|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
haha tak sobie mysle ze co tydzien zaczynam BBL to chociaz 2 dni w tyg porobie hahahah
![]() a tak powaznie: wlasnie zrobilam Cardio Axe i mam mroczki przed oczami...duszno mi i serce mnie boli ;/ chora jestem wiec moze dlatego ale tak sie zle czuje;/ a za pol h musze wyjsc z przyjaciolka wieczorem zrobie H&T... nie poddam sie, 10 dni przciez moge wytrzymac na cwiczeniach, to tylko 10 dni a dzis juz 2 dzien :P chce miec boooosssskiii tyłek,szczuple uda i w miare plaski brzuch.... ![]() oczywiscie nie za 10 dni ale do wakacji... |
![]() ![]() |
![]() |
#5132 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5133 |
Zakorzenienie
|
ja pozbylam sie celullitu w dwa tyg???
brzmi to niewwiarygodnie a jednak!!! jestem po dwoch ciazach i celullit mialam okropny wstydzilam sie strasznie co zrobilam? zapisalam sie na kapsule vacu 10 xzabiegow dziala cuda!!! nie zaluje ani grosza ktore wydalam na to... do tego 2 razy dziennie wsmarowywalam w siebie balsam ujedrniajay eveline i przy wieczornym prysznicu masowalam chwile ostra gabka uda do czerwonosci.. do tego intensywnie cwicze i efekty przyszly same... jestem przeszczesliwa wrecz
#5134 | |
Konto usunięte
|
wy jak cwiczycie tamilee to uzywacie hantli?
---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5135 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jestem pełna podziwu że tak szybko udało Ci się go pozbyć gratuluję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5137 |
Zakorzenienie
|
niestety ciaza sprzyja celullitowi bo glownie podczas niej tyje sie w udach pupie i brzuchu rzecz jasna
![]() ja tylam w obu po ok 20 kg wiec .. :/ po drugim porodzie nie moglam patrzec w lustro cellulit jak u staruszki.... koszmar! na ten vau zdezydowalam sie bo byla akurat promocja.... i stwierdzilam ze co mi tam pochodze, sceptycznie bylam nastawiona, podczas zabiegow nie widzialam jakos rezultatow.... ale kilka dni po skonczonej seri stanela w lustrze i oniemialam!! myslalam ze ja niedowidze czy jak.... z 3 razy stawalam pod roznym katem i nie ma sladu.! takze polecam... ceny sa chyba wlasnie tego rzedu jak podala andzia ![]() teraz zbiegam fundusze na masazer antycelullitowy tak by ujednic dalej skore i zatrzymac ten efekt ![]() zastanwiaja mnie jeszcze te masazery prozniowe.... imitujace enedrmologie czy ktoras z was miala???
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2011-01-26 o 19:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5138 |
Zakorzenienie
|
taa ja w sumie bylam na 35 wejsciach na vacu (przez cale zycie) i owszem sa efekty ale dopoki sie chodzi...:P potem znowu wraca
pije drinka i olewam H&T ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5139 |
Raczkowanie
|
Juhuuu Dziewczynki
![]() Właśnie wróciłam ze stepu, jestem pozytywnie wymęczona. Polubiłam to na maksa! ![]() Aaaa... o vacu też słyszałam pozytywne opinie. Koleżanka z pracy chodziła na to po ciąży i była bardzo zadowolona. Oczywiście była też na diecie, masowała się i wcierała jakieś mazidła. Wiadomo, że jak się już przestanie ćwiczyć cokolwiek to niestety ciało ponownie traci jędrność a cell atakuje. ![]()
#5140 |
Przyczajenie
|
Oj ja też uzależniłam się od steppera
![]() ![]() A myślicie że ten masujący roll-on z garniera może coś pomóc ? co o tym sądzicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#5141 |
Zakorzenienie
|
hehe no wiesz tak jest ze wszystkim jak sie nic nie robi to i efektow nie ma
![]() chodzi o to ze vacu pomoze ale nie na cale zycie ![]() to tak jak z chudnieciem, czlowiek sie ogranicza itp potem nage wage docelowa ociaga i wraca do starego trybu to normalne ze i wroci do starej wagi ![]() jak to mowia trzeba zmienic nawyki zywieniowe to i nawyki zwiazane ze sportem ![]() mi vacu pomoglo i zamierzam to dalej utrzymywavc.. masowanie pod prysznicem weszlo mi w krew ![]() ![]() nie ma nic za darmo jak to mowia ![]()
![]() |
#5142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5143 |
Zakorzenienie
|
no ja cwiczylam potem fitness a i tak z czasem efekty po vacu po prostu zanikły ;p
wiec to jest dobre zeby pochodzic a potem dla efektu te 2 razy w tygodniu by trzeba chodzic. a nie kazdy ma czas i kase ale jako uderzeniowa kuracja,przed latem szczegolnie - polecam ! szczegolnie w poleczeniu z rollenem i kapsula na podczerwien.... kto wie czy przed latem tez sie znowu nie skusze na np 10 wejsc na komplecik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
Raczkowanie
|
U mnie wczoraj 1000 powtórzeń na steperze, 500 powtórzeń na skakance i hula hop
![]() ![]()
Powiedz sobie "POTRAFIĘ" i idź spełniać marzenia. ![]() Edytowane przez JUnitra Czas edycji: 2011-01-27 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#5145 |
Raczkowanie
|
heheh
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5146 |
Raczkowanie
|
A mnie czeka jutro siłownia
![]() Byłam na aerobiku w K-ce i mi kompletnie nie odpowiadają zajęcia, i w końcu mój luby przekonał mnie żebyśmy razem rano na siłownie śmigali. Także jutro idziemy pierwszy raz, może taka wspólna mobilizacja coś pomoże ![]()
#5147 |
Zakorzenienie
|
call girl ja uwielbiam silownie
![]() ![]() ja tez mam dzis dola tym bardziej ze zjadlam na obiad fast fooda, nie mialam wyjscia po prostu bo nie ja robilam obiad a glupio bylo nie zjesc... ![]() ja jestem po dwoch porodach wiec mam nad czym pracowac, co prawda i tak niezle chyba niezle osiagnelam bo jesem zaledwie 3,5 mc po a pozbylam sie celulitu, i zrzucilam 14 kg ale mi malo... z rozmiaru 44 wchodze w 38 ale chcialabym zrzucic jeszcze min 7 i ladnie wyrzezbic talie...zastanawiam sie czy do wiosny/lata jest to realne w ogole ![]()
#5148 |
Zakorzenienie
|
Call girl a gdzie byłaś? moze to jedne zajęcia takie kijowe ;P dużo zależy od prowadzącej
![]() ja chce po feriach iść do gymnasionu (o ile jeszcze istnieje bo duzo polikwidowali hehe) tylko drogo tam ;/ ciocia mi coś o jakiejs karcie benfits? mówiła...nie wiem musze popytac a ja no co jem mało jakoś, dziś poćwicze 3 dzień BBL... motywacji do nauki brak...ale muuuuuuszę się spiąć, musze. |
![]() ![]() |
![]() |
#5149 |
Raczkowanie
|
Ja chodzę na step aerobic i nie uważam, że jest to ot takie tylko skakanie, oczywiście jeżeli się przyłoży i ćwiczy poprawnie technicznie.
![]()
#5150 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze nie skaknie bo u mnie sa fitnessy : płaski brzuch, atb, bs itd
w zaleznosci od rodzaju jest 15-30 min rozgrzewki :uklady i "skakanie" na stepie badz podlodze a potem normlane cwiczenia np z tamilee na posladki w ATB, w płaskim brzuchu to wiadomo na brzuch (15 min zazwyczaj) a w BS z ciezarkami ![]() ja padam dzis po Bum Bum i H&T myslalam ze juz nie dam rady ;P cwiczylam z tasma...hmm mocniej czuc miesnie ale mi spadala jednak troche :P no i jest zaaa dluga taka kokarda wielka wyszła ![]() wykapalam sie, peeling,pianka deborah i juz czuje sie piekna maseczke nalozylam z ziaji antystresowa, jak ona bosko pachnie! kokoseeeem takim!! i za to za 1,5zł w aptece ![]() ale taka gloooodna jesetem, od 16 nic nie jadlam :O w szoku jestem :P Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-01-27 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#5151 |
Raczkowanie
|
a ja wsumie od poniedziałku nie byłam na siłowni
![]()
#5152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja chodziłam na aerobik do kilku klubów w Krakowie oraz Wrocławiu i Katowicach. Teraz mieszkam w K-ce i mam porównanie do innych klubów fitness i tu gdzie trafiłam teraz to jet jakiś dramat ( byłam na pilates - najgorszy na jakim w życiu byłam, myślałam że prowadząca zaśnie na macie, oraz na zumbie- zumba okey ale bez szału) ogólnie klub mnie zraził do siebie zostały mi 2 wejścia ale olewam to i ide na siłownie.
![]() |
#5153 |
Raczkowanie
|
Każdy lubi coś innego. Chodziłam jakiś czas na siłownię - niby mi instruktor "ułożył" jakiś program ale nikt się tam nie interesuje. Dużo ludzi, czeka się na sprzęt a nawet nie wiem czy dobrze te ćwiczenia robiłam. Chodziłam kilka miesięcy po 5 dni w tygodniu przed sezonem zimowym. Kondycja była super ale zauważyłam że się takim kołkiem robię.
A na aerobiku instruktor cały czas czuwa, poprawi Cię i w ogóle atmosfera jest super. Ja chodzę do dwóch instruktorek. Jedna (step) chyba lubi się znęcać nad ludźmi!! Serio!! A druga (body ball) ma taki dar i podejście do ludzi, że wychodzi się z jej zajęć tańcząc i z ogromnym rogalem. Poza tym, jak się wyskacze i wybiegam to odwód mniejszy ![]() Tak właśnie jest w moim przypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5154 |
Zakorzenienie
|
nikita82 ja mam tak samo
![]() ![]() ja dziś planowo 4ty,wolny dzien BBL ale zrobiłam tak jakby 5ty ![]() jem jakos mniej ostatnio, nie mysle o tym nie mam czasu i checi chociaz fizycznie za dobrze sie nie czuje;/ elancyl dzis wtarłam i ide na zakupy a wieczorem NAUKA. mam nadzieje :P |
![]() ![]() |
![]() |
#5155 |
Raczkowanie
|
O Jezusie niech ta sesja się juz skończy bo ćwiczyc nie moge!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5156 |
Przyczajenie
|
POGROMCA CELLULITU
Dziewczyny jesli na tym forum są kobietki z Radomia, to bardzo proszę o kontakt.Poszukuję masażysty P.Andrzeja z Radomia, który mieszka gdzieś za szpitalem.Jeżdzi po Polsce i masuje.Otóż...w zeszłoroczne wakacje mój mężczyzna spotkał przypadkiem tego właśnie masażystę..starszy Pan, który podobno działa cuda w tym m.in właśnie masaż antycellulitowy.Postanowi liśmy zadzwonić bo był przejazdem koło Gorzowa Wlkp a wracał z Międzyzdroji.Mój masaż ud trwał 1,5 godziny.Postanwiłam się zmierzyć przez i po...i byłam zszokowana gdy zobaczyłam 4 cm mniej w obodzie jednego uda.Pomyślałam sobie, że być moze to na chwile ale......ku mojejmu zdziwieniu efekt utrzymuje się do dziś.Przed masażem skóra była pofałdowana a po masażu uda smukłe i gładkie.Nigdy bym nie uwierzyła, że taki masaż może uczynić coś tak wyjątkowego.Napisałam dlatego, że moze któraś z Was o nim słyszała a może macie namiary bo ja zgubiłam tel ![]() Gdyby udało mi się coś ustalić, to także bym Wam odpisała.
#5157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5158 |
Zakorzenienie
|
:d :d :d
Edytowane przez kociczka Czas edycji: 2011-01-28 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#5159 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5160 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() w tym tygodniu pocwiczylam tylko w poniedzialek i we wtorek.mialam w planie cwiczyc w piatek ale pozno wrocilam do domu no i teraz mam wyrzuty sumienia ![]() a jakie efekty widzicie po steperze? mam w planie zakup |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.