|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
A Wy ciągle o jedzeniu
to ja Wam powiem co zrobiłam na obiadpieczone pierogi z 2 farszami ![]() papryczka,boczek ,ser feta i bazylia a drugi to gruszka,parmezan,gorgonzo la ![]() do tego sosik czosnkowy i czekam az tylko TŻ wróci i będziemy konsumowac ![]() ![]() ![]() MOKRA trzymamk kciuki,żeby wszystko było dobrze!!!! MADZIK powodzenia u gina ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- BELLA pytałaś czy ktoś miał ciąże bez objawów kiedyś,bo widze ze sie martwisz ![]() nie masz co sie martwić,bo ja tak miałam,po prostu żadnych objawów,mnie nawet piersi ani brzuch ne bolała!!! kilka razy o tym pisałam,bo tak bardzo sie bałam,ale jak widac jest ok ![]() mi objawy przyszły dopiero ok 9 tc czyli piersi,same wymioty bez mdlości i to wszystko!!
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
#512 | |||
|
Zadomowienie
|
Jestem jestem
![]() Po pracy pojechałam wyciągnąć kaske co by zaszaleć, ale jak to zawsze jest, gdy kasa jest to nie ma co kupić ![]() Poza tym odebrałam te legginsy z poczty, w sumie myślałam że będą z troszke innego materiału ale jakoś przeżyje, oby się tylko nie wypychały w kolanach A teraz zafundowałam sobie uczte, zajadam ogromny talerz frytów popijając pepsi, córeczko wybacz ![]() TŻ nadal nie daje znaku życia, no skoro mu tak dobrze u mamusi i tatusia niech tam siedzi ![]() Chociaż im też się dziwię.............bo gdyby mój syn się tak zachował na drugi dzień kopa bym mu dała aby wracał do żony- jeszcze ciężarnej, no ale cóż............. widocznie uważają że racje ma synek............ Cytat:
Padam ![]() Cytat:
Oby to była tylko ręka Cytat:
Co do moich zakpów, to nie zamawiałam ciuszków tylko kosmetyki, pieluszki, podkłady, majtki butelki itd........... Ale wkurzył mnie facet z okryciem kąpielowym bo zamawiałam jasne z pszczółkami a dostałam wściekłe żółte :/ juz napisałam do niego co to ma znaczyć, jak nie miał takiego koloru mógł napisać to bym zrezygnowała ![]() JUz odpisał że nie dałam znać który kolor chce i w związku z tym że wybrałam kocyk jasny żółty wybrali tez żółte okrycie bo sądzili że nie zależy mi na kolorze wrrrrrrrrrrrr jak się trzeba pilnować :/ no trudno jakoś przeżyje
Edytowane przez sylfiaaa Czas edycji: 2010-11-12 o 15:36 |
|||
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Bella nic sie nie martw widocznie pozniej pojawia sie albo wcale.ale nie masz co sie martwic
Asia ja tez sie nie znam na wynikach ![]() Lulka ja cie ubije za te pierogi Sylfia ja tez tak mam.Albo jest kasa albo ciuchy.nigdy zeby oba na raz a na sile nie lubie kupowac bo wtedy wybieram same bzdury ![]() Co do tz to skoro uwaza ze dobrze robi to nie wyprowadzaj go z bledu-niech przemysli sobie wszytsko a potem na kolanach wraca.a rodzicow tez ma dobrych.z reszta pewnie znaja jego wersje twojej nie wiec co sie dziwic ide konczyc sosik pieczarkowy i zimniaczki nastawie bo tz zaraz bedzie i przypalilam pieczarki dobrze ze czesc dalo sie odratowac bylam dzisiaj w sklepie i malo nie zemdlalam,nie wiem co sie ze mna dzieje ale martwia mnie te omdlenia.musze pogadac z dr i niech robia badania bo to dziwne bardzo... Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-12 o 15:56 |
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Madzik2221 bardzo prawdopodobne że masz anemię, ja też w ciąży z Julcią byłam bardzo słaba i mało nie mdlałam, wyniki pokazały że mam anemię i już do końca - tak od ok.4 m-ca musiałam brać Hemofer - żelazo. Miałaś już robione jakies badania pod tym kątem? Może brakuje ci też innych mikroelementów? Powiedz o tym koniecznie swojemu lekarzowi.
|
#515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam to gdzieś
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sylwia to tymbardziej nie rozumie ich traktowania syna.Dziwi mnie ze trzymaja go tam zamiast wygonic z przeprosinami.ja nigdy nie zrozumie czegos takiego ja tak mialam z moim bylym.latal na kazde pstrykniecie palcem a to do mamusi a to do brata.i jak mu kiedys wygarnelam to strzelil wielkiego focha ze na jego rodzine najezdzam itd.wiec przestalam sie odzywac i olalam sprawe. czasami trzeba podejsc do wszystkiego z dystansem bo czlowiek zwariuje i powiem ci ze tez olewam czasami takie kwestie bo inaczej bysmy sie pozabijali.trzymaj sie niunia i nie daj sie zwariowac |
|
|
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja właśnie zajadam się kaszką manną z owocami z gorącego kubka mniaaaaam i ładuje baterie abym mogła pstryknąć zdjęcia ostatnich łowów w tym płaszczyków itd Małej chyba smakuje bo wierci się strasznie
Edytowane przez sylfiaaa Czas edycji: 2010-11-12 o 17:09 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i najgorsze jest to ,że jego rodzice trzymają jego strone ,a przeciez on ma żone i to na dodatek w ciązy!!a tak na marginesie dla mnie facet nie ma jaj jeżeli po kłótni z żoną leci do mamusi!!!przeciez Wy już jesteście odrebna rodziną i musicie sobie sami rozwiązywać problemy,a nie mieszać w to rodziców ![]() ja bym powiedziała mojemu,że sobie nie życzę takiego idiotycznego zachowania ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- PS. MADZIK moje pierożki wyszły rewelacyjne
![]() |
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
a z czym pierożki?? Mam ochotę na udka po kujawsku... do mięsa mnie ciągnie...
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy post na tej stronie a co to sa udka po kujawsku???
![]() |
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
i dobre te pierożki bo takich nie jadłam...??
udka po kujawsku są nacierane ziołami prowansalskimi i chyba pieczone. w jakiejś gazecie przepis widziałam i mi ślinka poleciała...
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierożki pyszne,to jest troszkę grubsze ciasto i nie gotujesz ich tylko pieczesz 40 minut w piekarniku ![]() na przyszły tydzień też robię ,tylko inne farsze wymyślę
![]() |
|
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Jestem już. Wystraszyłam się, ale na szczęscie tylko ręka, i to lewa, ale mieli mu operacyjnie nastawiać
I musi zostać na obserwacji, bo nie wiadomo czy nie ma też wstrząśnienia mózgu. Najlepszy jego szef: kazal mówić, że zrobił to sobie w domu, bo sam miałby przesrane! I nie wiem. To teraz niech on płaci kase jak taki mądry!![]() A my z niunią jemy kaszę jęczmienną z pieczarkami i słuchamy uspokajającej muzyczki. Sylfiaa ja na Twoim miejscu jeszcze bym pojechała do teściów i im wygarnęła. Ostatnio zresztą też nagadałam moim co mi nie pasiło w ich zachowaniu w stosunku do mojego męża i podziałało! Ja sie nie opierdzielam, co mi leży na wątrobie to walę prosto z mostu i grzeje mnie to, co sobie pomyślą!
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-11-12 o 18:16 |
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mokra to szef nie zły! Ale nie raz i nie dwa spotkałam się z takim szefem... a później musisz komuś łgać.
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lulka ale ty sie prosisz o lanie oj oj Bella u mnie kazde mieso i z kury i ze swinki jest nacierane ziolami wiec zapraszam na weekend do mnie bo moj tz robi co tydzien pycha mieso a potem sie jeszcze najadamy przez jakies 2 dni bo duzo tego ![]() Mokra to dobrze ze to tylko tak sie skonczylo a nie gorzej.teraz musisz dbac o siebie dzidziusia i niego ![]() a my po wizycie.spedzilismy ponad godzine w gabinecie i stracilismy mase kasy.ale warto bylo bo przeciez zadne pieniadze nie zastapia zdrowia szkraba i naszego wszystko jest ok.ja mam tylko troche skrocona szyjke ale ogolnie mowil zeby sie tym nie martwic.wszystko pieknie podomykane,lozysko mam na dole i gin sie dziwil ze mozna miec tak dobre wyniki.nic sie nie dzieje a maly zdrowo rosnie wazy juz 553 g i w 100% to chlopak co do boli kazal mi zrobic badanie moczu i morfologie.ale to juz prywatnie musze.no i przepisal zelazlo zeby brzuszek nie twardnial |
|
|
|
|
#526 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja niedawno wróciłam do domku. Dziś dzień zakupowy. A zmęczona jestem strasznie. Marzę o łóżku Tak ostatnio pisałyście o dbaniu o siebie i o tym jak fajnie się zrelaksować w spa dlatego zafundowałam sobie takie domowe spa - kupiłam maseczki, krem energetyzujący do twarzy, balsamik do ust i pachnący żel pod prysznic Mam zamiar się zaraz zrelaksować pod prysznicem Poza tym dziś tak na odwrót ja zdenerwowałam Mężusia. Nie pozwoliłam mu kupić sobie garnituru, który mu się podobał. Przez to mam wyrzuty sumienia, bo on by mi nieba uchylił, a ja taka wredota jestem Dlatego jutro to mam zamiar naprawić ![]() Miłych snów Dziewczynki ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Jak możesz załącz zdjęcie Dzidzi ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
||
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napraw jak on taki kochany ![]() A co do fotki to jak zeskanuje to wam wrzuce mojego Skarba i jego malego |
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:51 ---------- Poprzedni post napisano o 04:49 ---------- Cytat:
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
Mokra jak zakupoholizm to na maxa
Karla nam sie zaczyna wkrecac A ty widze kochana spac cos nie mozesz.Pewnie wstalas do lodowki ![]() no a my juz po pierwszym sniadanku.Dla mnie juz dla malego nareszcie tak sie krecil ze spac sie nie dalo,wiec trzeba bylo podniesc tylek i zjesc pozniej jedziemy ogladac mieszkanko i mam nadzieje ze sie przeprowadzimy niebawem bo juz mam dosc mieszkania z paroma osobami ciekawe co u Pam i Fridki? cos ich dawno tu nie bylo,az zaczynam sie martwic
Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2010-11-13 o 09:27 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
Madzik2221 super że wszystko ok z Tobą i Twoim maleństwem, mam nadzieję że żelazo sprawi że się będziesz lepiej czuła
Czekamy na zdjęcie synka ![]() A ja się wczoraj tak pokłóciłam z moim mężem że pół nocy przebeczałam, czasami wydaje mi się że on nie chce tego dziecka, skoro robi wszystko żeby wyprowadzić mnie z równowagi, tak ciężko zrozumieć że to tylko szkodzi?! W ciąży którą # miałam przeboje z teściową ( szczuła moją córkę że ja jestem leń śmierdzący, brudas itp, wycięła nam wszystkie kwiaty w ogrodzie i jeszcze wyzywała mnie od kurew, daunów itp, psychiczna kobieta, na szczęście teraz nie ma do nas wstępu!!!)i wyłam przez nią cały czas i jak się to skończyło? Ręce mi opadają że teraz on robi takie rzeczy...
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zdjecia to nie mam gdzie zesaknowac bo kumpel pozyczyl skaner i nie wiem kiedy go odzyska Asiu moze warto pogadac z mezem,w koncu takich spraw nie powinno przemilczac.Tymbardziej ze sytuacja byla jaka byla (mowa o tesciowej)Swoja droga po co ona sie wtraca,macie swoje zycie swoje sprawy i problemy.Dobrze ze z nia masz juz spokoj.A co do meza szczera rozmowa nie zaszkodzi.Moze on tez sie boi i dlatego jest taki nerwowy facetow ciezko zrozumiec,tymbardziej tych ktorzy nie okazuja uczuc i milcza do tego.Powiem ci ze ja tez mialam watpliwosci jesli chodzi o ta ciaze.Moj tz tez sie dziwnie zachowywal.Byl wrecz obojetny i tak tez mnie traktowal.Wszystko sie zmienilo jak malenstwo zaczelo sie ruszac i pojawil sie brzuszek.Wtedy poczul ze tam w brzuszku naprawde rodzi sie nowe zycie i teraz juz jest zupelnie inaczej
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No wiesz to nie jest jego pierwsze dziecko, z Julią było inaczej, nawet był przy porodzie i przecinał pępowinę, a teraz co nagle się wystraszył? Nie rozumiem go...
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze to nie jest pierwsze Wasze dziecko.Pomysl moze wlasnie sie boi po tym co sie wydarzylo z poprzednim.Po # ciezko nam sie jest otrzasnac ale i facetom tez.Zwlaszcza jesli nie jest zbyt wylewny.Moj tez byl bardzo ostrozny i nie okazywal jakos zbytniego entuzjazmu jak sie dowiedzial o ciazy.malo tego byl na tyle powsciagliwy ze nawet gadac nie chcial ze mna na ten temat.Ale ciagnelam za jezyk dopoki dopoty nie pogadal.Probuj Asia bo milczeniem czy fochami nie zalatwicie niczego |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#535 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się :P
Ja dziś byłam na małych zakupach, oczywiście nie zabrakło zakupów dla małej :P ale dzisiaj tak delikatnie.............. Domek mam posprzątany , pranie nastawione i zastanawiam się co by tu dziś robić ![]() aaaaa kupiłam szampon więc będe się robiła dzisiaj na bóstwo ciemną czakoladą Cytat:
Też bym jej już nie wpuściła do domu i jeszcze tabliczkę wywiesiła z jej zdjęciem ZAKAZ WSTĘPU A tak w ogóle dzisiaj niedaleko mnie był masakryczny wypadek, może słyszałyście w Tv. 6 młodych osób jechało z Kielc i jakiejś dyski pewnie i 5 zginęło na miejscu, 3 dziewczyny po 16 lat , chłopcy 20,21 , kierowca w szpitalu, wracali o 5.30, się pytam gdzie rodzice :/ o tej godzinie to one powinny leżeć w łóżkach a nie wracać z imprezy teraz mi się tak mądrze mówi a jak miałam ich lata sama ile razy kłóciłam się z mamą że chce na dyske i dopinałam swego albo uciekałam co ja wyprawiałam to jak teraz pomyślę echhhhh jeździło się w bagażnikach otwartcyh nawet jak nie było miejsca w aucie po dysce , oj była głowa...........Tu macie linka, z auta nie zostało NIC http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0104/308977805
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2010-11-13 o 14:38 |
|
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, teraz jak najbardziej kasa potrzebna. Mam nadzieję tylko, że ten szef nie okaże sie takim dupkiem
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja teściowa jest chora, bierze jakieś psychotropy, nie wiem na co ale raz do roku jej totalnie odpier..la i robi taki cyrk, raz wybaczyłam, drugi nie mam zamiaru tymbardziej że po jej akcji wylądowałam w szpitalu ![]() Eh a mnie sprzątanie dopiero czeka, zaraz się do tego zabieram , pranie już włączyłam, obiad zjedzony, nic tylko sprzątać... Masakra ten wypadek, u nas też ostatnio był podobny, z auta też niewiele zostało, mój mąż jest strażakiem i często uczestniczy w rozcinaniu takich zmiażdżonych aut...masakra Ja jak miałam 16 byłam już z moim mężem, nie powiem często jeździliśmy po okolicznych miasteczkach na dyskoteki, było dużo niebezpiecznych sytuacji, ale jakoś wtedy się o tym nie myślało, teraz jak tak sobie myślę jakie moi rodzice musieli mieć zaufanie do niego skoro mnie z nim puszczali i do mnie że nie zrobię jakiejś głupoty
|
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widze ze nie tylko ja szaleje pokazuj ciuszki a co do wlosow sama bym chetnie umalowala bo wygladam jak upior Mokra oby wszystko bylo dobrze.trzymam kciuki teraz najwazniejsze zdrowie co do tz to widac mamy strasznych niedowiarkow ![]() Asia szczerze wspolczuje - musialas przejsc traume z ta kobieta.i nie daj sie zlamac przypadkiem na swieta bo ona znowu bedzie wam zycie zatruwala, a szkoda nerwow na taka osoba. a my bylismy mieszkanie ogladac.w srodku super wyglada i zadbane.ale oczywiscie sa minusy.nie wiem co zrobimy.chyba sie trzeba jeszcze rozejrzec
|
|
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Madzik2221 pokazuje
![]() A ja właśnie zajadam się karpatką ![]() Dla malutkiej śpioszki i spodenki a dla siebie bluzeczkę, fajna jest bo marszczona na brzuszku i będzie mi służyła do końca ciąży na bank bo jest tam dużo miejsca No i obiecany płaszczyk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.

to ja Wam powiem co zrobiłam na obiad

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i nie daj sie zwariowac

napraw jak on taki kochany
cos ich dawno tu nie bylo,az zaczynam sie martwic 

teraz najwazniejsze zdrowie