|
|
#511 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy,
znalazłabyś coś u mnie za:
* Voglia di... cukier i orzechy krem do ciała ubytek 10% * Aquolina Mango żel pod przysznic nowy * Aqolina kawowy peeling 100 ml ubytek 10% * Bourjois, Delice de Poudre, Highlighting Powder - biała czekoladka, ubytek testowy |
|
|
|
#512 | |
|
Witchdoctor
|
Dot.: Perfumy i inne
Basiu zostały już tylko cienie Lancome
to mnie interesuje ![]() Cytat:
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
moge oddać te kremy +tusz
)))))))1.Clinique Repairwear Lift 15ml do cery normalnej -mieszanej-ubytek 10-15 % pod oczy-słoiczek 5ml-raz mażnięty 2.Estee Lauder Resilience Lift extreme krem do cery normalnej-mieszanej -słoiczek 15ml-uzyty 3 razy 3.Estee Lauder Resilience Lift extreme krem pod oczy słoiczek 5ml-raz mażnięty 4.Avon Anew Ultimate -podwójny krem pod oczy -ubytek 10% a gdybym dodała jeszcze moją odzywkę do włosów alpfaparf dodałabys loreal lumino contrast? |
|
|
|
#514 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
I czekam na PW
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
otwarłam go ok m-c temu-jest jescze całkiem "normalny"-tzn. nie jest wysuszony ,ani nic z tych rzeczy-tylko musze dodac,że on ma raczej sucha konsystencję,ale gwarantuję,że mozna uzyskac super efekt
wymieniam go bo w sobote kupiłam nowego chanela i szkoda by było gdyby wyschnął a gdybym dodała jeszcze moją odzywkę do włosów alpfaparf dodałabys loreal lumino contrast? P.S. look this program: http://aniform.cn/********** |
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
otwarłam go ok m-c temu-jest jescze całkiem "normalny"-tzn. nie jest wysuszony ,ani nic z tych rzeczy-tylko musze dodac,że on ma raczej sucha konsystencję,ale gwarantuję,że mozna uzyskac super efekt
wymieniam go bo w sobote kupiłam nowego chanela i szkoda by było gdyby wyschnął a gdybym dodała jeszcze moją odzywkę do włosów alpfaparf dodałabys loreal lumino |
|
|
|
#518 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
tonik biolage mam
![]() no to w takim razie poczekamy do jutra mi sie jeszcze u Ciebie podobają te kremy LRP Active C XL 30 ml nowy * Bioderma Hydrabio Riche, 40 ml nowy lub odżywka do włosów Paul Mitchel ale nie wiem czy bys cos u mnie wyszukała? |
|
|
|
#522 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() Activ c juz nie mam a Hydrabio w negocjacjach
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 28 pkt / 100% pozyt.
|
Za dwa róże: w kremie i Sephory, krem Sanoflore, mleczko Miraculum - proponuję peeling do stóp Ziaja Pro, dwie odżywki do włosów z mojego wątku, mały tonic Biotherm zielony raz użyty, 3 tubki Effaklaru K.
Reszta na PW
|
#524 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() PW wysłane
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
tomamo, a skusiłabyś się na dwójkę clinique+odżywka absolut repair loreal professionel ok 80% za amaryllisa
|
#529 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześc! Coś u mnie za Substiane?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276912 |
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Mam niewielki, nowy kramik...zapraszam, zajrzyj..może cos Cię zaciekawi???
|
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Znalazłabyś coś dla siebie za: LRP Substiane, 40 ml nowy i/lub * Aquolina Mango żel pod przysznic nowy i/lub * Kadus Immunal Hydra Energy Mask, 200 ml nowa i/lub * Tigi, Shine Serum, ubytek 40% Mam m.in. balsam truskawkowy TBS (nowy), mleczko migdałowe TBS(minimalnie używane), pielęgnację biustu Avon(nowy), preparat do skórek Sally Hansen Diamond Strenght Cuticle and nail refiner (nowy) - zaglądnij do mnie, może coś dla siebie wybierzesz? Pozdrawiam! |
|
|
|
#534 | ||
|
Witchdoctor
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
Mianowicie baaardzo zainteresowały mnie ponizsze 3 kosmetyki:* Bobbi Brown, Blush, Fard a Joues, NET WT./POIDS NET.11 OZ./3.2 g, kolor Nectar, róż na policzki, zużycie minimalne http://www.bobbibrowncosmetics.c om/t...CT_ID=PROD1309, niestety ten link u mnie nie działa, jaki odcień jest tego różu?To tester? ![]() Kadus Immunal Hydra Energy Mask, 200 ml nowa ARTEGO color - szampon do włosów farbowanych, 100 ml nowy (produkty tej firmy można kupić w salonach fryzjerskich) Nie wiem jednak,co Tobie wpadło w oko? Pozdrówka! |
|
|
|
#538 | |
|
Witchdoctor
|
Cytat:
(jest na 3 zdjęciu w pierwszym poście) u Ciebie interesuje mnie krem do biustu i puder Collistar
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sympatyczny kolorek różu Krem do biustu Dr. Pierre Ricaud mogę oddać, kosztował mnie z wysyłką 80zł(W Polsce, z tego co wiem kosmetyki tej firmy niedostepne). Puder sypki Collistar mogę przesypać 25 g(ok.80zł ) do czystego opakowania, nie wiem, czy masz pojemniczek na taki puder, aby pózniej korzystac? Ja wolałabym zachowć go, bo używam tylko pudrów sypkich, mineralnych i bardzo mi się przyda opakowanie![]() Nie wiem ile są warte Twoje kosmetyki i co mogłabys oddać? |
|
|
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.