Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-13, 15:55   #511
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez ksylwia Pokaż wiadomość
Jamee, u mnie na razie nie ma czym. Salę wczoraj zaklepaliśmy. Osób proszonych będzie 200, czyli przyjdzie pewnie ok 180.

Sukienka w trakcie poszukiwań.

Na kościół nie mogę się zdecydować.

Fotograf jeszcze nic nie wie, że będzie miał tą przyjemność.

Z zespołem już wstępna rozmowa była - chcą 4 tys, ale będzie rockowo i na żywo ))
witaj

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

A teraz idę się szykować na rozmowę
powodzenia

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/bajecz-suknia...693325262.html

Co o niej myślicie?? Tylko nie mogę jej nigdzie indziej znaleźć...
jak dla mnie za duża...
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:00   #512
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

Piekna pogoda dzisiaj na dworze, ale ja juz dzisiaj nie wychodze jak nie musze, bo wszystko mnie szczypie! a nie chce w piątek (na wsele) wyglądac jak rak:P

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Witojcie

Gratuluję podpisania sali, piękna jest W jakiej kolorystyce ją zrobicie?
A suknia ładnie na Tobie wygląda, ale fakt, jak chcesz inny fason, to się nie ma co zastanawiać. A cena też ładna

w sobotę bylismy oglądac tą salę i wystroj byl pomarańczowy i Nam sie to bardzo spodobalo to wlasnie bedzie nasz kolor Facet powiedzial, ze mozemy co tydzien w sobote przyjezdzac i patrzec na dekoracje wogole do tej sali to tylko wybieramy kolor jakiego ma byc material na stole i swieze kwaity zadnych balonow, materialow na suficie, bo sala ma swoj styl i jedno szczescie nie trzeba nic wiecej stroic

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane,

powiedzcie mi czy 1.500 zł za ta suknie: http://allegro.pl/suknia-slubna-pron...712905801.html

to drogo?

bardzo ladna sukienka choc jak dla mnie za skromna a cena tez niczego sobie, choc mozna sie potargowac

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Oglądałam zaproszenia i z zaproszeń zeszłam na suknie. Patrzcie na tą:
http://allegro.pl/suknia-slubna-anna...702918668.html
o fuck zenada

Cytat:
DZIEWCZYNY:ju pi::jup i: DOSTAŁAM PRACĘ:j upi: Przepraszam, że takimi wołami ale naprawdę bardzo bardzo się cieszę: jupi:
Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczyny! Muszę Wam coś napisać bo normalnie się wkurzyłam z rana jak Tż mi powiedział że nasi znajomi biorą ślub i będzie wesele...myślałam że mi to się nie przydarzy ale jednak...
Mój Tż ostatnio pochwalił się naszym znajomym że w przyszłym roku będziemy ślubować i będzie wesele a ten znajomy go w zasadzie nie tyle co wyśmiał ale taką dziwną minę zrobił i powiedział że on ma jeszcze czas (a wspomne że on juz ze swoją dziewczyną jest dość długo zaręczony) i że mu się nie śpieszy no i w ogóle że na razie to mu do niczego małżeństwo nie jest potrzebne. No i wczoraj mój Tż do nich podjechał pogadać i ten znajomy powiedział mu żebyśmy się szykowali na wesele w czerwcu w przyszłym roku...jak mi Tż o tym powiedział to mi kopara opadła...Tż i ten znajomy pracują razem w jednym hotelu w jednej kuchni...
My chcieliśmy ich zaprosić na nasze wesele i ślub bo w sumie są naszymi najbliższymi znajomymi no i oni chcą abyśmy my byli na ich ślubie z tego co Tż mi mówił no ale jak pojedziemy na ich wesele to Tż nie dostanie tyle urlopu na swoje a ten znajomy nie dostanie urlopu na nasze bo przecież musi ktoś pracować...zresztą my w czerwcu musimy pojechać do Pl też pozałatwiać nasze sprawy związane z naszym ślubem i właściwie tylko na kilka dni bo Tż nie chce brać dużo urlopu bo chce wziąć na wesele miesiąc...i się wkurzyłam bo ten znajomy nie chciał ślubu ani wesele a teraz nagle sie zdecydowali...i to jeszcze chcieli być lepsi od nas i chcą zorganizować w czerwcu szybciej od nas....zdenerwowałam się i stwierdziliśmy z Tż że nie będziemy brać ich wesela pod uwagę ponieważ nie wiemy jak będziemy stali z naszymi sprawami i jak to się wszystko ułoży....
Sorry dziewczyny że tak Wam truje ale normalnie mnie nosi...
eh nie lubie takich ludzi:/ i rozumiem, ze sie wkurzylas... na szczescie to nikt z rodziny wiec mozna ich olac
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:05   #513
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
dziewczynki ale jestem szczęśliwa!!!mam juz suknię ślubną!!!
a i wczoraj podpisaliśmy umowe z zespołem i dostaliśmy spory rabat!:-D
teraz szukamy kamerzytsty i zarazem fotografa!
Pokazuj kiecke
Pisz jaki zespół
Jestem wszystkiego ciekawa

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

w sobotę bylismy oglądac tą salę i wystroj byl pomarańczowy i Nam sie to bardzo spodobalo to wlasnie bedzie nasz kolor Facet powiedzial, ze mozemy co tydzien w sobote przyjezdzac i patrzec na dekoracje wogole do tej sali to tylko wybieramy kolor jakiego ma byc material na stole i swieze kwaity zadnych balonow, materialow na suficie, bo sala ma swoj styl i jedno szczescie nie trzeba nic wiecej stroic
To tak jak u mnie, tez nie musimy stroić sali bo ma swój styl i nie warto tam już nic dodawać od siebie
Stary 2011-07-13, 16:12   #514
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak my chcemy kieckę my chcemy kieckę
tak i chwal się zespołem
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:12   #515
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A TŻ dostał tą pracę w Austrii, jedzie na akcję na 6 tygodni. Ale co weekend będzie w domku. I to mnie cieszy
Super A Ty już coś postanowiłaś ze swoją?

Cytat:
Oglądałam wczoraj z TŻtem polski film- Jak się pozbyć cellulitu. I szczerze nawet mi się podobało. Niby nie komedia, albo i trochę, ale ubawiłam się i to jest najważniejsze. Wiadomo żadna to rewelacja, ale taka odmiana mi czasem pasuje.
A w sumie już słyszałam od kogoś, że całkiem niezły ten Cellulit - dzięki, ściągam

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ja mogę podrzucić parę tytułów. Ale za jakość nie gwarantuję. Może to nie to co The holiday, ale z takich łatwych i przyjemnych a jednocześnie nie bardzo infantylnych można obejrzeć: Just go with it nieco skrytykowany, ale można obejrzeć oraz Morning Glory. Z innych fajnych, które ostatnio oglądałam polecam nieco cięższe sensacja/thriller: The Lincon Lawyer , The Tourist oraz Unknown. Coś bardziej z innych czasów The Tempest. mnie się podobało.
Generalnie lubię dużo oglądać. Właściwie oglądam wszystko nie patrząc na recenzję, czytam tylko o czym jest film by samemu się przekonać czy to rzeczywiście szmira.
Wciągają mnie też seriale z czasów średniowiecza jak Camelot czy Rodzina Borgiów, Gra o tron oraz Filary Ziemi na podstawie Kena Folletta, jeśli ktoś lubi to serdecznie polecam.
Wszystkie prócz Unknown już oglądałam Ale to nie na dziś film, dziś mi trzeba czegoś lżejszego.
Jeśli lubisz klimaty średniowiecza, to, jeśli do tej pory nie oglądałaś, polecam Mgły Avalonu - historia Camelotu z perspektywy kobiet, bliskich Arturowi - jak dla mnie fantastyczny film i klimat zachowany
A jeśli lubisz takie filmy jak Holiday czy Morning glory, to polecam: Julie i Julia, It's complicated, The rebound, In her shoes, Keeping the faith, Now and then, The sisterhood of the travelling pants, The ugly truth, The accidential husband - jeśli któregoś z nich jeszcze nie widziałaś, to na pewno nie pożałujesz obejrzenia Niektóre nowsze, niektóre starsze, wszystkie naprawdę w porzo Tylko już wszystkie znam prawie na pamięć i obejrzałabym coś nowego

Cytat:
Dawaj tu tę kiecę!!!!!

TŻ właśnie robi jakiś eksperyment obiadowy i nie pozwala mi wejść do kuchni Ciekawe, co z tego będzie

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-13 o 16:13
Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:17   #516
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, dodałam na pierwszej stronie link do postu Magdzi, gdzie są zdjęcia sukien, które już wybrały PMki 2012

A teraz idę nadrabiać, mam chyba kilkanaście stron
Stary 2011-07-13, 16:18   #517
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
To tak jak u mnie, tez nie musimy stroić sali bo ma swój styl i nie warto tam już nic dodawać od siebie
My też nie będziemy dodawać dekoracji na sali. Widziałam,że niektórzy doczepiali balony,ale dla nas to tandeta Tylko mam w planach samej kupić dekorację,która będzie wisiała za nami. Jakieś serducho z kwiatów czy coś.

Wpadł mi do głowy pomysł
Nasza sala ma duży parkiet,bez kolumn. I zamarzyły mi się do pierwszego tańca niskie świeczki poustawiane na podłodze, dookoła parkietu Maksymalnie przygaszone światło i tylko te świeczki. Musze poszberać na youtube,może ktoś wstawił filmik z takiego tańca
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 16:19   #518
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej dziewoje jestem strasznie słaba ale musialam do was tu wejśc... cholerne przeziębienie.. pół dnia leżałam w łóżku... teraz wstałam żeby rozprostowac kościska
Oj biedna Ty dalej sie wspieramy, tylko ja jakoś się nie poddaje i łaże po podwórku. Mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej!

Cytat:
i chwal się suknią!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 16:31   #519
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My też nie będziemy dodawać dekoracji na sali. Widziałam,że niektórzy doczepiali balony,ale dla nas to tandeta Tylko mam w planach samej kupić dekorację,która będzie wisiała za nami. Jakieś serducho z kwiatów czy coś.

Wpadł mi do głowy pomysł
Nasza sala ma duży parkiet,bez kolumn. I zamarzyły mi się do pierwszego tańca niskie świeczki poustawiane na podłodze, dookoła parkietu Maksymalnie przygaszone światło i tylko te świeczki. Musze poszberać na youtube,może ktoś wstawił filmik z takiego tańca
Ja za balonami tez nie przepadam, ogólnie dekoracje z balonów robiło sie parenaście lat temu i jakoś nie widze tego u siebie. Tyle ładnych rzeczy teraz jest do wyboru.

Co do tych świeczek to bym polemizowała, nie każdy gość jest taki uważny i mógłby podczas tańca wejść w tą palącą się świeczkę i jeszcze małego pożaru by brakowało.
Stary 2011-07-13, 16:38   #520
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za balonami tez nie przepadam, ogólnie dekoracje z balonów robiło sie parenaście lat temu i jakoś nie widze tego u siebie. Tyle ładnych rzeczy teraz jest do wyboru.

Co do tych świeczek to bym polemizowała, nie każdy gość jest taki uważny i mógłby podczas tańca wejść w tą palącą się świeczkę i jeszcze małego pożaru by brakowało.
A skąd mieliby się wziąść goście na parkiecie podczas naszego pierwszego tańca
Stary 2011-07-13, 16:43   #521
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
u Nas pewnie od razu się zlecą, robiąc kółeczko................. ...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 16:46   #522
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Znam skądś te sytuacje. Jak rodzina mojego TŻ się dowiedziała o naszym ślubie to od razu jego matka chrzestna mówiła, że nie wie czy przyjdzie bo pieniądze itd. a jakiś miesiąc później moja przyszła teściowa przyniosła plotki, że kuzynka TŻ będzie mieć wesele w czerwcu przed nami (nie żeby specjalnie ). Z tego co mi wiadomo to jeszcze nie mają nic załatwione wiec nie wiem jak oni chcą to zrobić ale też się zdenerwowałam. A jeśli chodzi o kolegów z pracy to mój ukochany pracuje razem z moim przyjacielem, który ma ślub w sierpniu no ale jakoś będziemy musieli to pogodzić...
Jeśli będą uparci to też się z tym bedziemy musieli pogodzic ....
oni tez nie maja nic jeszcze załatwione a planuja na czerwiec ślub i jeszcze planuja w tym roku kupic nowe autko...a z tego co wiem to nie oszczedzaja pieniedzy....wiec nie wiem jak to pogodza chyba licza na rodziców ....mniejsza z tym .... mamy tu jeszcze jednych wspólnych znajomych którzy mieszkaja niedaleko i my planujemy zaprosic ich na wesele i tamci na pewno tez no i jesli Ci drudzy wezma urlopy dla nich na czerwiec to na wrzesnien maga juz nie dostac a tym bardziej ze bilety sa drogie i maga nie przyleciec....

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
eh nie lubie takich ludzi:/ i rozumiem, ze sie wkurzylas... na szczescie to nikt z rodziny wiec mozna ich olac
Stary 2011-07-13, 16:47   #523
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
No chyba że robisz taki bez gości
Ja robię z gośćmi bo 80% siedzących nawet nie patrzy na parę jak siedzi za stołami.

Każdy robi jak woli
Stary 2011-07-13, 16:59   #524
moooniaaaa
Zakorzenienie

U nas będą mieli nakaz siedzenia na tyłkach podczas naszego tańca. Żadnego żenującego stania albo kółeczek
Stary 2011-07-13, 17:05   #525
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas będą mieli nakaz siedzenia na tyłkach podczas naszego tańca. Żadnego żenującego stania albo kółeczek
Dla jednych żenujące sa kółka a dla drugich siedzenie za stołami
Jak widać każdy chce inaczej
Stary 2011-07-13, 17:18   #526
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Lachoniki!
Cytat:
DZIEWCZYNY:ju pi::jup i: DOSTAŁAM PRACĘ:j upi: Przepraszam, że takimi wołami ale naprawdę bardzo bardzo się cieszę: jupi:
Gratulacje!!! Bardzo się cieszę, że Ci się w końcu udało. Musiało być pozytywnie. Teraz spokój z pracką to możesz się zabrać za pisanie magisterki Teraz Ci na pewno wena przyjdzie
Cytat:
Dziękuję. Nie tylko poznanie, zaręczyny i zamieszkanie odbywają się w takim tempie. Nie mamy na nic czasu, co chwilę jakiś szalony pomysł wpada do głowy. Założyliśmy nawet firmę kajakową Zapraszam.

Co do rodziców Tż to żyje tylko jego mama z którą od poczatku bardzo się lubimy. Ona jest jak najbardziej za nami i teraz bardzo chce pomóc w przygotowaniach ślubnych. Siostra Tż jest także świetna. Normalnie pięknie
Super, że masz z nimi taki fajny kontakt
Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tak chciałabym z wami pisać a mam chyba jakieś problemy z dodawaniem postów Pisałam już kilka i mi się nie dodało Ciekawe, czy ten się doda...
To moje pierwsze posty na tym forum. Chyba nie ogarniam :/
Ogarniesz, ograniesz - każda próbowała ogarnąć
Cytat:
My będziemy mieli jeszcze maine coon'a http://www.thecatsblog.com/wp-conten...aine-Coon3.jpg, ale to po przeprowadzce do domu,bo w bloku szkoda takiego wielkoluda trzymać.
Bardzo zacnie wygląda kocurek
Cytat:
Cóż ja bym dała za zespół rockowy... Chociaż mój brat (który ma zespół trash metalowy) planuje nam zrobić jakąś muzyczną niespodziankę Ciotki i babcie mogą pospadać z krzesła
Rozłożysz materacyki wokół krzeseł i będą mogły spadać
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
A tak poza tym w tej obecnej pracy miałam niezły sajgon. Szef przywiózł swojego 7-letniego synka i musiałam się nim zająć. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to że kolega z pracy zaczął mu wkręcać, że noszę perukę i sztuczną szczękę czajcie, że mały uwierzył i zaczął mnie ciągnąć za włosy. Ja mu mówię, że kolega żartował, a ten dalej ciągnie. No mało brakowało a by mi jeszcze zaczął zęby wyrywać
No to nieźle miałaś Koledze bym chyba urwała głowę
Cytat:

A TŻ dostał tą pracę w Austrii, jedzie na akcję na 6 tygodni. Ale co weekend będzie w domku. I to mnie cieszy
No to superowo A co z tą Twoją ofertą?
Cytat:
Fotkę kiecy wrzuć koniecznie! Miło, że dostaliście rabacik.
Cytat:
U nas też. Kamiennym kręgom mówimy NIE
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:28   #527
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Dla jednych żenujące sa kółka a dla drugich siedzenie za stołami
Jak widać każdy chce inaczej
ja osobiście wolałabym żeby goście chodzili w kółku wokół nas... widziałam na weselu brata szwagra jak oni sami tańczyli pierwszy taniec a reszta wcinala rosół.. dla mnie TO jest żenujące... pierwszy taniec jest najważniejszy dla nas i chciałabym żeby nam goście towarzyszyli... ale każdy ma swoje zdanie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:30   #528
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dziewczyny, nadrobiłam dopiero do 7 strony, coś mi wolno dzisiaj idzie czytanie, ale od rana klikałam tłumaczonko, więc chyba mi się już percepcja powoli wyłącza. A za godzinkę mniej więcej jedziemy z TŻ na tańce, a potem jeszcze do baru, bo kumpel ma urodzinki i wybywa nam za pracą w inne regiony PL, więc idziemy na takie urodzinowo-pożegnalne piwko.

noneczka89, dopisałam Cię już do kalendarza. A gdzie wybieracie się na wakacje?

nena, świetną niespodziankę Ci TŻ zrobił z tym rejsem, mam nadzieję, że będziecie się doskonale bawić w sierpniu!

monikazmc, co u Ciebie, co słychać w przygotowaniach i tak ogólnie? Dawno się do nas nie odzywałaś...

fablous, co do stronek ślubnych, to my być może sobie taką zrobimy pod koniec roku, ale ja nie mam bynajmniej zamiaru chwalić się tam suknią ani dodatkami czy menu. A tym bardziej niespodziankami dla gości. Będą tam informacje praktyczne dla przyjezdnych, nasze video-zaproszenie jak je nakręcimy, kilka fotek i historia poznania i tyle A nie każdy szczegół wesela.

A co do sukni, to chyba mam trochę podobnie, ja chcę wybrać ostateczny projekt w grudniu, bo jak wcześniej bym to zrobiła, to miałabym obawy, że mi się odpodoba do czasu ślubu

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
madzia2306- znalazłam dla Ciebie idealnego tancerza, który odgoni choróbsko!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vR_VhfxAnXU

Całkiem niezłe wyczucie rytmu ma koleś

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
I jeszcze coś Wam powiem . Za 2 dni przyjeżdża TŻ i wyjeżdżamy na weekend . Na samą myśl mordka mi się uśmiecha I oczywiście chciałabym do tego czasu wyzdrowieć....
O , jak super. Mam nadzieję, że weekend Wam się wspaniale uda! Zdrówka!

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Witam was po powrocie z Kielc Wesele było baaardzo udane, polecam restauracje w hotelu Magnolia pyszne jedzonko i ogólnei nie było sie czego przyczepić PM miała piękną suknie niestety nie mam zdjęć bo ciagle filmiki kręciłam ale to chyba była rybka Poza tym była jedna mała wpadka autobus który miał nas wieźć z koscioła na sale nawalił chyba z 30 min czekaliśmy aż kierowcy uda sie coś zdziałać ale naszczęście w końcu ruszył tyle tylko że zamiast my czekać na pare młodą to młodzi czekali na nas w aucie pod sala Pod kościołem był zakaz sypania ryżem i pieniążkami (chyba) ale młodzi sobie i z tym poradzili bo były tuby strzelające które dały piękny efekt a do tego nie trzeba było sprzątać bo wiatr wszystko zabrał

A i wszystkim wybierającym sie na wakacje tu nad morze odradzam jazde pociągiem mielismy 2 godz opoźnienia. W Warszawie wschodniej mielismy przesiadke godzine przed naszym pociągiem peron był cały zapełniony, pociag też opoźniony a kiedy w końcy podjechał był cały zapchany nawet wejść nie było gdzie.... no i Ci wszyscy zostali przekierowani na nasz pociag który naszczęście był podstawiany pusty. Kuzyn złapał sie za klamke i jechał z pociagiem przez chwile zeby tylko zajać nam przedziały;D bo my z dziecmi i babcią jechaliśmy. Ludzie tratowali jak mogli istna scena z horroru w każdym razie daliśmy rade, ale współczułam tym osobą jadącym na korytarzu ....

Ide nadrabiać poprzednia cześć bo widze ze dużo mnei omineło ;D
Współczuję tych przejść z PKP, ale dobrze, że chociaż wesele było udane

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Nena była pierwsza Następnie chyba:
Kicia, Ja, Jamee, Maxwelka, nie wiem czy Tenebrosa i Seagirl, Vesna no i Ty Sztuczko
Ale co do poprawności to nie dam sobie głowy uciąć
Reszty niestety nie pamiętam - dziewczyny przyznawać się
Jakby coś to trzeba zrobić jeszcze jedną listę już z samymi zdjęciami naszych sukien, do pierwszego posta
Ja nie mam jeszcze sukni. Mam tylko wybraną stylistkę, u której będę ja szyć i pokazywałam Wam inspiracje, czyli jakie gorsety i doły mi się podobają i jak mniej więcej całość miałaby wyglądać - taka moja wizja na chwilę obecną Tak jak już kiedyś pisałam - ja chyba będę miała jako ostatnia na wątku suknię, bo odbiorę ją prawdopodobnie dopiero w lipcu 2012. Naprawdę. Wcześniej nie chcę I nie mam jeszcze fazy na chodzenie po salonach, chociaż we wrześniu pewnie pójdę z rozsądku :P W każdym razie nie chciałabym się do tego zmuszać, chyba jakoś podświadomie czuję, że to jeszcze dla mnie za wcześnie, więc dopiero jak będę miała wenę, to odwiedzę te sukniowe przybytki.

Cytat:
Jasne, tak jest łatwiej znaleźć a nie szukac po stronach kto dodał link a tak bedzie na 1 stronie

Dodaje jak kogoś intersuję fajna alternatywa dla tańca na weselu żeby wszystkich rozruszać:

Tu z Panem Młodym http://www.youtube.com/watch?v=8eVNv...eature=related

Tu z Panną Młodą http://www.youtube.com/watch?v=XVT6a...eature=related

Zrobię coś takiego na swoim, a co tam ,zaszaleje
Świetna sprawa, podpowiem naszemu wodzirejowi. Chociaż on coś wspominał, że ma w repertuarze takie zabawy taneczne, że Pan Młody albo Panna Młoda prowadzi, pokazuje jakieś figury, a reszta gości powtarza. Wtedy nie dokładnie wiedziałam o co mu chodziło, ale może właśnie o coś takiego jak na tym filmu? W każdym razie pomysł mi się bardzo podoba!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Co do pierwszej sprawy, to jestem z wykształcenia tłumaczem i nauczycielem języka francuskiego i angielskiego, czyli innymi słowy absolwentką lingwistyki stosowanej na Uniwersytecie Warszawskimi Twoje podejście jest mi BARDZO bliskie
No nie wierzę temu, co czytam!!! Give me five! U mnie tylko to, co na czerwono się nie zgadza - bo wybrałam tylko specjalizację translatorską i kończyłam lingwę na UMCSie w Lbn. A dawno broniłaś mgr?

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
dziewczyny a ja tak z innej beczki - zapraszacie swoich gosci razem z dziecmi? jak tak to bedziecie je usadzac przy rodzicach czy bedziecie miały osobny stolik dla nich? bo ja cały czas myslę jak tę sprawe rozwiązac bo u mnie w rodzince jest troszke dzieciaczków
Tak, u mnie będzie sporo dzieci, w różnym wieku, od kilku miesięcy do 12 lat, a potem już powyżej 18stki wszyscy. Nie planuję osobnego stolika, dzieci mają obok sali bawialnię z basenem z piłeczkami, więc jakby im się nudziło, to będą miały co robić
Stary 2011-07-13, 17:30   #529
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ja osobiście wolałabym żeby goście chodzili w kółku wokół nas... widziałam na weselu brata szwagra jak oni sami tańczyli pierwszy taniec a reszta wcinala rosół.. dla mnie TO jest żenujące... pierwszy taniec jest najważniejszy dla nas i chciałabym żeby nam goście towarzyszyli... ale każdy ma swoje zdanie
Kto normalny podaje danie w czasie pierwszego tańca? Jak się człowiek nie dogada z zespołem/restauracją to potem są takie kwiatki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 17:33   #530
bluesky89
Zakorzenienie

Czeeeeść!!
Z sukni nici, panienka upadła na głowę i nie wiem co jeszcze, ale jest z deka nie poważna. Napisala mi tak :
'ja napisałam taką cenę sukni, bo nie śpieszy mi sie z jej sprzedażą, poza tym mam juz kilka dziewczyn, ktore są nią zainteresowane. Jeśli nawet nie sprzedam jej w tej cenie to z pewnością sobie ją zostawię, bo bardzo się do niej przywiązałam, więc dlatego podaje tak wysoką cenę, poza tym moja suknia nie jest zniszczona i aktualnie jest czyszczona w salonie, w ktorym ją kupilam, wiec wyglada jak nowa. Ale rozumiem cię, że wolałabyś kupić nową za taką cenę, ale licz się z tym, że cena sukni z salonu, z którego wysłałaś mi link jest ceną sukni salonowej, czyli sukni ktora byla mierzona bądż wyporzyczana przez wiele dziewczyn, jest to suknia, ktora jest juz kilkakrotnie czyszczona a co za tym idzie nie jest juz tak piękna jak za pierwszym badż drugim razem
A wiec tak jak ci napisałam ja ją mam zamiar sprzedać za taką cenę jaką ci napisałam, nie martwię się o jej sprzedaż, bo wiem że znajdę szybko kupca, bo jest to nowa suknia która była użyta raptem 2 razy i wyczyszczona, więc będzie wyglądać jak prosto z fabryki.
Życzę powodzenia w poszukiwaniu sukni
pozdrawiam'
Stary 2011-07-13, 17:34   #531
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Kto normalny podaje danie w czasie pierwszego tańca? Jak się człowiek nie dogada z zespołem/restauracją to potem są takie kwiatki.
no niestety ale tak było... poza tym wszystko było widac pięknie na płycie jak goście w ogóle nie interesowali się młodymi, dla jednych normalne jest żę ludzie siedzą podczas pierwszego tańca dla innych normalne jest to że ludzie chodzą w kółku, ja będąc na kilku weselach nie natknełam się na wesele gdzie ludzie podczas pierwszego tańca goście siedzieli przy stołach
ale to jest moje osobiste zdanie i szanuję zdanie innych

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-13, 17:35   #532
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Czeeeeść!!
Z sukni nici, panienka upadła na głowę i nie wiem co jeszcze, ale jest z deka nie poważna. Napisala mi tak :
'ja napisałam taką cenę sukni, bo nie śpieszy mi sie z jej sprzedażą, poza tym mam juz kilka dziewczyn, ktore są nią zainteresowane. Jeśli nawet nie sprzedam jej w tej cenie to z pewnością sobie ją zostawię, bo bardzo się do niej przywiązałam, więc dlatego podaje tak wysoką cenę, poza tym moja suknia nie jest zniszczona i aktualnie jest czyszczona w salonie, w ktorym ją kupilam, wiec wyglada jak nowa. Ale rozumiem cię, że wolałabyś kupić nową za taką cenę, ale licz się z tym, że cena sukni z salonu, z którego wysłałaś mi link jest ceną sukni salonowej, czyli sukni ktora byla mierzona bądż wyporzyczana przez wiele dziewczyn, jest to suknia, ktora jest juz kilkakrotnie czyszczona a co za tym idzie nie jest juz tak piękna jak za pierwszym badż drugim razem
A wiec tak jak ci napisałam ja ją mam zamiar sprzedać za taką cenę jaką ci napisałam, nie martwię się o jej sprzedaż, bo wiem że znajdę szybko kupca, bo jest to nowa suknia która była użyta raptem 2 razy i wyczyszczona, więc będzie wyglądać jak prosto z fabryki.
pozdrawiam'
Jakaś stuknięta-w końcu chce ją sprzedać czy nie i dlatego podaje wysoką cenę?
Stary 2011-07-13, 17:35   #533
kasumi_
Raczkowanie

hej dziewczyny
ja na sekundke,zeby sie przywitac
kasumi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:38   #534
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Nikt raczej nie podaje pierwszego dnia jak jest 1 taniec tylko ogólnie mówiac goście nie zwracaja uwage na młodych jak nie sa proszeni do kółka czy tylko na parkiet popatrzyć mimo że już jest po obiedzie. Wola jeśc czy rozmawiać.
Owszem 1 taniec tańczę nie dla gości, tańczę wpatrzona w męża ale chciałabym też widzieć zainteresowanie gości tym naszym tańcem.
Stary 2011-07-13, 17:38   #535
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Jest dokładnie tak, jak mówisz
Cytat:
Czeeeeść!!
pozdrawiam'
Niech się ugryzie w kant dupy... Znajdziesz swoją jedyną kiecuszkę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:40   #536
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt raczej nie podaje pierwszego dnia jak jest 1 taniec tylko ogólnie mówiac goście nie zwracaja uwage na młodych jak nie sa proszeni do kółka czy tylko na parkiet popatrzyć mimo że już jest po obiedzie. Wola jeśc czy rozmawiać.
Owszem 1 taniec tańczę nie dla gości, tańczę wpatrzona w męża ale chciałabym też widzieć zainteresowanie gości tym naszym tańcem.
o no właśnie o to mi chodziło...a u brata szwagra było niedociągnięcie ale cóż zrobic zdarzyło się i tyle, ale sam fakt jak widzialam że goście mieli w poważaniu młodych to już mi się nie spodobało

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-13, 17:43   #537
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Czeeeeść!!
pozdrawiam'
normalnie leżę i kwiczę
Jak sama uważa, że nic się nie stanie jak jej nie sprzeda, to w takim razie- nic się nie stanie
Dziewczyn i pamiętajcie, jak się bardzo przywiążecie do swoich sukni ( a da się inaczej? ) to możecie ją sprzedać nawet za fortunę, bo przecież przywiązałyście się do niej.

Chatka i Górska Kozica ja mam czas na zastanowienie się do 15 sierpnia, ale na dzień dzisiejszy- chciałabym wziąć tą robotę.

A mój TŻcik dostał mandat i to wjeżdżając do mojej bramy Ale w sumie sam nie zapiął pasów, więc ma 100zł i 2 punkty. Z babką policjantem lepiej nie zadzierać. Ale dosłownie obok bramy go złapali

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-13, 17:44   #538
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Jest dokładnie tak, jak mówisz

Niech się ugryzie w kant dupy... Znajdziesz swoją jedyną kiecuszkę
To pierwszy raz sie spotykam że restauracja/lokal serwuje dania jak młodzi tancza... głupie to ale mniejsza z tym, nigdy jeszcze nie byłam na wesele na którym goście siedzieli a Młodzi tańczyli ale jak patrze na takie filmiki choćby na youtube to goście nie są kompletnie zainteresowani tym jak Młodzi tańczą swój pierwszy taniec.
Oczywiscie szacun dla tych co chcą tak zrobić

A gdzie ten kant d*** się znajduję

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-07-13 o 17:47
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-13, 17:44   #539
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie leżę i kwiczę
Jak sama uważa, że nic się nie stanie jak jej nie sprzeda, to w takim razie- nic się nie stanie
Dziewczyn i pamiętajcie, jak się bardzo przywiążecie do swoich sukni ( a da się inaczej? ) to możecie ją sprzedać nawet za fortunę, bo przecież przywiązałyście się do niej.

Chatka i Górska Kozica ja mam czas na zastanowienie się do 15 sierpnia, ale na dzień dzisiejszy- chciałabym wziąć tą robotę.

A mój TŻcik dostał mandat i to wjeżdżając do mojej bramy Ale w sumie sam nie zapiął pasów, więc ma 100zł i 2 punkty. Z babką policjantem lepiej nie zadzierać. Ale dosłownie obok bramy go złapali
czychała na niego czy jak?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-13, 17:45   #540
azure
Zadomowienie

GG do azure

Zobaczcie, chłopak miał obłędny pomysł na oświadczyny
http://zabijnude.com/smieszne/niesam...spadl-z-dachu/
chociaż trochę ryzykowny, grozi atakiem serca wybranki

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości