|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
? Jasne, chciałabym, ale jednak wiem że bedzie mi tylko zawadzało przez najbliższy czas, a nie mam gdzie tego schować w kartonach. A poza tym musze jeszcze dopieścić regałem Blankę
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jak na razie nie mam gdzie trzymać wózka, łóżeczka itp. Nie chcę graciarni, będzie mi tylko zawadzać i zbierać kurz w małym mieszkanku. Później się kupi.
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
countrydobrze, że odzyskałaś "spokój psychiczny"
![]() ja Snickersa zrobiłam wczoraj, dzisiaj krówkę...jutro roladę z bitą śmietaną i truskawkami...resztę mama robi
|
|
|
|
#484 |
|
Konto usunięte
|
Justi dawaj
Użyję go w słusznym celu Abz u nas to ja jestem tą stroną oszczędną, mój Tż nie zaznał nigdy przymusu by trochę spasować z wydatkami i nie potrafi oszczędzać... |
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie robię niiiiccc
jadę na gotowe zawsze pomagałam mamie czy teściowej chociażby z sałatką.. a w tym roku nawet nie zapytałam czy coś pomóc ![]() Mama by nie chciała, bo ona nie lubi jak ktoś jej się wtrąca w kuchni, a do teściowej nie chciało mi się jechać
|
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Właśnie przez 2 godziny nie mieliśmy prądu... Niech już przestanie wiać ![]() Cytat:
W Krakowie tak jest.mój też ![]() Cytat:
Szkoda tylko, że Ikea prawie nie ma już mebli w tym kolorze...
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najfajniejszą są własnie tak w drugiej połowie stycznia/początek lutego Ja w sypialni mam tylko łóżko w kolorze brzozy i stolik. w sumie tam mam jeszcze tylko półkę białą która robi za toaletkę i różowe krzesełeczko ![]() Także przeboleje te pomieszanie bieli z brzozą, ale potem małe pójdzie do Blanki do pokoju a tam już białe meble Pamiętam dziecięce meble z sosy patynowanej. Jak byłam w ciąży to własnie je wycofywali
|
|
|
|
|
#488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednego roku, jak umarł dziadek nie było wigilii u babci, mama zrobiła u siebie.. nieee.. to już nei to samo i wróciliśmy do babci ![]() Pierwszy dzień świąt jeździ się do drugiej babci. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
uwielbiam takie jakieś perełki za gorsze. Dlatego nic wcześniej nie upatruje, na nic się nie czaje A zawsze coś znajdę i te przyczajki w sklepach online czy coś dołożyli czy nie
|
||
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim moim Kochanym forumowiczkom życzę:
- zdrówka na święta -> oby odbyły się bez rzygów i wzdęć, - fury pysznego żarcia, ale byście nie przytyły za wiele - spokoju i cierpliwości, byście nie pozabijały swoich teściowych, szwagierek, tż i kogokolwiek, kto się nawinie... A tak poza tym to po prostu spełnienia marzeń Niech to będą piękne święta ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- A poza życzeniami to Wam powiem, że zła passa mnie nie opuszcza. Byłam dziś na wigilii firmowej, odpieprzyłam się - wymalowałam, uczesałam pięknie, nową sukienkę ubrałam (póki się jeszcze w nią mieszczę), kozaczki na wysokim obcasie przywdziałam i co? Zanim weszłam do budynku wlazłam w taką kałużę, że aż rajty miałam mokre Zaraz po życzeniach, na samym początku imprezki wzięłam się za pyszne ciasto. Nie żebym jadła jakoś łapczywie, czy coś, nie... normalnie, pomału jak każdy. I nagle... coś czuję... czy to orzeszek? Nie kur** ZĄB Dodam tylko, że drugi w ciągu dwóch tygodni
|
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze, faktycznie masz pecha z tymi zębami ale tak cały ci sie ułamał? czy kawałeczek ukruszył? zawsze sie słyszy że w ciąży zęby nawalają, bardzo sie martwie żeby mnie to nie dopadło, bo od 2 lat odpukać nie miałam żadnej interwencji (poza chirurgicznym wyrwaniem krzywo rosnącej ósemki- nota bene - ciesze sie że zrobiłam to przed ciążą... ) zawsze miałaś słabe zęby czy teraz ci sie tak posypały? ufff, padam z nóg....wszystko co było zaplanowane zrobiliśmy, wszystko na jutro naszykowane, jutro tylko mąż wróci z pracy, szybka kawka i spadaka do rodziców ![]() ide sobie zrobić spa w wannie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz? Dwa tygodnie temu ukruszyła mi się szóstka na górze po prawej stronie, ale nieznacznie, więc stwierdziłam że pójdę z tym po nowym roku. A teraz szóstka dolna po lewej stronie. Pękła w pionie tak jakby i pół zęba wyleciało, a druga część została
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wiem czy jutro będę miała czas żeby wpaść tu do Was dlatego chciałam dzisiaj życzyć Wam spokojny, wesołych i pełnych radości Świąt ![]() Żebyście się nie przejadły ale mimo wszystko troszkę pofolgowały, w końcu możemy Żeby nic Was nie bolało, nie szarpało, nie zwracało się nic Dużo uśmiechu i spokoju, przede wszystkim ![]() Wesołych, mamuśki ![]() PS. I żeby teściowe za bardzo Was nie drażniły...
|
#494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my czasem robimy zakupy w niedzielę, tyle, że przy naszych pracach nie ma czegoś takiego jak niedziela = święto, bo co to za święto jak się pracuje, na szybko robi obiad, żeby zdążyć do pracy, itp., wszystko w biegu, także dla mnie pod tym względem dzień jak każdy inny niestety. |
||
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Rybka też marzy mi się zwiedzanie Drezna
![]() Abz gratuluje corki )Justi odkąd jestem w ciąży żadne ciasto nie wychodzi mi dobrze; ) Industria dzięki. My właśnie w drodze, jeszcze tylko 200km ![]() Szuu u nas ja też jestem od oszczędzania, tz jest sknera, ale potem to zaoszczędzone wydaje nagle na jakieś glupoty... ![]() Ale się rozpisałyście. W niedzielę byliśmy na jarmarku świątecznym w Strasburgu, akurat kolega z pracy jechał, więc się z nim zabrałam. Wróciłam późno, wieczorem pakowanie, w pon do pracy. Szef postanowił podwoić nam obowiązki, żeby na koniec roku więcej kasy zarobić, więc ledwie wyszłam przed 17, a na 19 mieliśmy już bilety kupione na balet, mój świąteczny prezent, dziadek do orzechów. Na balecie byłam pierwszy raz, dotąd przegapiłam jak go wystawiali i już biletów nie było. Teraz kupiłam już końcem września i nie mogłam się doczekać ![]() Potem pakowanie, dziś do pracy i zaraz po kierunek polska. Już się nie mogę doczekać, aż będę w domu jeszcze około 2h )Nie wiem jak będzie u mnie z czasem jutro, więc życzę Wam i waszym rodzinom spokojnych i radosnych Świąt i nie dajcie sobie zepsuć humoru szwagierkom, teściowym, rodzicom (niepotrzebne skreślić).
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin!
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Oj Mycha bardzo ci współczuje, wiem co to znaczy zęby ukruszyć:-(
A ja już leże w łóżeczku, 5 ciast dzisiaj zrobiłam i padam. Chciałabym wam życzyć kochane mamusie dużo zdrowia, ciepła i radości w ten rodzinny świąteczny czas. |
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Wigilijny poranek i życzę wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych swiat Mamusie!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych i cudownych Świąt Mamuśki!!
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt i dobrego żarełka
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt dziewczyny!!!
|
|
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
..ja dzisiaj rano jeszcze w biurze, ale raczej tylko tu siedze i nic nie robie :P
zycze Wam wesolych i spokojnych Swiat dziewczyny!!!! niewkurzajacych krewnych, dobrego jedzonka, wspanialych prezentow i tej atmosfery... (i jak powiedziala moja mama - to ostatnie swieta kiedy mozemy cos przygotowac, zaplanowac i potem polozyc sie na kanapie i nic nie robic )
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 |
|
Konto usunięte
|
Hej, ja przygotowuje sie do wyjazdu, tz w pracy siedzi... Wszystkim życzę wesołych świat
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
smaaacznych świąt
![]() |
|
|
|
#508 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tylko na chwileczkę
![]() Z całego serducha chciałam wam życzyć Cudownych, Wesołych, Rodzinnych Świąt Bez żadnych dolegliwości ciążowych z uśmiechem od ucha do ucha ![]() Wszystkiego wesołego Mamuśki Cudowne
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez tylko na chwilkę tez życzyć Wesołych Świat!!! w końcu dzisiaj każda z Nas doczeka sie tych pierogów
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko wpadłam życzyć Wam cipeła i spokoju na święta
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ja jak zwykle będę w drodze. 300 km do rodziców jutro, tam do niedzieli i spowrotem do domu.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

póki co ma swoje miejsce w sypialni, ale teraz bedzie tam kącik dla dziecka.....

06.09.2014