![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Neti!!! W dupę chcesz za przeproszeniem?! Sama pisałaś, że przytyłaś na urlopie, więc ruszaj dupę w troki i ćwicz!!! Zobacz ile już osiągnęłaś, chcesz to na straty spisać?! Do roboty, już!!! Skalpel, bier wózek i biegaj, nie ma bata, już!!!
![]() ![]() ![]() Sylwuś, jak nocka bez smoka? ![]()
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pstryku kawki się napije no ale z ta tarta toś przesadzila ![]() Dziewczyny dziś mi się przypomniało ze teść ma 60 urodziny i w sobotę grill...co mu kupić? Nic mu nie potrzeba. Jakoś specjalnych zainteresowań to on nie ma ![]() ![]() Aha i kwestia ciasta. Coś mam zrobić. .. myslalam ze skoro czika to może sernik na zimno?jakieś inne propozycje? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-31 o 08:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Rozeznanie
|
Neti!!! Strzelam absolutnie oficjalnego forumowego focha! Znów mnie pomyliłaś: jak nie z Majulmi, to z Pstrykiem. C'mon kobieto
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale duchota na zewnątrz ![]() Daduś obudził sie o 3:30, jak poszłam do niego to już siedział na łóżku. Wzięłam do nas i kotłował się przez godzine zanim jeszcze zasnął. Wstaliśmy przez to wyjątkowo przed 7 ![]() Wczoraj go podwórkowy kolega tak całował że go ugryzł nad policzkiem, ale był płacz i szok, bo pierwszy raz mu dziecko coś zrobiło ![]() ![]() ![]() Ultra 100 lat raz jeszcze ![]() Deli pięknie już domek stoi ![]() Pstryniu jak miałam neostradę, ale rezygnuje teraz, bo sąsiad ma swój internet i będziemy mieć od niego za 30 zł a nie, jak neostradę za niemal 90. Neti nie poddawaj się ![]() Szaja ![]() ![]() Zrobiłam wczoraj ten pasztet z cukinii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kawką Urodzinową od Ciebie tez nie pogardze. Czy odfochujesz się teraz? Bo w tym nie ma dziś mojej winy za grosz :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-31 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Rozeznanie
|
Neti - już
![]() ![]() Hope - dziękuję! A co do zadrapań i "podwórkowego dziecka" to pjona. Wczoraj szrama przez całą łydkę, siniak na piszczeli i zadrapanie na karku od przechodzenia pod deską od płotu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Marsi zajrzyj do k.
Ezzo wrzucę przepis wieczorej jak go odgrzebe bo gdzies sie zapodział
![]() |
#488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do ćwiczeń.kurde człowiek taki głupi i zapomina ze tył rok czy dwa albo i dłużej. wiec i schudnąć nie da się w miesiąc. A najlepszym motywatorem są efekty.a jak mi waga stoi to doła załapuje. No ale w końcu mam Was tez od tego żeby miał mnie kto podtrzymać na duchu... kopnąć w dupę, nie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Deli, ojacieżpierdziu, faktycznie lecicie na maksa z koksem!!! W sensie, z domem
![]() ![]() ![]() Ogarniam bloga właśnie ![]() omlecik z płatków owsianych - hit ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- a ja wczoraj biegałam i zaglądałam do wózków (jak zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bierz sie do roboty!!!!!!!!! ja wlasnie zrobilam prawie cały skalpel wyzwanie, jest taka czika;> ze nie mam sily... dzis nie jade na działke, tesciowa dzwonila i mówiła ze Amelos nie da rady, za gorąco. \
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech mi dziecię usnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, te ktore złożyły łózeczko, jak przechowujecie materac?
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-07-31 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | ||||
Zakorzenienie
|
hello!
wczoraj jak moj maluszek poszedl spać, siedziałam przy nim i patrzylam jak spokojnie oddycha i słuchałam jak miarowo bije jego serduszko ![]() zaczełam odprawiać modły,żeby diabełek z niego wyszedł i żeby już taki dzień jak ten się wiecej nie powtórzył Leos spał do......8 jest dziś uśmiechnięty, pogodny i kochany ech ta matka czarownica ![]() za to ja, mialam pierwszy raz w tej ciąży skurcze łydek ![]() Cytat:
![]() dziękuję,właśnie zamowiłam i oplaciłam Cytat:
to specjalne drewno i specjalnie impregnowane żadne korniki ani wilgoć, nic do tego to mega ekologiczne rozwiązanie my za opał miesięcznie na zimę wydajemy jakieś 150 zł ![]() ja widzę same pozytywy i nie zamienilabym na tradycyjny murowany to nie są domy z bali i wizulnie niczym się nie różznią od tych murowanych to tylko technologia inna https://www.google.pl/search?biw=136...Tm590#imgdii=_ Lewandowski właśnie buduję chatę szkieletową na Mazurach, tylko on to ma wielgachny metraż U nas jeszcze nie ma przekonania do tej technologii, a szkoda bo w Norwego głównie na tej metodzie opiera się budownictwo podobnie jak w Kanadzie.Cóż u nas na wsi mówili,że stodołe budujemy ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
hihih my to w trakcie budowy przesuwaliśmy ściany i nie musieliśmy mieć zgody kierownika, tym samym zwiekszylismy metraz lazienki na rzecz jednego pokoju, zmniejszylismy kotlownie, przesunelismy schody i powiekszylismy okna ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Marsi ja zawsze chciałam kanadyjczyka powiedz naprawde jest oszczedny ?? macie jakies eko technologie zamontowane
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza piecem na eko groszek, z tych takich nowoczesnych i oszczędnych nic nie montowaliśmy, ja jestem zachwycona tego typu technologią i będę polecać każdemu Dziewczyny, dziękuję za miłe słowe, zmotywowałyście mnie z tym blogiem. Kochane jesteście. W zasadzie to kompletnie nie mam talentu do pisania mam wręcz problemy ze stylem ![]() ech...gdybym jeszcze miała talent Bokeh to by chciala bloga honorować pięknymi fotkami a tak to komorką muszę się zadowolić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marsii kochana jaki masz ten piec? jest moze w necie? bo my już musimy zraz tez wybrać, tez chcemy na eko groszek
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-07-31 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a piec zobaczę jak będę w domu bo z głowy to nie pmiętam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
mialo byc 104;o ale jest tak na prawde 156....
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
dzieki za odp w spr neta. Hope, to strasznie duzo placiliscie za internet! ale to pewnie z tv razem?
ja teraz place 43 a po przedluzeniu 49 ![]() troche sie cykam wziac cos innego bo orange juz znam, nie musialabym instalowac wszystkiego od poczatku itd... no nic, mam jeszcze miesiac, moze zadzwonia z jakas extra promocja ![]() marsi - 150zl???????????????????? ??? zburzam nasza chalupe i stawiam drewniaka ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
DO MAM DZIEWCZYNEK mam śliczna letnia cieniutka sukieneczke NEXT jest nowa ale bez metki.
R. 86. Za 15 zł. ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie jestem DĘTKA. SPAĆ!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
ultra najlepszosci!! marsi Czarownico, nie przyjechalabys zaczarowac i Yae? Nie wyrabiam - dzis dzien bez drzemki, a od poludnia harce i swawole z rowiesniczka. Efekt taki, ze Yae zasnela... idac!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |||
Wtajemniczenie
|
siemka!!!
Neti, w dupę chcesz? Zabieraj się za ćwiczenia i dietkę i nie marudź!!! To kwestia wprawy, dołącz to do dnia codziennego jak kawę, po tygodniu już nie będziesz marudzić ![]() A co do tego, że waga stanęła...normalne!!! Jak nie przestaniesz to po tygodniu, może po dwóch znów ruszy, jak przestaniesz to etofekt jojo murowany ;] więc nie marudź, jak ja z Hashimoto schudłam, to tobie powinno pójść z płatka ![]() Widziałam, że gadałyście o chodaku. Ja ostatnio w biedrze kupiłam turbo wyzwanie i stwierdzam, że jest to mój ulubiony program, no może body express też tak lubie jak to ![]() za to kupiłam sobie książkę chodaka i tam jest trening na płaski brzuch, dziewczyny, po 3 minutach wyję z bólu ![]() ![]() ![]() ![]() a co do sklapela wyzwanie - kurde nie lubie no. Czasem robie, bo wiem że są efekty, ale nie sprawia mi to przyjemności ![]() ![]() i mogę się pochwalić? ![]() w 15 miesięcy, z choroba Hashimoto, zeszłam z BMI 30,8 (OTYŁOŚĆ!!!) do 25,8, jeszcze 2 kilo i wejdę w wagę prawidłową! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam za prywatę ![]() aaa i zazdroszę wam budowy domu, własnego domu itd ![]() ![]() Ultra, stówka kochana! Sylwia, powiem ci szczerze, że Twój post mnie...zmartwił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
wooow, super gratulacje!!! u nas poza kilkoma słowami mamy głównie yyyyyyyyy ![]() zaczyna mnie to martwić ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie schudłaś! oby tak dalej ![]() co do budowy, tak takie kwoty... jak skonczymy to powiem ile dokładnie nas wyniosło. Sama hydraulika 30tysi a np cegły na całą chate 5 tysi;p
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Ewuulka dla mnie jesteś wzorem determinacji,wytrwałości, ambicji i nie wiem czego jeszcze, wielkie wielkie brawa,że nie poddałaś,że masz jasno wyznaczony cel i nie poddajesz się
SZACUN ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewulka - ogromne GRATULACJE!!!!!!!!! jestes mistrzem poprostu! Neti - widzisz? ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- chyba faktycznie sama zadzwonie do nich, zobaczym co mi zaoferuja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
czytajcie, przed chwila to czytaklam i leje
![]() ![]() ![]() Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża, by kupić abażur z kryształów (to, co wisi z lampami na suficie, baaardzo drogi (pół roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: "a może powiesimy od razu ten abażur?" No i mąż albo z powodu koniaku, albo widząc moje szczęście, zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krześle mały taboret, mój mąż wspiął się na tę piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem, biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie... myślałam, że mnie zabije, a on mówi - K..a, ale mnie prądem walnęło, aż do jąder doszło, dobrze, ze nie na smierc..
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno się tak nie uśmiałam Meneq bidulko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś tylko melb brzuch uda i pośladki a wieczorem bieganie. .. może być? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.