Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-27, 20:22   #511
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Mydełko konwaliowe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...w-konwalii.htm

Mnie nie będzie w czwartek, muszę się spakować przed wyjazdem itp.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 21:43   #512
ewwwa
Zakorzenienie

Ja juz kilka godzin temu powrocilam z galerii krakowskiej-tak krakowskiej bo TŻ doniosl ze jest jakis armagedon i nie da sie w przyzwoitym czasie dojechac do kazimierza Wstapilam wiec do rossmanna ... i jak zawsze nie bylo szminek colour sensational maybelline-tym razem wogole nawet testerow a co tam ze sa z gazetce promocyjnej ale! kupilam musujaca tabletke do kapieli Sparkling bath Dresdner Essenz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...do-kapieli.htm zobaczymy co to bedzie

em ja juz przetrzasałam allegro w poszukiwaniu emu-podobnych szkoda ze orginalne emu tyle kosztuja...

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-10-27 o 21:58
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 22:52   #513
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
em ja juz przetrzasałam allegro w poszukiwaniu emu-podobnych szkoda ze orginalne emu tyle kosztuja...
Ja kupuję w Tesco.
Stary 2009-10-28, 07:34   #514
loverynka
Zakorzenienie

Są też emupodobne w carrefurach, tych większych.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 07:46   #515
isa666
Zakorzenienie

Ja mam emu, ale podobne do tych, czyli kudłate i z pomponami http://moda.allegro.pl/item795781084...az_roz_36.html

A dziś idę do Boot Square zobaczyć na kozaki, bo wczoraj mi się jednak nie chciało iść.
Stary 2009-10-28, 08:00   #516
ewwwa
Zakorzenienie

em, loverynka to moze wybiore sie sprawdzic co prawda najblizsze tesco i duzy carrefour jest troche daleko a w jakiej sa cenie?

isa bylam w solvayu w boot square i szczerze mowiac oszalalam bo sa tam niedrogie buty i do tego calkiem fajne

Ja wstałam jakas godzinke temu, pogoda paskudna, wydaje mi sie ze jest pozne popoludnie a nie ranek musze sie troche dzis pouczyc-przygotowac na popoludniowe zajecia Zaraz pojde zrobic sobie sniadanko zgodne z moja rozpoczeta dzisiaj dieta ale na te chwile nie chce mi sie nawet palca spod koldry wychylać
Stary 2009-10-28, 08:26   #517
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja wczoraj zakończyłam już praktyki, jeszczy tylko pójdę we wtorek po papiery.
Zużylam ostatnio peeling arbuzowy do stóp z Avonu- teraz wyciągam z zapasów "korzenne aromaty"
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 08:37   #518
isa666
Zakorzenienie

ewwwa ja idę do Boot Square po te czarne kozaki za 139,99 https://wizaz.pl/Moda/Nowosci/Boot-Square-jesien-zima Wyglądają bosko, mam nadzieję, że na żywo również są takie ładne.
Stary 2009-10-28, 08:47   #519
loverynka
Zakorzenienie

Isa, ja nie wiem czy można, ale zaciekawiona wpisałam w wujka google i znalazłam bardzo negatywe opinie o tym sklepie. Tutaj na przykład: http://forum.gazeta.pl/forum/w,61,84...t_Square_.html

Stary 2009-10-28, 08:51   #520
emememsik

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Są też emupodobne w carrefurach, tych większych.
Ale te w Carrefourach są brzydkie.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja mam emu, ale podobne do tych, czyli kudłate i z pomponami http://moda.allegro.pl/item795781084...az_roz_36.html
No właśnie to nie są emu, tylko mukluksy.
Stary 2009-10-28, 08:54   #521
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dla mnie Boot Square dyskwalifikuje to samo, co wszystkie tego typu sklepy - brak butów skórzanych. Wolę dopłacić, niż kupić okazyjnie buty, w których moja noga będzie się dusić i pocić.
Podobnie mam z płaszczem - tylko wełna i tylko ocieplany - pewnie dlatego go jeszcze nie mam.

Przejrzałam gazetki Rossmanna i Natury, prawie nic ciekawego, poza moim dezodorantem Adidas w kulce w Naturze. Mam nadzieję, że SP nadrobi.

Idę dzisiaj do fryzjera po południu, strasznie się cieszę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-28, 08:57   #522
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
ewwwa ja idę do Boot Square po te czarne kozaki za 139,99 https://wizaz.pl/Moda/Nowosci/Boot-Square-jesien-zima Wyglądają bosko, mam nadzieję, że na żywo również są takie ładne.
A one chyba nie są skórzane? Też mi się podobają, lubię takie proste modele.
Stary 2009-10-28, 09:00   #523
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Isa, ja nie wiem czy można, ale zaciekawiona wpisałam w wujka google i znalazłam bardzo negatywe opinie o tym sklepie. Tutaj na przykład: http://forum.gazeta.pl/forum/w,61,84...t_Square_.html
Domyślam się, że jakość nie jest rewelacyjna, ale ja kupuję buty też w CCC czy Deichmannie i też słyszałam wiele negatywnych opinii a mi się jeszcze nigdy ani jedne buty z tych sklepów ani nie rozpadły ani nie rozkleiły. Może mam jakieś szczęście, nie wiem. Nie mniej jednak ja kupując buty zwykle nastawiam się na to, że pochodzę w nich jeden sezon a potem mogą się rozwalić A to, że wytrzymują dłużej to dobrze.

antee nie, nie są skórzane. Ale ja mam tylko jedne skórzane kozaki a wszystkie inne buty to różne sztuczne skóropodobne wytwory.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-10-28 o 09:02
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 09:07   #524
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Domyślam się, że jakość nie jest rewelacyjna, ale ja kupuję buty też w CCC czy Deichmannie i też słyszałam wiele negatywnych opinii a mi się jeszcze nigdy ani jedne buty z tych sklepów ani nie rozpadły ani nie rozkleiły. Może mam jakieś szczęście, nie wiem. Nie mniej jednak ja kupując buty zwykle nastawiam się na to, że pochodzę w nich jeden sezon a potem mogą się rozwalić A to, że wytrzymują dłużej to dobrze.

antee nie, nie są skórzane. Ale ja mam tylko jedne skórzane kozaki a wszystkie inne buty to różne sztuczne skóropodobne wytwory.

Szkoda, ale za tanie by były. Kupuje tylko skórzane, bo inne rozwalam w miesiąc. Obcas zdarty, skórę pościeram, nie wiem jak to robię A poza tym, wolę kupić na kilka sezonów, bo nie przepadam za kupowaniem butów, a szczególnie na zimę. Ciężko mi znaleźć jakiś fajny model, w dobrej cenie i jakości, a do tego żeby mi się podobał.
Niestety do CCC nie mam szczęścia miałam już z 4 pary butów stamtąd, nie najtańszych bo po 100-150 zł i nie przechodziłam w nich nawet sezonu Na lato kupiłam sobie sandałki i też po 2 miesiącach paski zaczęły się odklejać od podeszwy, a buty ledwo co chodzone.
Stary 2009-10-28, 09:14   #525
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Szkoda, ale za tanie by były. Kupuje tylko skórzane, bo inne rozwalam w miesiąc. Obcas zdarty, skórę pościeram, nie wiem jak to robię A poza tym, wolę kupić na kilka sezonów, bo nie przepadam za kupowaniem butów, a szczególnie na zimę. Ciężko mi znaleźć jakiś fajny model, w dobrej cenie i jakości, a do tego żeby mi się podobał.
Niestety do CCC nie mam szczęścia miałam już z 4 pary butów stamtąd, nie najtańszych bo po 100-150 zł i nie przechodziłam w nich nawet sezonu Na lato kupiłam sobie sandałki i też po 2 miesiącach paski zaczęły się odklejać od podeszwy, a buty ledwo co chodzone.
Ja też bardzo "tyram" buty, bo obcasy szybko zdzieram, ale wystarczy wymienić fleki i są jak nowe. Mimo to, że chodzę kawał na nogach do pracy, jadę w busie gdzie często ludzie sobie deptają po butach i chodzę po kamieniach idąc do domu to jeszcze nigdy nie rozwaliłam żadnych butów. I nie ważne czy kosztowały 30 zł czy 150 a kupuję tak jak napisałam: w CCC i Deichmannie. Z innych firm nie mam żadnej pary.
Stary 2009-10-28, 09:16   #526
loverynka
Zakorzenienie

Ja z CCC mam buty lasockiego, ze skóry i są w porządku, ale jeszcze nie wiem jak z trwałością. Bardzo jestem zadowolona z butów z Aldo, mam parę w której chodziłam całą zimę, codziennie i tylko fleki do wymiany (ale to z mojej winy, bo ja trochę krzywo chodzę), mam też oficerki Clarksa, od 4 lat i są w nienagannym stanie, no i martensy, chyba już 10 lat i nadal żywe
Z lżejszych bardzo lubię Bronxy. Byle miały grubszą podeszwę z tyłu, albo obcas bo w przypadku cienkiej (miałam saszki) wytarły się na łączeniu podeszwy ze skórką.

Hmm to polecę do tesco, bo potrzebuję tanich "kapci".

Stary 2009-10-28, 09:21   #527
aante_e
Miss Pudernica

A ja większość butów mam z małych sklepów. Jakoś tam najwięcej mi się podoba i mają fajne wyprzedaże. Najbardziej lubię chodzić na butowe zakupy z mamą, bo zawsze coś znajdzie, niby dla siebie, a potem ja w tym śmigam
Stary 2009-10-28, 09:52   #528
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
No właśnie, a tego to ja nie chcę
Takie szybki branie ślubów pachnie mi desperacją.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Hosenko, dobrze w takim razie, że tak rozsądnie do tego podeszłaś. Ja bym pewnie wyśmiała TŻa zanim zdążyłabym pomyśleć, czy to najlepsze wyjście. Mam już uraz na całe życie do zbyt szybkich deklaracji, które zazwyczaj są też bez pokrycia, dlatego nawet zwykłe kocham po paru miesiącach czy pół roku doprowadziłoby mnie do złości.
Też mam takie odczucia do słowa "kocham". W poprzednim związku słyszałam je 14 000 razy dziennie, stanowiło nieomal znak przestankowy w zdaniu a okazało się tylko pustym słowem. Więc teraz nie chcę ani tego wypowaidać ani słyszeć. Czyny i postępowanie wobec drugiej osoby mówią wszystko i deklaracje słowne uważam za zbędne.

Cytat:
No tak, wizyta pewnego sympatycznego pana
Oooooo

Cytat:
Wróciłam z zajęć i uczę fhhhancuskiego.. Jak dobrze pójdzie, będę miała jutro zaliczony semestr. A jak pójdzie źle..
Możesz mi polecić jakiś dobry program/książkę do samodzielnej nauki tego języka? Chciałabym się nauczyć jakichś podstaw.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
mnie za to dołuje to, że takie długie związki nie często nie mogą dotrwać do ślubu
A jak już dotrwają do ślubu to się szybko rozwodzą bo się okazuję że mieli inne wyobrażenia.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Teraz to ja po niecałym roku mam zupełnie inne podejście do wspólnej przyszłości i stałego związku niż po 3 latach poprzedniego.
Bo jesteś starsza, masz już jakieś doświadczenia itp. Ja też teraz mam inne podejście niż w poprzednim 8 letnim.

Cytat:
Mnie ostatnio mama zapytała kiedy zostanie babcią
Na szczęście moja nigdy nie pyta.
Stary 2009-10-28, 10:37   #529
loverynka
Zakorzenienie

Właśnie listonosz mi przyniósł płytę Chylińskiej. Jeszcze nigdy nic nie wygrałam, a tym razem wystarczył mail do TVNu

Stary 2009-10-28, 11:55   #530
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Loverynko, gratuluję płyty! zdaj relację jaka jest, czy wszystkie piosenki sa jak ta pierwsza

Ja tam też wolę buty ze skóry, bo inne mnie strasznie parzą w podeszwy stóp i po przejściu paru metrów niemiłosiernie obcierają. Zimowe mam kozaki z Solo Femme i chodzę w nich już 4 sezon i nic się z nimi nie stało, fason też jest nadal modny i są bardzo wygodne. tylko na początku ich nie zaimpregnowałam i weszłam w kałużę po kostki no i skóra nasiąkła a po wyschnięciu nadal jest ciemniejsza od reszty buta... a takie niskie sportowe trzewiki mam z ecco - Sparkle. I co ważne mają podeszwę z takiej gumy, że w ogóle się nie ślizgają! podczas gdy ludzie chodzą jak na szczudłach po oblodzonych chodnikach, ja sobie śmigam normalnie.W ogóle buty ecco to najwygodniejsze buty świata!W tych już chodzę 3 sezon

Ale dzisiaj zimno! brrrr...

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-10-28 o 11:56
Stary 2009-10-28, 16:03   #531
Hosenka*
Zakorzenienie

Wróciłam niedawno z otwarcia nowej Galerii a moim mieście ... Tłumy ludzi. Dobrze, ze poszłam na nogach, bo takie korki, że masakra.

W Naturze, oprócz stanrdowej szafy Essence była jeszcze druga z seriami: Sun Club, Show Your Feet, Pocket Beauty, Pure Skin i jakaś paznokciowa.
Kupiłam sobie fioletowy lakier z Show Your Feet, stempelek do zdobienia paznokci, tusz Multi Action, żel + oliwka mango z Lirene, dla mamy chusteczki dezodorujace Essence z Pocket Beauty.
Dostałam 2 zestawy przeróżnych próbek i płatki kosmetyczne

Ciuchowo nie zaszalałam tak jak planowałam, kupiłam tylko 3 kolorowe bluzeczki w New Yorkerze - głęboka purpura, winogronowa i intensywnie zielona. Są takie "zwykłe" ale są długie i mają łady dekolt. Z numeracją to przegięli - nawet XS sa ciut za duże, ale w sumie mogą być

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-28 o 16:41
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 16:29   #532
isa666
Zakorzenienie

A ja nie dotarłam do Boot Square dziś, bo przechodząc koło przystanku zobaczyłam, że jedzie mój bus i był pusty, więc się wpakowałam szybko do niego
Zaraz jadę z tatą na zakupy żywnościowe, mam ochotę na coś maksymalnie kalorycznego

EDIT: No i kupiłam chipsy Lorenz o smaku greckiej sałatki Uwielbiam je.
Ech, chyba muszę się pogodzić z tym, że nigdy nie uda mi się wyeliminować zupełnie z jadłospisu śmieciowego żarcia a co za tym idzie - nie uda mi się schudnąć Idzie powoli zima i już czuję zwiększone zapotrzebowanie na słodkości i kalorie.

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:28
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:38   #533
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak to się nie domyśliła?
Przyniósł jej czekoladki, w nich był pierścionek, a ona otworzy później, o nie ma ochoty Następnie zaczął opowiadać o budowie domu, a ona była przekonana że po prostu sam sobie chce dom postawić (rodzina budowlańców)... Bystra nie Ale on też jak pierdoła się zabierał...
[QUOTE=noseknosek;14945888]Co do zaręczyn to ostatnio jakaś plaga jest wokół mnie chyba ze trzy koleżanki zaręczyły się w ostatnim miesiącu i to nie w jakichś długich związkach - tylko takich mniej więcej 2 letnich..

Cytat:
Mnie ostatnio mama zapytała kiedy zostanie babcią
No cóż, w sumie mogłabym już powoli o tym pomyśleć (tym bardziej, że większość moich koleżanek to już młode mamusie), ale póki co nie mam z kim tych dzieci mieć
Taaa... w niedziele na rodzinnej imprezce okazało się, że najmłodsza kuzynka właśnie się zaręczyła... Zobaczycie, stara panna ze mnie będzie.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dla mnie Boot Square dyskwalifikuje to samo, co wszystkie tego typu sklepy - brak butów skórzanych.
Tak, zdecydowanie się z Tobą zgadzam - na zimę muszą być ze skóry - trwalsze, noga się tak nie poci... wiadomo.

---
Jutro o tej samj godzinie - 11.30 - powinnam być w 3 miejscach na raz - na siłowni, u ginekologa i w banku. Świetnie....

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 17:45   #534
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Taaa... w niedziele na rodzinnej imprezce okazało się, że najmłodsza kuzynka właśnie się zaręczyła... Zobaczycie, stara panna ze mnie będzie.
Najprędzej to ze mnie Ale jakoś wcale mi nie smutno z tego powodu
Stary 2009-10-28, 17:57   #535
emememsik

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Możesz mi polecić jakiś dobry program/książkę do samodzielnej nauki tego języka? Chciałabym się nauczyć jakichś podstaw.
Niestety nic Ci nie polecę, bo nigdy nie uczyłam się sama francuskiego. Również żaden podręcznik, które do tej pory przerobiłam (większość dostępnych na rynku ) nie spełniła moich oczekiwań. Nie mam więc pojęcia, jak najlepiej nauczyć się podstaw, ale według mnie jeśli chodzi o francuski, samodzielna nauka będzie bardzo trudna (głównie przez wymowę).

Cytat:
Ciuchowo nie zaszalałam tak jak planowałam, kupiłam tylko 3 kolorowe bluzeczki w New Yorkerze - głęboka purpura, winogronowa i intensywnie zielona. Są takie "zwykłe" ale są długie i mają łady dekolt. Z numeracją to przegięli - nawet XS sa ciut za duże, ale w sumie mogą być
Mogłabyś wrzucić ich fotkę? Ile kosztowały?
I koniecznie daj znać jak się sprawuje lakier Essence, jak pomalujesz nim paznokcie.

Cytat:
Jutro o tej samj godzinie - 11.30 - powinnam być w 3 miejscach na raz - na siłowni, u ginekologa i w banku. Świetnie....
Ja mam jutro rano to samo. Ale odpuszczam wszystko, zdrowie najważniejsze.

Jejku, dziewczyny, ale się cieszę. Nie spodziewałam się, że tak dobrze mi dziś pójdzie. Zaliczyłam materiał z całego roku, lektorka była zachwycona (powiedziała, że jestem excellente! ), powiedziała, że nie ma sensu żebym pisała egzamin, także.. Jedno zaliczenie mniej no i zdany egzamin z czerwca przyszłego roku! Bardzo mnie to podbudowało.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2009-10-28 o 17:59
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:17   #536
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: bluzeczki są z kolekcji Amisu i Fishbone, jednolite, bez zbędnych i wątpliwych "upiększaczy", kosztowały 19,95 (nie wiem, czy to "normalna" cena czy ze wzgledu na dzisiejsze otwarcie galerii ). Szukałam ich w necie, ale nie znalazłam, zdjecia postaram się wrzucić jutro.

Oczywiście zdam relację z lakieru. Pozostałe kolory wydały mi sie takei nijakie i zwykłe

Gratuluję

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-28 o 18:19
Stary 2009-10-28, 18:47   #537
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Najprędzej to ze mnie Ale jakoś wcale mi nie smutno z tego powodu
Mi też z tym całkiem wygodnie
Cytat:
Niestety nic Ci nie polecę, bo nigdy nie uczyłam się sama francuskiego. Również żaden podręcznik, które do tej pory przerobiłam (większość dostępnych na rynku ) nie spełniła moich oczekiwań. Nie mam więc pojęcia, jak najlepiej nauczyć się podstaw, ale według mnie jeśli chodzi o francuski, samodzielna nauka będzie bardzo trudna (głównie przez wymowę).
A próbowałyście kiedyś serii Ponsa? Ja mam chęć na hiszpański...
Gratuluję

Cytat:
Em: bluzeczki są z kolekcji Amisu i Fishbone, jednolite, bez zbędnych i wątpliwych "upiększaczy", kosztowały 19,95 (nie wiem, czy to "normalna" cena czy ze wzgledu na dzisiejsze otwarcie galerii ). Szukałam ich w necie, ale nie znalazłam, zdjecia postaram się wrzucić jutro.
Lubię bardzo Fishbone, całkiem niezłej jakości są ich rzeczy - a pamiętacie jaka to kiedyś była znana i droga marka?

Wymiana

Edytowane przez pakosta
Czas edycji: 2009-10-28 o 18:48
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 18:50   #538
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Lubię bardzo Fishbone, całkiem niezłej jakości są ich rzeczy - a pamiętacie jaka to kiedyś była znana i droga marka?
Pamiętam, jaki był szał na bluzy z kapturem ze szkieletem ryby Albo żeby mieć chociaż podkoszulek ... Ja nie miałam

EDYCJA:
Wczucam zdjęcie bluzek Fishbone. Zielona nie wyszła zielona a turkusowa Moze jutro, w naturalnym świetle wyjdzie bardziej prawdziwy kolor.

EDYCJA2:
Em!! testujemy prostownice Braun

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-10-28 o 20:15
Stary 2009-10-28, 20:50   #539
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
EDYCJA2:
Em!! testujemy prostownice Braun
A ja suszarkę
Stary 2009-10-28, 20:57   #540
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Hosenko, pamiętam ten szał na bluzy z kapturem ze szkieletem Mój brat taką miał i strasznie mu jej zazdrościlam i pożyczałam sobie czasem ...

Łeee, a czemu ja nic nie będę testować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości