![]() |
#511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Zuzik gratuluję rocznicy.
Trzymam kciuki za potrzebujące. |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Ja bym kupiła jakiś prezent
![]()
#513 |
Zadomowienie
|
Wiesz co aniołku u tż w tamtym roku były chrzciny i chociaż my nie byliśmy to wiem że coś tż mama wspominała że dawali po 100- 150 zł od osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie znam bo na chrzcinach byłam ostatnio u mojej siostry 15 lat temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy czym jeżeli chodzi o moje efekty to trzeba wziąć pod uwagę, że naprawdę codziennie ćwiczę i nie jem słodyczy i staram się ogólnie zdrowo odżywiać, więc na efekt złoży się wszystko, bo mam mega mocne postanowienie teraz i motywację, bo w maju wybieramy się w 6 znajomych do Egiptu ![]() Cytat:
![]() uuu no to nieźle ![]() Cytat:
Boże ale będziesz piękna!!! i znowu nasze bimbałki na zlocie zrobią furorę na fociach ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() musisz ![]() nowa, ale coś się nie odzywa.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Zadomowienie
|
Ja jak byłam chrzestną to raz kupiłam złote kolczyki: raz że złoto zawsze w cenie a 2 wiedziałam że to będzie dla dziecka a nie dla rodziców tym bardziej że po chrzcie w całym domu założyli rolety zewnętrzne a za pół roku kupili inne mieszkanie. Pamiątka została.
Drugim razem dałam 100 zł, byłam sama zaproszona bez tż, obiad był w domu. Zostałam poproszona 3 tygodnie przed chrztem i nie byłam przygotowana finansowo. |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Dziołszki
![]() planów wielkich nie mamy, ja kupiłam TŻtowi perfumki, on stwierdził, że zajmie sie organizacją czegoś, ale poniewaz jest wtorek, a ja padam bedac 6-ty tygdzien na pełnych obrotach i zasypiam na stojąco, to raczej wielkiej imprezy nie bedzie ![]() ![]() ![]() co do chrzcin... ja jestem chyba póki co średnio nastawiona do dawania kasy... jesli juz to faktycznie mysle że max 200zł czyli po stówie od os. Predzej moze coś dzieciaczkowi... Nam tez sie chrzciny na kwiecien szykują... to znaczy o ile ja dostane zaproszenie, bo może TŻ dostanie sam ![]() natomiast zastanawiamy sie, czy swoim dzieciom nie załozymy lokaty na przyszłosc i np przy takich okazjach, kto by miał ochote mógłby cos dorzucic i zbierałoby sie na studia, mieszkanie, czy ślub dzieciaczka... z tym, ze to szłoby faktycznie na lokate, a nie zachcianki rodziców, sama nie wiem. Co myslicie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pogadam jeszcze z TŻ i się rozejrzę może . |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż miał wtedy 29, wiec najwyższa pora już na niego była ![]() ![]() ach miód na moje serce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jusia współczuję nerwów, nie daj się ![]() Zuzik gratki z okazji rocznicy ![]() aaa i jeszcze się podzielę newsem, że robię dzisiaj ogórkową bo od trzech dni przez Karolę za mną chodzi ![]() ![]()
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
aniołku - ja jak byłam kiedyś gościem na chrzcinach, to z TŻ daliśmy 200zł
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gleni, za Tobą ogórkowa, za mną makrela - wczoraj aż specjalnie się pofatygowałam do sklepu i dziś będzie na śniadanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Gleń wpadnij do mnie
![]() ![]()
#523 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, jestem mega wypasiona!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
powiem tylko tak mam mega w☠☠☠☠a wlasnie wlasciciel mieszkania pionformowal mnie smsem ze jutro ktos przychodzi ogladac mieszkanie znowu ejstem postawiona pzed faktem dokonanym
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Ja robiłam wczoraj jarzynową mrożonkową
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Kawa mam pytanie - czy czarną kredką do obrysowania oka to ja mogę sobie krzywdę zrobić i wyglądać jak siedem nieszczęść? Bo mam wrażenie, że takie mocne czarne smoky eyes nie jest dla mnie ![]()
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Gleniusia widzisz wszystkie Cię wyganiają na uczelnie a ja nie ![]() Co za sk#$%&$# |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nom ![]() ![]() Cytat:
![]() cicho tam! ![]() no jedyna porządna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kawa, ale jak to? nie możesz powiedzieć, że jutro wyjeżdżacie czy coś? Ja sobie nie wyobrażam takiego czegoś... ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Zuzia, gratuluję dwóch latek ![]() Glenia, nie idź! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieee Gleniusia odpoczywaj kochana, zupkę ugotujesz, pożywisz się, Chybabym wolała pracować niż chodzić na studia, bo na artystycznych jest wiecznie coś do zrobienia, uszycia, narysowania, zaprojektowania ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Gleniusia teraz wyjdzie że Ciebie na złą drogę sprowadzam i jeszcze małe gleniatko od samego zalążka. Muszę jechać do tego sekretariatu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam te zabawki i chyba damy kasę bo:
- kuzynka TŻ ma jeszcze jedną córkę czyli po niej ma ubranka /zabawki - jej siostra też ma dzieci więc zapewne od niej też coś ma więc może jakąś zabawkę drobniejszą i jeszcze pare groszy do tego . Może jutro przejdę się i zajrzę do sklepu dziecięcego . a chrzciny są w wielkanoc więc w sumie miesiąc przed nas zapraszali . Ale mam cichą nadzieję , że będzie dużo dzieci a ja będę mieć odwagę je dręczyć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
jejku, nadrabiam i przeraził mnie ten derma roller Kawki
![]()
#534 | |
Zadomowienie
|
Aniołek ja się nie orientuję ile się daje na chrzest, bo ostatnio jak byliśmy to TŻ był chrzestnym.
I tak jak tu pisałyście, myślę, że lokata jest super rozwiązaniem. Sama na pewno założę swojemu dziecku i będę odkładać pieniądze na studia, czy wesele. Te z jakichś okazji jak chrzciny czy komunia, i chciałabym miesięcznie też wpłacać jakąś kwotę. Np. 50 zł na miesiąc to nie majątek a po np 18 latach już jest jakaś większa suma. No chyba, że nie będzie mnie stać na takie odkładanie ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Frezi no no niezłego masz motywatora pod postacią wyjazdu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
boli mnie podniebienie, chyba się czymś zraniłam
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
kurcze mojemu tacie zrobili ponowne badania i nie wyszła borelioza.
co za tym idzie znowu nie wiem co mu jest. A nie jest lepiej tylko gorzej...
#537 |
Zakorzenienie
|
Kasia, kciukam za tatę
![]() Zbieram się powoli do pracy ![]() ![]() papaaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() Tysia no nie będą z Toba więcej zadzierać ![]() Zuuuuu moja kochana ![]() ![]() ![]() kciukam za Potrzebujące Kawka powiem Ci, że jak sprzedawałam dom to ludzie potrafili przyjeżdżać nieumówieni o najróżniejszych porach i jak mówiłam stanowczo że nie wpuszczę bo mam inne plany i proszę o umówienie się przez biuro nieruchomości to jeszcze mieli focha ![]() Vicky musiałabyś się skontaktować z którąś z klinik która robi takie operacje ![]() ![]() ![]() Ilsa podczas operacji lekarze odrazu tak przymocowują te pręty i naciągają kręgosłup do nich jednocześnie prostując go ![]() ![]() Osz ![]() u mnie pada deszcz ![]() dostałam przelew od Męża, w tytule wpisał: dla najlepszej house menago pod słońcem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() dziękuję za miłe opinie o pierścieniu ![]() Zdałam sobie sprawę że skoro narzeczony to narzut to narzeczone są narzutkami ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam dwóch starszych braci i żaden ślubu jeszcze nie planuję stąd bałam się reakcji ojca na wieść o zaręczynach jedynej córeczki najmłodszej ![]() ![]() Zuzik gratuluję rocznicy ![]() Ilsa dzięki za dodanie mnie do bloga ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() Mnie żga drucik od aparatu w prawy polik więc chyba ząbki się coś przesuwają ![]() ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-02-28 o 11:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.