Powiększanie piersi cz.7 - Strona 175 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 17:02   #5221
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Magdaleno musisz jeszcze troszke poczekac Sprobuj sobie pobiegac jak panienki beda mialy minimum 3 miesiace i zobaczysz, jak beda sie zachowywaly To sprawa indywidualna, wiec po 3 mc moze byc ok, a moga jescze troche twardniec Jak juz Cie tak ciagnie do cwiczen to mozesz juz robic jakies wykroki i przysiady Te cwiczenia sa bezpieczne juz kilka tygodni po operacji
Ja 2 tygodnie po operacji robilam wykroki, przysiady, jezdzilam na rowerku stacjonarnym
Dopiero 3 mc po operacji poszlam na zumbe
Stary 2012-01-21, 17:21   #5222
ania1919
Raczkowanie

Dziewczyny dziękuje Wam za cenne rady oraz za przyjęcie do grona
Stary 2012-01-21, 17:38   #5223
buziak86
Raczkowanie

WITAM DZIEWCZYNKI!!
pare dni mnie nie bylo, a tu tyle do nadrobienia przy okazji pozdrawiam wszystkie 'kocie mamy', bo sama do nich naleze mam 2 kociaki (norweski lesny i dachowiec). za pare dni dni urlop i juz niedlugo ide na konsultacje w koncu bede miala termin operacji
a co z matkka??? nie widzialam zadnego wpisu od niej ostatnio
Stary 2012-01-21, 17:39   #5224
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Magdaleno musisz jeszcze troszke poczekac Sprobuj sobie pobiegac jak panienki beda mialy minimum 3 miesiace i zobaczysz, jak beda sie zachowywaly To sprawa indywidualna, wiec po 3 mc moze byc ok, a moga jescze troche twardniec Jak juz Cie tak ciagnie do cwiczen to mozesz juz robic jakies wykroki i przysiady Te cwiczenia sa bezpieczne juz kilka tygodni po operacji
Ja 2 tygodnie po operacji robilam wykroki, przysiady, jezdzilam na rowerku stacjonarnym
Dopiero 3 mc po operacji poszlam na zumbe
Dzięki zabulko ja na pewno z wszystkim jeszcze poczekam. Mam dość roboty w domu - wystarczy mi tego ruchu - akurat nie bardzo za "takim" ruszaniem się przepadam ale taki mój los że cała chata na mojej łepetynie. Mój TŻ nie garnie się do pomocy w domu .

A porządki w szafach jak zwykle zdominowane innymi czynnościami sobotnimi - NIE WYROBIŁAM SIĘ.

Mój 12 latek poprosił mamusię żebyśmy zrobili dzisiaj ciasto "krówkę" - to z torebki - nie własne
Myślałam że mnie szlag trafi - co to za ciasto - ja pierdziele !!
Biszkopt wyrósł na grubość 3 cm - jak to przekroić wzdłuż??!! Potem krem, który był konsystencji ciągnącego miodu i rozlewał się z biszkopta na boki. Na koniec polewa którą synalek zrobił na tyle wcześnie że jak ją rozsmarowywaliśmy to zostawała na łyżce - i smarując wyciskaliśmy resztki kremu, który jakimś cudem tam w cieście został - uuuuaaaa - stoi teraz krówka w lodówce i raczej przypomina "krowi placek" a nie krówkę z obrazka no opakowaniu - zastanawiam się jak im ten krem wyszedł że na obrazku tak pięknie piętrowo na 5 cm jest położony - to moje ostatnie ciasto z torebki - zostanę przy moim drożdżowym z kruszonką które zawsze mi wychodzi - i pomyśleć że w mojej rodzinie jest tylu cukierników - chyba mnie adoptowali

Moja kizia mizia z avatara została zastąpiona moim "blaszanym" uśmiechem na zdjęciach nie widać że jestem teraz "szczęki" buziaaa lecimy do babć!

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-01-21 o 17:41
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 17:46   #5225
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziewczyny ma ktoras z Was wszczepiony implant antykoncepcyjny???
W poniedzialek ide do lekarza i musze wybrac rodzaj antykoncepcji Tabletki odpadaja, zastanawiam sie nad Mirena i nad tym implantem
Stary 2012-01-21, 18:03   #5226
jooasi
Wtajemniczenie

magdaleno krówka z torebki delekty to super ciasto jest, pyszne i proste, zawsze wszyscy się zażerają i zdziwieni jak mówie co to i z czego jak za niskie wyszło to pewnie blaszka za duża, krem jest taki jak na obrazku, to co gotujesz powinno być jak gęsty budyn, jak dobrze wystygnie miskuje z masełkiem, toffi do polania robi się jak już wszystko gotowe bo trzeba prosto z kuchenki rozlać wtedy jest łatwe to rozsmarowania. no nie można tego zepsuć jest pyszne, spróbuj jeszcze raz polecam ale tylko Delekty
Stary 2012-01-21, 18:06   #5227
Olivkaa200
Zakorzenienie

A ja dopiero do domu weszłam jakas masakralatam od rana choc dobre to ze kupilam sobie buciki nie wiem czy do konca mi sie podobaja ale mam nadzieje ze tak Widziałam dzis pieknego kotka norweski pomieszany z persem Teraz odpoczywam przy drineczku

Zabulku ja jestem bardzo ciekawa co do rodzaju tej antykoncepcji wiec jak zdecydujesz sie daj znac co wybrałas

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
magdaleno krówka z torebki delekty to super ciasto jest, pyszne i proste, zawsze wszyscy się zażerają i zdziwieni jak mówie co to i z czego jak za niskie wyszło to pewnie blaszka za duża, krem jest taki jak na obrazku, to co gotujesz powinno być jak gęsty budyn, jak dobrze wystygnie miskuje z masełkiem, toffi do polania robi się jak już wszystko gotowe bo trzeba prosto z kuchenki rozlać wtedy jest łatwe to rozsmarowania. no nie można tego zepsuć jest pyszne, spróbuj jeszcze raz polecam ale tylko Delekty

Ja tez lubie robic ciasta z pudełka moje specjały o krówka, tiramisu i karpatkakazdy sie zajada i chwali jakie ja ciasta pyszne robieaaaa i zapomniałam babeczki tez pychotka
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-21, 18:14   #5228
jooasi
Wtajemniczenie

Zabulka ja mam Mirene i spokojną głowę od trzech lat początki były ciężkie bo kiepsko się czułam, wariowały hormony i doła złapałam, nawet myślałam żeby to wyjąć ale po około trzech miesiącach wszystko się unormowało i teraz jest super, z okresu zostało dwudniowe kap kap, żadnych dolegliwości i zero stresu
implant to te kapsułki wszczepiane pod skóre?? u nas chyba się ich nie stosuje jeszcze, nie wiem

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Olivko minimum roboty maksimum efektu i zwykle nikt sie nie orientuje haha
Stary 2012-01-21, 18:20   #5229
Olivkaa200
Zakorzenienie

Jooasi dokładnieraz postawiłam na stół tiramisu to nikt nie chcial uwierzyć ze je "sama" robiłam mysleli ze ze sklepu, ma sie ten talent
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 18:28   #5230
ania1919
Raczkowanie

Joasiu i katarsis chodzi o to ,że dr powiedział,iż moje b to takie A wpadajace w b z tym ,że moje piersi są po ,,przejściach,,karmilam ale najbardziej ucierpiały kiedy podczas ciązy przytyłam 30 kg a pózniej schudłam, porównuje wyjsciówki innych dziewczyn co miały b i wybrały implant 400cc to wydaje m się ze może byc za mało dla mnie.
Stary 2012-01-21, 18:29   #5231
buziak86
Raczkowanie

a ja dzis upieklam ciasteczka cynamonowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-21, 18:32   #5232
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez buziak86 Pokaż wiadomość
a ja dzis upieklam ciasteczka cynamonowe
to się podziel
Stary 2012-01-21, 18:36   #5233
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zabulka ja mam Mirene i spokojną głowę od trzech lat początki były ciężkie bo kiepsko się czułam, wariowały hormony i doła złapałam, nawet myślałam żeby to wyjąć ale po około trzech miesiącach wszystko się unormowało i teraz jest super, z okresu zostało dwudniowe kap kap, żadnych dolegliwości i zero stresu
implant to te kapsułki wszczepiane pod skóre?? u nas chyba się ich nie stosuje jeszcze, nie wiem

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Olivko minimum roboty maksimum efektu i zwykle nikt sie nie orientuje haha
Tak, to to cos co sie w reke wszczepia Lekarka mi bardzo to polecala, ale naczytalam sie tyle negatywnych opini, ze jakos nie jestem przekonana http://www.mojawyspa.co.uk/forum/31/...-czy-plotka,40

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/31/...ykoncepcyjne,0

Tutaj raczej zaprzyjaznione osoby sie wypowiadaly i sama nie wiem co sadzic o tym implancie

Do poniedzialku mam czas, zeby wybrac i nie chce potem zalowac
Stary 2012-01-21, 18:40   #5234
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania1919 Pokaż wiadomość
Joasiu i katarsis chodzi o to ,że dr powiedział,iż moje b to takie A wpadajace w b z tym ,że moje piersi są po ,,przejściach,,karmilam ale najbardziej ucierpiały kiedy podczas ciązy przytyłam 30 kg a pózniej schudłam, porównuje wyjsciówki innych dziewczyn co miały b i wybrały implant 400cc to wydaje m się ze może byc za mało dla mnie.
Ania Twoja pierś jeśli nie jest spora i zbita nie da Ci efektu powiększenia implantu, wiem po sobie bo też trochę miałam własnej tkanki, rozłożyła się na implancie na płasko i tyle ale 400cc to już pod większe rozmiarki podchodzi, napewno D bedzie nie możesz porównywać z dziewczynami które miały płaskie piersi bo u nich zawsze mniejsze optycznie wychodzą, musisz patrzeć na to co miały rozciągnięte spójrz do Malinkic i Nadinki mają identyczne wkładki przez tego samego doktora robione a Malinkowe większe od Nadinkowych się wydają
Ty chyba niziutka jesteś, Nadinka ma 178 i to tez trzeba wziąć pod uwagę, te 400 naprawde wystarczy ale jak wolisz więcej to pewnie Krajewski Ci wmontuje bo on z tych lekarzy co spore piersi robią
Stary 2012-01-21, 18:46   #5235
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
M&S sa w dwupaku Strasznie wygodne
Wlasnie jak weszlam dzisiaj do Ciebie, to pomyslalam co tam moje panienki robia, w Twoim albumie Normalnie blizniaki
To jutro polece i poszperam A nosilas go normalnie w zastepstwie z pancernikiem?
Hi hi to fakt mamy prawie identyczne panienki
Stary 2012-01-21, 18:48   #5236
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, to to cos co sie w reke wszczepia Lekarka mi bardzo to polecala, ale naczytalam sie tyle negatywnych opini, ze jakos nie jestem przekonana http://www.mojawyspa.co.uk/forum/31/...-czy-plotka,40

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/31/...ykoncepcyjne,0

Tutaj raczej zaprzyjaznione osoby sie wypowiadaly i sama nie wiem co sadzic o tym implancie

Do poniedzialku mam czas, zeby wybrac i nie chce potem zalowac
Zabcia przejrzałam pobieżnie o tym implancie i już bym się nie zdecydowała, krwawienie przez dwa lata?? tycie, bóle, zły nastrój i wyciągnąć nie chcą jak włożą brrrrrrr bierz mirene będziesz zadowolona chociażby z tego powodu, że ona zatrzymuje okres albo całkowicie albo bardzo obniża krwawienie
Stary 2012-01-21, 18:53   #5237
ania1919
Raczkowanie

Własnie dziewczyny miały ponad 400cc, więc może poproszę o troszkę większe,kurcze ale mam mętlik a wszystko przez to , że zbyt mało pytań dr zadawałam ach
Stary 2012-01-21, 18:58   #5238
jooasi
Wtajemniczenie

Ania do kwietnia masz dużo czasu, wszystko sobie przemyśl i idź na jeszcze jedną przymiarkę, nie bedzie z tym problemu a Ty lepiej i pewniej się poczujesz dla mnie 400cc to już duży cyc u niskiej dziewczyny ale każdy ma inne preferencje i oczekiwania
Stary 2012-01-21, 19:01   #5239
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Ania Twoja pierś jeśli nie jest spora i zbita nie da Ci efektu powiększenia implantu, wiem po sobie bo też trochę miałam własnej tkanki, rozłożyła się na implancie na płasko i tyle ale 400cc to już pod większe rozmiarki podchodzi, napewno D bedzie nie możesz porównywać z dziewczynami które miały płaskie piersi bo u nich zawsze mniejsze optycznie wychodzą, musisz patrzeć na to co miały rozciągnięte spójrz do Malinkic i Nadinki mają identyczne wkładki przez tego samego doktora robione a Malinkowe większe od Nadinkowych się wydają
Ty chyba niziutka jesteś, Nadinka ma 178 i to tez trzeba wziąć pod uwagę, te 400 naprawde wystarczy ale jak wolisz więcej to pewnie Krajewski Ci wmontuje bo on z tych lekarzy co spore piersi robią
Malinka miala wieksza wyjsciowke,przez przypadek nawet widzialam w klinice.Ja to tam takie A plaskie mialam. Mysle tak jak Ty Jooasi ze \z tego moga wyjsc podobne do naszych panienek.Napewno D Musze zajrzec do twojego albumu i wyjscioweczke zobaczyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-21, 19:03   #5240
ania1919
Raczkowanie

Pewnie masz rację przy moim wzroście nie ma co przesadzać bo mogę wyglądać dość śmiesznie

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Zaraz wrzucę wyjściówkę bo w albumie echo
Stary 2012-01-21, 19:04   #5241
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Własnie dziewczyny miały ponad 400cc, więc może poproszę o troszkę większe,kurcze ale mam mętlik a wszystko przez to , że zbyt mało pytań dr zadawałam ach
Aniu dlaczego jeszcze wyjscioweczki nie ma w albumie??? Juz nam prosze wkleic,bardziej pomozemy!
Stary 2012-01-21, 19:13   #5242
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Witajcie dziewczynki

poszperałam w Waszych albumach... piękne macie piersiaczki .. a te od Dr Polaka niemal identyczne

Olivko
Żabko,
ja przestałam wierzyć w antykoncepcję... skuteczna jest jedynie abstynencja

Aniu,
mentorki są odrobinę większe niż ES-y o tej samej pojemności.

Stęskniłam się za Wami....

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 19:15   #5243
Nadinka2
Raczkowanie

Zabulku ja moge tylko opowiedziec co za koszmar po tym implancie przezywala moja przyjaciolka.Zmiany nastrojow,bole glowy,deprecha i najgorsze to brak apetytu na sex ;( tez chcialam ale jak mi opowiedziala o tym to zrezygnowalam i tak juz 3 lata bez niczego poprostu uwazamy. hym zobaczymy jak dlugo tak nam sie uda hi hi hi
Chyba zaczne myslec o jakims zabezpieczeniu

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki

poszperałam w Waszych albumach... piękne macie piersiaczki .. a te od Dr Polaka niemal identyczne

Olivko
Żabko,

Aniu,
mentorki są odrobinę większe niż ES-y o tej samej pojemności.

Stęskniłam się za Wami....
Witaj Horo
Tesknilysmy Gdzie sie podziewalas? Buziaki
Stary 2012-01-21, 19:20   #5244
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Witaj Horo
Tesknilysmy Gdzie sie podziewalas? Buziaki
czytałam Was, ale z przerwami, bo większośc czasu spędzałam w delegacjach... jak już wracałam do domu, to musiałam nacieszyć się rodzinką
Dzisiaj już się pozachwycałam Waszymi fotkami i pewnie znajdę więcej czasu na pobycie tutaj

Stary 2012-01-21, 19:28   #5245
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
To jutro polece i poszperam A nosilas go normalnie w zastepstwie z pancernikiem?
Hi hi to fakt mamy prawie identyczne panienki
Tak, on jest lepszy, niz sportowe Bardzo fajnie trzyma piersi w kupie hehe

No wlasnie przykladem kolezanki potwierdzasz te wszystkie negatywne opinie Cos czuje, ze ten implant to jakis koszmar Fajny pomysl, zeby wszczepic sobie w lapke i miec spokoj, tylko zbyt wiele dziewczyn narzeka na skutki uboczne

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Żabko,
Witaj kochana

Abstynencja A co to takiego?????
Ja cale zycie sie nie zabezpieczalam i naszczescie tylko 2 wpadki zaliczylam No ale zbyt czesto ostatnio wkrecam sobie, ze jestem w ciazy Mialam grype zoladkowa- ciaza
po zbyt obfitym jedzeniu poszlam na fitness i bylo mi niedobrze- ciaza
Okres mi sie 2 dni spoznia-ciaza
Oszaleje normalnie, albo sobie wykracze i bede miala Dla swietego spokoju wsadze sobie cos tam i nadal TZ bedzie krzyczal "ewakuacja"
Stary 2012-01-21, 19:29   #5246
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Tak, on jest lepszy, niz sportowe Bardzo fajnie trzyma piersi w kupie hehe

No wlasnie przykladem kolezanki potwierdzasz te wszystkie negatywne opinie Cos czuje, ze ten implant to jakis koszmar Fajny pomysl, zeby wszczepic sobie w lapke i miec spokoj, tylko zbyt wiele dziewczyn narzeka na skutki uboczne
Ja tez chcialam isc na łatwizne i wszczepic sobie na 3 latka,i niczym sie nie martwic. Bo z tabletkami to zawsze mialam problem przed ciąza jeszcze ze jakos mi zawsze sie jednej czy dwoch zapominalo zjesc.To nie dla mnie
Niech TZ sie martwi,dlaczego ja? Ufam mu
Stary 2012-01-21, 19:32   #5247
martkka sz
Raczkowanie

czesc dziewczynki!! nie bylo mnie kilka dni! mam teraz sesje!i duzo duzo nauki!obiecuje!dodac zdjecia! dzisiaj mija tydzien !
Stary 2012-01-21, 19:33   #5248
ania1919
Raczkowanie

Witaj Horo

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Wrzuciłam wyjściówkę
Stary 2012-01-21, 19:33   #5249
zabulek1
Wtajemniczenie

NADINKO http://www.ebay.co.uk/itm/2-Pack-Mat...#ht_500wt_1361

Nie wiem, czy ten rozmiar, ale masz 50 minut na bida)) Jaka cena))
Stary 2012-01-21, 19:37   #5250
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witaj kochana

Abstynencja A co to takiego?????
Ja cale zycie sie nie zabezpieczalam i naszczescie tylko 2 wpadki zaliczylam No ale zbyt czesto ostatnio wkrecam sobie, ze jestem w ciazy Mialam grype zoladkowa- ciaza
po zbyt obfitym jedzeniu poszlam na fitness i bylo mi niedobrze- ciaza
Okres mi sie 2 dni spoznia-ciaza
Oszaleje normalnie, albo sobie wykracze i bede miala Dla swietego spokoju wsadze sobie cos tam i nadal TZ bedzie krzyczal "ewakuacja"
oj, kochana, ja wszystkie dzieci mam z tabletek
Pani Dr tłumaczyła to zbyt szybką przemianą materii, która w połączeniu z mało sprzyjającymi warunkami (grypa żołądkowa, osłabienie organizmu, jakiekolwiek przeziębienie) nie pozwoliła pigułkom wchłonąć się

Cytat:
Ja tez chcialam isc na łatwizne i wszczepic sobie na 3 latka,i niczym sie nie martwic. Bo z tabletkami to zawsze mialam problem przed ciąza jeszcze ze jakos mi zawsze sie jednej czy dwoch zapominalo zjesc.To nie dla mnie
Niech TZ sie martwi,dlaczego ja? Ufam mu
podziwiam to zaufanie do Tz-a ... ale w pewnym momencie on też przestaje się kontrolować

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Witaj Horo

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Wrzuciłam wyjściówkę
Aniu,
Ty masz kawał cyca
Z implantem 400 cc stawiam na rozmiar 65 G/70 F

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości