![]() |
#511 |
Raczkowanie
Lokalizacja: "... tam gdzie gwiazdy spadają,a marzenia się spełniają"
|
Dot.: Piękna sylewetka do wakacji
Andziussska
Kochana łączę się z Tobą w bólu
![]() ![]() Dzisiaj wyjazd,na pewno wpadną jakieś drinki.Pogoda super... Menu nie wpisuję,bo nie wiem co będę jadła,jedynie śniadanie: -jedynka,2 x razowiec z serem i pomidorem.
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() wszyscy w rozjazdach tylko ja w pracy ![]() ![]() A ja opalać się nie mogę. Dostaję czerwonych plam na słońcu i od 3 lat unikam słońca jak ognia. Rok temu odważyłam się na wakacjach...godzina w egzotycznym słońcu = dramat. Od tamtej pory filtr 50+ cały rok. Wracając do dietki, 1000 nie przekraczam ![]() Dzisiejsze menu: I śniadanie 7.15 - owsianka z bakaliami, pokrzywa, zielona herbata II śniadanie 9.30 - jajecznica z łososiem, kromka chleba, woda z cytryną obiad 13.00 - bakłażan zapiekany z szynką, łyżka ketchupu, kostka gorzkiej czekolady podwieczorek 16.00 - parowane brokuły z sosem jogurtowo-czosnkowym Udanego weekendowania i wracajcie bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Hej, hej!
![]() Już jestem, nie odzywałam się bo byłam zajęta, ale dietę trzymam dzielnie i codziennie maszeruję. Jedyne grzechy z tego tygodnia, to dwa piwka (dawno nie widziana kumpela mnie odwiedziła) i parę owsianych pełnoziarnistych ciasteczek, więc nie jest źle ![]() Waga spada powoli- jest 59,7- myślę, że jak utrzymam wszystko tak jak do tej pory, to będzie dalej spadać, co prawda powoli- u mnie zawsze spada powoli- ale skutecznie (mam nadzieję) ![]() Pogoda zdecydowanie sprzyja, choć jest dla mnie ciut za gorąco- maszeruję więc wcześnie rano (3o min przed śniadaniem) i pod wieczór (godzinę). Dziś już poranny marsz zaliczony ![]() Śniadanko: jajecznica z 2 jaj, mała kromka pełnoziarnistego chleba; pomarańcza; kawa z mlekiem 0,5% na przekąskę będzie: koktajl malinowo-porzeczkowy na kefirze na obiad: sałatka z miksu sałat z roszponką, czarną fasolą, pomidorami i brązowym ryżem. na przekąskę: również koktajl; na kolację: hmm, jeszcze nie wiem ![]() Ja również przed słonkiem chowam się cały rok pod wysokimi filtrami, zwłaszcza że na noc używam kremu z retinolem lub kwasem migdałowym, więc poparzenia mi nie grożą ![]() ![]() ![]() Miłego dnia wszystkim!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() fleur_deLys Majówka w pełni, choć u mnie nieco burzowo ![]() Tylko my zostałyśmy na placu boju ![]() Cieszę się bardzo, że trzymasz się swoich postanowień ![]() ![]() Wpadłam ostatnio na dość abstrakcyjny pomysł. Otóż chcę się zaprzyjaźnić ze słodyczami ![]() ![]() Dzisiejsze menu: I śniadanie 7.15 - owsianka z bakaliami, pokrzywa, zielona herbata II śniadanie 10.00 - twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem obiad 13.30 - omlet z dwóch jaj z szynką i papryką, łyżka ketchupu, marchewka podwieczorek 16.00 - jabłko, kilka pistacji Uściski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
a ja chora..
nie wiem jakim cudem w taką pogodę ;/ więc bez wysiłku fizycznego przez jakiś czas.. ale za to dietę trzymam - owisianka na śniadanie, obiad - kasza i szparagi ugotowane na parze a później się zobaczy, bo nie mam weny.. jej.. jak dobrze, że jest to forum, bo ciężko się trzymać w ryzach.. ![]()
![]() |
#516 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Ista no, fakt - jesteśmy ostatnie na placu boju ![]() ![]() ![]() U mnie również burzowo- dziś mi burza z ulewnym deszczem przeszkodziła w porannym marszu ![]() ![]() Fligen to pewnie przez te zmiany temperatury, trudno się przestawić; trzymaj tylko dietkę, a jak wyzdrowiejesz będziesz mieć jeszcze więcej zapału do ćwiczeń ![]() Moje dzisiejsze menu: śnd: 2 małe razowe naleśnikiem z twarożkiem 0% tłuszczu, jabłko, kawa z mlekiem 0,5% przekąska: koktajl z kefiru, malin i porzeczek z surowymi płatkami owsianymi; (duża szklanka) obiad: miks sałat z czarną fasolą, pomidorem, szpinakiem i brązowym ryżem kolacja: jeszcze nie wiem, ale na pewno jakieś połączenie białka z czymś pełnoziarnistym i warzywami, lub owocami o niskim IG ![]() Offtopowo: nabyłam w końcu owo słynne czarne mydło i stosuję codziennie; faktycznie cudowna rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ehh...błogie lenistwo ![]() ![]() Dzisiejsze menu: I śniadanie 6.40 - owsianka z bakaliami, pokrzywa, zielona herbata II śniadanie 9.45 - jajecznica na łososiu, kromka chleba, marchewka, jabłko, dwie gałki lodów obiad 13.00 - zupa brokułowa z kaszą kuskus, kromka chleba podwieczorek 16.00 - pomarańcza Przed chwilą jabłko, a wieczorem wracam do kuracji drożdżowej i będzie kubek drożdży. Przekroczyłam 1000 przez owoce ![]() ![]() Fligen Znam ten ból. Ja też zwykle choruję na początku lata. Głównie, gdy zaczynają się upały. Zanim organizm się przyzwyczai do wyższych temperatur. Bardzo dobrze, że trzymasz dietę. Ćwiczenia nadrobisz, gdy nabierzesz sił i wyzdrowiejesz, oby jak najszybciej ![]() fleur_deLys Masz na myśli czarne mydło savon noir czy może węglowe? To pierwsze jest świetne i napewno się z nim nie rozstanę, a drugie planuję kupić, bo podobno też dobrze oczyszcza i zapobiega pryszczolom. Hmm...co do Twojego problemu, mogę jedynie poradzić co mi pomogło przy zwalczaniu, a właściwie zapobieganiu powstawania wielkich podskórnych wulkanów. Kiedy specyfiki apteczne i drogeryjne nie radziły sobie z problemem, zaczęłam zastanawiać się czy może nie uczula mnie jakiś składnik kosmetyczny. Drogą eliminacji okazało się, że najgorzej działa na mnie alkohol, głównie denaturowy i parafina. Jeśli nie stosujesz kosmetyków z tymi składnikami, to zastanów się jak rozpylasz perfumy, które są na alkoholu. Może to jest to, skoro nieprzyajciele pojawiaja się na lini żuchwy ![]() Pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wyjeżdżam i wracam w środę. Trzymajcie się, postaram się trzymać dietę, może być ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie
![]() Nawet dziwne bo jak jestem chora to nie chce mi się jeść i nie rzucam się na wszystko ![]() fleur_deLys Trądzik na żuchwie i brodzie - generalnie wokół ust często wskazuje na problemy hormonalne. Sama to miałam. Niestety skończyło się na hormonach - które po roku odstawiłam. Trądzik trochę wrócił ale wytoczyłam mu walkę. Mam trądzik również na plecach i zmieniłam już taktykę. Do mycia twarzy i pleców polecam naturalne kosmetyki - baardzo łagodne - właśnie bez alkoholu i zbędnych dodatków (ja używam: żel do mycia twarzy z Mydlnicy lekarskiej Fitimedu), do tego krem (Himalaya na wypryski) i staram się trzymać dobrą dietę. W ogóle dietę staram się trzymać dla ogólnego zrowia - nie tylko dla sylwetki. Czyli mało przetworzona żywność - soki z warzyw i owoców - bardzo ładnie działają na skórę. Biorę cynk +A, miedź i skrzyp co kilka miesięcy i piję herbatkę z pokrzywy (nawet ją polubiłam i zwykłej nie piję). Niby to takie nic ale połączone daje naszemu organizmowi dobrego kopa! Ostatnio piję też sok z aloesu - nie wiem jeszcze czy skuteczny. Stosuję czasami maskę z borowiny na twarz i plecy. To wszystko na pewno nie zaszkodzi ![]() Widzę, że jest lepiej i walczę ![]() Chciałabym się jeszcze pochwalić Wam, że wytoczyłam sobie WYZWANIE ![]() ![]() Kupiłam jeansową spódniczkę w lumpie (w ogólnie nie chodzę w spódniczkach), która ledwo się na mnie dopięła i jest za obcisła. Chcę się w nią wbić jeszcze przed latem! ![]() ![]()
![]() |
#520 |
Raczkowanie
|
oj dziewczyny a Wy cały czas się ruszacie
![]() ![]() Oj gdyby mi się chciało tak jak mi się nie chcę to już bym miała osiągnięty cel ![]() Mahdab miłego wyjazdu życzę ![]() ista89 niby leń ale i tak ruszasz sie ![]() ![]() fliegen wracaj do zdrowia ![]() ![]() boże dziewczyny jakie wy macie pięknie i wzorowe jadłospisy ![]() ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-05-04 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Wczoraj moje marszowe plany pokrzyżowała burza ![]() ![]() Jak na razie zjadałam: jajko sadzone na razowej grzance z 1 plst żółtego sera (nie mogłam mu się oprzeć, ale już więcej nie będę); kawa z mlekiem; jabłko, 1łyżeczka masła orzechowego bez cukru i soli. Andziussska ja też nie znoszę upału i piekącego słońca, dlatego maszeruję rano i pod wieczór, kiedy jest chłodno. Ja mam ten luksus, że mieszkam blisko lasu, więc zawsze się znajdzie dość cienia ![]() Może zacznij pływać? Albo przerzuć się na treningi poranno-wieczorne ![]() Fligen i Ista dzięki za wypowiedź ![]() ![]() Generalnie nie mam pojęcia, skąd te zmiany i żaden lekarz nie potrafi mi tego logicznie wyjaśnić ![]() ![]() ![]() Dziś mam wizytę u dermatologa, zobaczymy co wymyśli tym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
fleur_deLys
nom ja tez staram sie biegac wlasnie z rana (6:00) wiec wtedy jest fajnie, co do pływania to przynajmniej 2 razy w tygodniu chodze ![]() Jednak dzis sie poruszam xd Bo właśnie się umówiłam z mamą ze pójdę z buta (zamiast autem) ja odwiedzić ![]() Dodatkowo pewnie tam na wiosce z siostrą na rowerach pojeździmy lub coś w tym stylu porobimy ![]() do wieczora ![]() życzę miłego i aktywnego dnia ![]()
![]() |
#523 |
Raczkowanie
|
Andziussska
To jest najlepszy sposób-przerzucić się z samochodu na nogi ![]() U mnie jakoś leci,choć troszkę sobie pofolgowałam prze te wolne... -jajko,2x razowiec z pomidorem i wędliną. -Danio zupa ogórkowa jabłko,pomarańcza kefir z ogórkiem. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Primavery Co u Ciebie?
![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Mahdab Ja tu będę napewno przynajmniej do spadku wagi min. do 47, a to jeszcze dłuuuuugo potrwa ![]() Andziussska Niby aktywnie, a kończy się zwykle na obietnicach. Wczoraj darowałam sobie rowerek, a marszu było tylko 20min. Powinnam wrócić do ćwiczeń dwa razy dziennie, rano i wieczorem, tylko gdzie ta moja mobilizacja ![]() fleur_deLys Nie wiem co mogę Ci jeszcze doradzić. Narazie pustak w głowie, ale będę miała na uwadze Twój problem i dam znać jak czegoś się dowiem ![]() S_Candall Dobrze, że już jesteś, bo właśnie mam do Ciebie pytanie (offtopowo, wybaczcie ![]() ![]() ![]() Dzisiejsze menu: I śniadanie 6.40 - owsianka z bakaliami, pokrzywa, mięta II śniadanie 9.45 - pomarańcza obiad 13.00 - pstrąg panierowany z surówką (zjedzony na mieście ![]() podwieczorek 16.00 - jabłko kubek drożdży Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() -nafta kosmetyczna (najlepiej z witaminami) 2 łyżki -żółtko -2 łyżki ulubionej odżywki (niekoniecznie-ja dodaję tylko dlatego,że nie znoszę zapachu nafty ![]() i taką papkę nakładam na 30 min.pod folię i ręcznik.Najlepiej wcierać w skórę np.na czole i po ok.2-3 miesiącu zauważyłam "nowe włoski".Robię tak już przeszło rok i moje włosy co najmniej dwukrotnie zwiększyły swoją objętość.Także polecam.Nie zniechęcaj się na początku,bo pierwsze efekty będą widoczne dopiero po ok.4-6 tyg.przynajmniej u mnie tak było ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- No i oczywiście jedwab w płynie i wszelkiego rodzaju odżywki i szampony z jedwabiem też się sprawdzają.Nawet Nasza,polska Joanna jest bardzo dobra.
![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Jestem tez dziewczynki. Przez te wolne/ niewolne majówki strasznie mi sie wszystko pokiełbasiło. Cięzko utrzymać sie w ramach kiedy ciągle najazdy gości, wyjazdy w plener ehhh.
ale jakoś sobie radzę . Znalazłam nawet to Turbo Fire o którym Wam pisałam i zaczęłam to ćwiczyć. nie mam czasu się pomierzyć a wg tego co tam mówią i na YTubie to efekty są powalające. Pewnie potrzebna jest determinacja ![]() Na razie poćwiczyłam trzy dni i zaraz zabieram się za następny zestaw.. trzymajcie kciuki za moje ćwiczenia. Dziwne ...ale nawet nie mam zakwasów..a daję naprawde ostro..pot sie leje ![]() fleur_deLys ja mam bardzo podobna sytuację do Ciebie z tym. że w marcu cera pogorszyła mi się tak bardzo, że musiałam zastosować rozex i teraz mam sytuację w miarę opanowaną. Przed @ na linii żuchwy tworzą mi się pryszcze i czasem trwa to kilkanaście dni nawet. S_Candall muszę sprzedać Twoją recepturę siostrze bo ona ma niesamowity problem z włosami. Na całej głowie ma ich tyle co ja na grzywce. Stosuje różne wynalazki ale mam wrażenie , że jest coraz gorzej.
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
S_Candall i właśnie tak zaczynam robić
![]() ![]() ista89 ja często tez tak mam obiecuje sobie że zrobię to to i to ;D a później odpuszczam sobie ![]() Troszkę zmęczona jestem wiec kładę się ![]() do juuutra ;***
![]() |
#528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
|
mozna sie dolaczyc??
![]() z poczatkiem roku wazylam 64 kg przy wzroscie 170. zaczelam sie odchudzac i w 5 tyg stracilam 4 kg> ale potem zaprzestalam bo waga stala w miejscu i mam 61 kg moim celem jest schudnac jeszcze 4-5 kg, do 7 czerwca czyli mam miescia, bo wtedy jade na urlop. no i wage utrzymac. sportu nie cierpie niestety, ale od ponad doch tyg codziennie krece hula hop po 30 min dziennie i planuje zaczac chodzin na zumbe raz w tygodniu trzymajcie kciuki za sukces ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
Andziussska super sa te ćwiczenia...a jeżeli naprawdę dają takie efekty jak pokazują na YT to...
![]() daję ci linka ...tu jest wszystko opisane, ja ściągnęłam już z 20 filmików ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4782 travis witam i trzymam kciuki. A jak straciłaś te 4 kg? Ćwiczeniami czy dietą?
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
dieta
![]()
![]() |
![]() |
#532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a zaczelas juz cwiczyc czy dopiero bierzesz sie za nie??:d Ps. bedziesz stosować sie do planu jak dziewczyny na forum czyli "class schedule" bo ja sciagnelam cala paczke i tam jest jeszcze :prep schedule i turbofire & chalean extreme hybrid schedule. Nom ale chyba najlepiej te class schedule co nie??:d travis rowniez witam ;D prosze o wymiary, wage itd. najlepiej nadrób troszke watku ( duzo nie masz ) nom i powodzenia zycze ![]()
START !!! 20.08.2014r. Początkowa waga: 71,9 kg ![]() obecna waga: 71,9 ![]() I cel: 65 kg II cel: 60 kg III cel: 55 kg Edytowane przez Andziussska Czas edycji: 2012-05-06 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Hej wszystkim!
![]() Normalnie pogoda sabotuje moje plany marszowo-biegowe ![]() ![]() ![]() Waga stoi w miejscu (59,7), ale jestem tuż przed @, więc to może dlatego. Z okazji tego, że jest niedziela ![]() ![]() Na obiad planuję sałatkę z warzywkami grillowanymi; na przekąskę: standarowo już koktajl z owocami o niskim IG (dziś padnie na maliny i porzeczki) a na kolację: razowy chlebek z twarożkiem i rzodkiewkami. W międzyczasie, ponieważ dosłownie czuję jak puchnę, dużo herbaty pokrzywowo-pigwowej ![]() Co do offtopowania o problemach z cerą: mój derm. przepisał mi antybiotyk (doxyratio) i epiduo - i szczerze mówiąc, sama mu to zasugerowałam poczytawszy trochę o tych specyfikach. Od następnego tygodnia zaczynam kurację, może mi to w końcu pomoże ![]() ![]() Primavery u mnie sytuacją była opanowana, gdy stosowałam stale Atrederm, no ale ile można się łuszczyć? ![]() Ista dzięki za pamięć ![]() Travis witamy, witamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Cześć chudzinki.
Andziussska
I tak trzymaj z poruszaniem się na nogach,niż mobilnie ![]() Primavery Ta mikstura jest naprawdę dobra,więc polecaj śmiało.Przetestowałam wiele kosmetyków do włosów i tak naprawdę tylko to się sprawdziło. Ja od dzisiaj siedzę w domu-skończyło się wolne i imprezowanie.Za ilość spożytych % należą mi się baty ![]() moje menu: -3 x razowiec z pomidorem,polędwicą i serem.-Konoppers -filet i kapusta czerwona 1 ziemniak. -2 gałki lodów ![]() -kefir 0% z ogórkiem zielonym. Travis Witaj i powodzenia.
![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
|
z przyjemnością chciałabym się ruszać, ale akurat pogoda nieodpowiednia
![]() Już napaliłam się na Turbofire, wszystko mam ściągnięte i ruszam od jutra ![]() ![]()
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj byłam na rodzinnej kolacji i ciut mi się zgrzeszyło. Zjadłam mały kawałek lazani, mus z kiwi z bitą śmietaną i mały kawałek bloku czekoladowego. Dostałam nagaranie sprzed 20 lat kiedy byłam małym szkrabem, a o którym nie miałam zielonego pojęcia i po powrocie do domu (ok.23) musiałam obejrzeć film. Tak się zryczałam, że zjadłam większy kawałek bloku czekoladowego, który dostałam do domu ![]() Dzisiaj rano wstałam i bez śniadania o 8 wyruszyłam pomaszerować, bo czułam się tak 'bleee', po nocnych słodkościach. Wróciłam o 11.30 i zjadłam jajecznicę na łososiu i dwie kromeczki razowca. Nie wiem czy udało mi się wszystko spalić, ale czuję się lepiej, fizycznie i psychicznie ![]() Przed chwilą wypiłam koktal z połówki pomarańczy z cynamonem i na dzisiaj to wystarczy. Wieczorem przynajmniej godzina pedałowania i od jutr planuję ćwiczyć rano i wieczorem na rowerku. Co z tego wyjdzie, zobaczymy ![]() fliegen Trzymam kciuki, aby spódniczka już wkrótce na Ciebie pasowała. Niedawno miałam pokusę, aby kupić dwie sukienki o rozmiar mniejsze, ale w ostatniej chwili się powstrzymałam. Przede mną trzy wesela, a pierwsze już pod koniec czerwca ![]() S_Candall Dzięki za recepturę ![]() ![]() Andziussska Turbofire- brzmi intrygująco, ale żeby mnie przekonać do wygibasów, to nie wiem co musiałoby się stać... Poczekam na Wasze recenzje, a póki co, 3mam kciuki ![]() Miłego ![]() Edytowane przez ista89 Czas edycji: 2012-05-06 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Andziussska zaczęłam ćwiczyć tyle , że na chybił trafił. Lecę po 3 filmiki , które mi akurat wpadną w oko. Musze przyznać, że niektóre są wybitnie pojechane... no po prostu czuję jak pali mi cellulit na tyłku ![]() Ćwiczę dzisiaj szósty dzień i właśnie zastanawiam się czy zastosować się do planu dziewczyn czy dołożyć do tego trochę więcej. Wydaje mi się , że widzę pierwsze efekty..wprawdzie mam akurat @ więc się nie waże i nie mierzę ale ... ![]() Co do mojego menu..hmmm tu jest nieco gorzej ![]() Ś - owsianka z żurawiną II Ś- kawa z mlekiem obiad- polędwica wołowa z frytkami i buraczki ![]() pod- tiramisu i kremówka ![]() Kol- ananas, jabłko i pomarańcz ale wyskakałam mam nadzieję tą nadwyżkę. Od jutra już będzie normalniej... najgorsze są te "wolne " dni. Ja i tak wtedy pracuję ale mniej i na wyjazdach i to mnie właśnie dobija. Jedzenie w knajpach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
chcialabym sie spytac jak sie mierzycie tzn talia rozumiem ze to najwezszy obwod nad pepkiem, pas to na wysokosci pepka, biodra to najszersze miejsce w pupie tak??
jesli tak to ja: 170zm, 61kg 70cm talia 78 w pasie 101cm w biodrach 80 cm w biuscie niestety jestem gruszka ![]()
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
ista - nie czekaj.. bierz się za ćwiczenia - do czerwca mało czasu
![]() ja mam tak dużo do zrzucenia , że ![]()
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
primavery no to fajnie
![]() Ja bedę robić według planu ![]() ![]() ![]() ![]() Ale wydaje mi sie ze bede robic podobnie jak ty, ze jezeli bede czula ze mi za malo to cos dodatkowo zrobie ![]() O wlasnie a masz moze te gumy i linki rozciagajace? ![]() ![]() ista - nie czekaj.. bierz się za ćwiczenia - do czerwca mało czasu ![]() ![]() ![]() travis tak tak dokładnie tak ![]() jaki masz cel? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.