|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cytat:
Mniej więcej tak jak po jakichś zabiegach ginekologicznych. Ale to nie wyznacznik ciąży, po prostu większość dziewczyn tak to odczuwa
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
no to moze i @ sie zbliza teoretycznie 26 powinnam miec, a na znaki ciazy jest zdecydowanie za wczesnie jeszcze, dlatego sie troche zaniepokoilam.
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
aj musiałam służbowo wyjechać za miasto... Ale juz jestem i zapraszam na kolejną herbatkę...
![]() Ja nie przepadam za owocowymi... Zieloną popijam. ![]() Cytat:
![]() Dziadkowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Cytat:
Wręcz niedotykalska jestem, każdy dotyk mnie razi...
|
||
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
To ja mam odwrotnie. Czasem to nawet denerwujące jest jak Cię dopada w pracy ochota
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulec dużo zdrówka dla dziadka życzymy
Tacca jestem z herbatką Jak w pracy?
|
|
|
|
#517 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawusią
![]() Cytat:
Ja nie zaobserwowałam takiej zależności brałam folik około roku, później przestałam i teraz od dwóch miesięcy znowu biorę a waga normalna jak zawsze ![]() Cytat:
kto wie, kto wie...![]() Cytat:
![]() to ja się dołączam z kawką ![]() Cytat:
zakupki zawsze poprawiają humor ![]() jeżdżę ostrożnie i niczego się nie boję...ale uważam i nie świruję, dostosowuję się do warunków pogodowych itp... To super Cytat:
trzymam!
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam faze na herbaty Dilmah
mniammm, glownie na jabłkową i gruszkową, a tak to zawsze cytrynowa popijam. Teraz mi się coś pozmieniało Też nie lubiłam. Ale Dilemka mi sie skonczyla i jakas w szafce byla jablkowo-mietowa ktora w smaku ujdzie ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
bo taka fajna jestem wtedy :P---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
Ale wczoraj w radiu usłyszałam i mi się spodobał Taki życiowy bym powiedziała.Ja właśnie z kawką. Dziś wyjątkowo skończyłam szybko prace A to naprawdę rzaaadko się zdarza, więc pichcę obiadek (w końcu czas na przygotowanie jakiegos normalnego jedzenia), a na 16:00 jade po tż'ta do pracy i jedziemy na miasto po jakąś kiecke dla mnie :P w sobote idziemy na bal karnawałowy, a ja nie mam co ubrać :/
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
tak dobrze mi się spało, że nie słyszałam TRZECH budzików (TŻ miał wolne i nie obudził mnie
). Zerwałam się o z łóżka o 7 jak śniło mi się, że jakieś złe moce trzaskają drzwiami od sypialni. Ale wczesniej byłam w takim pięknym mieście, był tam piękny zespół pałacowo-parkowy, piękne, zielone drzewa, piękny dworzec kolejowy a za nim piękna plaża i morze. Było słonecznie, ciepło i w ogóle tak dobrze mi się spało... hihi
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co tam pichcisz?? udanych zakupków, mam nadzieję, że pochwalisz się kiecką ![]() Ja przed chwilą byłam na mieście załatwić parę spraw a teraz zrobiłam sobie lunch piję kawkę i wcinam kanapki ![]() na szczęście dziś już nie mam takiego głoda ![]() Karolca ach...jak bym chciała sie wylegiwać teraz na jakiejś egzotycznej plaży ale najwcześniej pod koniec maja to jest możliwe...śpioszek z Ciebie
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
paulinka, jak ma się fajne sny, to można pospać. A ja o 7 zaczynam więc jak zobaczyłam godzinę... W 10 minut byłam gotowa. I jeszcze nigdy tak szybko nie doszłam do garażu
na szczęście w pracy nikt nie zauważył
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takich momentach to chyba każdy ekspresowo jest ready |
|
|
|
|
#523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
paulinko to super ze dobrze czujesz sie za kierownica i lubisz jezdzic oraz sie nie boisz, bo moja tesciowa nie ma prawka, boi sie jezdzic i boi sie jak ktos prowadzi auto i "poucza", ja tez uwielbiam jezdzic samochodem. tz twierdzi ze dobrze jezdze, nie chwalac sie, mam prawko od 4 lat ale sama zaczełam jezdzic jak sie przeprowdzilismy do domciu,czyli dwa lata. ![]() tacca pożyjemy zobaczymy
|
||
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czuję się świetnie za kółkiem i chcę jak najwięcej jeździć bo praktyka czyni mistrza!! nie mogę się doczekać wiosny - będziemy sobie zwiedzać Irlandię
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie odgrzewam com wcześniej przygotowała, bo głodni wpadliśmy z miasta :PKiecka kupiona, teraz mogę iść tańcować Później postaram się ją pstryknąć ![]() A ja zawsze głoda mam dzień,dwa przed @ wtedy to normalnie wszystko mogę do brzucha wrzucić... ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- No tak jak się zaśpi, to się dostaje mega kopa A jak ma się dużo czasu, to się człowiek wyrobić nie może
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
![]() Oj jaki ja mam dzisiaj paskudny dzień... A zaczęło się w sumie o północy bo pojechaliśmy z TŻ po mojego brata do kolegi a on mieszka na takim zadupiu i ZAKOPALIŚMY SIĘ W BŁOCIE! Zakopaliśmy się to mało powiedziane bo samochód się w nim wręcz utopił! Zadzwoniliśmy na pomoc po brata TŻ i jakoś nam się udało ale kawałek dalej znowu to samo! Ale tak się zawiesiliśmy, ze chłopaki przez 2,5 h się męczyli i nie mogli auta ruszyć! :O Kładliśmy się przed 4 spać! I cały dzień dziś nabuzowana chodzę jakaś. Może to z niewyspania albo może to hormony? TŻ mówi, ze to może dzidzia Oj jakbym chciała żeby się teraz udało... Wczoraj już nie było mowy o starankach bo padaliśmy na twarz ale w sumie to nie wiem czy to jeszcze mogły być płodne dni bo to był 22 dc a w 19 dc miałam pęcherzyk 18 mm więc niby tuż przed owulacją. No i 19 dc, 20 dc, i 21 dc były staranka na całego wiec chyba w tym miesiącu nie mamy sobie nic do zarzucenia Wyczytałam, że jeszcze 2-3 dni po dniu szczytu można zajść w ciążę hmm tylko kiedy u mnie był ten szczyt i czy w ogóle był No nic okaże się
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narobiłaś mi smaka ![]() to czekam na fotkę ![]() masz rację... ja to codziennie na ostatnią chwilę wstaję i się szykuję Caroline współczuję nocnych atrakcji ![]() i mocno trzymam kciuki, żeby staranka okazały się owocne
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś przeżyłam
A najlepsze, ze to ja w to błoto wpadłam bo kierowałam Ale TŻ mówił że to nie moja wina bo ktokolwiek by tutaj nie wjechał to i tak by się zakopał. Będziemy się jeszcze z tego śmiać i wspominać na stare lata A dzisiaj samochód trochę przytarłam na progu ale TŻ nawet się nie złościł na mnie i powiedział, ze to tylko samochód i mam się nie przejmować A co do wstawania... Ja niestety nie pracuję ale też zawsze wstaję na ostatnią chwilę. Wszystko w biegu byleby tylko pospać sobie odrobinkę dłużej Śpioch ze mnie straszny
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Można powiedzieć że nam się w końcu odrobinę poszczęściło - udało się zapłodnić dwa jajeczka które bardzo ładnie nam urosły i dzisiaj zostały mi przetransferowane -jeden był 8A a drugi 8B.Kamień spadł mi z serca chociaż teraz zaczęła się kolejna katorga czekania na test - ech, nie wiem czy to nie najtrudniejsza część. Ale obiecałam sobie że tym razem się nie będę się nakręcać tylko postaram się udawać że nie jestem po transferze i żyć całkowicie normalnie. Zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#531 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
:kc iuki:![]() Mam dziś taki zły dzień... cały czas złe wiadomości, nie mogę się skupić na niczym... Porażka... |
||||||
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Tacca
A co się stało? Jesli chcesz się tym z nami podzielić oczywiście...
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tacca już wieczór a jutro będzie lepiej |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki z całej siły....oj tak bym chciała, żeby wam się udało Caroline no faktycznie nocne przygody nieciekawe...ale grutnt, że udało się wam odkopać za efekt staranekkarolca ja to wogole nie słysze budzika, jakby nie tz to ciężko by było ze wstawaniem do pracy jak mężul jedzie czasem o 5 rano to ja niestety zwykle wstaje razem z nim ![]() Tincia pokaż kiecę hm...tez bym zjadła takie miesko z buraczkami a ja na jutro robię spagetti z brokułami i pesto bo dawno nie jadłam a chodzi za mną ![]() mialam robic tą drożność jajowodów 25 stycznia, ale jeszcze nie dostałam okresu...dopiero zaczynam coś plamic, wiec pewnie @ przylezie w piatek i do wtorku nie zdaży sie skończyć....zawsze kurna coś |
|
|
|
|
#535 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za udany transfer!!!tacca juz niedługo sie ten dzien skonczy rozmawiałyscie dziewczyny o czosnku, zjadłam na kolacje chlebus z domowym smalczykiem i czosnkiem bede teraz zionac....
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-19 o 19:56 |
||
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
egwene
Ten 8b to będzie silny chłopak ![]() magdulec ubije za ten smalec
|
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caroline, również trzymam kciuki. tacca, każdy miewa gorsze dni ale głowa do góry Jak czasem powtarzam, nigdy nie jest na tyle źle, aby nie mogło być gorzej tak jak pisałam wcześniej, objawy owu powoli ustępują (pomimo iż to 13 dc). Ciekawi mnie, czy coś z tego bałamucenia ostatniego będzie, jeśli nie, to nadal wszystko przed nami, nie a tylko tutaj piszę o sprawach starankowych, nawet z mężem już o tym nie rozmawiam niech się nie denerwuje
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
magdulec mnie tez narbilas smaka
ale mam sledzie z suszonymi pomidorami zaraz szamnę jednego---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Alexa widze cie co tam u ciebie?
|
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Egwene - super wieści. To teraz czekamy jak na szpilkach na kolejne pozytywne.
|
|
#540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Narobiłaś mi smaka na ten smalczyk... Ale nie mam i nie mam gdzie kupić dobrego, więc muszę obejść się smakiem... Cytat:
Może ze 2 godziny dziś spałam... Z nerwów normalnie boli mnie brzuch i mdli mnie.... Popijam miętę. Jutro dla poprawy samopoczucia idę do fryzjera... TYlko nie wiem co ze sobą zrobić...
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

Ciebie nie ma 
jabłkowo-miętowa 
za staranka
Wręcz niedotykalska jestem, każdy dotyk mnie razi...
brałam folik około roku, później przestałam i teraz od dwóch miesięcy znowu biorę a waga normalna jak zawsze 

i niczego się nie boję...

narobiłaś mi smaka 
już wieczór a jutro będzie lepiej