Wszystko o Avonie - Część II - Strona 175 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-27, 21:51   #5221
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez patryk1305 Pokaż wiadomość
Czy jest już katalog 6/2007
Dokładnie STRONE WCZEŚNIEJ było już takie pytanie...nie łaska najpierw przeszukac wątek i sprawdzić czy ktoś już wcześniej o to nie pytał

Jestem miła..nie krzyczcie :P

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 22:20   #5222
Ptysio5
Zakorzenienie

Mam pytanie
Czy woda toaletowa interact 50 (nie piramida) jest w opakokwaniu złoto/brązowo/niebieskim czy tylko niebieskim???
Proszę...
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-27, 22:23   #5223
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
Mam pytanie
Czy woda toaletowa interact 50 (nie piramida) jest w opakokwaniu złoto/brązowo/niebieskim czy tylko niebieskim???
Proszę...
W opakowaniu srebrnym z "okienkiem" p ośrodku wkolorze niebieskim

Oj sweet chomik

Stary 2007-02-27, 22:34   #5224
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
W opakowaniu srebrnym z "okienkiem" p ośrodku wkolorze niebieskim

Oj sweet chomik
dzięki. też coś kojarzę,ze tak to wygląda
czyli to jakaś sciema?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon2.jpg (13,9 KB, 34 załadowań)
Stary 2007-02-28, 05:30   #5225
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
dzieki wielkie. W takim razie ją biorę. Pozdrawiam
nie ma za co...

Cytat:
I mam pytanko wiem że to już setk irazy było..ale jutro chc ewycofac z zamówienia ten cien chocolate..ale jak go wycofam to zamówienie będzie niższe niż 500 zł ( z całego katalogu) a przyznali mi 25% ..to jak wycofam to obniżał mi opust czy nie..ehh
wydaje mi się, że obniżą Ci opust... jakby tak nie było to każdy by zamawiał na niewiadomo jakie kwoty żeby dobić do wysokiego opustu a potem by zwracał połowę kosmetyków... wydaje mi się, że byłoby to trochę bez sensu...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 06:22   #5226
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scarlett_1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a możecie mi coś napisać o zapachu Summer White,bo zastamawiam sie nad jego kupnem a nie wiem zupełnie jak pachnie.miała go któraś z was?
Ja go zamówiłam jak pojawił sie jako DEMO, ale zaraz go odsprzedałam, bo nie podobał mi się wcale... Zapach kojarzy mi się wyłącznie z kwiatem tzw "cytrynką" :|
Stary 2007-02-28, 06:38   #5227
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
dzięki. też coś kojarzę,ze tak to wygląda
czyli to jakaś sciema?
Hymm..zamawiałam dla TŻ te perfumki to butelka była taka jak opisałam i kartonik też normalny..może na początku samym wypuścili kartonik ze złotem ( bo na tym foto to kartonik od perfum takkk)

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że obniżą Ci opust... jakby tak nie było to każdy by zamawiał na niewiadomo jakie kwoty żeby dobić do wysokiego opustu a potem by zwracał połowę kosmetyków... wydaje mi się, że byłoby to trochę bez sensu...
Hym..może i tak...ale żeby to zamówiła klientka a jaj potrzebny ten cień akurat na teraz..nie dośc że brak to czekałaby na 1 termin z K04...ich wina że nie przysłali
Jak ktoś kto miał podobną sytuację się nie odezwie to chyba zadzownie na infolinie i zapytam jak to jest z rezygnacji z braków

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-28, 06:44   #5228
gosus
Rozeznanie

Witam dziewczeta w dniu dzisiejszym.
Wczesniej ktos się wypowiadał na temat spray nabłyszczający do włosów. Kupiłam w demo, i faktycznie po spsiukaniu włosy były błyszczące, a z upływem czasu sprawiały wrazenie przetłuszczonych.
Chciałam sie zapytać jak sprawiają się Wasze misie kupione w kampanii 13. Mój jest naprawdę super, ma na imię Kornelius i jest dobrym kompanem do czytania książek a poza tym ta rozkoszna mordka. Mój TŻ wyciął mu troche futra przy oczkach, żeby mógł obserwować świat. Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 06:45   #5229
gosus
Rozeznanie

Właśnie mam setny post tadam tadam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 07:07   #5230
Basienka27
Raczkowanie

Witam wszystkie avonmaniaczki wlasnie moje zamowienie przekroczylo 1200zl i jeszcze 1 osoba mi dzis daje zamowienie jak milo zaczął sie dzień
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 07:19   #5231
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie avonmaniaczki wlasnie moje zamowienie przekroczylo 1200zl i jeszcze 1 osoba mi dzis daje zamowienie jak milo zaczął sie dzień
to ja gratuluje takiego zamowienia ja mam marne 400zl ale dobre i to licze ze dobije do 500zl
majula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-28, 07:36   #5232
mmk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madammme Pokaż wiadomość
witam wzystkich na forum
dostałam niedawno szminkę z demo kolor Forever Wine i jeżeli jest ktoś ciekawy to mówie, że kolor wogóle nie jest podobny to tego z katalogu
wiedziałam na co się pisze - loterie kolorystyczną, ale myslałam, że chociaż trochę będzie wpadać w czerwień, nie mówiąc o jakimś bordowym kolorze, a to jest taki ciemny malinowy kolor rzucający się od razu w oczy, więc nadaje się tylko na wieczór
Ja też mam demo tej szminki - tylko Forever my honey - kolor przypomina kolor podkładu, więc jak się pomaluję , to się prawie zlewa kolor cery z kolorem ust ale jest barrdzo trwała - niedawno byłam na otwarciu nowego biura mojego kontrahenta - i jak wróciłam po imprezie to jeszcze ją miałam, pomimo, ze jadłam i piłam - na szklankach żadnych śladów - tylko co z tego że jest problem z dobraniem kolorów. pozdrawiam wszystkich
mmk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 07:38   #5233
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
to ja gratuluje takiego zamowienia ja mam marne 400zl ale dobre i to licze ze dobije do 500zl
Ja sprzedaje avon 20%taniej i moje klientki sa bardzo zadowolone i dlatego wiecej zamawiaja,a ja od pol roku mam zamowienie powyzej 1200zl i wystarczy mi to ze zarobie na swoje zamowienie srednio zamawiam miesiacznie za 100zl i to mi wystarczy choc do klubu rozy brakuje mi okolo 5000zl ale mam nadzieje ze do wakacji uda mi sie osiagnac Pozdrawiam i życze milego dnia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 08:20   #5234
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie STRONE WCZEŚNIEJ było już takie pytanie...nie łaska najpierw przeszukac wątek i sprawdzić czy ktoś już wcześniej o to nie pytał

No jesteś, jesteś

I już

agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 08:53   #5235
isole
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A ile ma lat Twoja chrześnica? U mnie w rodzinie jest 4-letnia dziewczynka, ale ona waży już ponad 20kg(a tyle niby wytrzymują) a przecież mniejsze dziecko to raczej nawet równowagi nie utrzyma na nich Ja jeździłam na wrotkach ale w wieku 8 lat Blizna na kolanie do dzisiaj została
za 2 tygodnie skończy 3 latka ale 20kg to na pewno nie waży ja też najpierw przyswoiłam naukę na rowerze a dopiero potem wrotki - ale teraz inne czasy
isole jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-28, 08:56   #5236
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:

ja nie krzyczę, bo wczoraj już odpowiadałam na takie pytanie, a w sumie to już nie wiem ile razy wszystkie odpowiadałyśmy na te pytania
teraz jakaś moda nastała na zadawanie tych samych pytań po 100 razy czy co? na każdym forum się to szerzy, nie tylko w tym watku...
albo ktoś sprawdza naszą cierpliwość

więc napiszę: katalogi pojawiają się miesiąc po sobie, weźcie sobie ludziska odliczcie miesiąc i macie datę gotową...
albo inaczej...nowy katalog jest zwykle w pierszym tygodniu danego miesiąca
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 09:00   #5237
asia_z
Zakorzenienie

ja dzisiaj składam zamówienie na 2 termin miałam 250 zł, ale jeszcze kleintka jedna chce 2 podkłady w musie i perełki brązujące, więc ponad 300 zł będzie za to z 04 póki co marnie, a z 03 w sumie się nie zpodziewałam że w 2 terminie będą tak klientki szaleć modliłam się o 50 zł, żeby nie było opłaty za małą paczkę, a wychodzi mi teraz około 350 zł
Stary 2007-02-28, 09:02   #5238
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Ja sprzedaje avon 20%taniej i moje klientki sa bardzo zadowolone i dlatego wiecej zamawiaja,a ja od pol roku mam zamowienie powyzej 1200zl i wystarczy mi to ze zarobie na swoje zamowienie srednio zamawiam miesiacznie za 100zl i to mi wystarczy choc do klubu rozy brakuje mi okolo 5000zl ale mam nadzieje ze do wakacji uda mi sie osiagnac Pozdrawiam i życze milego dnia
Witam ja tez daje upust i probki ale jak skonczylam studiowac to i klientek mi ubylo bo nie bede dojerzdzac a najleprza ze studiow zostala konsultamtkom bywa ale i tak gratuluje
Stary 2007-02-28, 09:17   #5239
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam ja tez daje upust i probki ale jak skonczylam studiowac to i klientek mi ubylo bo nie bede dojerzdzac a najleprza ze studiow zostala konsultamtkom bywa ale i tak gratuluje
Ja jakbym musiała to bym chętnie dojeżdzała Też daję próbki i od siebie i na życzenie, więc klientki nie mają na co narzekać. Opustu nie daję, bo to nie zgodne z regulaminem - tylko z jedną klientką mam układ, że sprzedaję jej taniej, a ona mi Oriflame taniej I to wszystko. Katalogów zawsze mam masę, także każdy może brać nawet dla koleżanek czy rodziny, ale i tak mam z 10 klientek tylko, a zamówienie to 350-500zł na kampanię, więc słabo :/
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-28, 09:27   #5240
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Witajcie ...właśnie zauważyłam, że maskara "Pełnia rzęs" w dwóch następnych katalogach jest w cenie regularnej po 26,90 - to trochę dużo. Dlatego zamierzam zrobić zapas (dzisiaj składam na II termin w 3-ce)...bo klientki są nim zachwycone, ja zresztą też. Ciekawe czy w 06 będzie w promocji. W 05 jest dwufazowy w promocji po 19,9 być może też okaże się taki dobry...chociaż wolę nie ryzykować, zwłaszcza że nie przepadam za czasochłonnym nakładaniem tuszu dwiema szczoteczkami.
Mam nadzieję, że "Pełni rzęs" nie wycofają przed latem bo tak też może być..avonowi logistycy różne miewają pomysły
pozdrawiam.
Stary 2007-02-28, 09:29   #5241
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

ja robię podobnie....nie żałuję katalogów i próbek, stałym klintkom przyznaję niewielki upust i zawsze jakiś drobiaz przy okazji świąt itp. Zamówinia mam min. na 500 zł, czasem udaje mi się dobić do 1200 ale to raczej rzadko...a szkoda. Niedługo wracam do pracy (jestem na wychowawczym) i liczę że będę miała więcej klientek. oby

Edytowane przez anetapan
Czas edycji: 2007-02-28 o 09:32 Powód: literówki: *drobiazg *klientkom *zamówienia
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 09:54   #5242
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

hej
właśnie dzis złożyłam zamówienie z katalogu 4/2007 (I termin, jestem dzień A)
trochę mi się uzbierało tego zamówienia ...
z netto zamówiłam - emulsję do twarzy z algami, sztyft na trądzik, błyszczyk Iced Pink, 2 kremy na noc z witaminami, kolorowy balsam do ust - zobaczymy co z tego przyjdzie
fakturę będę miała wystawioną jutro - ale chyba odezwę się dopiero w niedzielę wieczorkiem (dam znać o brakach) - wyjeżdżam na krótkie ferie do WISŁY
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 10:11   #5243
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Czy Was też tak szczypią oczy od płynu do demakijażu oczu?
(ten zielono-turkusowy, białego nie używałam)...

Hej.
Ja mam odwrotnie tzn, od białego mleczka do demakijażu oczy mnie szczypią i łzawią a od tego płynu niebieskiego nic mi się nie dzieje. Jak zwykle na każdego co innego działa.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-28, 10:13   #5244
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniatko Pokaż wiadomość
właśnie dostałam paczuszkę-braki-cień chocolate i regenracyjna szminka do ust...czy ja doczekam się paczki bez braków????

ja też niedostałam tego cienia oraz biżuterii od Passion Dance
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 10:15   #5245
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett_1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a możecie mi coś napisać o zapachu Summer White,bo zastamawiam sie nad jego kupnem a nie wiem zupełnie jak pachnie.miała go któraś z was?

bardzo ładny ,świeży i przyjemny zapach
Stary 2007-02-28, 10:19   #5246
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja jakbym musiała to bym chętnie dojeżdzała Też daję próbki i od siebie i na życzenie, więc klientki nie mają na co narzekać. Opustu nie daję, bo to nie zgodne z regulaminem - tylko z jedną klientką mam układ, że sprzedaję jej taniej, a ona mi Oriflame taniej I to wszystko. Katalogów zawsze mam masę, także każdy może brać nawet dla koleżanek czy rodziny, ale i tak mam z 10 klientek tylko, a zamówienie to 350-500zł na kampanię, więc słabo :/
Wiesz ja obnizam te koncowki np ja cos kosztuje 9,90 to klientka placi 9zl a pozatym klientka ktora zamwiala za 200zl co katalog teraz sama jest konsultantka przejela moje klientki w Rzeszowie(do niego mam50km i codziennie pracuje wiec nie ma jak dojerdzac) , czesc klientek wyjechala, poprostu sie rostalysmy ale dobre i te 500zl zawsze to upust 25% a osoba co maja 1200 i wiecej jest czego gratulowac
Stary 2007-02-28, 10:32   #5247
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Hymm..zamawiałam dla TŻ te perfumki to butelka była taka jak opisałam i kartonik też normalny..może na początku samym wypuścili kartonik ze złotem ( bo na tym foto to kartonik od perfum takkk)
tak od perfum interact w teorii (z tym, że nie wiem czy avonu )
właśnie butelkę też pamiętam, a kartonika wcale....
Stary 2007-02-28, 10:35   #5248
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaaasia26 Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie
Wiem,ze to pytanko juz sie pojawiało setki razy ale bardzo zależy mi na odpowiedzi. Która z tych wod toaletowych jest trwalsza (przynajmniej tak jak tommorow ) i ładniejsza?! Always czy Today?> Zgóry dziekuje za odpowiedz

mi osobiście bardziej podoba się Always
Stary 2007-02-28, 10:44   #5249
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Dostałam moją paczusię.
-Balsam kokos i papaja super pachnie jeszcze nie wiem jak z nawilżaniem, bo rumianek i lawenda wręcz wysuszał moją skórę.
-Peeling też kokos i papaja spora tubka 200ml -dzisiaj sprawdzę jak działa,
Serię kokos i papaja zamówiłam po kosultacjach z Wami
- Żel for men cool rush niby cytrusowy a pachnie mi jak szampon palmoliwe przeciwłupieżowy, którego używa mój tata- dla koleżanki
-Żel pod prysznic Planet Spa z masłem shea cudnie pachnie jak wata cukrowa- dla koleżanki
-Balsamy i żele z serii bezzapachowej - bezzapachowe, ja takich nie lubię- dla znajomej
-Żel pod oczy anew, dla cioci, więc na razie nic nie mogę powiedzieć nawet jak wygląda, bo nie wypada rozpakowywać.
-Kulka ballance, bardzo fajny kwiatowt zapaszek - dla mojej mamy
Małe zamówionko miałam
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-28, 12:57   #5250
Fenris
Czekam na Ragnarok

Jak dla mnie kokos i papaja paskudnie śmierdzi Wanilia z Naturalsów też, choć lubię wanilię, to ta jest 100% chemią. Coraz bardziej podoba mi się natomiast seria z orzechem włoskim i cukrem
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości