![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
melduje się
![]() Paulinka fajny avatarek ![]() ![]() Dania super, że wszystko w porządku ![]() Karolca no faktycznie smutna wiadomość ![]() zaraz przyjedzie do nas moja przyjaciółka z córeczką, nie widziałam małej od sylwestra i juz dreptam żeby ją porwać na rączki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Darusia witam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja jak zwykle na chwilkę, w przerwie w pracy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nadia skończyliśmy 10tc w sobotę, czyli teraz trwa 11 ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Danika
![]() też bym się wiśnióweczki napiła ![]() Dania Kochana będziemy trzymały kciuki całą ciążę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trzymamy kciuki cały czas ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Dajcie żyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#485 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ostatnio 33-36 dni. Tak już mam 3 miesiąc z testami... W tamtym roku po clo prawie nie było widać kresek...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie boli brzuszek, prawie co dzień od piątku. Rano było mi strasznie niedobrze, ale to może po piwku, no 2 piwkach... Już sie w pracy zastanawiamy czy jakiejś dziwnej żołądkówki u nas nie ma bo 3 osoby od kilku dni bolą brzuchy... A razem tylko wodę przegotowaną z dystrybutora pijemy... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
narazie to sobie możesz pomarzyć
![]() Cytat:
![]() A ja od wczoraj cały czas jestem głodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda przegotowana nie może szkodzić, to raczej od czegoś innego. Paula a który to dc, ze głoda masz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze napadów głodu nie mam... Mam takie przed @. ![]() Cytat:
U mnie 21dc. ![]() Dzis już słabsza kreska, ale jest... Zobaczymy jutro. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zakorzenienie
|
nie nigdy tak nie miałam
![]() normalnie mnie w żołądku ssie...chyba coś zjem ![]() 28-29... |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Może taki dzień, bo ja też ciągle chodzę i szukam czegoś, ale nie żebym czuła głód tylko chyba zajęcia szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
Trzy dni mnie nie było, dwa dni nadrabiałam, teraz z dwa będę odpisywać
![]()
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam ochoty na coś konkretnego po prostu czuję głód... no nic ja lecę do domku na obiado - kolację ![]() a potem trochę pojeździć ![]() Buziaki dziewczyny i miłego wieczoru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() super ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
"Jakoś to będzie, bo jeszcze tak nie było, żeby jakoś nie było." Spokojnie, zdarza się, że organizmy kobiety potrafi po stymulacji wyprodukować 3-4 jajeczka, a i tak się udaje. Więc nosek do góry i jakoś to będzie, bo musi. ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- i ja się dołączam: Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia, a przede wszystkim dużo dużo miłości ![]() i niedługo będziesz miała nowe dziecko ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Myślę, że mężczyźni dorastają do macierzyństwa dopiero jak już ktosik mieszka w brzuszku, gdyby nie kobieca chęć posiadania dziecka, to ludzkość by wymarła. Musicie na spokojnie porozmawiać co i jak widzicie, kiedy na co czas itd... może to chwilowa niepoczytelność ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- A ja zdecydowanie wolę jak jest, tak jak teraz. 5 st C, śnieg prawie stopniał, samochodu nie trzeba skrobać, ani wykopywać i martwić się, czy się gdzieś zaparkuje... no i nie trzeba rajstop pod portki wciskać... ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A tak w ogóle, czy któraś zaobserwowała zależność między folikiem, a apetytem, czy tyciem? Mi faktycznie ostatnio poprawił się apetyt i przytylam 4 kg, ale nie zwróciłam uwagi, że to od czasu jak łykam folik. Kolezanka też się szykuje na dzidzie (druga) i ostatnio trzasnęła, że zaczyna brac folik i dodała "no nie... znowu przytyje ze 4kg" no i tak mnie to zastanawia... A co do kochania się, to my przytulamy się w dni które wyliczę ![]() ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-18 o 20:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Tincia a jakie to sa dni na chłopca?
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Wtajemniczenie
|
Dni na chłopca, tzn że najpierw przytulanki do max 3 dni przed owulacją, a później przerwa do niepłodnych, bo tak dzien przed owulką i w nią to męskość by mogła górę wziąć
![]() Pewnie, że bejbikiem bez względu na płeć będę się cieszyc, ale skoro można popróbować,a dopiero zaczeliśmy starania, to na razie popróbujemy ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-18 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Ja tez ostatnio jakoś na luz wrzuciłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#502 |
Zakorzenienie
|
wiecie co pobolewaja mnie jajniki, w poprzedniej ciazy bylam od razu po operacji( mialam robiona w ciazy) w zwiazku z czym mialam caly brzuch obolaly, nie wiem co to moze byc nie sadze zeby tak szybko jakies objawy ale nie leczylam ani nie biegalam po lekarzach z tego wzgledu iz takiej potrzeby nie bylo.
Jak bylam w tamtym tyg u ginekologa to jej mowilam, usg jajnikow mi zrobila ale czysciutko.... moze miala tak ktoras z was? juz z 2 tydzien mnie to meczy;/
![]() |
#503 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Męskie umierają po ok 24 godz ![]() ![]() Żeńskie, większe wolniejsze, dają rade nawet do 8 dni w sprzyjających warunkach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w ogóle to zapraszam na herbatkę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na ogół miałam z tydzień przed ukłucie w jajniku i pociągnięcie, a później z 2 ostatnie dni ciągnęła mnie macica i jajnik i wiedziałam, że @ będzie. Teraz na początku ciąży bolało mnie podbrzusze jak na @, ale ja też byłam po zabiegu i ból jajników związany był z zabiegiem, ale bóle jak na @ ma większość dziewczyn, które właśnie zaszły w ciążę. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Przychodzę na herbatkę i co ![]() ![]() A co to za mała księżniczka w Twoim podpisie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Wtajemniczenie
|
właśnie popijam
![]() ![]() jeszcze 2 łyki i lecę do pracy
#508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie ja po porodzie mialam b. szybko miesiaczke i nigdy nic przed miesiaczka mnie nie bolalo wiec nie wiem jakie to sa przyslowiowe bole na okres. Miesiaczke mialam moze krotsza troszke ale dosc obfita;/
![]() ![]() |
![]() |
#509 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzien doberek Wszytskim!
ale ostatnio jestem zabiegana, wczoraj i przed wczoraj jezdziłam z dziadkiem do lekarza bo ma zapalenie jader, dobrze ze do szpitala nie dostał skierowania, a w piatek idziemy na kontorle i w przyszłym tyg. tz pracuje po 12 godz, ja wraca do domu to pada ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() taca pozostaja ![]() paulinko ![]() ![]() zapomniałam dodac ze laptop juz prawie działa, tylko nie mam zadnych swoich danych tylko sa przegrane u tescia na kompie.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-19 o 10:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Zbalamucilam wczoraj TZ
![]() ![]() testow owu nie robilam ale wysokie libido mowi samo za siebie, hihi a apetyt,o ktorym tak piszecie mam na zmiane pogody na zimniejsza lub kilka dni przed okresem.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.