnych półkach
Taaak, dzięki, już mi to dziewczyny podpowiadały, ale ostatnio byłam w moim Rossmannie, prześledziłam uważnie cały dział pielęgnacyjny (kremy, toniki itp.), tam stoją też podkłady z Lirene i AA i nic nie znalazłam. Pytałam Pani, ale ona... chyba nie była w temacie
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:15   #485
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
baaardzo prawdopodobne
No wybacz ale jak mozna kupic w hebe tesco czy na allegro za pol ceny to kazdy kupuje
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 22:33   #486
gfpink
Zadomowienie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42532381]No wybacz ale jak mozna kupic w hebe tesco czy na allegro za pol ceny to kazdy kupuje [/QUOTE]
racja

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Dziewczyny macie może jakąś sprawdzoną odżywkę bez spłukiwania? Nie mam dosyć wymagających włosów, lekka skłonność do przetłuszczania, wybadają "sezonowo" <czyli w określonej fazie cyklu jakby intensywniej>

gfpink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:12   #487
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulllka Pokaż wiadomość
A dobra jest dla Twoich włosów ta odżywka?
Nie zdążyłam się o tym przekonać, bo tego samego dnia poszła w świat nie sądziłam, że potem będzie tak trudno ją dostać sugerowałam się opinią na KWC i chciałam jej spróbować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 23:21   #488
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Byłam w R, nie potrzebowałam niczego, ale wpadł szampon https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...n-shampoo.html był w CND za 1,99 to żal mi było nie wziąć

O jaka okazyjna cena

Ja dziś kupiłam pastę Colodent (nie jest rewelacyjna, ale do przeżycia) za całe 2,29 zł I mój ulubiony żel z Fa za 4 z groszem też w CND Mam nadzieję, że jutro dostane jeszcze odżywkę z Marc Anthony, bo dopiero po powrocie do domu zobaczyłam, ze ma spoko recenzje na KWC,a była za 15zł.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 23:29   #489
Madziulllka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zdążyłam się o tym przekonać, bo tego samego dnia poszła w świat nie sądziłam, że potem będzie tak trudno ją dostać sugerowałam się opinią na KWC i chciałam jej spróbować
Rozumiem, na moje włosy nie działała, raczej koszmarnie ją wspominam , ledwo ją skończyłam. Widać niektórzy mają inne zdanie, bo w moim Rossmannie też ją wymiotło od razu, więc nie wiem czy znajdziesz jeszcze, w sumie u mnie jeden tylko Rossmann to może w większych miastach gdzieś jeszcze będzie.

Stary 2013-08-29, 23:37   #490
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulllka Pokaż wiadomość
Rozumiem, na moje włosy nie działała, raczej koszmarnie ją wspominam , ledwo ją skończyłam. Widać niektórzy mają inne zdanie, bo w moim Rossmannie też ją wymiotło od razu, więc nie wiem czy znajdziesz jeszcze, w sumie u mnie jeden tylko Rossmann to może w większych miastach gdzieś jeszcze będzie.
Nie jest to raczej dla mnie konieczny zakup chciałam ją wypróbować, a cena w CND zachęcająca
Obecnie używam produktów Balmain Hair i jestem z nich bardzo zadowolona.
Stary 2013-08-30, 00:23   #491
Iskierka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anabella43 Pokaż wiadomość
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić Colorastay Mam cere mieszaną i używam Revlonu własnie do cery tlustej. Mocno kryje i przede wszystkim co dla mnie ważne np. jak spędzam 12 h na uczelni to to że utrzymuje sie na twarzy cały dzien i nie swiece sie po 3 h jak psu jajca Jednak uważam że na lato i 30st. upały jest za ciężki. Używam go tylko zimą/jesienia i sprawdza się rewelacyjnie
Helthy mix miałam teraz na lato i własnie kończę. Nie mam porowniania do nowej wersji bo zamawialam z allegro starszą Moim zdaniem genialny, lekki w sam raz na lato. wiadomo skóra w upały musi miec czym oddychać. a pewno wróce do niego w przyszlym roku Dobrym zamiennikiem jest Rimmel Wake me up również lżejszy i uzywany przeze mnie w porze wiosenno letniej

A ja bym poleciła La Roche Posay Tolerine Teint, czesto są na niego przeceny w Super Pharmie. Mam bardzo tłustą skórę i nie sądzę, aby jakikolwiek podkład zmatowił taki typ cery, prędzej matujący krem + bibułki matujące + ewentualnie puder. Ale La Roche ma tak mocne krycie, że w zupełności bibułki i trochę różu na policzki wystarczą jako makijaż. Polecam go, u mnie się sprawdził. Trochę brudzi, ale który podkład tego nie robi. I bardzo długo wytrzymuje na twarzy, nie schodzi z twarzy "plamami" tylko jakoś tak się wtapia. Dla mnie strzał w dziesiatkę. Na lato trochę za ciężki (ewentualnie miejscowo jako korektor) ale na jesień zime, rewelacja.

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
A dla mnie Wake me up jest idealny

Dopiero skapowałam się, ze jest nowy watek

Polecicie jakiś łagodny żel do mycia twarzy?Mam cerę mieszaną.
Polecam żel do mycia twarzy z Bourjois ogórkowy, śliczny zapach, można go złapać czasem na promocji (ja kupiłam w maju płyn miceralny + żel za 20 zł właśnie w Rossmannie). Troszkę ściąga, ale nie znacznie , na pewno mniej niż te Clean and Cleary czy AA do cery atopowej, moja skóra była ściągnięta po nich).

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Dobra, to mam pytanie odnośnie podkładów. Czy kupię w Rossmannie jakiś porządny podkład do cery mieszanej, który w miarę kryje, matuje i jest trwały? Już nie mam pojęcia, za co się brać. Jedni doradzają Revlon, inni odradzają, a czas tyka, ponieważ nie chcę świecić przebarwieniami potrądzikowymi na zajęciach w październiku.
La Roche Posay Toleriane Teint ..świetne krycie jak wyżej napisałam zresztą. Ja bym się w Revlona nie pchała, ale to moja osobista opinia bo nie mam za dobrych doświadczeń, ale każdy lubi coś innego. No i Cena podkładów z La Roche odstrasza niestety, ale krycie mają super no i dobrą wydajność. Więc na przecenie podkład możesz dorwać za 65 zł, a starcza na 2-3 miesięcy.

Edytowane przez Iskierka215
Czas edycji: 2013-08-30 o 00:25
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 08:52   #492
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość
A ja bym poleciła La Roche Posay Tolerine Teint, czesto są na niego przeceny w Super Pharmie. Mam bardzo tłustą skórę i nie sądzę, aby jakikolwiek podkład zmatowił taki typ cery, prędzej matujący krem + bibułki matujące + ewentualnie puder. Ale La Roche ma tak mocne krycie, że w zupełności bibułki i trochę różu na policzki wystarczą jako makijaż. Polecam go, u mnie się sprawdził. Trochę brudzi, ale który podkład tego nie robi. I bardzo długo wytrzymuje na twarzy, nie schodzi z twarzy "plamami" tylko jakoś tak się wtapia. Dla mnie strzał w dziesiatkę. Na lato trochę za ciężki (ewentualnie miejscowo jako korektor) ale na jesień zime, rewelacja.

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Polecam żel do mycia twarzy z Bourjois ogórkowy, śliczny zapach, można go złapać czasem na promocji (ja kupiłam w maju płyn miceralny + żel za 20 zł właśnie w Rossmannie). Troszkę ściąga, ale nie znacznie , na pewno mniej niż te Clean and Cleary czy AA do cery atopowej, moja skóra była ściągnięta po nich).

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

La Roche Posay Toleriane Teint ..świetne krycie jak wyżej napisałam zresztą. Ja bym się w Revlona nie pchała, ale to moja osobista opinia bo nie mam za dobrych doświadczeń, ale każdy lubi coś innego. No i Cena podkładów z La Roche odstrasza niestety, ale krycie mają super no i dobrą wydajność. Więc na przecenie podkład możesz dorwać za 65 zł, a starcza na 2-3 miesięcy.
2-3 miesiące??? Toż to tragiczna wydajność. Mi revlon cs starcza na 7-8 miesięcy przy codziennym stosowaniu.
Stary 2013-08-30, 09:31   #493
Marybeth
Rozeznanie

Iskierka215, być może ten La Roche Posay byłby dobry dla mojej skóry ze skłonnościami do niespodzianek, jednak wydanie tyle kasy za coś, co może się nie sprawdzić byłoby jak postrzelenie siebie samej w nogę. No i przede wszystkim, nie mam zamiaru używać podkładu codziennie.

Nie wiem, nie wiem, co mam robić i co kupić. ;D Ciągle męczy mnie ten Revlon...
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:34   #494
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
2-3 miesiące??? Toż to tragiczna wydajność.
Też używam codziennie Revlonu i starcza mi max na 3 miesiące, a nie kładę go na twarz nie wiadomo ile, więc jak widać wydajny podkład rzecz względna. Nie wyobrażam sobie tego, żeby jakikolwiek podkład do codziennego stosowania miałby mi starczyć 8 mc
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:39   #495
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Też używam codziennie Revlonu i starcza mi max na 3 miesiące, a nie kładę go na twarz nie wiadomo ile, więc jak widać wydajny podkład rzecz względna. Nie wyobrażam sobie tego, żeby jakikolwiek podkład do codziennego stosowania miałby mi starczyć 8 mc
Zacznijmy od tego, że Revlon ma fatalne opakowanie - pompki, tubki jakoś pozwalają ograniczyć zużycie, a tu jak się wyleje za dużo, to nawet jak spróbujemy otrzeć dłoń o szyjkę, to i tak coś się zmarnuje

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 09:44   #496
MattersAtAll
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cekiny Pokaż wiadomość
dziewczynki coś na końcówki?
Jedwab Joanna jest całkiem fajny, jest gęsty więc wystarczy mała ilość

MattersAtAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:57   #497
jofka
Zadomowienie

Rossmann cz. XIX

Cytat:
2-3 miesiące??? Toż to tragiczna wydajność. Mi revlon cs starcza na 7-8 miesięcy przy codziennym stosowaniu.
Moim zdaniem podkład LRP ma znacznie lepszą wydajność- spokojnie pól roku codziennego stosowania. Jego naprawdę daje się minimalne ilości. Jest to bardzo dobry podkład-polecam!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Iskierka215, być może ten La Roche Posay byłby dobry dla mojej skóry ze skłonnościami do niespodzianek, jednak wydanie tyle kasy za coś, co może się nie sprawdzić byłoby jak postrzelenie siebie samej w nogę. No i przede wszystkim, nie mam zamiaru używać podkładu codziennie.

Przede wszystkim przewaga LRP nad CS widoczna jest w tym,że pierwszy nie powoduje pogorszenia stanu cery. Jest stworzony dla osób z problematyczną cerą.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:13   #498
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zacznijmy od tego, że Revlon ma fatalne opakowanie - pompki, tubki jakoś pozwalają ograniczyć zużycie, a tu jak się wyleje za dużo, to nawet jak spróbujemy otrzeć dłoń o szyjkę, to i tak coś się zmarnuje
dlatego ja go z butelki nie wylewam tylko wyciągam potrzebną mi ilość drewnianym patyczkiem (takim do odsuwania skórek), ale nie wyobrażam sobie żebym miała go zużyć w 2 miesiące, musiałabym 3 razy dziennie zmywać makijaż i nakładać go od nowa
Stary 2013-08-30, 10:31   #499
nieznana4
Raczkowanie

colinca gdzie można kupić ten puder Jadwigi? Słyszałam o nim sporo pozytywnych opinii ale nigdy go nie widziałam.
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 10:34   #500
jofka
Zadomowienie

Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez nieznana4 Pokaż wiadomość
colinca gdzie można kupić ten puder Jadwigi? Słyszałam o nim sporo pozytywnych opinii ale nigdy go nie widziałam.
Ja kupowałam na Allegro.

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:44   #501
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez nieznana4 Pokaż wiadomość
bezpośrednio ze sklepu lub na allegro

Edytowane przez Aarion
Czas edycji: 2013-08-30 o 10:45
Aarion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 11:56   #502
Iskierka215
Raczkowanie

Cytat:
Jej , aż tyle? Nigdy w życiu żaden podkład na tyle mi nie wystarczył przy codziennym stosowaniu ( a o takim tu mowa). Często makijaż nakładam dwa razy dziennie: rano i na wieczór po kąpieli więc jak dla mnie to i tak jest to dobra wydajność, ponieważ podkład świetnie się sprawdza, dobrze kryje i nie muszę go nakładać kilkakrotnie w ciagu wieczoru w niektóre miejsca jak bywało z tańszymi podkładami. Ale każdy woli coś innego. Trochę zazdroszczę małych wydatków na podkłady .

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:

Poproś o kilka próbek w dobrej aptece i przetestuj.

Jofka dokładnie, odnośnie La Roche, mi też się twarz bardzo poprawiła. Kiedyś wręcz mnie piekła podczas nakładania podkładu. Teraz moja skóra jest jakby uspokojona, no i to krycie nawet największych czerwonych plam <3

Edytowane przez Iskierka215
Czas edycji: 2013-08-30 o 11:59
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:01   #503
Madziulllka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest to raczej dla mnie konieczny zakup chciałam ją wypróbować, a cena w CND zachęcająca
Obecnie używam produktów Balmain Hair i jestem z nich bardzo zadowolona.
Faktycznie cena zachęcająca do zakupu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 12:05   #504
rodzyneq84
Wtajemniczenie

GG do rodzyneq84

Witajcie Ja też Was podczytuję i ulegam sugestiom zakupowym Właśnie skończył mi się szampon i odżywka i tak kusicie tą alterrą, że chyba spróbuję
Stary 2013-08-30, 12:24   #505
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
to opakowanie woła o pomstę do nieba
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:48   #506
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
To mamy podobną skórę. Drogeryjne kremy robią mi więcej złego niż dobrego, choć kiedyś używałam tylko drogeryjnych. No i większosć kremów zapycha. A spróbuj tego z Ziaji kiedyś Wiem, że słowo Ziaja może odstraszać trochę, jeśli ktoś nie lubi tej firmy (tak jak ja), ale ten krem to jest wyjątek. Ceramidowy 50+. Nie zapycha, nie uczula, fajnie nawilża i nadaje się pod makijaż.
zapamiętam ten krem, chociaż ziajowe, które kiedyś miałam, powodowały straszny łzotok jak troszkę zbyt blisko oczu je nałożyłam... trochę nieufnie, ale może tego spróbuję

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę Na szczęście nic dla siebie nie znalazłam

Ja z Alterry używam regularnie odżywki Granat i Aloes- świetnie nawilża Maski z tej serii nie miałam. Używam ogólnie kosmetyków do włosów bez silikonów i ciężko mi coś znaleźć w R. Mojej mamie, która ma rozjaśniane i suche włosy kupuję odżywki Gliss Kura i ostatnio tę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...l-coconut.html i mówiła, że jest bardzo zadowolona Raczej teraz w kwestii kosmetyków do włosów przerzuciłam się na rosyjskie

Zamknęłam sobie post gdzie Was zacytowałam, a już nie mam siły się przekopywać przez kilka stron -
Czekoladka3- spróbuj takiego poszukać z Lovely Gloss Like Gel, tam jest cała masa rożnych odcieni różu, więc powinnaś coś znaleźć podobnego

Sasabina-
mój TŻ naniósł mi ostatnio masę próbek tego brzozowego i zaczynam się obawiać jak się u mnie sprawdzi, bo z tego co czytam mamy identyczną cerę

Atenya- ciekawa jestem jak sprawdzi się u mnie ta Alterra Sensitive, bo wyczytałam, że masz suchą i wrażliwą skórę

Iwostin Sensitia krem nawilżający- ale to tylko w aptece Co prawda ma parafinę, mi ona nie szkodzi, ale zimą jest dla mnie niezastąpiony jak aż z suchości skóra mnie piecze
o proszę! ciekawe skąd Twój TŻ wytrzasnął próbki, tego z rokitnikiem bym spróbowała, ale raczej od raz u na całe opakowanie już się nie skuszę...

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Spóźnione dziękuję za gazetkę Na pewno dokupię szampony z Alterry, bo myję moje długie kudły codziennie i szampony idą jak woda. I gumki do włosów wezmę.

Zastanawiałam się też nad zalotką, ale tu mam pytanie: dostanę w Rossmannie gumki do zalotek? Bo posiadam (chyba też Rossmannowską ), ale już się zjechała i nie wiem, czy kupować nową, czy można wymienić same gumki.

Jeszcze jedno pytanie: jakie maszynki do golenia polecacie? Warto zainwestować w taką droższą i potem dokupować wkłady? Bo kupiłam ostatnio wosk (ten z Veet), ale strasznie z tym dużo zachodu, bo wszystko się klei i trzeba dużo sprzątać, do tego miał być spokój z włoskami na 2 tygodnie, a mi po 4-5 dniach zaczęły odrastać
ja polecam wilkinsona maszynki taie: https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ynka-Wilkinson
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:18   #507
Atenya
summer vibes;)

Hedvigis - chyba przeoczyłam Twoją wypowiedź - ja nie lubie Alterry, więc hmm, u mnie kremy się nie sprawdziły, miałam dwa, choć tego konkretnego do wrażliwej nie miałam. Miałam do suchej i wrażliwej i jakiś inny jeszcze, nie pamietam. Śmierdziały alkoholem i ściągały skórę, zostawiały jakąś taką dziwną powłokę.

Ale...masz jednak chyba mniej suchą skórę niż ja, bo ten krem nawilżający z Iwostinu u mnie był za słaby, zbyt lekki, wchłaniał się jak woda

Sasabina
, mi też kremy z Ziaji nie służą, ale ten jeden jest fajny, ale tylko na dzień, bo ma filtry. Kupisz tylko w aptece, ewentualnie w firmowym sklepie lub w necie.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:19   #508
Fabryczna23
Zadomowienie

Byłam dzisiaj w R. i wzięłam tylko moje ulubione plastry do depilacji z Joanny. Później wybiorę się z mamą po gumki i szampon z Welli, bo moje włosy go lubią.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:25   #509
ama09
Zakorzenienie

czy widziałyście już nowe błyszczyki My Secret?
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:34   #510
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
czy widziałyście już nowe błyszczyki My Secret?
Chodzi Ci o te? Bo takie dzisiaj widziałam Tylko, że w Naturze, bo w Rossmannie na pewno ich nie dostaniesz.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości