Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 09:52   #481
ilkas
BAN stały

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Paulka0212 cieszę się, że wszystko u Was dobrze i w takim razie fajnie, że już się rozwiązała sprawa przegrody

Magdi555 ale miałaś przygodę w nocy! Zdrówka dużo dla Was !

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Kurcze, dziewczyny, wy już kupujecie ciuchy ciążowe, a ja na razie dalej chudnę W ogóle to mam jedno głupie pytanie. Bo lekarz mi się kazał ważyć, a ja się nigdy w życiu wcześniej nie ważyłam, bo zawsze uważałam, że ważne jak się wygląda a nie ile się waży I jakiś czas temu kupiłam pierwszą wagę i szczerze powiedziawszy nie wiem jak się ważyć Bo ja mam dzienne wahania wagi nawet do 2 kg. Ważycie się zawsze rano po odsikaniu i bez ubrania i taką wagę zapisujecie w książeczce?

A drugie pytanie to zastanawiam się nad zakupem takiej poduszki-rogala do spania, bo strasznie źle ostatnio sypiam i się łapię na tym, że zwijam całą kołdrę między nogami i mąż się wkurza, że mu zimno Któraś to używała już? Możecie coś powiedzieć?

Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to przykładowy link:
http://motherhood.pl/sklep/kojec-premium-47

I jeszcze pytanie czy to się jakoś do czegoś innego może przydać po ciąży?
Co do ważenia to ja się ważę rano na golasa, zanim coś zjem itd. I tak za każdym razem

Co do poduszki to ja miałam, ale bardziej coś w tym stylu, tak jak na tym obrazku http://www.senmata.pl/ Tzn nie miałam z tej firmy ale szukałam zdjęć na necie i to mi najbardziej przypomina moją Chyba chodzi o to co jest w niej w środku. Bo w mojej są takie jakby "groszki" drobne. Coś takiego co się przesypuje. Dzięki temu poduszka może być rogalem, ale może też być całkiem wyprostowana tak jak na obrazku. W ciąży z nią spałam, bo też ciągle chciałam mieć coś między nogami Po ciąży z przyzwyczajenia trochę dalej z nią spałam A potem jak Emilka zaczęła jeść z butelki to służyła mi do karmienia. Poduszkę układałam w rogalika na łóżku, kładłam w nią Emilkę i mała jadła Wyglądało to mniej więcej tak http://www.djakdziecko.pl/images/pro...-Ceba.5609.jpg
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 09:55   #482
Seksta
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Martusia tak, jestem z Poznania a dokladniej z okolic Woli/ Smochowic a pracuje z kolei w samym centrum na sw. Marcinie.
Ja dzien spedzam poki co.w lozku, w ogole nie spalam, caly nos zatkany plus obolale gardlo wiec oka nie zmruzylam, nienawidze chorowac i mam nadzieje.ze to pierwszy i ostatni raz w tym roku...
Wczoraj posiedzielismy u mojego brata i bratowej, w miedzyczasir TŻ z bratem skoczyli obok do biedronki po piwo i wrocili z rozkiem dla bobasa do kapieli. A ze wiekszosc akcesoriow bobo bedzie miec w malpki to recznik tez jest z taka aplikacja i TŻ powiedzial "no nie moglem sie powstrzymac" ja nie wiem jak radza sobie samotne kobiety w ciazy, ja bym oszalala bez jego wsparcia...
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 09:55   #483
Goraleczka84
Raczkowanie

Witam sie poniedziałkowo

Ledwo człowieka przez weeknd nie było a tu ciach nowy wątek sie utworzył - szalone

Weeknd minął mi weselnie - na szczęście to ostatnia impreza w tym roku mam lekkie zakwasy od tancowania, ale było super

W ciagu dnia nie ma szans żeby coś poczytałam co tam u was sie podzialo.... Może w nocy jak nie będę mogła zasnąć - a tym czasem wracam do pracy miłego dnia mamusie
Goraleczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:01   #484
ilkas
BAN stały

Seksta hehe no to TŻ widać, że się stara A co już macie w małpki? A przypomnij mi..to Twoja pierwsza ciąża?
Stary 2013-10-21, 10:04   #485
carolyna86
Zakorzenienie

cześć dziewczyny po weekendzie - naskrobałyście naprawdę sporo i trudno mi się wbić teraz w wątek
więc napiszę tylko że weekend minął mi ekspresowo, jak na razie czuję się nieźle tylko pęcherz męczy mnie w nocy - wczoraj do wc wstawałam 7 razy

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:07   #486
madziarek1
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze, dziewczyny, wy już kupujecie ciuchy ciążowe, a ja na razie dalej chudnę W ogóle to mam jedno głupie pytanie. Bo lekarz mi się kazał ważyć, a ja się nigdy w życiu wcześniej nie ważyłam, bo zawsze uważałam, że ważne jak się wygląda a nie ile się waży I jakiś czas temu kupiłam pierwszą wagę i szczerze powiedziawszy nie wiem jak się ważyć Bo ja mam dzienne wahania wagi nawet do 2 kg. Ważycie się zawsze rano po odsikaniu i bez ubrania i taką wagę zapisujecie w książeczce?

A drugie pytanie to zastanawiam się nad zakupem takiej poduszki-rogala do spania, bo strasznie źle ostatnio sypiam i się łapię na tym, że zwijam całą kołdrę między nogami i mąż się wkurza, że mu zimno Któraś to używała już? Możecie coś powiedzieć?

Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to przykładowy link:
http://motherhood.pl/sklep/kojec-premium-47

I jeszcze pytanie czy to się jakoś do czegoś innego może przydać po ciąży?
Ja całą ciążę spałam z poduszka między nogami i już czuje że zaczyna mnie gniesc noga jak śpię na boku, myślę że taki rogal fajna sprawa a potem maluszka można nią na łóżku zabezpieczyć albo na ziemi i oprzeć jak zacznie się siadanie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madziarek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:09   #487
Seksta
Rozeznanie

ilkas mamy kocyk poki co, w malpki bedzie lezaczek i karuzela ale to zakupy ktore zrobimy za pare miesiecy no i malpkowych ciuszkow szukac bede, na razie mamy pare rzeczy od mojej mamy w tym spiochy w zyrafy, ogolnie pokoik bedzie w stylu safari
Pierwsza ciaza, pewnie dlatego jestesmy tacy zakreceni no ale bardzo sie cieszymy i stad to zachowanie. Ja chce poczekwc z zakupamo jeszcze ale jak cos znajde fajnego to sie nie bede zastanawiac a jutro wizyta u gina.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 10:10   #488
madziarek1
Rozeznanie

Aldrin,
Ja w ogóle nie mam dresiku ani pozamy... Śpię w koszulkacj, ale qidzialam w jedn sklepie faine koszule, które mawet ma poród i do karmienia się nafaja, takie nardziej młodzieżowe w sklepie w Gliwicach, nazywa się 'szachownica' nie wiem czy to jakaś sieć...
Poprzedmio rodIlam i byłam w szpitalu w takiej targowej bancinej, blee

Edytowane przez madziarek1
Czas edycji: 2013-10-21 o 10:11
Stary 2013-10-21, 10:10   #489
/Mycha/
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
A ze wiekszosc akcesoriow bobo bedzie miec w malpki
A skąd taki motyw przewodni? Macie już po kimś dużo malpek czy sami tak wymysliliscie?

/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:11   #490
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Martusia tak, jestem z Poznania a dokladniej z okolic Woli/ Smochowic a pracuje z kolei w samym centrum na sw. Marcinie.
Ja dzien spedzam poki co.w lozku, w ogole nie spalam, caly nos zatkany plus obolale gardlo wiec oka nie zmruzylam, nienawidze chorowac i mam nadzieje.ze to pierwszy i ostatni raz w tym roku...
Wczoraj posiedzielismy u mojego brata i bratowej, w miedzyczasir TŻ z bratem skoczyli obok do biedronki po piwo i wrocili z rozkiem dla bobasa do kapieli. A ze wiekszosc akcesoriow bobo bedzie miec w malpki to recznik tez jest z taka aplikacja i TŻ powiedzial "no nie moglem sie powstrzymac" ja nie wiem jak radza sobie samotne kobiety w ciazy, ja bym oszalala bez jego wsparcia...
to fajnie, że kolejna osóbka z wielkopolski

Cytat:
Napisane przez Goraleczka84 Pokaż wiadomość
Weeknd minął mi weselnie - na szczęście to ostatnia impreza w tym roku mam lekkie zakwasy od tancowania, ale było super

W ciagu dnia nie ma szans żeby coś poczytałam co tam u was sie podzialo.... Może w nocy jak nie będę mogła zasnąć - a tym czasem wracam do pracy miłego dnia mamusie
fajny weekendzik też bym się przeszła na jakies wesele

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:12   #491
paulka0212
Wtajemniczenie

Na stoliku przede mną stoją czipsy solone, mieszanka studencka, i dwa rodzaje ciastek a ja nie mogę na to patrzeć....
Kiedyś bym szamała wszystkiego po trochu, też tak macie ??

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 10:17   #492
Seksta
Rozeznanie

Mycha tak wymyslilismy, ciuszkow zadnych nie odziedziczymy bo w rodzinie zadnych malych dzieci nie ma niestety....fisher price ma fajne malpkowe/safari dodatki
paulka ja jem mniej niz przed ciaza ale przed chwila wszamalam cala czekolade toblerone mniam jestem zaspokojona
Stary 2013-10-21, 10:17   #493
madziarek1
Rozeznanie

Noo, też bym potupala nóżką na jakimś weselu... Dopóki się zmieszcze w jakąś kiecke, może na sylwestra coś się uad

Stary 2013-10-21, 10:27   #494
Seksta
Rozeznanie

A my na wesele jedziemy w listopadzie i sie zastanawiam jakie buty mam do kosciola zalozyc....w szpilkach stopy mi odmarzna :/
Stary 2013-10-21, 10:27   #495
Pallas Ril
Rozeznanie

ilkas pisałaś, że Twój rogal miał jakieś drobne ziarenka w środku i przez to się tak fajnie zwijał. Ten z motherhood też się niby zwija, a jest napisane, ze w środku ma 100% poliester (Oeko-Tex Standard 100). Ciekawe co lepsze?

A tak w ogóle to ja też już bym strasznie chciała coś zacząć kupować dla maluszka, ale chyba by mnie mój mąż przeświecił
Stary 2013-10-21, 10:34   #496
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
Noo, też bym potupala nóżką na jakimś weselu... Dopóki się zmieszcze w jakąś kiecke, może na sylwestra coś się uad

Ja też bym potańczyła.... Ale niestety w tym roku nie mamy żadnego wesela, ale za to w przyszłym roku dwa :P i to w czerwcu jak rodzić będę

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Stary 2013-10-21, 10:39   #497
ilkas
BAN stały

Pallas Ril kurcze..nie mam pojęcia co lepsze. Z jednej strony czytałam sporo pozytywnych opinii o tych motherhood więc pewnie są dobre.
Poszperałam w necie. I już wiem z czym ja mam w środku
Cytuję: " Cebuszka posiada specjalistyczne wypełnienie z mikroperły styropianowej o średnicy 0,5 do 1,5 mm, która jest wyjątkowo trwała nawet przy długotrwałym użytkowaniu. Wypełnienie to daje efekt przesypującego się piasku, dzięki czemu ergonomia poduchy jest na najwyższym poziomie. Doskonale dopasowuje się ona do zmieniających się kształtów przyszłej mamy."

Wydaje mi się, że ta z mother..jest wypełniona czymś innym. Bo jej chyba nie da się całkowicie rozprostować tylko zawsze jest w kształcie "C" - chyba, że się mylę
I znalazłam tą moją. To jest dokładnie ta http://www.cebababysklep.pl/pl/p/Cebuszka-bezowa/143
Możesz tam poczytać więcej co ma w środku, pooglądaj fotki jak można ją wykorzystać
Stary 2013-10-21, 10:46   #498
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin,
Ja w ogóle nie mam dresiku ani pozamy... Śpię w koszulkacj, ale qidzialam w jedn sklepie faine koszule, które mawet ma poród i do karmienia się nafaja, takie nardziej młodzieżowe w sklepie w Gliwicach, nazywa się 'szachownica' nie wiem czy to jakaś sieć...
Poprzedmio rodIlam i byłam w szpitalu w takiej targowej bancinej, blee

No ja właśnie kupiłam sobie na all koszule taką zwykła ale nadaje się do karmienia i duży brzuszek się zmieści a teraz też jest idealna, więc mam nadzieję, że posłuży mi trochę
Stary 2013-10-21, 10:49   #499
Nikii89
Zakorzenienie

Pikaso wszystkie takie jesteśmy bez wyjątku Ty też

Pomarańcza każdy daje zdjęcia jak mu najwygodniej ja przyznam się że dodałam 1 do klubu i mi ta forma dodawania nie spasowała

Light Limara na nudę w ciąży najlepsze puzzle jak najwięcej elementów
Kciuki za wizyte

Lolitka już dopisałam a jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW

Paulka współczuję wymiotów ale super że dziećmi OK.

Magdi dużo zdrówka dla Was i współczuję nocnych przeżyć

Kasia ja mam obiad z niedzieli rosół , kluski i kurczak Zawsze w niedzielę robie tak aby było na dwa dni mmmm… gulasz z pieczarkami i mięsem

Paulka tak jak pisałam Lolitce jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW

Pallas Ril zawsze rano na czczo i najlepiej bez ubrania

Góraleczka zazdroszczę weselicha

Z maila:
Aldrin pięknie wyglądaliście i
Nie przesadzaj bo wyglądasz jak 18stka

Pomarańcza gdzie Wy po dachach chodziliście ?? Ale zdjęcia cudne i te dodatki czerwone

Oczywiście butów nie kupiłam , bo w tej kwestii to ja wybredna jestem

A z racji tego że ja mam jutro wizytę na 12.30 TŻ miał brać o 12 przepustkę ale stwierdził że weźmie jednak opiekę to rano podskoczymy jeszcze na sklepy :P

Dziewczyny już kilka razy pisałam te co chcą maila to nie piszcie w postach bo mi czasem trudno potem wyłapać szczególnie że ja na szybkę wejdę , odpiszę i znikam. Wysyłajcie mi PW!!
Stary 2013-10-21, 10:52   #500
madziarek1
Rozeznanie

Jestem po badaniach genetycznych i idę na pociąg
Wszystko ok, badanie przez brzuch, dostałam zdjecia wrzuce jak wykombinuje dane do maila nie robiłam krwi ani 3D Ale i tak super.

Edytowane przez madziarek1
Czas edycji: 2013-10-21 o 10:57
Stary 2013-10-21, 10:57   #501
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystko ok, badanie przez brzuch, dostałam zdjecia wrzuce jak wykombinuje dane do maila nie robiłam krwi ani 3D Ale i tak super.

super wieści

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 10:58   #502
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
No ja właśnie kupiłam sobie na all koszule taką zwykła ale nadaje się do karmienia i duży brzuszek się zmieści a teraz też jest idealna, więc mam nadzieję, że posłuży mi trochę
Mi się strasznie podoba ta koszula:
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-p...zulka,573.html

aczkolwiek chyba jej nie kupię, bo nie cierpię spać w koszulach (zawsze mi się zwijają pod biust i kończę z gołym tyłkiem ).

Pewnie się skończy na spaniu w bokserkach i koszulce do karmienia.
Stary 2013-10-21, 10:59   #503
Seksta
Rozeznanie

madziarek super ze wszystko okej, ja ide za jakies 2 tyg i lekarz mowil, ze tez juz przez brzuch bo bedzie to 13tc
Stary 2013-10-21, 11:04   #504
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

aczkolwiek chyba jej nie kupię, bo nie cierpię spać w koszulach (zawsze mi się zwijają pod biust i kończę z gołym tyłkiem ).

Koszula bardzo ładna cena zresztą też ja raczej oglądam tanie rzeczy, bo po ciąży w tym chodzić nie będę a szkoda mi kasy na wyrzucanie w błoto
Z koszulami też mam ten problem i zdecydowanie wole piżamki ale cóż w ciąży nie wiem czy do którejś się zmieszczę
Stary 2013-10-21, 11:04   #505
/Mycha/
Raczkowanie

pomarancza24, Pallas Ril dzięki za uspokojenie mnie co do tych wieczornych mdłości, a już się bałam, że coś ze mną nie tak

paulka0212 nic co słodkie i mięsne do mnie nie przemawia, aż czasem muszę się zmuszać, ale ciastka to ostatnio jadłam chyba 2 miesiące temu, za to nadrabiam chrupkami kukurydzianymi, jak mnie zaczyna mulić to wcinam i przechodzi

Seksta mi też się bardzo podoba safari i dlatego marzę przynajmniej o takim łóżeczku… no może jeszcze o komódce http://www.klups-gostyn.pl/ar1.html

Tylko ostatnio zauważyłam, że często zamiast tradycyjnych drewnianych szczebelkowych łóżeczek rodzice wybierają takie miękkie siateczkowe kolorowe kojce. Które lepsze Waszym zdaniem??
/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 11:09   #506
kaorlak
Zadomowienie

Cytat:

Śliczna, ale jaka cena

Cytat:

Gratuluję! Cudowne wieści

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Tylko ostatnio zauważyłam, że często zamiast tradycyjnych drewnianych szczebelkowych łóżeczek rodzice wybierają takie miękkie siateczkowe kolorowe kojce. Które lepsze Waszym zdaniem??
My mamy jedne i drugie - drewniane do spania, a kojec na wyjazdy i do zabawy
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 11:12   #507
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
super
Cytat:

koszula fajna, taka seksowna
ale.... ja podobnie jak ty, nie lubię spać w koszulach - wolę t-shirty tżta i krótkie spodenki

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 11:13   #508
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
pomarancza24, Pallas Ril dzięki za uspokojenie mnie co do tych wieczornych mdłości, a już się bałam, że coś ze mną nie tak

paulka0212 nic co słodkie i mięsne do mnie nie przemawia, aż czasem muszę się zmuszać, ale ciastka to ostatnio jadłam chyba 2 miesiące temu, za to nadrabiam chrupkami kukurydzianymi, jak mnie zaczyna mulić to wcinam i przechodzi

Seksta mi też się bardzo podoba safari i dlatego marzę przynajmniej o takim łóżeczku… no może jeszcze o komódce http://www.klups-gostyn.pl/ar1.html

Co do żyrafek to tu jest śliczna pościel:
http://www.fabrykawafelkow.pl/ochran...zu-zyrafy.html

Ale chyba bym musiałabym słaba na umyśle, żeby tyle kasy na to wydać

Co do łóżeczek to ja wybiorę drewniane, ale bardziej ze względu na walory estetyczne. Dziecku to myślę, że to różnicy nie robi.

A tak a propos łóżeczek. Nie wiem czy widziałyście gdzieś takie łożeczko drewniane, żeby można jedną część odsunąć na doł i w ten sposób stworzyć taką jakby dostawkę do łózka rodziców.

Chodzi o coś takiego jak tu:
http://dziecisawazne.pl/wp-content/u...9/bednest1.jpg
Tak, żeby można było w nocy tylko wyciągnąć rękę po dziecko do karmienia, a żeby nie trzeba było wstawać.

Tylko, że nie chciałabym kupować dwóch różnych łózeczek, tylko idealnie by było gdyby takie normalne łożeczko dało się tak dostosować.
Stary 2013-10-21, 11:17   #509
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale narobiłaś mi smaka tymi chrupkami :P lecę do sklepu

Ja się zastanawiałam nad łóżeczkiem dla moich fasolek, pewnie dwa trzeba będzie kupić

24.09.2013 3w1

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-10-21 o 11:24
Stary 2013-10-21, 11:25   #510
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Co do żyrafek to tu jest śliczna pościel:
http://www.fabrykawafelkow.pl/ochran...zu-zyrafy.html

Ale chyba bym musiałabym słaba na umyśle, żeby tyle kasy na to wydać

Co do łóżeczek to ja wybiorę drewniane, ale bardziej ze względu na walory estetyczne. Dziecku to myślę, że to różnicy nie robi.

A tak a propos łóżeczek. Nie wiem czy widziałyście gdzieś takie łożeczko drewniane, żeby można jedną część odsunąć na doł i w ten sposób stworzyć taką jakby dostawkę do łózka rodziców.

Chodzi o coś takiego jak tu:
http://dziecisawazne.pl/wp-content/u...9/bednest1.jpg
Tak, żeby można było w nocy tylko wyciągnąć rękę po dziecko do karmienia, a żeby nie trzeba było wstawać.

Tylko, że nie chciałabym kupować dwóch różnych łózeczek, tylko idealnie by było gdyby takie normalne łożeczko dało się tak dostosować.
Kochana widziałam gdzieś takie łóżeczko na allegro. Też nad czymś takim myślałam, super byłoby tylko wystawic rękę po Bąbelka, a nie wstawac i wyciągac go.

Dziewczyny poradźcie co mi może byc. Byłam w sklepie i po drodzę czułam taki jakby ucisk na dół brzucha i jak chodzę po domu mam to samo. Dosłownie jakby coś miało mi zaraz wypaśc Zastanawiam się co to może byc... Czy to możliwe, żeby Bąbelek się tam umiejscowił teraz
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości