![]() |
#481 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 434
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
mia³o byæ 500 powtórzeñ a po 300 wymiêk³am ehhh to nic.. i tak jestem z siebie dumna a co!
![]()
#482 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
![]() ![]() O, z curry jeszcze nie jad³am! Po prostu mieszasz ugotowan± gryczan± z przypraw± curry? Z jak±¶ mieszank± curry, czy po prostu z ostr± papryk±? ¯adnej kaszy nie lubisz na s³odko? ![]() Zaintrygowa³a¶ mnie tym mlekiem ;p Ja sobie ostatnio na zajêciach mierzy³am ci¶nienie i mia³am bardzo niskie, 90/60, czy jako¶ tak. ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- dziêkujê ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
300 to te¿ dobry wynik! super ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
klapkowa ja w ogóle od zarania nie znosi³am obiadów na s³odko. Wszelkie knedle z jagodami czy truskawkami stawa³y mi ko¶ci± w gardle, ry¿ z jab³kami mnie przera¿a³, a apogeum ca³ej tej nienawi¶ci by³ kasza jaglana z owocami le¶nymi i bit± ¶mietan±...ju¿ nie najm³odszy dzieciak, taki raczej gimnazjalny wiek, gdy p³aka³am nad tym daniem, po prostu nie mog³am prze³kn±æ ani kêsa, straszne wspomnienie [nie potrafiê czego¶ do jedzenia po prostu wyrzuciæ]
![]() Kaszê robiê tak : garnek musi staæ na plycie [nie wiem jak sie to piorunstwo nazywa, taka izolacja pod garnki no ![]() ![]() Mo¿e raziæ ten ca³y smalec, aczkolwiek daje siê go naprawdê niewiele.
![]() |
#484 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]()
![]() |
#485 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Witam dziewczyny w pochmurn± niedziele
![]() jak powiedzia³am laskom na si³owni ze waze 88 kilo to siê popatrzy³y na siebie z niedowierzaniem ,wiêc musia³am wskoczyc na wagê ![]() ![]() ![]() dzi¶ sie lenie ![]() ![]() Ale mam jeszcze dodatkowy motywator ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-25 o 07:37 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
LadyDagaMilon gdzie tam ponuro, piêknie jest <3
w ¿yciu bym Ci nie da³a 88 kilo :O! Ja zreszt± uwa¿am, ¿e nie to co waga powie, a samopoczucie siê liczy ![]() Zaraz ruszam na rowerek, tym razem siê przynajmniej nie spiekê ![]()
![]() |
#487 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 410
|
Cze¶æ, mo¿na do³±czyæ?
![]() Mam na imiê Dominika i mam za sob± spore spadki ju¿. Startowa³am z wagi 87kg ![]() Ostatnio mam problem z dyscyplin± i wszystkie moje æwiczenia i trzymanie diety odesz³y w niepamiêæ. Chcê do tego wróciæ, coby nie zaprzepa¶ciæ efektów. Planujê 1300-1400kcal, w tym 2g bia³ka/kg masy cia³a i max.100g wêgli, reszta z t³uszczu. Oczywi¶cie cardio, w moim wypadku rolki , ewentualnie rower. I cos kszta³tuj±cego- jaka¶ mel b mo¿e, i tiffany na boczki . Do tego robie codziennie po 250 przysiadów, brzuszków i wyskoków w 5 seriach po 50x. Do tej pory chodzi³am na si³ownie, ale w tym miesi±cu szkoda mi kupowaæ karnet, bo pogoda piêkna i czas najwy¿szy wyci±gn±æ rolki z szafy. Co do suplementacji- jedynie olimp sport i bia³ko w prochu, ¿adnych cudownych tabletek. ![]() Za³±czam moj± ma³± przemianê. Po lewej 82kg, po prawej 69. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
donkje
Witaj, pewnie ¿e mo¿esz siê przy³±czyæ ![]() Gratuluje i zazdroszczê efektów, wygl±dasz mega ![]() ![]()
#489 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
LadyDagaMilon dziêkujê
![]() ![]() Masz niesamowit± karnacjê Pewnie jakie¶ 'korzenie po³udniowe' ? A nogi masz genialne! Teraz jak jest ciep³o/gor±co to korzystaj i pokazuj! I mam nadziejê, ¿e pochwalisz siê nam naszyjnikiem ![]() Klapkowa gratulujê pi±tek! ![]() siabra 300 to te¿ ¶wietnie ![]() donkje Hej! Niesamowita metamorfoza ![]() Jak zak³ada³a¶/zak³adasz 1300-1400 kcal dzielnie to prowadzisz dziennik, tego co jesz? A co my¶licie o kaszy kus-kus? Nadaje siê na dietetyczny posi³ek?
zapuszczam w³osy 71 cm -> 85 cm zrzucam kilogramy 76 kg -> 75 kg -> 55 kg ![]() Edytowane przez Eglel Czas edycji: 2014-05-25 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Haha, te¿ nie wiem, jak to siê nazywa, ale wiem, o co Ci chodzi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- gor±±±±±cooooo! ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
Dziêkujê ![]() ![]() My¶lê, ¿e to zale¿y, jak j± przyrz±dzisz ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Nie lubiê upa³ów, nie lubiê upa³ów, nie lubiê upa³ów! Nie przy takiej wadze ![]() Ja mam ju¿ dzisiaj dwa ¶niadania ![]() ![]() Mi³ego dnia Dziewczyny ![]() Edytowane przez klapkowa Czas edycji: 2014-05-25 o 10:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
Klapkowa, wlasnie skonczylam jesc owsiane na slono, tez z curry
![]() Ja ze s³odkiego lubie ma³o rzeczy, niektóre bakalie i uwielbiam lody.
![]() |
#492 |
Konto usuniête
|
Eglel liczy sie to jak sie czujemy we w³asnym ciele.
Ja chce juz byc chuda ![]() ![]() donkje- gratulujê sukcesu Ja w³±snie chcê dotrzeæ do tej wagi ![]() napisz w jakim czasie osi±gne³a¶ ten sukces ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 | ||||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ¦wietnie wygl±dasz i kawa³ dobrej roboty ju¿ zrobi³a¶! ![]() A co to jest ten olimp sport i na co Ci to? I jakie bia³ko masz? (sama chcê kupiæ, szukam jakie¶ dobrego ![]() Podaj jeszcze wzrost ![]() Widzê, ¿e opierasz siê g³ównie na sporcie, dobrze! Na pewno widaæ efekety ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-25 o 13:51 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ¿yczê Ci, ¿eby Ci tak ¶wietnie sz³o te¿ odchudzanie ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() Ja strasznie o tym marzê, ale staram siê za wiele o tym nie my¶leæ, bo potem patrzê w lustro, a tam takie rozczarowanie ![]() Ale uda nam siê!! Czym jest te parê miesiêcy wobec kolejnych lat bycia szczup³±, zdrow± i w dobrej kondycji ? ![]() A nagroda Ciê czeka piêkna, wiêc tym bardziej motywacja na pewno bêdzie!
![]() |
#495 |
Rozeznanie
|
Melonade daj bo¿e, bo ja jeszcze do tego wszystkiego palê i to dosyæ du¿o, zapomnia³am napisaæ. Kolejna rzecz trudna do wyrzucenia z ¿ycia. Póki co odkrywam zbawienne dzia³anie ³uskania s³oneczniku.
W ogóle nakupowa³am dzi¶ warzyw i bakalii ![]() ![]() Z t± nagrod± to racja ! mi dzi¶ T¯ zwróci³ uwagê ile mniej mam ju¿ brzucha - jak popatrzy³am do lustra to mi szczêka opad³a, dopiero tydzien i taki efekt, ¿a³ujê, ¿e siê nie zmierzy³am wcze¶niej bo teraz z kolei nie chcê siê zdo³owaæ ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-25 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciê¿ko powiedzieæ w jakim czasie, co¶ ko³o 4-5miesiêcy ![]() Cytat:
![]() Olimp sport ![]() ![]() Bia³ko, zale¿y ile chcesz wydaæ. Przetestowa³am juz mnóstwo bia³ek. Z tanich mogê poleciæ bia³ko z KFD, dobry sk³ad, super cena (39z³) i smaki magia. Mój ulubiony- KOKOS ![]() Z trochê dro¿szych w porz±dku jest WHEY100 z Treca, bardzo dobry smak: czekolada-sezam. Mam jeszcze ELITE z Dymatize, smak: cynamonowa bu³eczka i te¿ jest bardzo dobre, zarówno sk³adowo, jak i smakowo. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- a i wzrostu mam 167 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja w³a¶nie muszê zrobiæ zakupy, bo mi brakuje owoców i orzechów ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#498 |
Rozeznanie
|
Wieem, ale uwielbiam...Poza tym te¿ bojê siê, ¿e przytyjê jak rzucê ;/
![]() |
#499 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Witam was dziewczyny w ten upalny dzieñ, który to w³a¶nie zaczyna zamieniaæ siê w deszczowy. Dzi¶ jako¶ tak nie czujê siê za dobrze wiêc i moja wena do pisania jest ma³a
![]() Cytat:
![]() Ps. ¦niadanko - pó³ bu³ki z bia³ym serem i zielonym ogórkiem. Drugie ¶niadanie - 4 ma³e paróweczki, bu³ka i surówka Obiad - roso³ek II Obiad - pozosta³o¶æ z grila... duszone ziemniaczki z rybk± pieczon± i ogórkiem kiszonym. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ju¿ zjad³am obiad (kurczak + sa³atka ), a nadal jestem g³odna, czas chyba zrobiæ te zakupy ![]()
![]() |
#501 |
Rozeznanie
|
ArcymoneQ u mnie dzi¶ trochê ch³odniej, za to parno jak w lesie deszczowym
![]() a ja siedzê i grzeszê s³onecznikiem.. Najgorsze jest w nim to, ¿e ³upinki s± potem dos³ownie wszêdzie, ¿eby nie wiem jak cz³owiek pilnowa³ ![]()
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
Bia³ko powinno siê niby piæ z wod±, bo lepsze wch³anianie i tak dalej, ale to tylko przypuszczenie. W wypadku kobiet szybko¶æ wch³aniania bia³ka nie jest najwa¿niejszym aspektem. Chodzi g³ównie o kcal i laktozê z mleka, ale jak wliczysz sobie wszystko w bilans to nie ma problemu. A smak bia³ka z mlekiem a bia³ka z wod± to niebo a ziemia, z wod± jak dla mnie jest okropne. Ja pijê bia³ko pod postaci± bia³kowej kawy mro¿onej:
200ml mleka 25g wpc80 z kfd o smaku kokosa kawa rozpuszczalna kostki lodu s³odziki i to wszytsko w blenderze i jest przepyszne, jak dla mnie smak przypomina s³odkie kawy ze starbucksa albo costy. Czêsto dodajê bia³ko te¿ do jaki¶ wypieków na przyk³ad. Powiedzmy bia³kowe muffiny na ¶niadanie. S± pyszne i serio imituj± s³odkie, normalne muffiny ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- ArcymoneQ dziêkujê bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja slonecznika je¶æ nie mogê bo mnie w³a¶nie to ³uskanie wkurza, ale ju¿ nied³ugo bêdê to robiæ bo sobie posadzi³am kilka sztuk na ogródku ![]() Dziewczyny mo¿e Wy siê znacie, jedna z moich kole¿anek zacze³a siê odchudzaæ, zmieni³a dietê, ale te¿ u¿ywa ¶rodek na poprawê metabolizmu dziêki niemu chodzi do kibelka 3x dziennie. Mówi, ¿e jak tylko zje to zaraz leci siê wypró¿niæ... w ten sposób schud³a w tym tygodniu prawie dwa kilo. Warto tego spróbowaæ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#504 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Ja jestem z siebie dumna ![]() ![]() kup sobie Tabex i stosuj go jak w ulotce -sukcesem jest to ¿e nie WOLNO pod ¿adnym pozorem na 5 dzieñ zapaliæ jak to przetrzymasz sukces murowany! mój kochany rzuci³ w co nie wierzy³am bo to palacz by³ 2 paczkowy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w³a¶nie liczê kalorie i makro i zawsze mi brakuje i kalorii i bia³ka, tak¿e my¶lê,☠¿e to mo¿e byæ super rozwi±zanie dla mnie ![]() ![]()
![]() |
#506 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cytat:
![]() ![]() A co do s³onecznika, to to ³uskanie jest tak wci±gaj±ce ¿e za ka¿dym razem gdy s³onecznik trafi w moje rêce to potrafiê ze¿reæ ca³± du¿± paczkê ![]()
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem nie warto. Przede wszystkim dlatego, ¿e organizm siê uzale¿nia od takich rzeczy i pó¼niej nie bêdzie w stanie siê wypró¿niæ bez brania takich ¶rodków. Schud³a 2kg, ok, ale to woda. Poza tym metabolizm, a wypró¿nianie siê to dwie ró¿ne rzeczy. Czasem faktycznie szybszy metabolizm ³±czy siê☠z czêstszym wypró¿nianiem siê, jednak nie jest to regu³a i jak kto¶ czêsto lata do ³azienki to wcale nie znaczy, ¿e metabolizm ma szybszy.
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
metod± prób i b³êdów
![]() Przepis na muffiny: 40g p³atków owsianych 20g serka emilki 0% albo jakiego¶ homogenizowanego 2bialka jaj 30g od¿ywki s³odziki + na wierzch: avocadella ![]() 70g awokado 5g gorzkiego kakao Wszystkie sk³adniki mieszasz i wrzucasz w foremkê. Pieczesz jakie¶ 20minut w 180stopniach. Awokado blendujesz z kakaem i smarujesz muffiny. Ca³o¶æ ma dobre makro i pysznie smakuje, chocia¿ nie wygl±da ![]() Te¿ liczê kalorie i makro, bo moim zdaniem bez tego ani rusz ![]() EDIT: w za³±czonej tabelce oczywi¶cie kolejno: kalorie/bialko/wêgle/t³uszcze Edytowane przez donkje Czas edycji: 2014-05-25 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() £atwo jest wci±gn±æ naraz ca³± paczkê, oj, bardzo ³atwo ... ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() Co¶ czujê, ¿e czêsto Ciê bêdê mêczyæ o przepisy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
w³a¶nie bêdê robiæ bia³kowe tosty z serem i warzywami wiêc nie ma sprawy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.