![]() |
#511 |
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
![]() My tez juz po sniadanku ![]() ela bedzie dobrze, lepiej miec to z glowy, niz pozniej sie meczyc jak malenstwo sie pojawi nikaa moj maluszek od 27tyg lezy glowka do dolu, a jak dostaje czkawki to wszystko czuje na dole ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- lina tez musze zaopatrzyc sie w koszyki, beda idealne na kosmetyki dla maluszka |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() p.s. umyłam lodówkę i powkłądałam te talerzyki z kawą zmieloną---> zieje jak po maratonie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zadomowienie
|
Ona231 wytrzymałość mojej skóry na rozciąganie to on już testuje od jakiegoś czasu, wczoraj mi zrobił masaż tyle że jest nie delikatny i bolało.
Na panache patrzyłam - wygrała mekissa. Dzięki. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maluszek uciska Ci m.in. przepone i inne wnetrznosci i dlatego teraz tak szybko sie meczymy - jeszcze troche i nie bedziemy mogly tchu zlapac, bo przewijanie, karmienie, a potem raczkowanie, chodzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
czesc laseczki
Ania pewnie chwilowo spi wykonczona po porodzie ![]() ![]() No juz jest kawal baby:P 2200:P hehehe A mnie sie snilo ze pojechalam do Afganistanu ale po jaka cholere nie wiem:P pozniej sie okazalo ze mnie ukradli nie mialam jak sie skontaktowac, jaja jak berety! jaki czlowiek ma czasami łeb zryty ze takie glupoty sie snią ![]() ![]()
![]() |
#516 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio nie musze wstawac siku w nocy, choc i tak sie budze zapobiegawczo ![]() Moja dzidzia tez z tych "delikatnych", dzis nad ranem zaczela mnie kopac po zebrach. Dziewczyny mam wzrost wydzieliny, jest dosyc wodnista, po czym poznaje sie, ze sie sacza wody plodowe? Troszke sie zmartwilam, bo nie wiem jakbym mogla rozpoznac gdyby to bylo to. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
Darusiaaa fajny sen
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Zadomowienie
|
Chawa jak trzeba będzie to i drogę znajdzie
![]() ![]() Darusia co za sen ![]() ![]() ![]()
#519 | |
Wtajemniczenie
|
Aniolina
ja tez mam zwiększoną produkcję tej wydzieliny, ale chyba wszystkie tak mamy, mi ostatnio poleciało- dosłownie, ale taka mlecznawa- to nie były wody na bank mi się wyadaje że jest jak "woda" prawie przezroczysta ![]() mol_aa mam nadzieję, ze jakiś cud się stanie i po porodzie dostanę powera ![]() ![]() lecę do sr buziaki ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
aniolina ja tez tak nieraz mam, tak jakby wody czasem sie saczyly., ale ja tez mam wydzieline taka mlecznawa troche i mnie to irytuje jak diabli!!!!!!!!!!!!!!!!
jesli sie martwisz to w aptece sa takie papierki nie pamietam lakmusowe chyba ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- laski moja zołza tez sie tak rozpycha tą dupa mala ze czasami sama mam ochote ja wytargac w brzucha ![]()
![]() |
#521 |
Wtajemniczenie
|
Wszem i wobec oświadczam iż na świecie pojawiło się najbardziej oczekiwane dziecko na wątku
![]() "Lilianka przyszła na świat o 6;25 i waży 3320 g. poród był kleszczowy. Ania Pozdrawia nas z całą rodziną" gratulujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ANIA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! To sie biedna meczyla,tyle godzin,a mala cos wyjsc nie chciala,za dobrze jej w cieplutkiej wodzie bylo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Jeeeee w koncu Ania ma malutka przy sobie
![]() ![]() ![]() GRATULACJE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Ani!!
Biedactwa się naczekały na siebie, ale już się tulą ![]() To teraz czekamy na zdjęcia Ani i Lilianki razem ![]()
#526 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja wspóllokatorka w szpitalu tak miała i mówiła że to tak, że co chwile biega siku ( np co 15 min) robi krople lub nic, a podpaska mokra .... Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2011-10-14 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zadomowienie
|
ja_dalia dasz rade, to nie kondycja spadla - ostatnio u gin pytalam sie co sie ze mna dzieje, ze tylko zejde z 2 pietra, przejde pare metrow do auta a ziapie jak lokomotywa - to stwierdzila, ze to ogolne zmeczenie i obciazenie wszystkich narzadów. A kondycja to swoja droga, mi na pewno spadla - 7 tygodni lezenia plackiem robi swoje, za to final bedzie cudny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
GRTATULACJEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W KOŃCU SIĘ UDAŁO !!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Rozeznanie
|
GRATULACJĘ DLA ANI !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() biedna się wycierpiała.
#530 |
Zakorzenienie
|
NO TO SZCZERE GRATULACJE!!!
Super ma malutką przy sobie i extra!! wazne ze wszystko ok, kleszczowy -brrr.
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Ani !!!! Nareszcie ma swoją księżniczkę !!!
![]()
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to trzymam kciuki by tak własnie było !!! za nas, wszystkie leżące!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Ani!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zadomowienie
|
Aniolina ja coś takiego miałam przy infekcji grzybiczej, ale to było w 6-tym miesiącu. Teraz mi się trochę wydzielina zwiększyła, ale jest taka jak dziewczyny piszą mleczna.
Ona231 liczę na to że nie zabłądzi ![]() Cytat:
Dalia dasz sobie radę, a teraz nie przesadzaj i odpoczywaj, bo inaczej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
ja dalia zajmiesz sie super dzieciatkiem! zobaczysz, ja jak urodzilam mloda to dostalam takiego powera ze sobie nie wyobrazasz!
tym razem nastawienie mam dokladnie tako samo a jak bedzie sie okaze, bo jednak to juz 2 dzieic nie jedno. Moja mama specjalnie nie brala sobie urlopu , zeby mi pomoc troche jak sie maluch urodzi, wczoraj byla u lekarza 1 grudzien- operacja , lekarz mowi ze bardzo skomplikowana, zostawili jej 3 lata temu przy usuwanie woreczka zolciowego kawalek tego woreczka i to wszystko sie odbudowalo z kamieniami w srodku , ma miec jakas zastawke wstawiana i tak dalej wiec tz na poczatku bedzie musial wziasc wolne, zobaczymy jak to bedzie, ale ja tam wierze ze i sama spokojnie dam rade ![]()
![]() |
#536 |
Zadomowienie
|
Darusiaa na pewno dasz sobie rade, wszystkie damy sobie rade
![]() A mamie duzo duzo zdrowka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale i tak wielkie gratulacje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też chciałabym mieć to za sobą i tulić maleństwo... poród kleszczowy ![]() ![]() ------------- u mnie nadal srakuna matata ![]() zaczyna waga mi lecieć, ale pilnuję by się nie odwodnić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie wzielam za przygotowywanie wszystkiego.Wlasnie poscielilam lozeczko,zaraz biore sie za ogarnianie domu.
Ponizej obecne mieszkanko mojego bobaska i przyszlosciowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.