|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#512 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Piekna pogoda dzisiaj na dworze, ale ja juz dzisiaj nie wychodze jak nie musze, bo wszystko mnie szczypie! a nie chce w piątek (na wsele) wyglądac jak rak:P Cytat:
i Nam sie to bardzo spodobalo to wlasnie bedzie nasz kolor Facet powiedzial, ze mozemy co tydzien w sobote przyjezdzac i patrzec na dekoracje wogole do tej sali to tylko wybieramy kolor jakiego ma byc material na stole i swieze kwaity zadnych balonow, materialow na suficie, bo sala ma swoj styl i jedno szczescie nie trzeba nic wiecej stroic![]() Cytat:
bardzo ladna sukienka a cena tez niczego sobie, choc mozna sie potargowac![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiec mozna ich olac
|
|||||
|
|
|
#513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pisz jaki zespół Jestem wszystkiego ciekawa ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
i nie warto tam już nic dodawać od siebie
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak i chwal się zespołem
|
|
#515 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Ty już coś postanowiłaś ze swoją?Cytat:
![]() Cytat:
Ale to nie na dziś film, dziś mi trzeba czegoś lżejszego.Jeśli lubisz klimaty średniowiecza, to, jeśli do tej pory nie oglądałaś, polecam Mgły Avalonu - historia Camelotu z perspektywy kobiet, bliskich Arturowi - jak dla mnie fantastyczny film i klimat zachowany ![]() A jeśli lubisz takie filmy jak Holiday czy Morning glory, to polecam: Julie i Julia, It's complicated, The rebound, In her shoes, Keeping the faith, Now and then, The sisterhood of the travelling pants, The ugly truth, The accidential husband - jeśli któregoś z nich jeszcze nie widziałaś, to na pewno nie pożałujesz obejrzenia Niektóre nowsze, niektóre starsze, wszystkie naprawdę w porzo Tylko już wszystkie znam prawie na pamięć i obejrzałabym coś nowego ![]() Cytat:
![]() TŻ właśnie robi jakiś eksperyment obiadowy i nie pozwala mi wejść do kuchni Ciekawe, co z tego będzie
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-13 o 17:13 |
||||
|
|
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, dodałam na pierwszej stronie link do postu Magdzi, gdzie są zdjęcia sukien, które już wybrały PMki 2012
![]() A teraz idę nadrabiać, mam chyba kilkanaście stron
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko mam w planach samej kupić dekorację,która będzie wisiała za nami. Jakieś serducho z kwiatów czy coś.Wpadł mi do głowy pomysł ![]() Nasza sala ma duży parkiet,bez kolumn. I zamarzyły mi się do pierwszego tańca niskie świeczki poustawiane na podłodze, dookoła parkietu
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i chwal się suknią!!!
|
|
#519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tych świeczek to bym polemizowała, nie każdy gość jest taki uważny i mógłby podczas tańca wejść w tą palącą się świeczkę i jeszcze małego pożaru by brakowało.
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#522 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oni tez nie maja nic jeszcze załatwione a planuja na czerwiec ślub i jeszcze planuja w tym roku kupic nowe autko...a z tego co wiem to nie oszczedzaja pieniedzy....wiec nie wiem jak to pogodza chyba licza na rodziców ....mniejsza z tym .... mamy tu jeszcze jednych wspólnych znajomych którzy mieszkaja niedaleko i my planujemy zaprosic ich na wesele i tamci na pewno tez no i jesli Ci drudzy wezma urlopy dla nich na czerwiec to na wrzesnien maga juz nie dostac a tym bardziej ze bilety sa drogie i maga nie przyleciec....
|
|
#523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja robię z gośćmi bo 80% siedzących nawet nie patrzy na parę jak siedzi za stołami. Każdy robi jak woli
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będą mieli nakaz siedzenia na tyłkach podczas naszego tańca. Żadnego żenującego stania albo kółeczek
|
|
|
|
#525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak widać każdy chce inaczej
|
|
|
#526 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo się cieszę, że Ci się w końcu udało. Musiało być pozytywnie. Teraz spokój z pracką to możesz się zabrać za pisanie magisterki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Koledze bym chyba urwała głowę Cytat:
A co z tą Twoją ofertą?Cytat:
Fotkę kiecy wrzuć koniecznie! Miło, że dostaliście rabacik.Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#528 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, nadrobiłam dopiero do 7 strony, coś mi wolno dzisiaj idzie czytanie, ale od rana klikałam tłumaczonko, więc chyba mi się już percepcja powoli wyłącza. A za godzinkę mniej więcej jedziemy z TŻ na tańce, a potem jeszcze do baru, bo kumpel ma urodzinki i wybywa nam za pracą w inne regiony PL, więc idziemy na takie urodzinowo-pożegnalne piwko.
noneczka89, dopisałam Cię już do kalendarza. A gdzie wybieracie się na wakacje? nena, świetną niespodziankę Ci TŻ zrobił z tym rejsem, mam nadzieję, że będziecie się doskonale bawić w sierpniu! ![]() monikazmc, co u Ciebie, co słychać w przygotowaniach i tak ogólnie? Dawno się do nas nie odzywałaś... ![]() fablous, co do stronek ślubnych, to my być może sobie taką zrobimy pod koniec roku, ale ja nie mam bynajmniej zamiaru chwalić się tam suknią ani dodatkami czy menu. A tym bardziej niespodziankami dla gości. Będą tam informacje praktyczne dla przyjezdnych, nasze video-zaproszenie jak je nakręcimy, kilka fotek i historia poznania i tyle A nie każdy szczegół wesela.A co do sukni, to chyba mam trochę podobnie, ja chcę wybrać ostateczny projekt w grudniu, bo jak wcześniej bym to zrobiła, to miałabym obawy, że mi się odpodoba do czasu ślubu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak już kiedyś pisałam - ja chyba będę miała jako ostatnia na wątku suknię, bo odbiorę ją prawdopodobnie dopiero w lipcu 2012. Naprawdę. Wcześniej nie chcę I nie mam jeszcze fazy na chodzenie po salonach, chociaż we wrześniu pewnie pójdę z rozsądku :P W każdym razie nie chciałabym się do tego zmuszać, chyba jakoś podświadomie czuję, że to jeszcze dla mnie za wcześnie, więc dopiero jak będę miała wenę, to odwiedzę te sukniowe przybytki.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Give me five! U mnie tylko to, co na czerwono się nie zgadza - bo wybrałam tylko specjalizację translatorską i kończyłam lingwę na UMCSie w Lbn. A dawno broniłaś mgr?Cytat:
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się człowiek nie dogada z zespołem/restauracją to potem są takie kwiatki.
|
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść!!
![]() Z sukni nici, panienka upadła na głowę i nie wiem co jeszcze, ale jest z deka nie poważna. Napisala mi tak : 'ja napisałam taką cenę sukni, bo nie śpieszy mi sie z jej sprzedażą, poza tym mam juz kilka dziewczyn, ktore są nią zainteresowane. Jeśli nawet nie sprzedam jej w tej cenie to z pewnością sobie ją zostawię, bo bardzo się do niej przywiązałam, więc dlatego podaje tak wysoką cenę, poza tym moja suknia nie jest zniszczona i aktualnie jest czyszczona w salonie, w ktorym ją kupilam, wiec wyglada jak nowa. Ale rozumiem cię, że wolałabyś kupić nową za taką cenę, ale licz się z tym, że cena sukni z salonu, z którego wysłałaś mi link jest ceną sukni salonowej, czyli sukni ktora byla mierzona bądż wyporzyczana przez wiele dziewczyn, jest to suknia, ktora jest juz kilkakrotnie czyszczona a co za tym idzie nie jest juz tak piękna jak za pierwszym badż drugim razem A wiec tak jak ci napisałam ja ją mam zamiar sprzedać za taką cenę jaką ci napisałam, nie martwię się o jej sprzedaż, bo wiem że znajdę szybko kupca, bo jest to nowa suknia która była użyta raptem 2 razy i wyczyszczona, więc będzie wyglądać jak prosto z fabryki. Życzę powodzenia w poszukiwaniu sukni pozdrawiam' |
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jest moje osobiste zdanie i szanuję zdanie innych
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
ja na sekundke,zeby sie przywitac ![]() |
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Owszem 1 taniec tańczę nie dla gości, tańczę wpatrzona w męża ale chciałabym też widzieć zainteresowanie gości tym naszym tańcem.
|
|
|
#535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie leżę i kwiczę ![]() Jak sama uważa, że nic się nie stanie jak jej nie sprzeda, to w takim razie- nic się nie stanie Dziewczyn i pamiętajcie, jak się bardzo przywiążecie do swoich sukni ( a da się inaczej? ) to możecie ją sprzedać nawet za fortunę, bo przecież przywiązałyście się do niej.Chatka i Górska Kozica ja mam czas na zastanowienie się do 15 sierpnia, ale na dzień dzisiejszy- chciałabym wziąć tą robotę. A mój TŻcik dostał mandat i to wjeżdżając do mojej bramy
|
|
#538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
głupie to ale mniejsza z tym, nigdy jeszcze nie byłam na wesele na którym goście siedzieli a Młodzi tańczyli ale jak patrze na takie filmiki choćby na youtube to goście nie są kompletnie zainteresowani tym jak Młodzi tańczą swój pierwszy taniec.Oczywiscie szacun dla tych co chcą tak zrobić A gdzie ten kant d*** się znajduję
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-07-13 o 18:47 |
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie, chłopak miał obłędny pomysł na oświadczyny
![]() http://zabijnude.com/smieszne/niesam...spadl-z-dachu/ chociaż trochę ryzykowny, grozi atakiem serca wybranki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

))

W jakiej kolorystyce ją zrobicie?
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
Tylko mam w planach samej kupić dekorację,która będzie wisiała za nami. Jakieś serducho z kwiatów czy coś.

ale musialam do was tu wejśc... cholerne przeziębienie.. pół dnia leżałam w łóżku... teraz wstałam żeby rozprostowac kościska

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ciotki i babcie mogą pospadać z krzesła