![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() A poza tym musze jeszcze dopieścić regałem Blankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Ja też jak na razie nie mam gdzie trzymać wózka, łóżeczka itp. Nie chcę graciarni, będzie mi tylko zawadzać i zbierać kurz w małym mieszkanku. Później się kupi.
![]()
#483 |
Zakorzenienie
|
countrydobrze, że odzyskałaś "spokój psychiczny"
![]() ja Snickersa zrobiłam wczoraj, dzisiaj krówkę...jutro roladę z bitą śmietaną i truskawkami...resztę mama robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Konto usunięte
|
Justi dawaj
![]() ![]() Abz u nas to ja jestem tą stroną oszczędną, mój Tż nie zaznał nigdy przymusu by trochę spasować z wydatkami i nie potrafi oszczędzać... |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
A ja nie robię niiiiccc
![]() ![]() ![]() ![]() Mama by nie chciała, bo ona nie lubi jak ktoś jej się wtrąca w kuchni, a do teściowej nie chciało mi się jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
Właśnie przez 2 godziny nie mieliśmy prądu... Niech już przestanie wiać ![]() Cytat:
![]() mój też ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja w sypialni mam tylko łóżko w kolorze brzozy i stolik. w sumie tam mam jeszcze tylko półkę białą która robi za toaletkę i różowe krzesełeczko ![]() Także przeboleje te pomieszanie bieli z brzozą, ale potem małe pójdzie do Blanki do pokoju a tam już białe meble ![]() Pamiętam dziecięce meble z sosy patynowanej. Jak byłam w ciąży to własnie je wycofywali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednego roku, jak umarł dziadek nie było wigilii u babci, mama zrobiła u siebie.. nieee.. to już nei to samo i wróciliśmy do babci ![]() Pierwszy dzień świąt jeździ się do drugiej babci. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() A zawsze coś znajdę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zadomowienie
|
Wszystkim moim Kochanym forumowiczkom życzę:
- zdrówka na święta -> oby odbyły się bez rzygów i wzdęć, - fury pysznego żarcia, ale byście nie przytyły za wiele - spokoju i cierpliwości, byście nie pozabijały swoich teściowych, szwagierek, tż i kogokolwiek, kto się nawinie... ![]() A tak poza tym to po prostu spełnienia marzeń ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- A poza życzeniami to Wam powiem, że zła passa mnie nie opuszcza. Byłam dziś na wigilii firmowej, odpieprzyłam się - wymalowałam, uczesałam pięknie, nową sukienkę ubrałam (póki się jeszcze w nią mieszczę), kozaczki na wysokim obcasie przywdziałam i co? Zanim weszłam do budynku wlazłam w taką kałużę, że aż rajty miałam mokre ![]() Zaraz po życzeniach, na samym początku imprezki wzięłam się za pyszne ciasto. Nie żebym jadła jakoś łapczywie, czy coś, nie... normalnie, pomału jak każdy. I nagle... coś czuję... czy to orzeszek? Nie kur** ZĄB ![]() Dodam tylko, że drugi w ciągu dwóch tygodni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, faktycznie masz pecha z tymi zębami ![]() zawsze sie słyszy że w ciąży zęby nawalają, bardzo sie martwie żeby mnie to nie dopadło, bo od 2 lat odpukać nie miałam żadnej interwencji (poza chirurgicznym wyrwaniem krzywo rosnącej ósemki- nota bene - ciesze sie że zrobiłam to przed ciążą... ) zawsze miałaś słabe zęby czy teraz ci sie tak posypały? ![]() ufff, padam z nóg....wszystko co było zaplanowane zrobiliśmy, wszystko na jutro naszykowane, jutro tylko mąż wróci z pracy, szybka kawka i spadaka do rodziców ![]() ide sobie zrobić spa w wannie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz? Dwa tygodnie temu ukruszyła mi się szóstka na górze po prawej stronie, ale nieznacznie, więc stwierdziłam że pójdę z tym po nowym roku. A teraz szóstka dolna po lewej stronie. Pękła w pionie tak jakby i pół zęba wyleciało, a druga część została ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie wiem czy jutro będę miała czas żeby wpaść tu do Was dlatego chciałam dzisiaj życzyć Wam spokojny, wesołych i pełnych radości Świąt ![]() Żebyście się nie przejadły ale mimo wszystko troszkę pofolgowały, w końcu możemy ![]() ![]() Dużo uśmiechu i spokoju, przede wszystkim ![]() Wesołych, mamuśki ![]() PS. I żeby teściowe za bardzo Was nie drażniły... ![]()
#494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my czasem robimy zakupy w niedzielę, tyle, że przy naszych pracach nie ma czegoś takiego jak niedziela = święto, bo co to za święto jak się pracuje, na szybko robi obiad, żeby zdążyć do pracy, itp., wszystko w biegu, także dla mnie pod tym względem dzień jak każdy inny niestety. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Rybka też marzy mi się zwiedzanie Drezna
![]() Abz gratuluje corki ![]() Justi odkąd jestem w ciąży żadne ciasto nie wychodzi mi dobrze; ) Industria dzięki. My właśnie w drodze, jeszcze tylko 200km ![]() Szuu u nas ja też jestem od oszczędzania, tz jest sknera, ale potem to zaoszczędzone wydaje nagle na jakieś glupoty... ![]() Ale się rozpisałyście. W niedzielę byliśmy na jarmarku świątecznym w Strasburgu, akurat kolega z pracy jechał, więc się z nim zabrałam. Wróciłam późno, wieczorem pakowanie, w pon do pracy. Szef postanowił podwoić nam obowiązki, żeby na koniec roku więcej kasy zarobić, więc ledwie wyszłam przed 17, a na 19 mieliśmy już bilety kupione na balet, mój świąteczny prezent, dziadek do orzechów. Na balecie byłam pierwszy raz, dotąd przegapiłam jak go wystawiali i już biletów nie było. Teraz kupiłam już końcem września i nie mogłam się doczekać ![]() Potem pakowanie, dziś do pracy i zaraz po kierunek polska. Już się nie mogę doczekać, aż będę w domu ![]() ![]() Nie wiem jak będzie u mnie z czasem jutro, więc życzę Wam i waszym rodzinom spokojnych i radosnych Świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin!
![]() ![]()
#497 |
Rozeznanie
|
Oj Mycha bardzo ci współczuje, wiem co to znaczy zęby ukruszyć:-(
A ja już leże w łóżeczku, 5 ciast dzisiaj zrobiłam i padam. Chciałabym wam życzyć kochane mamusie dużo zdrowia, ciepła i radości w ten rodzinny świąteczny czas. |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Witam w Wigilijny poranek i życzę wam wszystkim wesołych i spokojnych świąt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Wesolych swiat Mamusie!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Wesołych i cudownych Świąt Mamuśki!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt i dobrego żarełka
![]() ![]()
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt dziewczyny!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zadomowienie
|
..ja dzisiaj rano jeszcze w biurze, ale raczej tylko tu siedze i nic nie robie :P
zycze Wam wesolych i spokojnych Swiat dziewczyny!!!! niewkurzajacych krewnych, dobrego jedzonka, wspanialych prezentow i tej atmosfery... (i jak powiedziala moja mama - to ostatnie swieta kiedy mozemy cos przygotowac, zaplanowac i potem polozyc sie na kanapie i nic nie robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Konto usunięte
|
Hej, ja przygotowuje sie do wyjazdu, tz w pracy siedzi... Wszystkim życzę wesołych świat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
smaaacznych świąt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tylko na chwileczkę
![]() Z całego serducha chciałam wam życzyć Cudownych, Wesołych, Rodzinnych Świąt ![]() ![]() Wszystkiego wesołego Mamuśki Cudowne ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tylko na chwilkę tez życzyć Wesołych Świat!!! w końcu dzisiaj każda z Nas doczeka sie tych pierogów
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja tylko wpadłam życzyć Wam cipeła i spokoju na święta
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Ja jak zwykle będę w drodze. 300 km do rodziców jutro, tam do niedzieli i spowrotem do domu.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.