|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 | |
BAN stały
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Paulka0212 cieszę się, że wszystko u Was dobrze i w takim razie fajnie, że już się rozwiązała sprawa przegrody
![]() Magdi555 ale miałaś przygodę w nocy! Zdrówka dużo dla Was ! Cytat:
![]() Co do poduszki to ja miałam, ale bardziej coś w tym stylu, tak jak na tym obrazku http://www.senmata.pl/ Tzn nie miałam z tej firmy ale szukałam zdjęć na necie i to mi najbardziej przypomina moją ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Martusia tak, jestem z Poznania a dokladniej z okolic Woli/ Smochowic
![]() Ja dzien spedzam poki co.w lozku, w ogole nie spalam, caly nos zatkany plus obolale gardlo wiec oka nie zmruzylam, nienawidze chorowac i mam nadzieje.ze to pierwszy i ostatni raz w tym roku... Wczoraj posiedzielismy u mojego brata i bratowej, w miedzyczasir TŻ z bratem skoczyli obok do biedronki po piwo i wrocili z rozkiem dla bobasa do kapieli. A ze wiekszosc akcesoriow bobo bedzie miec w malpki to recznik tez jest z taka aplikacja i TŻ powiedzial "no nie moglem sie powstrzymac" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Raczkowanie
|
Witam sie poniedziałkowo
![]() Ledwo człowieka przez weeknd nie było a tu ciach nowy wątek sie utworzył - szalone ![]() ![]() Weeknd minął mi weselnie - na szczęście to ostatnia impreza w tym roku ![]() ![]() ![]() ![]() W ciagu dnia nie ma szans żeby coś poczytałam co tam u was sie podzialo.... Może w nocy jak nie będę mogła zasnąć - a tym czasem wracam do pracy miłego dnia mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
BAN stały
|
Seksta hehe no to TŻ widać, że się stara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny po weekendzie - naskrobałyście naprawdę sporo i trudno mi się wbić teraz w wątek
![]() ![]() więc napiszę tylko że weekend minął mi ekspresowo, jak na razie czuję się nieźle ![]() ![]()
#486 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Rozeznanie
|
ilkas mamy kocyk poki co, w malpki bedzie lezaczek i karuzela ale to zakupy ktore zrobimy za pare miesiecy
![]() ![]() Pierwsza ciaza, pewnie dlatego jestesmy tacy zakreceni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Rozeznanie
|
Aldrin,
Ja w ogóle nie mam dresiku ani pozamy... Śpię w koszulkacj, ale qidzialam w jedn sklepie faine koszule, które mawet ma poród i do karmienia się nafaja, takie nardziej młodzieżowe ![]() Poprzedmio rodIlam i byłam w szpitalu w takiej targowej bancinej, blee Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez madziarek1 Czas edycji: 2013-10-21 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
Na stoliku przede mną stoją czipsy solone, mieszanka studencka, i dwa rodzaje ciastek a ja nie mogę na to patrzeć....
Kiedyś bym szamała wszystkiego po trochu, też tak macie ??
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
Mycha tak wymyslilismy, ciuszkow zadnych nie odziedziczymy bo w rodzinie zadnych malych dzieci nie ma niestety....fisher price ma fajne malpkowe/safari dodatki
![]() paulka ja jem mniej niz przed ciaza ale przed chwila wszamalam cala czekolade toblerone mniam jestem zaspokojona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Rozeznanie
|
Noo, też bym potupala nóżką na jakimś weselu... Dopóki się zmieszcze w jakąś kiecke, może na sylwestra coś się uad
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Rozeznanie
|
A my na wesele jedziemy w listopadzie i sie zastanawiam jakie buty mam do kosciola zalozyc....w szpilkach stopy mi odmarzna :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
ilkas pisałaś, że Twój rogal miał jakieś drobne ziarenka w środku i przez to się tak fajnie zwijał. Ten z motherhood też się niby zwija, a jest napisane, ze w środku ma 100% poliester (Oeko-Tex Standard 100). Ciekawe co lepsze?
A tak w ogóle to ja też już bym strasznie chciała coś zacząć kupować dla maluszka, ale chyba by mnie mój mąż przeświecił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#497 |
BAN stały
|
Pallas Ril kurcze..nie mam pojęcia co lepsze. Z jednej strony czytałam sporo pozytywnych opinii o tych motherhood więc pewnie są dobre.
Poszperałam w necie. I już wiem z czym ja mam w środku ![]() Cytuję: " Cebuszka posiada specjalistyczne wypełnienie z mikroperły styropianowej o średnicy 0,5 do 1,5 mm, która jest wyjątkowo trwała nawet przy długotrwałym użytkowaniu. Wypełnienie to daje efekt przesypującego się piasku, dzięki czemu ergonomia poduchy jest na najwyższym poziomie. Doskonale dopasowuje się ona do zmieniających się kształtów przyszłej mamy." Wydaje mi się, że ta z mother..jest wypełniona czymś innym. Bo jej chyba nie da się całkowicie rozprostować tylko zawsze jest w kształcie "C" - chyba, że się mylę ![]() I znalazłam tą moją. To jest dokładnie ta http://www.cebababysklep.pl/pl/p/Cebuszka-bezowa/143 Możesz tam poczytać więcej co ma w środku, pooglądaj fotki jak można ją wykorzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja właśnie kupiłam sobie na all koszule taką zwykła ale nadaje się do karmienia i duży brzuszek się zmieści a teraz też jest idealna, więc mam nadzieję, że posłuży mi trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Pikaso
![]() ![]() ![]() Pomarańcza każdy daje zdjęcia jak mu najwygodniej ![]() ![]() Light Limara na nudę w ciąży najlepsze puzzle jak najwięcej elementów ![]() Kciuki za wizyte ![]() Lolitka już dopisałam ![]() ![]() Paulka współczuję wymiotów ![]() ![]() Magdi dużo zdrówka dla Was i współczuję nocnych przeżyć ![]() Kasia ja mam obiad z niedzieli rosół , kluski i kurczak ![]() ![]() ![]() Paulka tak jak pisałam Lolitce jeśli chodzi o maila to mamy mail grupowy i jak chcesz namiary to trzeba do mnie wysłać PW ![]() Pallas Ril zawsze rano na czczo i najlepiej bez ubrania ![]() Góraleczka zazdroszczę weselicha ![]() Z maila: Aldrin pięknie wyglądaliście ![]() Nie przesadzaj bo wyglądasz jak 18stka ![]() Pomarańcza gdzie Wy po dachach chodziliście ?? Ale zdjęcia cudne i te dodatki czerwone ![]() Oczywiście butów nie kupiłam , bo w tej kwestii to ja wybredna jestem ![]() A z racji tego że ja mam jutro wizytę na 12.30 TŻ miał brać o 12 przepustkę ale stwierdził że weźmie jednak opiekę to rano podskoczymy jeszcze na sklepy :P Dziewczyny już kilka razy pisałam te co chcą maila to nie piszcie w postach bo mi czasem trudno potem wyłapać szczególnie że ja na szybkę wejdę , odpiszę i znikam. Wysyłajcie mi PW!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Rozeznanie
|
Jestem po badaniach genetycznych i idę na pociąg
![]() Wszystko ok, badanie przez brzuch, dostałam zdjecia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez madziarek1 Czas edycji: 2013-10-21 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://sklep.alles.pl/produkt,mama-p...zulka,573.html aczkolwiek chyba jej nie kupię, bo nie cierpię spać w koszulach (zawsze mi się zwijają pod biust i kończę z gołym tyłkiem ![]() Pewnie się skończy na spaniu w bokserkach i koszulce do karmienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
madziarek super ze wszystko okej, ja ide za jakies 2 tyg i lekarz mowil, ze tez juz przez brzuch bo bedzie to 13tc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszula bardzo ładna ![]() ![]() ![]() Z koszulami też mam ten problem i zdecydowanie wole piżamki ale cóż w ciąży nie wiem czy do którejś się zmieszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Raczkowanie
|
pomarancza24, Pallas Ril dzięki za uspokojenie mnie co do tych wieczornych mdłości, a już się bałam, że coś ze mną nie tak
![]() paulka0212 nic co słodkie i mięsne do mnie nie przemawia, aż czasem muszę się zmuszać, ale ciastka to ostatnio jadłam chyba 2 miesiące temu, za to nadrabiam chrupkami kukurydzianymi, jak mnie zaczyna mulić to wcinam i przechodzi Seksta mi też się bardzo podoba safari ![]() Tylko ostatnio zauważyłam, że często zamiast tradycyjnych drewnianych szczebelkowych łóżeczek rodzice wybierają takie miękkie siateczkowe kolorowe kojce. Które lepsze Waszym zdaniem?? |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale.... ja podobnie jak ty, nie lubię spać w koszulach - wolę t-shirty tżta i krótkie spodenki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do żyrafek to tu jest śliczna pościel: http://www.fabrykawafelkow.pl/ochran...zu-zyrafy.html Ale chyba bym musiałabym słaba na umyśle, żeby tyle kasy na to wydać ![]() Co do łóżeczek to ja wybiorę drewniane, ale bardziej ze względu na walory estetyczne. Dziecku to myślę, że to różnicy nie robi. A tak a propos łóżeczek. Nie wiem czy widziałyście gdzieś takie łożeczko drewniane, żeby można jedną część odsunąć na doł i w ten sposób stworzyć taką jakby dostawkę do łózka rodziców. Chodzi o coś takiego jak tu: http://dziecisawazne.pl/wp-content/u...9/bednest1.jpg Tak, żeby można było w nocy tylko wyciągnąć rękę po dziecko do karmienia, a żeby nie trzeba było wstawać. Tylko, że nie chciałabym kupować dwóch różnych łózeczek, tylko idealnie by było gdyby takie normalne łożeczko dało się tak dostosować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiałam nad łóżeczkiem dla moich fasolek, pewnie dwa trzeba będzie kupić
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka ![]() 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-10-21 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny poradźcie co mi może byc. Byłam w sklepie i po drodzę czułam taki jakby ucisk na dół brzucha i jak chodzę po domu mam to samo. Dosłownie jakby coś miało mi zaraz wypaśc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.