![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciężarówki po przejściach :)
Nie, no mogłaś słyszeć w 6 bo mi dr mówił że serdunio już bije i pokazał ten punkcik, tylko nie włączął sprzętu do słuchania.
![]() |
#482 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki ciężaróweczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chcę CIę załamywać, ale widzę po sobie i dziewczynach z mamusiowego, ze czego by się nie używało to jak mają rostępy wyleźć to wylezą. Pewnie smarowanie w jakim stopniu umniejsza rozmiar katastrofy ale niestety nie chroni przed nią zupełnie:/ JA używałam Palmersa, oliwki Babydream i jeszcze jakiś tak pierdół. Dzieczyny używąły drogich preparatów z apteki ale też mają, aniektóre jakoś szczególnie nie dbały i nie mają. Ot taka natura cholerna ![]() Cytat:
![]() Serdunia słuchałam chyba od 8 czy 9 tc co wizytę
![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Eve ale super ze mimo malutkiego stresu wszystko jest jak być powinno
![]() ![]() Ja słuchałam tez jakoś od 9 tc co wizytę na chwilunie... Co do rozstępów to wydaje mi się ze tak jak mała pisze ze jak mają wylezc to wyleza..Ja mam kilka z przeszłości na udach a teraz nowe się jeszcze nie pojawiły. Uzywam Palmersa i oliwki Babydream..smaruje brzuch,cyce i uda ![]() Mała pokaż nam swoją malutką,dalej taka grzeczna?Bo piszesz jęczydelko ![]() Odpoczywaj kochana ile i gdzie się da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
eve, no to ci stresa narobił, ufffffff. Mnie dano posłuchac serduszka jakoś późno, na tym pierwszym większym usg ok 12 tygodnia.W invikcie nie. Super, ze okruszek sie znalazl, szybko rosnie, juz1,6 cm!
![]() ten adapter to cos takiego http://www.tylem.pl/wypozyczenie-adapter-kobieta-ciaza/ ja dotad nie uzywlam, bo podrozuje pociagiem, aleza tydzien wybieram sie na zwolnienie juz i zastanawiam sie czy sobie nie wziac, bo bede czesciej jezdzila autem... ja tez sie smaruje palmersem, jest drogi ale bardzo mi pasuje jego konsystencja i to jak sie wchlania, moge sie po nim dosc szybko ubrac. Piersi tez smaruje ale umowmy sie, na takich malutkich cyckach nie ma mowy o rozstepach haha. Smaruje sie tym cała, wlasnie z uwagi na t ze mi podpasowal. Dziewczyny, ja sie nigdy w zyciu az tyle nie smarowalam, skora zrobila sie tak delikatna ![]() w najblizszym czasie chyba zrobimy sobie z tz sesje brzuszkowa (tz jest fotografem) bo bardzo mi sie podoba, jak teraz brzuch wyglada, jest taki krąglutki jak piłeczka, nieduzy, bez rozstepow, pepek jeszcze w srodku - no napatrzec sie nie moge :P i nie moge sie tez juz doczekac L4. Ta ciemnosc za oknem mnie dobija..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Wtajemniczenie
|
Hello
Mała jak tam macierzyństwo? Gabi dalej taki aniołeczek? ![]() Eleo mój tż też robi świetne zdjęcia, więc on będzie mi robił taką domową sesję brzuszkową, ale czekam jeszcze aż brzuchol będzie jeszcze większy ![]()
![]() |
#486 |
Zadomowienie
|
mordsith, tyle sie naogladalam fotek jak maz robil, ze ja chce bardzo klasyczna, na zblizeniach, bez zbednych gadzetow (ale mamy takie piekne wianki do sesji slubnych, moze wykorzystam), z porzadna obrobka ktora bedzie robila cala robote. Rozpuszczone wlosy, naturalny makijaz, prosta koszula spod ktorej mozna pokazac brzusio plus dodatkowo cos obcislego, zeby brzuch nie byl goly a sie ladnie prezentowal. Na czesci fotek ja, na czesci razem, tata dotyka brzucha, obejmuje mame itp. Jeszcze nie ustalilismy imienia wiec bez zadnych literek czy pisania po brzuchu, chyba ze napiszemy po prostu ze to corka. Chce tez zrobic fotke z naszymi dwoma malymi kotkami :P
jakos tak sie zlozylo, ze - moim skromnym zdaniem hahaha - dobrze wygladam w tej ciazy, mam ladna cere, inaczej niz cale zycie :P, ladne wlosy, az tak bardzo nie widac nadmiaru kilogramow. Takze juz sie nie moge doczekac tych fotek. A sesji noworodkowej to dopiero........:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojj zdjęć mojego noworodka również nie mogę się doczkekać ![]() A macie jakieś studio, czy w domku będziecie robić?? Ja w ciąży też mam ładną cerę i bardzo podoba mi się mój brzuszek ![]()
![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
mieszkamy w domu,w ktorym na dole jets studio.wystarczy zejsc :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Wtajemniczenie
|
Świetnie, zazdroszczę
![]()
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
Bry bry
![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedzi ![]() Sesja zdjęciowa ![]() ![]() ![]() Zawsze mi się marzyła ![]() I teraz spełni się kolejne moje marzenie ![]() Mała jak tam córcia się chowa ? I jak ci w roli Mamy ![]()
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, nieśmiało was podczytuje, ale jeszcze nie zapisuje się do wątku gdyż nie chce zapeszyc. Umowilam się na USG 9 listopada, ale w klinice życzą sobie pierwsze USG 25 i 35 dni po transferze, więc miałam mieć dzisiaj wizytę, ale mój gin odwolal, więc Ide dopiero w poniedziałek i kolejne w nastepny poniedzialek wiec mam pytanie czy USG tydzień po tygodniu nie będzie szkodliwe, jak często na początku mialyscie robione USG? Jestem trochę rozczarowana bo chciałam już zobaczyć dzidzie i usłyszeć że wszystko ok😁 a tak to lipa, muszę czekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
Witaj u nas
![]() Nie martw się, ja usg mam robione co tydzień od 6 tc. Usg wam nie zaszkodzi, więc się nie martw. I szkoda, że nie masz dzisiaj tego badania ![]() Ja pierwsze usg wymogłam już na 4 weryfikacji, tj. 15 dpt żeby sprawdzić jaka to jest ciąża, dlatego że mam 2 ciąże pozamaciczne za sobą.
![]() |
#493 |
Zadomowienie
|
Dzięki za odpowiedź, bardzo się boje, czy wszystko ok, niestety będę musiała czekać do poniedziałku 😈
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Motylku rozumiem Cię ale musisz myśleć pozytywnie..Ja tez miałam w klinice dopiero wizytę dwa tyg po pozytywnej becie i nie mogłam się doczekać, aż zobaczę z wszystko z Dzidzia ok..Weekend szybko zleci i się zobaczycie
![]() Trzymam mocne kciuki i zapraszamy do nas na stałe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
Motylku trzymamy kciuki, będzie dobrze
![]()
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
motylku, do pon juz blisko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, jakoś muszę wytrzymać. Dzisiaj niedobrze mi cały dzień, trochę mi było słabo i jajnik mnie czasem zalkuje, ahhhh uroki 😂
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To się naczekasz, ja pierwsze usg miałam 2 tyg po trans ![]() My tu wszystkie dobrze znamy ten strach; ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zaczęłam plamić tak się boję !!!!!
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
Prędko na pogotowie, a potem pisz że wszystko dobrze żebyśmy nie martwiły się razem z Tobą
![]()
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Na razie leżę.
Póki nie ma krwi, nie chcę jechać na IP, chyba że nie przejdzie to pojadę. Jestem koło terminu drugiej @ więc mam nadzieję, ze stąd plamienie i nie będzie krwi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
Możliwe kochana ze termin @ powoduje plamienia..
Lez, odpoczywaj a rano leć zbadaj progesteron.Bierzesz coś, może mała dawka luteiny? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Evelinke, to napewno nic poważnego, lez i odpoczywaj, moja kolezanka jest w 4 miesiacu i też miała schize, zaczęła delikatnie plamic, od razu pojechała na pogotowie, okazało się, że najprawdopodobniej jakas infekcja jej się przyplatala i stąd to plamienie. Najważniejsze, że to nie czysta krew, jak nie przejdzie to lec do lekarza, lepiej chuchac na zimne. Trzymam kciuki za maluszka 😁
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Evelinke, a jaką dawke progesteronu bierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Ja mam taka nadzieję, że to przez termin @
![]() ![]() ![]() Progesteron zbadam jutro rano ![]() A dawki mam takie: Lutinus 100 - 3 x 2 Luteina 50 - 4 x 3 Także nie tak mało. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Wolałabym żeby obyło się bez IP ![]() ![]() ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie dawki dość duże . Trzymamy kciuki za was i oszczędzaj się dziś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Więc dawki masz mega w porównaniu do moich, więc progesteron napewno masz wysoki, a swoją droga to musisz majątek wydawać na tego lutinusa 😮 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
Evelinke i jak tam? Ustało plamienie?
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Evelinke, dopiero nadrobilam wątek, jak tam się masz, jak z plamieniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
Witaj Motylku
![]() ![]() ![]() Eve jak u Ciebie? Przypominam, że ja tydzień temu też miałam brązowawy śluz...ale po badaniu okazało się, że to nic groźnego...prawdopodobnie pęknięte naczynko...brałam przez 5 dni Ascorutical i wszystko wróciło do normy...oby u Ciebie było tak samo....trzymamy kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.