![]() |
#5101 |
Zadomowienie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Aaa! Czy u dr. Szczyta pierwszy termin konsultacji jest w lipcu 2014??
|
![]() ![]() |
![]() |
#5102 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem prawie 7 tygodni po operacji plastycznej noska u dr Skupina (Poznań). Na razie jeszcze nos się zmienia i opuchlizna schodzi ale ogólnie jestem na + ![]() Super u tego lekarza jest też to że jak cokolwiek się dzieje(nawet jak to tylko urojenie) to można zadzwonić, napisać albo przyjechać prakt ycznie z dnia na dzień czasem i poświęci pacjentce czas ![]() Fleur, lekarza nie wybieraj odległościowo - warto przejechać nawet cały kraj dla pięknego noska. A to się robi na całe życie
Edytowane przez vainilla Czas edycji: 2013-03-25 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5105 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacja nosa- miałyście podobny nochal?/ co byście z takim zrobiły?
Cytat:
Te komplikacje (powikłania ) wynikają często nie z winy chirurga a z winy samego organizmu np. ja mam taką komplikację że obrzęk wypycha mi lewą kość a ja ją muszę uciskać - to się tak strasznie słucha ale to nic potwornego, dodam że wcześniej miałam mega krzywą tą kość wiec może to stąd wynika. To logiczne że chirurg skłądając nos nie ma pojęcia czy np. blizny nie przerosną bo to bardzo indywidualna reakcja każdego
![]() ![]() |
![]() |
#5106 |
Przyczajenie
|
operacja plastyczna nosa
Witam!
![]() Mam pytania do osób które przeszły operację plastyczną nosa lub są dobrze zorientowane w tym temacie. Na operację jestem zdecydowana w 100%, jednak chciałam się zapytać czy ktoś mógłby mi polecić dobrego lekarza w Poznaniu? Chodzi mi także o dobrą cenę. Wiem, że na tym nie powinno się oszczędzać, ale mimo wszystko to dużo pieniędzy i zastanawiałam się, czy u jakiegoś chirurga zabieg kosztuje do 5,5tys.? W moim przypadku jest to korekcja całego nosa, części kostnej i chrzęstnej. Usunięcie garba, niedużego, ale zawsze i zmniejszenie czubka. |
![]() ![]() |
![]() |
#5107 |
Przyczajenie
|
Dot.: operacja plastyczna nosa
jest juz ogromny watek na ten temat, z kopalnia informacji, przejrzyj go, lub przeszukaj pod katem poznania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5108 |
Przyczajenie
|
Widziałam, praktycznie wszystko przeczytałam.
Z tym, że większość jest pomieszana. Do tego niektóre dane sa już nieaktualne, np. ceny wykonania niektórych zabiegów. Wiem, bo byłam u jednego chirurga na konsultacji i na forum było napisane, że cała korekcja nosa(to co ja chcę zrobić)kosztowała 6tys.zł, a ja będąc na konsultacji dowiedziałam się, że teraz kosztuje już 8tys.zł. Pewnie dlatego, że dr ma teraz swoją klinikę, ale zawsze to i tak bardzo dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5110 |
Konto usunięte
|
w Poznaniu dobrze robi dr Skupin, ale cena 8,5 tys netto.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5111 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5112 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5113 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja nosa 17 lat? :(
Macie tu moje zdj.. i poradzcie mi ile kosztowalaby operacje i czy zrobie z o czegos ladny nos..
|
![]() ![]() |
![]() |
#5114 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim
![]() Ja nad operacją nosa zastanawiam się już od dłuższego czasu. Mam dość spory nos, który jest garbaty (odziedziczyłam go niestety po tacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5116 |
Zadomowienie
|
26 września 2014?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5118 |
Przyczajenie
|
No w sumie racja, nie powinnam się słuchać innych, tylko zrobić to dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5119 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja nosa 17 lat? :(
nie wydaje mi sie zeby ten nos byl naprawde duzy.. garbek jest, ale ogolnie nie wyglada to zle
|
![]() ![]() |
![]() |
#5120 |
Przyczajenie
|
Doktor Kociszewska jest po prostu genialna. Robiłam u niej operację nosa, jestem przeszczęśliwa, że trafiłam do tej lekarki. Jestem już trzy miesiące po operacji, mam piękny nos. Wcześniej miałam „gruchę”, nos jak bokserski, teraz w końcu mogę patrzeć w lustro i nie wyglądam jakby ktoś rozbił mi pomidora na twarzy. Doktor Kociszewska tak dobrała kształt nosa, że nie wygląda dziwnie, nie jest za chudy, jest po prostu idealnie. Oczywiście przestrzegałam wszystkich zaleceń pani dr, bo to jest bardzo ważne, inaczej efekt może nie być taki jak chcemy. Naprawdę wielki profesjonalizm i cierpliwość bo zadawałam milion pytań. Oczywiście na początku byłam głupia i przyszłam do pani dr ze zdjęciem nosa księżnej Kate, twierdząc, że taki właśnie chce. Na szczęście pani doktor, powiedziała mi, że nie można zrobić operacji na wzór czyjegoś nosa, bo musi pasować do twarzy. Wcześniej byłam u innego lekarza na konsultacji, który powiedział, że jak chce nos księżnej Kate, to taki mi zrobi i ostatnio to jest modne, bo robił już kilka takich nosów. Dzięki bogu byłam tez na konsultacji u dr Kociszewskiej. Polecam wszystkich, widać, że nie leci na kase, tylko zależy jej na pacjentach. Sama operacja przebiegła nadzwyczajnie szybko (przynajmniej takie miałam odczucie). Oczywiście ból i opuchlizna był, ale wiem, że warto. Doktor Kociszewską odkryłam czytając m.in. to forum. Naprawdę polecam dziewczyny! Aaa i dr Kociszewska przyjmuje w Warszawie w klinice Malia.
Taka jestem szczęśliwa i zadowolona, że specjalnie założyłam konto, żeby się z Wami podzielić tym. Do tej pory głównie czytałam, teraz będę pisać. Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5121 |
Przyczajenie
|
Witaj szlachciankaNKA. Ja rozważam korektę nosa u dr. Skupina, ponieważ czytałam o nim wiele dobrych opinii. Ale przyznam, że mam zdecydowanie bliżej do Warszawy niż do Poznania więc zaciekawił mnie Twój post
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5122 |
Przyczajenie
|
Witaj szlachciaNKA. Ja zastanawiam się nad korektą nosa i oscyluję między Poznaniem a Warszawą. Co prawda do Warszawy mam sporo bliżej, ale jakoś nie znalazłam lekarza do którego mogłabym się udać. Poszperałam trochę i znalazłam o pinie o pani Kociszewskiej. Znalazłam dużo dobrych opinii, ale były też nieciekawe. Czy znasz jakąś stronę, na której mogłabym zobaczyć 'zrobione' przez nią noski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5123 |
Przyczajenie
|
Dot.: Korekta nosa po rozszczepie a studia
Mega serdecznie zapraszam do odwiedzenia stronki na Facebooku - Cleft Poland !! Złączmy się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5124 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5125 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Artur Zawisz - operacja nosa
Cytat:
Co dokładnie miałaś robione?Byłam już zdecydowana na tego dr..ale teraz już nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5126 |
Przyczajenie
|
Witam was. Jestem już po operacji więc postanowiłam się podzielić moim nosem. Jestem zachwycona i czuję się w końcu świetnie. Nos jest opuchnięty, ale widzę ogromną różnicę. Wyglądam dziewczęco i świetnie! Wiem że na ostateczny efekt muszę jeszcze poczekać około 3 miesięcy, ale i tak widzę że warunki są świetne. Czubek spuchnięty, ale to normalne. Nos miałam łamany prostowany w części chrzęstnej i kostnej. Skracany, zwężany i usuwany garb. Jestem bardzo zadowolona. Operował mnie prof. Józef Jethon w Warszawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5127 |
Przyczajenie
|
Oto mój nowy nos i stary nos
![]() Nie muszę chyba mówić który jest który. Operację miałam wykonywaną 26 marca, a więc nosek ma prawo być spuchnięty. Edytowane przez tucz Czas edycji: 2013-04-08 o 12:17 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5128 |
Konto usunięte
|
Twój nosek wyjściowy też nie był wcale brzydki, fakt, że dłuższy niż teraz, ale na zdjęciach nie wygląda źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5129 |
Przyczajenie
|
Ja widzę ogromną różnicę. Jeszcze jak opuchlizna zejdzie i zrobię usta to będę zadowolona ze swojej twarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Można wiedzieć u kogo robiłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.