![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() Gdybym jednak molestując sprzedawców na allegro nie uzyskała zapewnienia, że oto oni są już w butach, kurtce i samych gaciach, bo nie mają czasu na pierdoły jakim jest przyodzienie, gdyż właśnie biegną wysłać mi towar - to się zgłoszę i obiecuję dbać bardziej niż o kupione przeze mnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#512 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musisz coś z tym zrobic to nie pierwsza taka sytuacja. Mam wrazenie ze ty zbyt czesto go usprawiedliwiasz " no bo przeciez kocha Igorka" trochę jak z tymi kobietami co je facet bije " no ale przeprosil i powiedzial ze kocha". Zreszta co Ci bede w Mopsie pracowalas. Przepraszam moze troche przesadzam z tym porównaniem ale tak sie zaczynaja problemy, a to dopiero poczatek Waszwgo zycia we troje a Igorek jest jeszcze mały,bezbronny i nie rozumie dlaczego tata krzyczy, co bedzie dalej ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mialavi Czas edycji: 2016-11-08 o 22:15 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
Mia, pisemnie ponów. Mówienie tej babce przez telefon nic nie dało. Ona pewnie nawet decyzji nie podejmowala tylko przekazywała informacje.
![]() |
#514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A z tym niepożyczaniem, to Ciebie rozumiem. Ja z kolei mam jakiegoś dziwnego pecha i zazwyczaj uda mi się zniszczyć pożyczoną rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po prostu o swoje rzeczy też nie dbam i jak już kiedyś pisałam, nie mogę kupić drogiej chusty z myślą, że ją opchnę za taką samą kwotę, bo na 100% coś z nią wywinę i będzie się nadawała jedynie do wytarcia podłogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- A tak w ogole od godz trzymam Zo na rekach. Czy to juz nie mial byc koniec skoku? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas skok się zawsze przeciąga Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | ||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
Dzieki Manu, zapisze sobie w zakladkach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Wyszłam wczoraj po południu bez czapki i mnie przewiało - głowa boli od zatok, pod uszami a nad szczęką jakieś guzki, spać się chce, no coś pięknego...nie wiem nawet co mogę wziąć, łykam ibuprom i witaminę C, oby młode dziś było łaskawe..
A za oknem pada śnieg! |
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam kuzynkę, fajna dziewczyna, ale jak coś pożyczy, to już można wyrzucić. Kiedyś pożyczyła od mojej mamy jakiś modny płaszcz - wrócił z mega plamami, potem wzięła jakąś narzutkę na wesele, taką do samej ziemi. Wróciła z dziurą, taką do samej ziemi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Ja za to często nie oddaję pożyczonych rzeczy, np talerza z jakiejś imprezy
![]() ![]() U nas też śnieg. A muszę jechać do miasta. Agassek dobrze, że o swoje dziecko lepiej dbasz niż o inne rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#521 | |
Zakorzenienie
|
O patrzcie, a u nas na biegunie tylko przymrozek, śniegu brak. A jak dalej w głąb stepow Dzustam ?
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
W głąb stepów jest biało, biało, wszędzie biało
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Iwonia...co powiem...zgadzam się z Fab i Mia Ty i dziecko przy ojcu musicie się czuć bezpiecznie.Nie ma prawa być takich sytuacji.Mój też na mnie wybuchl ale potem pół dnia mnie przepraszal .
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nina 02.05.2016 ![]() ![]() Edytowane przez Monanka83 Czas edycji: 2016-11-09 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Moderatorka z pazurem
|
Slyszalyscie o polandii cebulandii w zwiazku z prokonsumencka akcja Lidla? Wstyd mi za ten narod!
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Ta, coś mi się obiło o uszy. Mnie już w tym kraju nic nie zdziwi. Co więcej trendem krerynizmu zarazaja się nawet za oceanem. ...
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na fb sa real fotki od Fruzjape ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | ||
Zadomowienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
Dokładnie, najlepszy jest ten kto stoi koło noszącego ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Nooo ale siara ... ale czytałam ze Lidl już zakończył tą promocję właśnie przez takich ludzi Edytowane przez ola0605 Czas edycji: 2016-11-09 o 08:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale trzeba o tym ze soba rozmawiac, bo milczenie nic nie pomoze. Ja jak odpowiednio nawtykalam mezowi co mi sie nie podoba itp. to ogarnal sie, przeprosil i jest juz ok. Pogadajcie szczerze ze soba ![]() Cytat:
Ogolnie taki TIP mam dla tych ktore chca manduca,ergobaby. Sa grupy na niemieckim fb w tym jedna "Low budget tragetücher und tragenhilfen bis 50 euro". Zasada jest taka, ze no oferty nie moga przekroczyc tam wlasnie tej kwoty (inaczej ogloszenie jest usuwane) Widzialam duzo ofert manduca/ergobaby wlasnie w takich cenach, a czasami nizszych (kiedys mi umknelo nosidlo za 30). Wisiadel tam nie sprzedaja bo nie wolno. Duzo ludzi zwlaszcza mlodych mowi w DE po angielsku wiec jezeli jakas dziewczyna nie ma oporow to moze sie tam zapisac i przeszukac czy cos akurat sie nie trafi ![]() Cytat:
![]() raz to poszedl taki strzal, ze modlilam sie zeby chusty nie zahaczylo ![]() nie wiedzialam jak sie do tego zabrac ![]() Cytat:
u nas na problemy skorne najlepiej sprawdzaja sie emolium i krochmal Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-11-09 o 08:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
U nas tez pada śnieg. Ja dzisiaj cały dzien w domu, Ula wlasnie zasnęła na balkonie, siedze z kawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
Nie wiem o co chodzi z Lidlem?jakieś buractwo szturm na sklep czy co?
![]()
#532 | ||||||
Zakorzenienie
|
Majówki 2016 - część trzecia
Cytat:
![]() ![]() Haha, dobrze, że mi ktoś dziecka nie pożyczył! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez agassek Czas edycji: 2016-11-09 o 08:11 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
A'propos stepów. Mam znajomego, który kiedyś przyjechał do pracy na tereny, na których i ja teraz mieszkam i tak skwitował typ urody przeciętnego mieszkańca tych rubieży: "Tylko hełm tatarski na łeb nasadzić i w step puścić...".
Także ten tego no... zapraszam na Podlasie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#534 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Buractwo to dobre slowo. Siec zrobila akcje promujaca marki wlasne Lidla, akcja prokonsumencka polegala na tym, ze mozna bylo zwrocic produkt, ktory nie spelnil oczekiwan (nawet puste opakowanie) i jak mozna sie domyslic...ludzie zwracali pelne kosze pustych opakowan, rozpakowywali na parkingu i wracali z opakowaniem po kase... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
Co do lidla, to witki opadają jakie niektórzy wózki pełne opakowań pchali. Widziałam na zdjęciach, bo wczoraj darowaliśmy sobie zakupy. Nieświadomie co prawda, ale potem przeczytałam w necie o tej akcji i aż mi się słabo zrobiło.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Wstałam i słyszę Donald Trump prezydentem USA. No nie wierzę.
Cytat:
Tak czy inaczej nie zgadzam się z ta decyzja i cos musze zrobic. Cytat:
![]() No ale nie zmienia to faktu ze ja bym sie wstydziła tak zachowac jak Ci ludzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Moderatorka z pazurem
|
Tam byla mowa o zwrocie kasy jesli towar nie spelni oczekiwan...Polak przeczytal i stwierdzil...zrobie zakupy za 1000zl, rozpakuje do bagaznika na parkingu i zwroce opakowania. Wstyd mi za takie podejscie
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na początku wprowadzania ilość kup wrosła nawet do 5 dziennie i były mieszane - tj. pierwsza w wersji C, kolejne w wersji B lub A. Pierwsze kupy były płynne tak jak te które gdy był na samym kp. Potem co raz gęstsze. Obecnie kup dalej jest więcej, ale już ze 2-3, czasem 1 dziennie i wersja B. Ogólnie teraz te kupy są dużo gęstsze, przy czym to w zależności jak gęsty był posiłek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aczkolwiek muszę się poskarżyć, bo niestety chyba zęby u nas też zaczynają dawać popalić. Co prawda w nocy ok, natomiast w dzień wczoraj od 12 dał popis... Po dentinoxie chwilę się zdrzemnął, ale dalej było kiepsko. Do tego stopnia, że jak mąż wrócił musiałam wyjść na chwilę z domu, żeby przestać słyszeć w uszach krzyk... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście zachowanie w stylu kupuję coś co mi smakuje i specjalnie oddaję puste, żeby wykiwać sklep uważam jak najbardziej za buractwo. Co innego jeśli rzeczywiście chcę coś wypróbować, nie smakowało mi i więcej już nie kupię i dlatego oddaję. Tym drugim celom jednak bardziej sprzyja akcja drugiej sieci. |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Tymek kolejny dzień zasnal gdy ja odkurzalam. Dzisiaj w leżaczku do karmienia. Szkoda tylko że jak zasiadlam do kawy to już był obudzony
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.