![]() |
#5131 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
http://wiadomosci.onet.pl/1465909,11,item.html a to właśnie wiadomości z netu chyba naprawde trzeba zacząć uważać
![]() Dario ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5132 |
Zadomowienie
|
Daria
![]() ![]() ...... ale się napracowałaś z tymi grami i zabawami dla dzieci. Ja sobie wydrukowałam i to będe korzystać z Milciem. Dzięki ![]() Ja chyba zaszczepię Kamilka na pneumokoki skoro one działają też na sepsę. Muszę się wywiedzieć w tej sprawie. Nie chcę panikowac, ale on jednak chodzi do żłobka i różnie może być. Zabieram się do pracy, bo mam straszne zaległości. Miłego dnia.
#5133 |
Zakorzenienie
|
Agiko miłej pracy
![]() Straszne jest to co się teraz dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5134 |
Zadomowienie
|
Dario, bardzo to przykre
![]() ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5135 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądacie "Pytanie na śniadanie"? Mówią o pneumokokach i sepsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko , jak mi sie dziecię rozaszalało w mem łonie .... ![]() Co do jedzenie,to Fifek na odwrót - wzielo go znowu na mleko i jakies takie dziwnie lekko strawne zarcie - bułeczka z masełkiem, jogurcik ip. znowu wywalam obiady, mimo, ze już sama gotuję, zauważyłam, że najchetniej jadłby pieczeń, ale bez jaj - nie bede co drugi dzień robić kotletow mielonych albo pieczeni! Też juz mu daję Bebiko 3, szkoda tylko ,ze nie maja Bebiko 3 GR...w ogóle to daje Fifkowi na noc 220 ml Bebiko 2Gr do tego 2 miarki konkret kaszki i jeszcze kakao a on sie budzi 6.30 i z rykiem wchłanai na raz caął butle mleka! Juz zaczyna sie turlać...jak mamusia... ![]()
![]() |
#5137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#5138 |
Zadomowienie
|
Ależ ta Zuzka fajniulka
![]() Buziaki dla Filipka ![]() Agiko -- odebrałam wyniki ale do lekarza pójdę chyba dopiero w piątek, żeby ten bioparox popsikać chociaż z 10 dni. Bo tak to lekarka powie, żeby jeszcze psikać i zobaczymy a 10 dni to już będzie maks. Kaszlu już Muszek nie ma tylko katar ale coraz bardziej mi się wydaje, że to jest katar alergiczny, trwa już siódmy tydzień ![]() ![]() Haniu -- dobrze, że to tylko uczulenie, teraz musisz odkryć na co ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5139 |
Rozeznanie
|
Daria
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5140 |
Zakorzenienie
|
Biedny Mateuszek
![]() ![]() ![]() Ja za każdym razem jak ide do ośrodka dostaje antybiotyk dlatego chodzę też prywatnie bo ona stosuje antybiotyki w ostateczności i mojemu Matiemu jeszcze nie przepisała. Zawsze dostajemy górę leków, ale zawsze pomagają ![]() ![]() Kasiulko co z Tobą nic nam nie piszesz ![]() Dario, a Ty gdzie się podziewsz, chyba nie złapałaś doła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5141 |
Zadomowienie
|
Meme a może coś takiego by ci pasowało akurat wczoraj szukałam coś na prezent dla Pati i mi wyskoczyło http://www.allegro.pl/item157168412_...it_z_usa_.html
Chaga ty koniecznie idz do alergologa bo napewno nie jest to zwykły katar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5142 |
Zadomowienie
|
Swietny ten wózek, wiele przydatnych ma funkcji.
Ch_ago faktycznie może powinnaś pójść do alergologa, lepiej to sprawdzić, niż żeby Mati miał być niepotrzebnie faszerowany kolejnymi antybiotykami. Kasiulka chyba ma zapieprz w robocie, dlatego się nie odzywa. Dario!!! Odezwij się!!! ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5143 |
Rozeznanie
|
dzień dobry Gwiazdy i gwiazdki małe, całusy od darii dla wszystkich
![]() ch aga konieczna kontrola ,,katarska,, ![]() marzyłam dzisiaj o kuchni Kostki, uhmn i było pięknie, pełno żywych kwiatków i specjalna szafka tylko na książki kucharskie ![]() jadłam flaczki, zamykałm oczy, i starałam się nie oddychać ale i tak nie dojadłam do końca!!moja wyobraznia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki bardzo Wam dziękuję
![]() ![]() ![]() Dario -- ![]() ![]() Haniu -- wcale się nie dziwię, że uczulenie jest od ciasta. Owszem, kupne są smaczne ale, niestety, aby dłużej zachowały świeżość na półce sklepowej, muszą w nie wpakować chemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5145 |
Zakorzenienie
|
Dario, którą masz godzinę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5146 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5147 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5148 |
Zadomowienie
|
Dario dobrze pomyślałaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5149 |
Zadomowienie
|
CH_aga dziewczyny dobrze radzą. Katarek i łzawienie może oznaczać jakąś alergię. Może niepotrzebnie dają mu antybiotyk
![]() A gdzie Tiaara się podziała ![]() ![]() Kostko ja to na kwiatkach się nie znam. A już z nazw to ciężko. W kuchni mam drzewko szczęścia i hoję (czy choję ![]() ![]() No nic idę kąpać Milcia
#5150 |
Wtajemniczenie
|
Meme a jak dajesz kakao? Na zwykłym mleku czy na modyfikowanym? I jakie? Ja to ciemna jestem. Oświeć mnie
![]() Kostka ja to na kwiatach wogóle się nie znam. Nie lubie w zieleni grzebać. Mam tylko storczyki, kaktusy i jukę. Moja mama to specjalistka muszę ją podpytać. Ale masz fajnie z tą przeprowadzką. U nas znowu wszystkie decyzje zawieszone bo nadal nie sprzedaliśmy działki. Wogóle po kalkulacjach wychodzi że jak będziemy się wyprowadzać to musze iść do pracy. Nie wyobrażam sobie widzieć Julki tylko przez 2-3h dziennie ![]() Agika fotelik super sprzęt. Julka siedzi nawet spokojnie. ![]() Znowu odzyskałam spokojne wieczory ![]() ![]() ![]() Chago katar 7 tygodni to nie jest normalne. Też stawiam na alergie. Daria biblioteka na ksiązki kucharskie ![]() Sąsiad właśnie zaczął wiercić ![]() ![]()
#5151 |
Zadomowienie
|
Muszek wykąpany, wcina cyca
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#5152 |
Rozeznanie
|
Ch aga to troche smutno macie, nie??
![]() ![]() ![]() Joasiu założyła bym Ci biblioteke, znaczy otworzyła. ja miałąm swoją własną w 4klasie podstawówki, na szafie, na górze bo na łóżku pietrowym, biblioteke dla ucznów Pana Kleksa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5153 |
Zadomowienie
|
Dario -- dasz radę, my Cię będziemy wspierać
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5154 |
Zadomowienie
|
Daria, spoko luz, dasz radę, a jak już się spotkacie po takim czasie to sobie wyobraź
![]() ![]() Joasiu, Milcio tez już mniej śpi w dzień. Około 10 jedna drzemka 0,30-1 godzinki i popołudniu około 1-1,5. Zależy od dnia. Ale widzę, że coraz mniej chce spać. JA widzę, że ty strasznie rozdarta jesteś. Z jednej strony chcesz do ludzi i do pracy z drugiej nie wyobrażasz sobie Julkę zostawić na kilka godzin. Dylemat matek ![]() ![]() Właśnie skończyłam robić laurki dla babć i dziadka. Prawie 3 godzinki zeszło. A Kamil śpi zamiast rysować ![]() ![]() ![]() Dobrej nocy
#5155 |
Zakorzenienie
|
Kostko ja mam tylko dwa kwiaty liściaste, a resztę to kaktusy
![]() ![]() ![]() Joasiu ja raz dałam Matiemu parę łyżeczek budyniu na zwykłym mleku ![]() Agiko ja też sobie niewyobrażam pójścia do pracy i zostawienie teraz Mateuszka ![]() ![]() ![]() Ładne prezenty robisz dla babć ![]() ![]() Dario pewnie nie będziesz miała czasu tęsknić za tż rozrywana przez rodzinę i znajomych ![]() ![]() My dzisiaj w nocy dwie butle mleka ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulko odezwij się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5156 |
Zadomowienie
|
Haniu, dziekuję za link to wózka. Faktycznie fajny ,ale chyba nie ma tam wersji głębokiej, a co jak co, ta bedzie nam potrzebna przez jakis czas. Chyba po prostu kupimy jakas lekką spacerówkę dla Fifka a dla drugiego zostanie ten co teraz mamay - głeboko spacerowy.
Joasiu, co do kakako to po prostu dosypuję do melka mod.3 na noc albo na rano, zwykle miarkę. Zazwyczaj na noc, bo w ciagu dnai i tak Filip dostaje a to Kinder cos tam a to ,Nutellę z chlebem. Płatku ja też raz zrobiłam Filipow budyń na zwykłym mleku i tez nic mu nie było. Czasem się tak zastanawiam, czy nie zaczać po woli bawic sie w zwykłe mleko, ale jakos nie jetsem jeszcze do konca pzrekonana. Niby piszą ,ze do 3 roku trzeba podawać mody. ale na pewno nie bedę tyle czasu czekać. Ale skoro Filip je zwykłe jogurty, zółty ser czy biały i nic mu nie jest, to nie wydaje mi się, żeby po zwykłym mleku z kartonika cos było. Ale na razie zaczekam.
#5157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#5158 |
Zakorzenienie
|
Meme do 3 roku życia to chyba przesada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5159 |
Zakorzenienie
|
Meme znasz już płeć dziecka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5160 |
Zadomowienie
|
Płatku, dzięki za wskazówkę
![]() A co do pracy, to ja od kwietnia, ale na razie nie wyobrażam sobie powrotu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.