![]() |
#511 | |
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadam od razu i czekam na dalsze porcje
![]() Powysyłam zdjęcia ale to w weekend, bo teraz jeszcze koncze i poprawiam robote.
#513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
No to nie tylko evitce trzeba będzie zlewać wosk
![]() Mąż: Może wypróbujemy dziś wieczorem odwrotną pozycję? Żona: Z przyjemnością... ty stań przy zlewie, a ja usiądę w fotelu i będę pierdzieć . ![]()
#516 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zyje,,,,,,,,odezwe się ....obiecuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj byłam na spotkaniu z dziewczynami z Torunia - z forum robótkowego. One robią decupauge. Widziałam ich prace, bombki, pudełka, butelki- cuda.Jestem zachwycona. Muszę się nauczyć, już mi troszkę objaśniły, troszkę czytałam na forum i chcę popróbować sił.Na początek na pewno nie zrobię tak cudnie, ale ćwiczenia czynią mistrza - spróbuję.Nie macie pojęcia jak się cieszę,że same zaproponowały mi bym do nich dołączyła. Wiem jestem zwariowana na tle robótek, ale to hobby pozwala mi przeżyć.Dziewczynki kochane jak zrobię sobie fotkę to wyślę. Muszę zrobić w chuście, którą zrobiłam i obiecałam pokazać na forum - teraz się o nią upominają.Pozdrawiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Wlazlam!Ale na chwilke,bo zaraz musze do pracy
![]() Alwinka-na Twoj adres maile mi wracaja-masz alternatywny? Syn pracuje zaraz obok mojej firmy-do pracy jezdzimy razem.nawet miasto mu za przejazdy zwroci...Cudnie! Evitka-nie jestem Tytanem.Tylko co to pomoze,jak sie rozsypie?na poczatku ,jak sie dowiedzilama,to panikowalam-i co to dalo?lezalam miesiacami w lozku,z naciagnieta na glowe koldra i wylam,planowalam pogrzeb.Wykanczalam siebie i rodzine.A w sumie jestem zdrowa jak kon,wirusy sa.choroby nie ma.I to jest wlasnie wielka szansa,ktora chce wykorzystac.Watroba nie jest uszkodzona,wiec bede kuc zelazo,poki gorace. od tego czasu wiem,ze wszelkim lekarzom/pielegnierkom/kosmetyczkom/manikiurzystkom itp. trzeba bardzo na rece patrzec... No to lece.mam nadzieje ze wieczorem ten wizaz bedzie jeszcze "chodzil"! Buzka
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sama piszesz Lubciiu, raz jest lepiej raz gorzej.Życie. Ale zawsze jest przyjemnie czytac ,że komus jest fajnie,dobrze..... A u mnie tez coraz lepiej.....niezapeszając. ... I ja tez chcę foteczki "z pod palm" (gdzie byłaś?) e-o@o2.pl fafix,kawał super! i fotka też-mówiłam że lanko ci sie nalezy za marudzenie! I co bedziesz w sobotę we wrocku????? Daj znac jak najszybciej,kochana robótka,dzieki twoim namowom zaczęłam podczytywać fora zrób to sama i .....jakie tam są cuda!!!! tez lubie rózne rzeczy ręcznie robić,a tam tyle inspiracji!!!! szkoda,że mam tak mało czasu..... babygia,jestes dla mnie wzorem.I tyle. Carolinko,fafix,toogra-dziekuję kochane za śliczniaste foteczki!!!! oczywiści zaraz wyslę swoje, I zachecam resztę koloeżanek do wysłania ![]() papa
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Tylko czasami niech ktos nie pomysli, ze tu nie mozna marudzić.
![]() ![]() Cały czas podczytuję co tu napisałyscie. I: Robótko obejrzałam twoje dzieła. Sliczne sa wszystkie aniołki, ja juz nie wiem który ładniejszy. Ja troche haftuje (Richelieu) ale to co ja robię to jest czyste amatorstwo w porównaniu z twoimi pracami. Fafix, nie marudz! Jestes piekna (jeszcze nie widziałm, ale mam nadzieję że fotke poślesz) ale i tak jestem o tym przekonana. A poza tym, wszystko bedzie dobrze. Spokojnie poczekaj do nowego roku i zobaczysz, ze bedzie dobrze. starsza pani pamiętasz ten przepis na cos w rodzaju placka z serem, który podawałaś? Mój mąż pozarł to z wielkim smakiem i stwierdził, ze macie na mnie dobry wpływ ![]() Babygia wiedziałąm, ż ebedzie dobrze! Ale wiesz co, nie bardzo orientuję się w tym o piszesz, o szuaniu szkoly zawodowej przez syna? On szukała szkoły, czy praktyki? I co to za szkoła? Niemiecki system edukacji mnie rozwala, ciągle coś nowego mi się objawia ![]() Toogra co sie dzieje?! Evitka, byłam na wyspie Fuerteventura. Ciepło i palmiasto ![]() Zdjęcia powysyłam w weekend, obiecuję. Ja proszę zdjecia i wszelkie poufne wiadomości ![]() l12@onet.eu
#521 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() I poproszę o zdjęcia ![]() carolinascotties@yahoo.co m ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Lubciu, kananry.......ale fajnie musiało być.KONIECZNIE wyslij mi foteczki
dziewczyny, (carola,luba,babygia,fafi x) powysyłałam wam moje fotki,ale nie wiem czy doszły,bo cos mi sie z poczta faka-jakby nie doszło ajcie znać (w sumie powinnyscie dostac po 3 maile-nie chciało sie wysłac w jednym0
![]() |
#523 |
Rozeznanie
|
Evitko, dostałam komplet zdjęć, O! rany- bomba, tylko tyle napiszę. A w sobotę będę -mam nadzieję, bo jeszcze nie jestem pewna. Napisz ewentualnie, która godzina ci najbardziej pasuje. Robótko, ustawiam się w kolejce po fotkę. Fajnie że się spotkałaś z dziewczynami (słychać) twoją radość. Podobnie jak u ciebie Babygia prawie słyszę twój głos, a z tego, co dotąd napisałaś o sobie, to wyobrażam sobie wybuch radości
![]() ![]() ![]() ![]()
#524 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie miłe kobietki z tego watku
![]() Poczytałam Was troszke w przerwie ,,,,caly czas slecze nad papierami z pracy,,,jutro cięzki dzień.A po nim byc moze wrescie odrobina spokoju,,,,oby!!! Piątek wieczorem nadrobie wszytskie zaleglosci,,bo jestem sama w domciu bez TZ,,,,,więc bede mogla tu posiedziec,,ale Wy pewnie macie fajniejsze plany na piatkowy wieczor. Pozdrawiam wszystkich,,,, Evitka przepiękne zdjęcia,,, gdyby ktos mi chcial przysłac foto to jestem chetna.... jakby co dam adres na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Fafix, ze mnie żadna bomba- chciałam wysłac ładne fotki,uwiez mi, 99% "mojej" robi makijaż. Generalnie kiepsko wychodze na zdjęciach i d;latego większośc wakacyjnych zdjęc mam w okularach słonecznych-inaczej prawie zawsze wychodza na fotkach krzywe miny....żebys ty sie kochana nie rozczarowała na zywo.....
własnie zajrzałam w twój profil uzytkownika-mamy urodziny zaraz po sobie-ja 22, ty 25 maja. Ja nie wierze w horoskopy zupełnie,ale jak to mówi mój mąż-cos w tych bliźniakach jest, że wszystkie są podobne (u nas ja i tesciowa).On mówi,że gaduły,lekko zawadiackie dusze i wszędzie nas pełno... Co do spotkanka-może 15.00,16.00?mogłybysmy sie spotkac w rynku i wybrac sie do jakiejś kawiarni? co ty na to? daj znac na pw Toogro, dziekuję za książeczkę -tylko nie wiem kiedy sie do niej zabiorę...mam nadziej,że jak najszybciej ![]() A ja własnie wróciłam od dentysty-usunęłam czwartą (ostanią!!! hura!)ósemkę .I cierpię jak by mi kto w pysk dał, do jutra przejdzie.Ide sobie lód przykładać.....I 230 zł w portfelu lżej....ach...zycie.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
Rozeznanie
|
Ewitko, mój bliżniaku, hihi, musimy się umówić w jakiejś "głośnej" knajpce, bo inaczej wszyscy będą nam mówić " ciiiiiiiiiiiii"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na info w sprawie spotkanka pa, dziewczynki ![]()
![]() Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2006-11-10 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
Zanim pójdę spać to chociaż kilka słów napiszę.
Evitko zachęcam do robótek w ramach relaksu.Chociaż pół godzinki dziennie.Zobaczysz jaka to frajda. Luba właśnie skończyłam niewielką serwetkę Richelieu, ale to już nie to co kiedyś-oczy nie te. Fafix mam tremę przed wysłaniem fotek,bo jak czytam,że starsza pani taka elegancka,to ja przy niej jak kopciuszek.Gruba- waga ciężka,a tacy choćby nie wiem co na siebie nałożyli to i tak straszydła. Toogra jutro też będę na forum, chyba,że znów nie dam rady się zalogować.Dziś próbowałam kilka razy i nie dało rady, dopiero późnym wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Czesc moje Sloneczka!
Daje glos,zebyscie nie myslaly,ze Was porzucam. Ula,przestan sie inwektywami sama obrzucac.Masz taka ladna,mila buzie i takie dobre oczeta.Poza tym,w naturze wszystkie te gwiatdy i modelki widzialyscie?Tez tylko ludzie.Fajne kobity jestesmy i basta. Evitka,sliczne zdjecia,ja do slubu tez w takiej pieknej czerwonej sukni chcialam isc,ale Mama nie pozwolila,a ja mialam wtedy dopiero 18 lat(nie bylam w ciazy) Pracuje dzis prawdopodobnie do 16:00,potem jeszcze do banku,jak wroce,moze bede miala jeszcze sily obejrzec film,wypozyczylam "Kod da Vinci" i "Walk the line" ten o Johnny Cash-u. Buzka-milego dnia! ![]()
#531 |
Zakorzenienie
|
fafix, kochana, chłopa masz jakiego masz ,ale ty jestes super babka i to jest najwazniejsze
![]() Robótko, kusisz,kuszisz.... ![]() Przyłączam sie do słow baby-fajne kobietki jestesmy ![]() Co do sukienki, ja miałam miec białą (czy tam kremową)i miałam przymierzyć czerwona żeby zobaczyc wzór i rozmiar,ale jak załorzyłam czerwoą to juz mi sie białej odechciało Na "kodzie" byłam w kinie-mi sie podobał bardzo.Ksiązki niestety nie czytałam (ale mam kiedys zamiar...).Wszyscy ,którzy ksiązkę czytali,twierdzili,że bez przeczytania to nie mam po co iśc do kina.Ale ja oczywiście na przekór poszłam i bardzo mi sie film podobał.Tego o cashu nie widziałam.Właśnie mi sie przypomniało, że mam jeszcze sprzed wakacji kilka filmów,ówczesnych nowości, i jeszcze nie miałąm czasu obejrzec. Bo jak jestesmy oboje z męzem wieczorem w domu,a on jest po pracy,to mówi ,że na bank przy golądaniu zaśnie...ale na bierząco ściągamy co tydzień 2 nasze ulubione seriale lost (3 seria już)i Prison break (są krótesz niz film ,więc nie zasypia ;-) ) Zaraz ide lekcje prowadzić ,a tak mnie buzia boli.....,myśłałam , że przejdzie bardziej.....nafaszerował am sie ketonalem i czekam ,az minie....dobrze ,że to juz ostatni raz a w ogóle gdzie nam sie reszta dziewczyn podziała? O widze że nas własnie poczytuje kilka pomidorzanek.....i danusia sie odnalazła i mysia-pysia........
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Kochane Dziewczęta,od kilku dni noszę się z zamiarem napisania tego postu.Wczoraj już zaczęłam i wycofałam się ze strachu,że nie zrozumiecie o co mi chodzi.Że żle odczytacie moje intencje.A to nie tak.Jestem bardzo z Wami związana .Aż za bardzo.Dzień rozpoczynam od wątku i z wątkiem go kończe,a i w ciągu dnia dopadam do komputera kiedy tylko jest wolny.Ale zabrakło mi od pewnego czasu poważniejszych rozmów na nurtujące nas problemy i tematy.Przeniosłyśmy to na korespondencję prywatną.Nasz wątek zaczął mi przypominać czasami, na szczęście tylko czasami, "Wiosenną Mafię", od której tak się odżegnywałyśmy jak dawała nam za przykład "swojego" wątku elsi.Zaczęłyśmy (ja to tak odczuwam) bać się by nieostrożnym słowem nie urazić kogoś.Mówimy sobie komplementy,prawimy miłe słowa-i to bardzo dobrze.Ale zaczęło to zajmować poczesne miejsce.Zbyt mało piszmy, tak jak na wcześniejszych stronach, o nutrujących nas sprawach.Przedstawiajmy nasz punkt widzenia nie myśląc ,że moze się komuś nie spodobać.Kiedyś powiedziałam Wam,że staje zawsze po stronie synowych uważając,ze mężczyzna sobie poradzi,że kobieca solidarność tego wymaga.Na moją głowę posypał się grad protestacyjnych głosów(zarówno w wątku jak i na PW).Wiecie jak to zmieniło moje stosunki z synami? Jak odzyskałam ich zaufanie? Jedna z Was napisała wtedy,nie patyczkując się z moimi uczuciami; dla synowej wystarczy jak będziesz dobrą kolezanką,dla syna masz być MATKĄ.Zastanowiło mnie ,że takie zdanie mają kobiety-synowe.Obawiam się,że teraz,kiedy tak się polubiłyśmy ,nie dostałabym tak obuchem w łeb.A było mi to bardzo potrzebne.Kochane Dziewczęta,mam nadzieję,że nie pogniewałyście się na mnie,że zrozumiałyście o co mi chodzi.Naprawdę wielką przyjemność robią mi nasze codzienne pogaduszki o drobnych sprawach,codzienny uśmiech na dzień dobry i na dobranoc.Ale oprócz tego cieszę się,że babigia czy robótka zaufała nam i napisała o trudnym życiu.Wiem,nie tylko One, ale coraz mniej tych spraw, w których może nasz głos by pomógł.A teraz proszę o nie odwracanie się ode mnie i palnięcie mi prosto z mostu swojego stanowiska.Np:a nam wlaśnie taki wątek odpowiada i przestań nam zawracać głowę jakimiś wymyslonymi przez siebie problemami.Za dobrze Ci na tym swiecie?Potrzebujesz troche umartwiania? O Boże,żebyście tylko zrozumiały o co mi chodzi.Że bez Was nie chcę rozpoczynać dnia.
#533 |
Zakorzenienie
|
mysle ,że w pewnym sensie zrozumiłam o co ci chodziło,i jestw tym duzo racji, ale z drugiej strony kiedy nie mam sie (na szczęście) na co żalić, to nie powinnam pisać o codziennych rzeczach, tylko czekać ,az natchnie mnie głębsza refleksja.....???
albo jak nie umiem dać dobrej rady, recepty na to żeby było dobrze szczęsliwie, to powinnam sie nie odzyać ze swoim "bedzie dobrze"? Danuś ,nie odbieraj tego co pisze jako zarzut,ani jakąs kłotnie, ja chce po prostu do końca zrozumieć. W związku z tym ,że ostatnio duzo tu moich postów (niektórych bez głębszej treści, fakt),to odbieram to dośc personalnie,więc chciałabym sie upewnic ,że rozumiem. Moze faktycznie za duzo pisze o pierdołach......
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
W sumie to ja tu najmniej piszę :/ a jak już napiszę to nic ciekawego, o jakichś głupich zębach albo kinie ![]() ![]() ![]() Nie potrafię pisac tak pięknie jak starsza pani (zazdraszczam ![]() ![]() Chyba muszę się odważyć na więcej bez obaw że ktoś pomyśli że bzdury wypisuję. Pozdrawiam serdecznie. Gosia. |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
to sie zgadzam jak najbardziej!!!!!! piszmy o radościach i smutkach dnia codziennego,przemysleniac h, tym co nas trapi....
Cytat:
czyli generalne przesłanie twojego apelu jest takie ,żebysmy nie bały sie pisać o rzeczach równiez trudnych,że jest nam z czymś źle, zebysmy mogły sobie pomagac wspierając się, radząc czy nawet wylewając kubeł zimenej wody ? tak???? bo juz sie zaczęłam przez chwile zastanawiać,czy ja za dużo nie pisze o rzeczach błahych, bez znaczenia ,zaśmiecając forum...... Są tez sparwy w których nie da sie nic sensownego poradzić (może jak nie umiem,nie znając dokładnie sytuacji, a moze mam za mało doświadczenia zyciowego....). Bo jak nasza Ula (fafix) pisze że ma chłopa jakiego ma,to co moge napisać? zmień sobie na nowego czy spróbuj zmienic obecnego w kogos lepszego? nie czuję sie upoważniona do dawania taki rad, szczególnie jesli nie znam ich dokładnej sytuacji. Czasem nie ma recepty,ale mysle ,że pomaga nam wzajemnie takie nasz witualne przytulenie,wsparcie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Evitko sprawdź pocztę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
TAK,TAK,TAK!!!!!!! i o wesołych też!!!!
![]() |
#540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wszelki wypadek.....jeszcze raz: e-o@o2.pl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.