![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy z TŻ a może to ze mną coś jest nie tak??? =(
powiem tylko jedno.Wiatr w oczy i kłody pod nogi,co za zycie.
ps A na tatuaz tez musialas pozyczac ![]() z mojej strony EOT to mi sie depresja poglebia od tego wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Kami, strasznie mi Ciebie żal. naprawdę.
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
Tatuaż zrobił mi brat za darmo!!! jeszcze czegoś chcecie sie przyczepić?Prosze bardzo!!! Nie ma to jak wbijanie szpilek gratuluje Wam!!! Wyrypane już mam na to co tu piszecie już NIGDY tu nie napisze o moich sprawach i darujcie sobie komentarze bo już mi sie czytać tego nie chce.Pewnie jesteście panienkami z dobrych domów gdzie nigdy nie brakowało na chleb więc marnie szukam tu zrozumienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
o tak, odpowiedzi nie po Twojej myśli, przestałyśmy się nad Tobą użalać, to już trzeba być wrednym i opryskliwym. jeżeli w ten sposób traktujesz wszystkich ludzi, to nie dziwię się żeś sama i z takimi problemami.
traktuj innych tak, jak sama chciałabyś być traktowana. może wtedy od razu zacznie Ci się w życiu układać. i nie pisz. mam tylko głęboką nadzieję i bardzo Ci życzę, by ułożyło Ci się życie i przede wszystkim byś nabrała szacunku do siebie samej i stawiła czoła problemom. trzymam za Ciebie kciuki. za to, że w końcu znajdziesz dobra i porządną drogę na ułożenie swojego życia. jak pisałam wcześniej, dobrze że masz dopiero 20 lat. masz jeszcze czas na dorośnięcie ![]()
![]() |
#515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Nie masz na chleb ?? a na internet Ciebie i Twoją rodzinę stać ??
![]() I może skończmy już to wyliczanie. To co piszesz Kami czasami nie trzyma się kupy. Dlatego zastanawiamy się nad tym wszyskim. Powiem Ci tyle... nie każdy ma na koncie miliony... nie każdy mieszka w luksusie, ale ludzie starają sobie radzić. I nie płączą nad swoim losem. Tylko biorą go w swoje ręce aby mu dopomóc.
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Same mnie do tego zmuszacie! Otóż powiem Ci traci że u mnie w domu często brakowało na chleb a kosmetykó nie kupuje codzniennie zresztą przyjedź do mnie zapraszam zobacz jak żyje może wtedy nie bedziesz taka mądra i nie będziesz mnie oceniać!Z chęcią Wam pokaże jak żyje może wtedy będziecie miały inne podejście.
Tak BRAT mi zrobił tatuaż co może chcesz numer tel. żeby Ci udowodnić?Bo ja juz nie wiem jaka mam z Wami "gadać" nie wiecie jak jest a piepszycie. Tak Was obchodzi mój los że aż musicie mnie wkurzać i pisac tu takie głupoty,mam złe dni i mam prawo narzekać i będę robic co mi sie podoba NIKT nie każe wam tu sie udzielać! Potraficie tylko oceniać i prowokować. Chyba zniemie nick na wizażu bo teraz co założe jakiś wątek to sie znajdą detektywi i będa wyciągać stare śmieci Dobre jesteście!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zakorzenienie
|
Kami, przekleństwami naprawdę życia sobie nie porpawisz. wyzywaniem nas tez nie. chociaż..może choć na chwilę Ci to humor poprawi, bo lepiej zrobić tak, niż spojrzeć na prwadę. bo prawda boli.
i tak, mnie obchodzi Twój los. i dlatego martwię sie tym, że aż tak nie potrafisz sobie poradzić, aż tak się użalasz nad sobą, aż tak się nie szanujesz,(że po raz kolejny pozwalasz temu czemuś do siebie wrócić), aż tak Ci w życiu nic nie wychodzi (chociaz to nie do końca prawda, bo przynajmniej możesz wrócić do szkoły!), aż tak Ci wiatr w oczy dmucha.. tak, nie boję się tego powiedzieć. i nie jest to wbijanie szpilek. to jest pomoc. a że nie mówię czegoś po Twojej myśli..to już nie moja wina. mówię to, co jest w moim odczuciu ważne i dobre. i tak, uważam, że jesteśmy dobre ![]()
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Tak sie zastanawiam ,ze jak Ci pisalam na emigrantkach info o ,ktore pytalas to nie zialas takim jadem do mnie ale teraz jak pisze cos co Ci nie po drodze to na mnie naskakujesz.Fajna jestes.Prawda kole w oczy ,co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
traci to są moje ciuchy których nie nosze!czy Wy czytać nie umiecie?żałosne nie udzielam sie już a jak jesteście takie świnie to szukajcie mnie gdzie tylko chcecie!
et-ka tak sie przejmujesz i chcesz mi pomóc tak?słowami mi nie pomożesz i żadna z Was,może chcesz coś odemnie kupić albo wymienic?Z chęcia to zrobie i wtedy Ci moge podziękowac za pomoc ale nie za to co tu piszecie,czepiając sie każdego słowa,wyciągając je z kontekstu. Nie mam już siły i nerwów na konwersacje z Wami poprostu przekonałam sie jakie dziewczyny potrafią być zawistne i WSZYSTKO NA TEN TEMAT. Dziękuję za "troske" było tu kilka miłych dziewczyn które chodź troche sie starały mnie wesprzeć i dziękuje Im za to ogromnie bo czasam głupie słowa potrafia dodać siły i zmusić do motywacji,nie krytyka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
Czyli Kami chodziło Ci tylko przyklaskiwanie Tobie?? Że dobrze robisz... żebyś się dalej użalała i płakała??
Krytyka Twojej osoby nie była destruktywna.... Miała na celu wzbudzenie siły walki, ukazanie, że zycie wcale nie musi być takie beznadziejne. Ale Ty widać nie widzisz różnicy między krytyką, która ma na celu kazanie Ci Twoich własnych błędów od krytyki ot tak... żeby Ci dokopać. Wydaje mi się, że jesteś typem osoby która UWIELBIA się nad sobą użalać, bo ciężko, bo nie ma co ubrać, nie ma się czym umalować, do kogo przytulić. Co do Twoich tłumaczeń, że życie dało Ci w kość, że bieda i wogóle powiem tyle - NIE JESTEŚ WIARYGODNA. Nie dziw się, że dziewczyny powiedziały co na ten temat myślą. Ja sama jak przejżałąm Twoje ciuszki to stwierdziłam, że sama chyba nie mam wszafie TYLU bluzeczek. A to, że Ci sie nie podobają - to Twój problem - w każdym razie masz się w co ubrać. I jeszcze narzekasz ... Powiem tak - życie to chyba JESZCZE nie dało Ci w kość tak, abyś zmieniła swoje podejście. W każdym razie nie życzę Ci tego.
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() brak honoru,brak ambicji...brak szacunku do siebie samej. Kami ,po przeczytaniu Twoich postów przyszła mi tylko jedna rzecz do głowy - mylisz pojęcia. Podziwiam Dziewczyny,że nie chcą dać za wygraną i jeszcze po Twoich przykrych słowach się tu udzielają.
![]() |
![]() |
#524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Zadomowienie
|
Jeszcze umiem odróżnić dobre słowa od dowalania,po co szukacie inych wątków i sie czepiacie ich,po co wyciągacie słowa z kontekstu i robicie to samo to ma być budujące?Bo dla mnie nie jest,może Wy macie takie sposoby żeby pokazać osobie że jest beznadzieja w tym co robi żeby przestała sie nad sobą użalac itd. myślicie że to pomaga?Naprawde tak myślicie?Mi to nie pomaga!Wręcz przeciwnie.
Ok nie jestem wiarygodna bo co?Bo mam se tatuaż,troche cuchów i mam sie czym pomalować?Przecież nie mówie że nie,wiem że są ludzie którzy mieszkają w piwnicach,nie mają co jeść itd. ale każdy ma swoje problemy i ma prawo je przeżywać jak chce.Pozatym każdy jest kowalem swojego losu,ja też,mam teraz to na co zapracowałam ale uwierzcie że byłoby mi łatwiej jakbym dostała chodź troche zrozumienia,nie licze już na to wogóle,na nic już ti nie licze dam sobie rade,zniosłam już wiele i przepraszam że miałam chwile słabości i sie pożaliłam zazdroszcze ludziom którzy tego nie mają. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
Jestes jednak dzieckiem.Chwilami mam wrazenie ,ze jestes rozpiszczona bo cokolwiek sie Tobie powie co Ci nie na raczke to zaraz Cibie ranimy.Gdzie Ci dowalilismy ,pokaz gdzie?Tym ,ze piszemy Ci ,ze zachowujesz sie jak dziecko ,ze jestes naiwna?Kami co Cie tak boli?To Ty zaczelas sypac epitety pod naszym adresem ,chyba sie Tobie cos pomylilo.I nie, nie umiesz odrozniac dobrego slowa od "dowalania" ,nie umiesz.Ja Ci slodzic nie bede i dziewczyny raczej tez nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
dokładnie, nie będę Ci słodzić, bo slodzeniem nie da się tego przysłowiowego kopa. a ten kop jest Ci potrzebny. jak równiez dorośnięcie i nauczenie się tego, że prawda potrafi być bolesna.
i widzisz, choć mnie wyzwałaś, choc powiedzialaś, że piep.., to ja i tak wracam, bo staram się Ci coś uświadomić. rzeczywiście jestem złośliwa i sie czepiam. i to ja jestem zła i niedobra. choć w życiu nie powiedziałam Ci złego słowa..czego niestety nie można powiedzieć o Tobie ![]() okej. to może tak? Kami, biedactwo. jakie Ty masz straszne życie, ojojoj. naprawdę, nie wiem, jak to wszystko znosisz, jak wytrzymujesz. masz rację. usiądź i płacz. nie walcz. chcesz? możemy popłakać razem. serio. nieważne, że na razie jest pod górkę. przecież wiadomo, że będzie jesczze gorzej.chlipchlip. no tak.. takie posty byś wolała? bo jeśli tak, to nie ma sprawy ![]()
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Kami, naprawdę nie rozumiesz intencji. Ja (i reszta "świń" ...
![]() Nie zastanowiło Cię nawet przez chwilę czemu my tu wszystkie jesteśmy "przeciwko" Tobie? ![]() Może mamy trochę racji, zgodnie Ci pisząc, że robisz coś nie tak? Nie wiem co musi Cię spotkać, żebyś przejrzała na oczy. I naprawdę nie życzę Ci źle, ale może to jedyny sposób, żebyś cokolwiek zrozumiała ![]() Żal mi Ciebie i przykro patrzeć jak kierujesz swoim życiem, jakie masz w nim priorytety, nie wiem co jeszcze napisać i czy to ma jakikolwiek sens... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Wtajemniczenie
|
Acha, dziewczyny ja mysle ,ze to i tak nic nie da.Obrzuci nas znowu jakims epitetem.Ja sie tylko zastanawiam w ktorym miejscu ja obrazilismy.Jak na osobe ktora w "zyciu niejedno przeszla" jest bardzo wrazliwa na wszystko co sie jej pisze.Nic ja to niezahartowalo.Dziwne.Wyd awalo mi sie ,ze takich ludzi nie idzie zlamac byle gadaniem.Kami to poprostu mala rozpieszczona dziewczynka ,ktorej sie wydaje ,ze cokolwiek robi to ona ma racje a jak ktos mysli inaczej albo cos nie idzie po jej mysli to tupie mocno noga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Wtajemniczenie
|
Wiesz Kami, smutne to wszystko
![]() dziewczyn naprawdę chciały Ci pomóc.. ![]() Ale ja zgadzam się z nimi całkowicie..Każdy jest kowalem swojego losu, a jak do tej por Ty sama kujesz sobie los.. Widząc Twe foty na portalu fotka.pl bo sama gdzies podałaś że masz taki sam nick jak tutaj, w ŻYCIU poprostuw ŻYCIU nie powiedziałabym, że tej dziewczynie czegokolwiek brakuje. ŁAdne , modne ciuchy- perfekcyjna fryzura, dopracowana w każdym calu. W życiu nie powiedziałabym, że ta ładna dziewczyna ma za sobą "tak marne życie". Kami przecież stać CIe na wiele, począwszy od lepszego życia!! Szukasz pracy??Zmotwuj się i zacznij szkołe na nowo..mówisz, że płatna- (chodź u mnie w malutkim miasteczku na 3 wieczorowe tylko 1 jest płatna więc napewno państwową szkołe zaoczną też znajdziesz)sprzedaj te ciuchy na allegro, ale nie na kolejne ciuchy-tylko zacznij zbierać na szkołe właśnie. 20 zł-na opłacenie kosztów allegro napewno jakoś załatwisz.. ![]() Uwierz mi dziewczyny wyciągają do Ciebie pomocne dłonie, a T je wszystkie odpychasz. napewno mnie też zjedziesz z góry na dół, ale sta sobie przed lustrem i odpowiedz czy nie chcesz lepszego i godnego życia? I koniec z tym użalaniem!!Bo co jak co ale to Ci dobrze wychodzi.. Pozdrawiam.
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
Napisalas, ze nie lubisz kiedy ktos mowi "bedzie dobrze, ble ble ble". Jest zle a bedzie jeszcze gorzej. A to, ze jestes biedna to Ci wierze. Na fotce widac bylo :/
A Twoj wyglad to rozumiem. Kazdy lubi sie czyms pochwalic a TY niestety nie masz czym. Takze nie czepiajcie sie jej. Musi kase poswiecac na wyglad, bo tylko to jej pozostaje
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
miphuhiz no żeś zabłysła,nie myśle o niczym innym jak tylko o swoim wyglądzie...
katka 19 co do tego ma mój wygląd?szczerze?nie podobam sie sobie ale nie chowam sie po kątach,mam wiele wad których na zdjęciach nie widać,perfekcyjna fryzura mówisz?poprostu umiem ukryć to co we mnie najgorsze,mam cieńkie zniszczone włosy,wysokie czoło przez co w przodu mam ich BARDZO mało,o innych wadach już nic nie mówie,ale to nie ważne,jestem jaka jestem i jeśli moge cokolwiek poprawić makijażem itd. robie to,ot tak dla samej siebie,z rana nie chciałabyś mnie zobaczyć ![]() P.S. miałaś mi napisać czy sprzedasz mi te koraliki itd. chciałabym robić te kolczyki,jak nie to MOŻE siostra moja kupi co trzeba ale wątpie w to bo krucho u Nas z kasą mimo że mam ciuchy jakie mam a nie wiem co w nich takiego że mówicie że nie jestem bedna ale dobra mniejsza z tym. et-ka rzeczywiście jesteś złośliwa ale mnie to nie bardzo rusza co piszesz,dziękuje że tu trwasz gratuluje cierpliwości i nie pisze tego ze złośliwością bo ja złośliwa jeszcze tu nie byłam a potrafie ![]() Wiem że jestem "trudna" sama sobie podstawiam noge ale taka już jestem i nic na to nie poradze,mam lepsze i gorsze dni ale bardzo nie lubie jak ktoś mnie ocenia jak nie wie jak jest naprawde ale macie tu mój obraz jaki macie i na jego podstawie sie wypowiadacie ja Wam życia tu nie streszcze więc przyjmuje każdą krytyke.Uwieżcie jednak że mnie to nie motywuje bo ja wiem co jest w moim życiu nie tak.Dziękuje jednak za wszystkie "kopy" ![]() Owszem nie lubie jak ktoś jest przeciwko mnie i nie lubie krytyki,kiedyś byłam silniejsza nic mnie nie ruszało i taki obraz mój mają moi znajomi,że nie wiadomo jak sie wali ja daje rade otórz ciężko ciągle walczyć i mieć siłe,ja ją trace ale nie poddaje sie,jeśli jeszcze tu jestem to znaczy że jeszcze mam wole walki.Nie myślcie że nic nie robie w tym kierunku żeby było lepiej,w przyszłym tygodniu jade zawieść podanie do pracy,rozmawiałam z koleżanką ona pracuje w zakładzie podobnym jak w tym w którym mi nie wyszło tyle że za moją miejscowością,mówiła że przyjmują-spróbuje ale nie nastawiam sie pozytywnie,wole sie mile zaskoczyć niż znowu rozczarować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
Naucz sie czytac ze zrozumieniem.
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
Masz ciuchy jakie masz ,tylko ,ze czlowiek biedny icha za duzo nie ma.To nie chodzi czy sie sobie podobasz czy nie ,czy masz wady czy nie.To chodzi o to ,ze caly czas nawijasz ,ze nie masz na to czy na tamto a wchodzaca na Twoj watek z ciuchami patrze na tam pelno bluzek, spodniczek ,spodni.I co z tego ,ze Ty w nich nie chodzisz?Jak ktos jest biedny i brakuje mu na chleb to naprawde nie interesuje sie w czym ma chodzic.Wydaje mi sie ,ze probujesz w nas wzbudzic litosc bo przegladajac Twoje posty do takiego wlasnie wniosku dochodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
Nie udzialam sie już tu bo brak mi słów i nie chce dostać kolejnego ostrzeżenia bo mi konto zablokuja a za bardzo lubie wizaż żeby stąd wylecieć.
Pozdrawiam P.S. te ciuchy przy najbliższej zbiórce rzeczy do karitasu oddam wszystkie,są przecież bardziej potrzebujący odemnie...po co mają leżeć w szafie i pokazywać tylko że je mam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
Autorka wątku moim zdaniem nie potrafi uczyć się na własnych błędach
![]() więc po co pomagać i wspierać, skoro wie lepiej i nie przyjmuje słów krytyki. Pozdrawiam i życzę Ci szczęścia
![]() |
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Dżizes to co ja mam miec jedne gacie i skarpetki?Były lepsze czasy to i było na ciuchy teraz jest gorzej i nie ma PROSTE ! I tak tego nie zrozumiecie więc nie będe sie wysilać i tłumaczyć zresztą nie potrzebne mi to,nie wiem po co wogóle zakładałam tu wątki itd. to mi w życiu i kłopotach nie pomoże ŻAŁUJE więcej nie będe i obiecuje poprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.