przedłużanie - wasze doświadczenia - Strona 172 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-21, 14:17   #5131
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

http://www.youtube.com/watch?v=GUG7h...0wlosow%20hair

tutaj jest filmik jak sie przypina te wloski na clip-in

http://www.allegro.pl/item257014481_...p_in_50cm.html
ja kupilam te wloski teraz czekam az mi przyjda...
do tego jeszcze kupilam klipsy i odpruwam moja tasme od warkocza i tymi wlosami co mam teraz jeszcze dodatkowo sobie zageszcze,bo 70 cm tasmy to jest zbyt malo jak na moje oko....
i bedzie latwiej z myciem (ja mam malo wloskow i umycie z wysuszeniem zajmuje mi pol godzinki,a z tymi przedluzanymi ponad godzine)

w tygodniu powinny dojsc,wiec napisze jak sie to nosi :P
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 14:41   #5132
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala19881 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=GUG7h...0wlosow%20hair

tutaj jest filmik jak sie przypina te wloski na clip-in

http://www.allegro.pl/item257014481_...p_in_50cm.html
ja kupilam te wloski teraz czekam az mi przyjda...
do tego jeszcze kupilam klipsy i odpruwam moja tasme od warkocza i tymi wlosami co mam teraz jeszcze dodatkowo sobie zageszcze,bo 70 cm tasmy to jest zbyt malo jak na moje oko....
i bedzie latwiej z myciem (ja mam malo wloskow i umycie z wysuszeniem zajmuje mi pol godzinki,a z tymi przedluzanymi ponad godzine)

w tygodniu powinny dojsc,wiec napisze jak sie to nosi :P
tez się wlasnie zastanawiam nad tymi wlosami z gotowymi spinkami... tylko te 70cm... nie wiem czy te wlosy nie beda rzadkie takie? dlugie i cienkie na koncach? gdybys mogla, to pewnie wszystkie bedziemy wdzieczne jak wkleisz zdjecia, przed i po i napisz ile w sumie tej tasmy bedziesz miala? 140cm z ta odpruta? pewnie bedziesz miala burze wlosow na glowie
kosmita77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 15:20   #5133
mala19881
Zadomowienie

GG do mala19881

ja mam teraz metr, ale sporo sie ich pozbylam przez ten miesiac noszenia bo wypadaly strasznie przy czesaniu.

zalaczam zdjecie moich wloskow obecnie 40 cm tasma przyszyta do warkocza, przyjda te nowe to zdejmuje i bede miala na spineczki,bo meczace jest mycie tych wlosow rano,a tak to osobno sobie je umyje pod wieczor, na rano bede miala suche, a swoje rano raz dwa sie umyje,spineczki przypnie i w droge bo tak to z mokra glowa chodzilam,bo te warkoczyki straaaaasznie dlugo schna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_9645a.JPG (104,5 KB, 228 załadowań)
mala19881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 16:13   #5134
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala19881 Pokaż wiadomość
ja mam teraz metr, ale sporo sie ich pozbylam przez ten miesiac noszenia bo wypadaly strasznie przy czesaniu.

zalaczam zdjecie moich wloskow obecnie 40 cm tasma przyszyta do warkocza, przyjda te nowe to zdejmuje i bede miala na spineczki,bo meczace jest mycie tych wlosow rano,a tak to osobno sobie je umyje pod wieczor, na rano bede miala suche, a swoje rano raz dwa sie umyje,spineczki przypnie i w droge bo tak to z mokra glowa chodzilam,bo te warkoczyki straaaaasznie dlugo schna
no to faktycznie 70 cm tasmy to za malo... ladnie u CIebie to wyglada i nawet nie mozna sie domyslic ze cos tu jest doczepiane jak zrobisz juz ze spinkami to tez pokaz
Stary 2007-10-21, 19:55   #5135
Shakira_19
Raczkowanie

Mała daj znać jak dojdę te włoski
Shakira_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 19:57   #5136
nikole14
Raczkowanie

hey

od ponad pół roku nosze włosy które zamówiłam na allegro od użytkownika Donna

jestem zadowolona ale wiem ze to nie jest jeszcze towar pierwszej klasy

czy znacie jakieś sklepy z włosami?? oczywiście z porządnymi włosami

nie ubliżając Donnie bo jestem zadowolona z jej towaru
nikole14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-21, 22:30   #5137
Marta_24_
Przyczajenie

Czesc Dziewczyny
chcialabym zasiegnac waszej opinii bo sama nie moge zdecydowac sie na konkretny kolor, ktory Wam sie bardziej podoba
http://www.europastars.pl/2007/andii/3.jpg

http://www.marionnaud.fr/produits/ma...gabbana_36.htm
Bede bardzo wdzieczna za odpiwedz
Marta_24_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 00:34   #5138
CandyZG
Przyczajenie

witam panie) naczytalam sie o tym przedluzeniu ze glowa boli. Szukalam kogos z Lubina i znalazlam...moze ktos zna ta pania i moze podzielic sie wrazeniami?
CandyZG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 02:05   #5139
vanessacrazy
Raczkowanie

Hej dziewczynki!

Widze ze wiele z Was pisze o clip-in tudziez clip-on....

Wlasnie nosze wlosy przypinane w ten sposob-troche ryzykowalam,bo pierwszy raz zalozylam sobie to na wesele i balam sie ze bedzie widac albo ze przy tancach co gorsza spadnie....to by byla porazka-fruwajace klaki na parkiecie

Do tej pory mialam na warkoczu,wiec czulam ze wszystko sie trzyma-ale powiem Wam szczerze ze jestem mile zaskoczona-jesli dobrze ukryje sie miejsce spinek i przebiegu tasmy pod wlasnymi wlosami to nic nie widac a dobre spinki nie maja prawa sie wypiac...moje zdaly egzamin na piatke

Tasme z wlosami kupilam od Batahair-falowane-jak dla mnie byly troche rzadkie,ale jak sie doszywa podwojna tasme to mozna wytrzymac i rzeczywiscie-po myciu-jestem mile zaskoczona -nie rozprostowaly sie

Na wesele mialam zakrecone lokowka-zaraz wkleje fotki,zebyscie same mogly ocenic efekt

Nie wiem jak wy-ja spinki do tasmy przyszylam 3-po jednej na kazdej krawedzi i jedna na srodku. Bylam w tych wloskach tez na dyskotece,krecilam glowa az milo i wszystko dobrze sie trzymalo. Jakbyscie mialy jakies pytania to walcie smialo;PP
vanessacrazy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 02:09   #5140
vanessacrazy
Raczkowanie

Fotka 1-moje prawdziwe wlosy bez dopiecia....

Fotka2,3,4-z tasma braz i blond-kazda podwojna....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Anioleczek;).jpg (81,5 KB, 208 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ghghg.jpg (9,8 KB, 166 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fiii.jpg (11,5 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gg.jpg (14,0 KB, 154 załadowań)
Stary 2007-10-22, 02:10   #5141
vanessacrazy
Raczkowanie

Pani Reniu-kiedy bedzie Pani w listopadzie w Wawie? Bo ja jestem Pani cos winna....Pozdrawiam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 09:03   #5142
kosmita77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanessacrazy Pokaż wiadomość
Tasme z wlosami kupilam od Batahair-falowane-jak dla mnie byly troche rzadkie,ale jak sie doszywa podwojna tasme to mozna wytrzymac i rzeczywiscie-po myciu-jestem mile zaskoczona -nie rozprostowaly sie

Na wesele mialam zakrecone lokowka-zaraz wkleje fotki,zebyscie same mogly ocenic efekt

Nie wiem jak wy-ja spinki do tasmy przyszylam 3-po jednej na kazdej krawedzi i jedna na srodku. Bylam w tych wloskach tez na dyskotece,krecilam glowa az milo i wszystko dobrze sie trzymalo. Jakbyscie mialy jakies pytania to walcie smialo;PP
podwojna czyli calosc tak? ok150cm. ? wyglada to u Ciebie bardzo ladnie, ale jakby tak miec te 70-80cm to chyba faktycznie za malo...
Stary 2007-10-22, 10:21   #5143
etna1976
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
oo Malwinko dobrze powiedziane. Skoro Pani czytała to forum to może się pojawi i wyjaśni co tutaj trzeba odszczekiwać? Bo wizażanki nie rozumieją ??
Witam wszystkie Wizażanki najpierw może zróbmy tak. Aneta-polish jest obecną kiedyś na tym forum MajaPoznań oraz Andzią 2007,rozszyfrowana została przez Jesterkę oraz gage.Jest allegrową KatarzynkąPMI,póżniej katmey a obecnie hollywood.Jest intrygantką i oszustką.Jej ofiarą padła między innymi Jesterka,opisała tą osobę zresztą w swoich postach.Wystarczy je przejrzeć,wejść na odpowiedni link i porównać numer telefonu z obecnym allegrowym holywood...Powiem krótko.Niech się może wypowiedzą osoby,które miały do czynienia z p.Kasią z Poznania,z os.Przemysława.Bo właśnie aneta-polish nią jest.A co do przedłużania włosów w moim salomie to tylko fakt,iż miała tą usługę wykonaną jest prawdą.Jej dwulicowość nie zna granic.O tej całej reklamacj i jej niezadowoleniu dowiedziałam się z tego właśnie forum.Zresztą kontaktowałam się z kilkoma Wizażankami,które doskonale wyczuły jej intencje i to dzięki nim właśnie teraz piszę.Dziękuję dziewczyny
etna1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 11:12   #5144
Xenia
Rozeznanie

Ciesze sie , ze sprawa sie wyjasnila. Byc moze zapanuje tutaj spokoj.
Poza tym , po kiego licha zakladac kilka kont na forum i podszywac sie pod innym nickiem , skoro kazdy moderator posiada opcje gdzie , porafi jednym malutkim ruchem palca kliknac na guzik i sprawdzic numer IP oraz inne konta , z jakich pisal ten uzytkownik .
Oszustwo nie ma sensu.

Druga sprawa jest to , ze forum rzeczywiscie sluzy do wymiany doswiadczen , pogladow i powinno sie szczerze pisac o wszystkim , z czego jest sie niezadowolonym.
Xenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 13:34   #5145
byliczka
Zakorzenienie

No i pięknie
Stary 2007-10-22, 13:52   #5146
etna1976
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Xenia Pokaż wiadomość
Ciesze sie , ze sprawa sie wyjasnila. Byc moze zapanuje tutaj spokoj.
Poza tym , po kiego licha zakladac kilka kont na forum i podszywac sie pod innym nickiem , skoro kazdy moderator posiada opcje gdzie , porafi jednym malutkim ruchem palca kliknac na guzik i sprawdzic numer IP oraz inne konta , z jakich pisal ten uzytkownik .
Oszustwo nie ma sensu.

Druga sprawa jest to , ze forum rzeczywiscie sluzy do wymiany doswiadczen , pogladow i powinno sie szczerze pisac o wszystkim , z czego jest sie niezadowolonym.
Zgadzam się z tym całkowicie po to są właśnie fora,aby wymieniać się doświadczeniami i służyć sobie radą.Właśnie po to.Lecz Anecie-polish pomyliło się forum Wizażu z brukowcem.Jej jak widać ciągle coś się myli.Przepraszam za ostrzejsze słowa i za wmieszanie Was w ten jakby nie patrzeć istny cyrk...
etna1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 14:23   #5147
MYSIACZKA
Raczkowanie

HAAAAAAAAAAAA A NIE MOWILAM ! WZCZULAM JA !! trza uwazac buziaczki c(:
MYSIACZKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 16:01   #5148
malwiiina
Zadomowienie

GG do malwiiina

Cytat:
Napisane przez vanessacrazy Pokaż wiadomość
Fotka 1-moje prawdziwe wlosy bez dopiecia....

Fotka2,3,4-z tasma braz i blond-kazda podwojna....
ojojojo na pierwszym foto wygladasz jakbys byla ciezko poparzona w solarium,a moze tak stanelaś w cieniu

malwiiina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 16:03   #5149
malwiiina
Zadomowienie

GG do malwiiina

Cytat:
Napisane przez etna1976 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizażanki najpierw może zróbmy tak. Aneta-polish jest obecną kiedyś na tym forum MajaPoznań oraz Andzią 2007,rozszyfrowana została przez Jesterkę oraz gage.Jest allegrową KatarzynkąPMI,póżniej katmey a obecnie hollywood.Jest intrygantką i oszustką.Jej ofiarą padła między innymi Jesterka,opisała tą osobę zresztą w swoich postach.Wystarczy je przejrzeć,wejść na odpowiedni link i porównać numer telefonu z obecnym allegrowym holywood...Powiem krótko.Niech się może wypowiedzą osoby,które miały do czynienia z p.Kasią z Poznania,z os.Przemysława.Bo właśnie aneta-polish nią jest.A co do przedłużania włosów w moim salomie to tylko fakt,iż miała tą usługę wykonaną jest prawdą.Jej dwulicowość nie zna granic.O tej całej reklamacj i jej niezadowoleniu dowiedziałam się z tego właśnie forum.Zresztą kontaktowałam się z kilkoma Wizażankami,które doskonale wyczuły jej intencje i to dzięki nim właśnie teraz piszę.Dziękuję dziewczyny

hmmmm to jaki cel miala Aneta-polish w oczernianiu Ciebie?
sama zajmuje sie przedluzaniem włosów?
jesli sama przedluza to czemu przedluzała u Ciebie?

malwiiina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 17:18   #5150
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

Witam!
nie bardzo rozumiem, mojej igerencji tzn rozszyfrowania..powiem tak, uwazam i nie tylko ja , ze Aneta -polisch chciala "sposobem"zarekalmwac sie , niestety zostala "przylapana "pzrez nas, kilka wizazanek, poniewzz kreci z "zeznaniach"...tzn ze gdzies zakladala, potem ze fryzjerka...potem wyszlo ze jest po kursie i wreszcie ze parcuje w salonie, ale nie ma kto pzredluzayc jej poniewaz wszystki panie co pzredluzaly wybyly za granice ,czy cos w tym stylu.. po drodze obrazajac wizazanki, ktore braly udzial w dyskusji
potem natapial cisza
ja nie wiem czy Aneta -polisch ,to jedna z tych ktore podaje Etna....podobno jasterka tez tego nie wie...wiec ,raczej tu prosze mnie nie podawac za osobe , ktora to rowniez odkryla, mam swoje zdanie na temat Anety,ktore juz wypowiedzialm i owszem i dalej bede obserwowac, posty i ta dyskusje
natomiast poprosze Zlosia ,zeby sprawdzil czy Aneta-polisch to ta sama osoba , ktora podobno podszywa sie pod inne..i jakby nie bylo troche tu miesza...czy tez nie i mam nadziej wszystko sie wyjasni
mam nadziej ..ze to nie niesmaczna rywalizacja dwuch salonow...bo to byloby niesmaczne i dziecinne
Stary 2007-10-22, 18:29   #5151
jesterka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaga Pokaż wiadomość
Witam!
nie bardzo rozumiem, mojej igerencji tzn rozszyfrowania..powiem tak, uwazam i nie tylko ja , ze Aneta -polisch chciala "sposobem"zarekalmwac sie , niestety zostala "przylapana "pzrez nas, kilka wizazanek, poniewzz kreci z "zeznaniach"...tzn ze gdzies zakladala, potem ze fryzjerka...potem wyszlo ze jest po kursie i wreszcie ze parcuje w salonie, ale nie ma kto pzredluzayc jej poniewaz wszystki panie co pzredluzaly wybyly za granice ,czy cos w tym stylu.. po drodze obrazajac wizazanki, ktore braly udzial w dyskusji
potem natapial cisza
ja nie wiem czy Aneta -polisch ,to jedna z tych ktore podaje Etna....podobno jasterka tez tego nie wie...wiec ,raczej tu prosze mnie nie podawac za osobe , ktora to rowniez odkryla, mam swoje zdanie na temat Anety,ktore juz wypowiedzialm i owszem i dalej bede obserwowac, posty i ta dyskusje
natomiast poprosze Zlosia ,zeby sprawdzil czy Aneta-polisch to ta sama osoba , ktora podobno podszywa sie pod inne..i jakby nie bylo troche tu miesza...czy tez nie i mam nadziej wszystko sie wyjasni
mam nadziej ..ze to nie niesmaczna rywalizacja dwuch salonow...bo to byloby niesmaczne i dziecinne
podpisuje sie pod tym "obydwoma raczkami"
jesterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 19:01   #5152
anastazjaa
Zadomowienie

nie wiem, czy jest sens blokolwania anety-p. Pewnie założy kolejne konto.
Ja osobiście codziennie korzystam z 4 komputerow podłączonych do internetu. Każdy ma inne IP.
Według mnie należy "ufać" starym wizażankom, a nie dziewczynom, ktore mają po 5 wiadomości i to wszystkie w 1 wątku...

VanessaC
świetnie wygladasz w przedłuzonych włosach!
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 19:36   #5153
zaba84
Raczkowanie

no to slicznie drogie Panie - sama juz nie wiem co myslec. Przez pewien czas sobie odwyk od wizazu robilam (ale uzaleznienie jest za silne wiec wrocilam do ukochanego watku) i nie nadrabialam zaleglosci (
w postaci okolo 20 stron) tylko spojrzalam na kilka ostatnich wpisow i natrafilam na ten Anety i coz... pomyslalam "kurde nieladnie" - sprawa cywilna jak wol. Ale cos mi spokoju nie dawalo i zajrzalam do stron ktorych nie przegladalam na ktorych Aneta sie wypowiada i powiem jedno - paranoja. Dziwnym trafem ze swietnego watku wraz z coraz wieksza popularnoscia przedluzania zaczelo sie cos dziwnego dziac - oczernianie, podszywanie, potyczki slowne itd. itp. - rany boskie co to jest - porzadne forum czy pudelek.pl
jestem zniesmaczona
zaba84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 19:36   #5154
ilona162
Przyczajenie

a czy mozecie mi doradziec gdzie moge kupic dobrej jakosci wloski syntetyczne? bede bardzo wdzieczna
ilona162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:16   #5155
vanessacrazy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kosmita77 Pokaż wiadomość
podwojna czyli calosc tak? ok150cm. ? wyglada to u Ciebie bardzo ladnie, ale jakby tak miec te 70-80cm to chyba faktycznie za malo...

Najpierw chcialam przyczepic 3 warstwy...dwie podwojne tasmy blond i jedna podwojna brazowa,ale przyczepilam dwie,bo 3 nie dalo jakos rady zmiescic,chociaz kiedys mialam doszyte do warkocza nawet 4 podwojne tasmy...W cm to by wyszlo ok.140cm czyli jedna podwojna tasma blond i jedna podwojna braz....
Stary 2007-10-22, 20:18   #5156
Renihair
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilona162 Pokaż wiadomość
a czy mozecie mi doradziec gdzie moge kupic dobrej jakosci wloski syntetyczne? bede bardzo wdzieczna
jesli chcesz monofibre, to ja ci moge załatwic z firmy "dome". jesli profibre to napisz w wyszukiwarce i juz bedziesz miala.
Renihair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:19   #5157
vanessacrazy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwiiina Pokaż wiadomość
ojojojo na pierwszym foto wygladasz jakbys byla ciezko poparzona w solarium,a moze tak stanelaś w cieniu

Hehe-no tak to jest jak sie leci na solke 2 dni przed impreza by stac sie murzynkaAle na szczescie potem lekko zbrazowialam-bo ta fotka to ciut buraczek;p

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-22, 20:19   #5158
d_o_n_a
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nikole14 Pokaż wiadomość
hey

od ponad pół roku nosze włosy które zamówiłam na allegro od użytkownika Donna

jestem zadowolona ale wiem ze to nie jest jeszcze towar pierwszej klasy

czy znacie jakieś sklepy z włosami?? oczywiście z porządnymi włosami

nie ubliżając Donnie bo jestem zadowolona z jej towaru

uwazam, ze skoro nosisz wloski ponad pol roku to sa one dobrej jakosci w szczegolnosci iz nie sa te wloski bardzo drogie...powiedzialabym nawet, ze jedne z tanszych. Dobry towar za dobra cene. Jezeli szukasz lepszych wlosow to napewno nie za ta cene.
d_o_n_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-22, 20:20   #5159
vanessacrazy
Raczkowanie

Do Anastazjii

Dziekuje
Stary 2007-10-22, 20:23   #5160
vanessacrazy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Renihair Pokaż wiadomość
jesli chcesz monofibre, to ja ci moge załatwic z firmy "dome". jesli profibre to napisz w wyszukiwarce i juz bedziesz miala.

Pani Reniu-a czy z Dome maja krecone na tasmie syntetyki?

Kiedy bedzie Pani w Wawie w listopadzie,bo musze przeciez cos oddac...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości