|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy czerwiec-lipiec-sierpień 2007
Xantia trzymaj się dzielnie
![]() ![]() magma za was też, wszystko będzie dobrze ![]() ajanna no chłopaki - bliźniaki - słodziaki ![]() ![]() ![]() kropka wysyłam ci PW ![]()
#5222 |
Zakorzenienie
|
O boze... na Polsacie leci "Epoka lodowcowa" i włąśnie była scena w jaskini z rysunkami rodziny Mamuta, jak mu zabili Pania Mamutowa z małym ... o jezu, jak ja zawsze na tym ryczę!!
![]() ![]() ![]() Udało mi sie obejrzeć fotki bliźniaków! Rany jakie śliczne!! ![]() ![]() ![]()
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. ![]() Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2007-06-07 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#5223 |
Zakorzenienie
|
sms od Xantii
Jestem po ktg i USG. Mała wazy ok 3300g jutro od rana rodzimy. Ktg słabe, zawęzone oscylocosyam. Dziewczyny, trzymajcie kciuki! Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#5224 |
Rozeznanie
|
Kancia! Dostałam taki sam sms od Xantii. No to w razie czego jak nie ty to ja zdam relację dziewczynom.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5225 |
Zadomowienie
|
W koncu jakas sliczna dziewczynka bedzie miala moje imie, fakt ze na drugie hihi , ale zawsze. tak sie wlasnie niedawno zastanawialam dlaczego to imie w tych czasach jest tak malo popularne. Xantia szybkiego porodu zycze.
#5226 |
Zakorzenienie
|
paslik to czekamy na wiesci
![]() ![]() bling mojego imienia zadna z dziewczyn nie chce nawet na drugie ![]()
#5227 |
Rozeznanie
|
Kropka mój pierwszy poród trwał 12 godzin a drugi sześć. Oba były długie i ciężkie. Miałam bóle krzyża. Obłęd! Mój mąż przy porodach namasował się za wszystkie czasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5228 |
Zakorzenienie
|
![]()
OJOJOJ SYPIE SIE SYPIE ... Z TEGO WSZSYTKIEGO zaczęłam PRAC CIUSZKI DLA małej ...
![]() |
#5229 |
Zakorzenienie
|
paslik no to dlugo strasznie.. ty masz starsza corcie prawda??? uparciuch maly
![]() ![]() patrilko ja mam poprane i poprasowane rzeczy juz w szufladach ![]() ![]()
#5231 |
Zakorzenienie
|
no to wywolala pewnie wilka z lasu
![]() zartuje.. wszystko musi byc dobrze.. xantia juz sie corci doczekac nie mogla.. widzisz ja nie skojarzylam ze Ptys to Patrycja ![]()
#5232 |
Rozeznanie
|
Kropka! Ptyś to zdrobnienie, którego używał mój tato - ukochany dziadziuś Patrycji, który stał się gwiazdką i mieszka na niebie od dnia 23.01.2004. Odkąd Parynia się urodziła on na nią mówił Mój Ptysiulek, Ptyś lub Tysiaczek. No i tak się ten Ptyś przyjął w rodzinie....
![]() A historia z gwiazdką jest strasznie smutna i nie wiem czy wam opowiedzieć.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5233 |
BAN stały
|
Kurcze dziewczyny nie było mnie dwa dni, byłyśmy na mini wczasach, a tu tyle zmian, taki ruch...
![]() ![]() Kancia-wyślę Ci na PW numer tel. dyta,ajanna-dzieciątka rewelacyjne, bossskie, nawet mojego męża zaciekawiły... ![]() ![]() Reszte dziewczynom w trakcie lub tuż przed rozwiązaniem życzę szybkiego i bezbolesnego porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5234 |
Zadomowienie
|
A ja zbałamuciłam w końcu męża, zobaczymy co z tego będzie. Powiem szczerze, że mieliśmy problemy z ułożeniem
![]() Oglądałam zdjęcia ajanny i pytam się TZ czy chce zobaczyć nasze bliźniaki, a on do mnie: Co moje i twoje? ![]()
#5235 |
Zakorzenienie
|
paslik historie o gwiazdach sa przewaznie smutne.. chocby to byla najpiekniejsza gwiazdka na niebie
![]() nasz Adi tez juz bedzie mial gwiazdke. oddam mu swoja..
#5236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5238 |
Rozeznanie
|
Witajcie, dziewczyny!!!
Ruch na tym forum jak w Rzymie, robi się gorąco ![]() Dyta, Ajanna- witajcie w domku i na Wizażu ![]() ![]() ![]() Kancia- dobry pomysł z rozesłaniem numerów. Patrilla - ja też od rana biorę się za resztę prania ![]() Wkleję Wam zdjątka: 1,2,3,4 - "bryczka" mojego dziecka, wczoraj odebrana ze sklepu ![]() ![]() 5 - ja z Jagodą w Wesołym Miasteczku ( dzisiaj, czyli w 35 tygodniu)
#5239 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam dodać: Xantia, Magma
![]()
#5240 |
Zakorzenienie
|
Paslik, napisz Xantii, że my wszystkie sledzimy jej poczynania z zapartym tchem i trzymamy kciuki! Na pewno wszystko pójdzie jak po maśle.
![]() A wkoncu Xantia jest ze swoim TŻ czy nie? Bo z tego co pamietam to ona sie bała, że go nie bedzie, bo gdzies wyjechał... Pogubiłam sie juz w tym nieco. ![]()
#5241 |
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie to... nóż sie w kieszeni otwiera!
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/3505/kaczynska_urodzila/ Ja sie tak zastanawiam, że córeczka prezydenta to nie mogła urodzic prywatnie? Albo juz by jej dali pojedynczą sale chociaż a nie eksmitowali inne pacjentki z sali ogólnej. To bardzo ciekawe, ale jak taka zwykła położnica do szpitala przyjeżdza to miejsca niestety brak, ale dla córeczki prezydenta to juz sie zrobi jedynkę z sali dla 4 osób. Ciekawa jestem gdzie pozostałe pacjentki wylądowały... W piwnicy? W korytarzu? Żal oczywiście dziecka, które urodziło sie pewnie zbyt wcześnie sądząc z tego jaką ma małą masę urodzeniową, ale do jasnej cholery... to nie jest tak naprawdę nikt super ważny, to po prostu córka prezydenta, a nie sam prezydent. I takie sytuacje zdarzaja sie jeszcze w momencie, gdy szpitale podobno strajkują. Religa sobie robi operację w kilka dni po wykryciu raka, gdy inni czekaja miesiącami, Prezydentówna ma izolatkę na sali poporodowej przeznaczonej dla 4 kobiet... Polak Polakowi nie równy jak widać. ![]()
#5242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Shem dobre widac własnie jak sa w Polsce równi i równiejsi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5243 |
Zakorzenienie
|
Xantia
jestesmy po porannym ktg. Mała sie rozbrykala i zapis jest ok. idziemy pod prysznic i czekamy na lekarza minia Nasza Oliwia urodziła sie 08.06.07 o godz 00.50 - 3500g i 53cm. Zdrowa i przeszczesliwa 3 osobowa rodzina. dziołszki ja mam niesmiałą prosbę tak na przyszłośc ![]() ![]() ![]() dobrze, ze nanusia i magma nic w nocy nie pisała bo wtedy juz byłabym ![]() ![]() dobra czekam jeszcze na nr od Patrilki ( łazi po forum a nr nie da) ![]() Izuniak wygladasz kwitnaco ![]() Shem mi sie juz nawet nie chce tego komentowac ![]() ![]() ![]() ja sie K**** pytam gdzie są moje podatki, no gdzie ????? Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2007-06-08 o 06:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5244 |
Zadomowienie
|
![]()
Cześć Mamuśki!
Widzę że tak jak wszystkie chciałyśmy w końcu coś się dzieje ![]() Ajanna - witaj z powrotem z chłopcami ![]() ![]() Minia - gratulacje ![]() Xantia - no to czekamy razem z Tobą ![]() no i ciekawe co u Magmy?? Izuniak - bardzo ładnie wyglądasz ![]() ![]() Shem - myślę że to nie wymaga żadnego komentarza ![]()
#5245 |
Zadomowienie
|
No to mamy kolejną mamusię. Minia gratulacje. Widzę, że jak ja urodzę to już nie będzie nic tak ekscytującego dla wszystkich, a mowa te mamusie z sierpnia. Naoglądamy się tych dzieciaczków
![]() Ja dzisiaj gonię na badanie płytek krwi na ciepło. Nogi mam nadal jak serdelki, mam nadzieję, że to z powodu pogody.
#5246 |
Konto usunięte
|
dyta, ajanna, jak miło widzieć Was na forum razem z pociechami.
![]() Przesłodkie Maleństwa. ![]() minia, GRATULUJE córci!!! Czekamy na Twój powrót do domciu. Buziaki. ![]() Ciekawe, która następna? Teraz się posypią jedna za drugą... ![]() Stawiam na Xantię. Samcami nie ma się co przejmować, oni mają swój świat, i tyle. Dlatego Shem, nie przejmuj się żadnymi jego "niedociągnięciami", a ciesz się z każdych pozytywnych oznak zainteresowania Waszym dzieciątkiem. Ja znów z TŻ u znajomej kłade panele, jak dobrze pójdzie to większość dziś skończymy, a na jutro zostanie tylko niewielki przedpokój. Jejku, zanim kolejny raz zajrzę na forum, to już może jakieś sms-owe wieści od którejś hospitalizowanej będą. ![]() Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki. pa.pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#5247 |
Rozeznanie
|
Minia! Gratulacje!
![]() A to kolejny sms od Xanti: Po obchodzie: Nie będą porodu wywoływać bo poranne ktg było ok! Mam liczyć ruchy i czekamy. Rozwarcie 3 cmjest, ale lepiej zeby akcja porodowa zaczela sie sama. Pozdrawiamy nadal 2w1. |
![]() ![]() |
![]() |
#5248 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry wszystkim Mamusiom i Dwupakom
![]() ![]() Minia - gratulacje ![]() ![]() Xantia - dalej trzymam kciuki ![]() Minisia - bierz się do roboty, bo Ci wszystkie nagrody przejdą koło nosa ![]()
#5249 |
Zakorzenienie
|
nanusia i magma jeszcze nie dały znać. Ja dzis mam spacerek z pieskiem więc jakby co to wkleje najszybciej jak sie da
![]() Juleczka ja tez bedę prac i prasować dopiero koło 35 tc ![]() muszę jeszcze zrobic zakupy "kosmetykowe" bo nie mam kompletnie nic. Do szpitala dla siebie tez nie mam nic prócz koszulek nocnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5250 |
Zakorzenienie
|
minia gratulacje ogromne dla całej szczęśliwej trójeczki
![]() ![]() Xantia to trzymamy kciuki za postęp rozwarcia i cłej akcji ![]() Ciekawe jak tam nanusia i magma ![]() Mysz ka się nie odzywa, więc następna w kolejce jestem ja do rozpoczęcia akcji ![]() izuniak przybij piąteczke - my dziś jedziemy odebrać bryke dla Hani - też X-landera tylko, że 4 skrętne koła i pomarańczowy ![]() ![]() Mamusie : ajanna - 22.06 ( ur. 1.06 Igor - 48cm, 2860g ; Olaf - 51cm, 2760g ) dyta19 - 30.05 (ur. 4.06 Oliwia - 3800g ) minia99 - 15.06 ( ur. 8.06 Oliwia - 53cm, 3500g ) Oczekujące : nanusia_87 - 26.05.2007 - niespodzianka - Amelka lub Alan Mysz ka – 05.06.2007 - chłopak - Oskar Xantia – 15.06.2007 - dziewczynka - Alicja Magdalena minisia – 16.06.2007 - dziewczynka - Hania kasia_mw – 21.06.2007 - chłopak magma_ 29 – 23.06.2007 - dziewczynka - Viktoria katiii - 27.06.2007 - dziewczynka ewa.nea – 07.07.2007 - chłopak - Mikołaj cz.mamba - 07.07.2007 - chłopak - Antek Shemreolin – 12.07.2007 - chłopak - Oskar Izuniak – 17.07.2007 - niespodzianka - Emilka lub Tymoteusz JOANNA 16 – 19.07.2007 - dziewczynka - Wiktoria Madzia : - ) – 20.07.2007 - chłopak - Mateusz Olinda – 03.08.2007 - dziewczynka - Dominika lea35 – 08.08.2007 - chłopak - Maksymilian juleczka1980 - 09.08.2007 - chłopak - Robert kropka241 – 16.08.2007 - chłopak - Adrian Kancia - 18.08.2007 - chłopak - Adrian katia21 - 19.08.2007 - chłopak Patrilla – 22.08.2007 - dziewczynka - Pola Nikita blondie-b1 - 28.08.2007 - chłopak barwa - 31.08.2007 - dziewczynka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.