|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Cytat:
![]() ![]() Fajne te butki za taką cenę ![]() Noooooooo! ![]() Cytat:
dlatego tak szybko poszły może dlatego, że kocham karmel ![]() Dzięki muszę kiedyś zrobić ![]() Szkoda, że tej kiecki nie wzięłaś, fajna promocja Za Shreda ![]() ![]() Brzuch mnie coś boli... tak dołem przecież dopiero co mi się okres skończył a tak boli jakbym była przed ![]() Robię śledzie po kaszubsku pierwszy raz w życiu mi to rybka, bo nie przepadam ale goście... ugotowałam już jajca na sałatkę i też do faszerowania jeszcze sernik muszę upiec dziś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o której macie jutro tych gości, że tak wszystko dzisiaj robisz? ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- podsumowanie I owsianka (płatki owsiane, otręby owsiane, jogurt nat, pomarańcza, suszone daktyle) II zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym, pieczarkami i warzywami ćwiczenia III kaszanka na ciepło IV ciemna bułka z pieczarkami, 2 jajka na twardo w ogóle jest już na Kinomaniaku nowy odc Ravenswood z napisami. Będzie co oglądać wieczorem
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam dziewczynki ?
ja dziś brzuszki dzień 9 i mam rest z przysiadami
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wykąpałam, pooglądałam trochę tv ale nie ma nic ciekawego
![]() Jedzonko: 1. Kanapka z chleba razowego z szynką drobiową, sałatą i ogórkiem, ogórek kiszony 2.Koktajl (jogurt naturalny, świeży ananas, łyżeczka miodu spadziowego) 3. Chilli Con Carne 4. serek wiejski lekki, papryka czerwona
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Ania ale ta kromka była naprawdę spora, taka jak dwie normalne, nawet na dwie części przekroiłam bo była za wielka i nie dało się jeść, taki chlebek kupiłam na wagę w piekarni
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co, wiadomo już czy TŻtowi uda się przyjechać do Ciebie na weekend? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co najlepsze - opowiadanie Caleba, o tym co się wydarzyło podczas odwiedzin u Hanny - zupełnie nie spójne z tym, jak to odebrałam w PLL Jadłospis ładny, choć przyznam że wygląda jak jadłospis na U, a nie na R Cytat:
![]() Moje jedzonko: I: zupa warzywna, 2. miseczki II: jogurt naturalny 0% III: mleko o smaku truskawkowym, 200 ml IV: paluszki rybne z pomidorem i mozzarellą V: będą racuchy Dukana
Edytowane przez niuniulka1989 Czas edycji: 2014-01-09 o 22:39 |
||
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam właśnie na telefon, bo ma dzwonić
![]() ![]() i się dowiem, mam nadzieję, że tak
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może z tymi moimi jadłospisami coś nie halo i dlatego wyniki mam takie marne ![]() bo dzisiaj idealnie może nie było, trochę za duża kolacja, no ale II i III posiłek były nieduże, sporo ćwiczeń to wg mnie całkiem ok to że kolacje niby białkowe powinny być, wiem, ale zawsze prawie jem pieczywo na kolacje i w chudnięciu nigdy wcześniej mi to nie przeszkadzało![]() Cytat:
żeby się udało |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjedzie
Będzie w sobotę nad ranem albo jeszcze w nocy, zależy ile droga Mu czasu zajmie
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ta bułka mi nie pasuje ![]() Kaszanka sama w sobie w diecie też mi się wydawała dziwna, ale w sumie sprawdziłam wartości i jest ok Ja chyba jednak nadal zielona w tej kwestii jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się bardzo
Naprawdę fajnie
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sos ze słoikano niby wiem, że pieczywo średnio, zwłaszcza na kolację. No ale ja po pierwsze lubię pieczywo i się nim najadam no i w ogóle. A poza tym nigdy mi nie przeszkadzało w chudnięciu a zawsze w sumie odchudzając się jadłam jakieś kanapki na kolację białkowe kolacje tak mnie nie napychają, kiedyś próbowałam. Jadłam jakieś serki wiejski itd, ale po krótki czasie to już patrzeć na to nie mogłamz kaszanką też w sumie nie byłam pewna, no ale bez przesady, nie jem tego codziennie, tylko raz na ruski rok ![]() ja wiem, że moje jadłospisy nie są idealne. Powinno być więcej białka, warzyw itd. No ale mi też nie chodzi o to, żeby było w 100% idealnie, bo jakbym tak jadła, to po kilku dniach bym miała serdecznie dość i rzuciła w cho.lere taką dietę dlatego staram się po prostu wyeliminować to co najbardziej niezdrowe i kaloryczne, jeść mniej, zdrowiej itd, ale tak w miarę normalnie
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie chyba coś takiego nie istnieje Obejrzałaś Ravenswood? The Originals też jakoś teraz miało być
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tylko na chwilę wpadam, bo dopiero niedawno wróciłam do domu i od razu zabrałam się za ćwiczenia, a teraz padam ![]() dzisiejsze ćwiczenia: shred lvl 1 6/10 200 brzuszków 200 podskoków jak na skakance 200 nożyc pionowych 150 nożyc poziomych 5 minut joggingu w miejscu przed tv jedzenie: Ś: jogurt naturalny z otrębami owsianymi IIŚ: chlebek fitness z almette przekąska: jabłko maślanka 400 ml Obiadokolacja: zupa warzywna i sałatka grecka z piersią z kurczaka jutro będzie ciekawie, bo umówiliśmy się z moim bratem na festiwal pizzy w pizza hut więc muszę zrobić wszystko by tylko pozostać przy sałatkach ![]() ale powiem Wam, że odkąd regularnie ćwiczę i jem bardziej przemyślane posiłki to naprawdę lepiej się czuję, mam więcej energii i zdecydowanie ładniejszą cerę poza tym widzę, że brzuch mi spada
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Festiwal Pizzy... nawet mi nie mów Kocham Pizzę Hut :slina CHyba bym nie umiała odmówić, gdybym się już tam znalazła ![]() Ja na razie zupełnie nie odczuwam skutków ćwiczeń. Ćwiczę najmniej z Was - to raz. Brakuje mi też satysfakcji, jak już zrobię te ćwiczenia. Zbliza się @ - chyba dlatego taka zdołowana jestem. Dieta mnie męczy, ćwiczenia też
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro też muszę parę rzeczy ogarnąć tak się wydaje, a szybko czas zleci ![]() Cytat:
a co to za ciemna bułka z pieczarkami? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mleko nie jest słodzone? ogólnie ładnie Padam na ryj ![]() Cytat:
![]() jedzenie też przyzwoite ![]() Ojjj tam, mały kawałek pizzy nie zaszkodzi mi też na diecie jest dobrze- więcej energii, mniej dolegliwości... same plusy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także to trochę takie odwleczenie problemu w czasie a w końcu i tak będziesz musiała się z tym zmierzyć ![]() jeszcze nie, obejrze później, jakoś tak bliżej pory spania ![]() a The Originals w przyszłym tyg wraca ![]() Cytat:
za ćwiczeniaz jedzeniem ładnie zawsze mnie fascynował ten festiwal pizzy w Pizza Hut a nigdy nie byłam ![]() trzymam za asertywność ja bym na bank poległa w takiej sytuacjii super, że widzisz efekty |
||
|
|
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, super, że TŻ przyjedzie
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś toś się napracowała w kuchni
![]() Upiekłaś sernik? ![]() Ja chyba sobie coś z łydką lewą zrobiłam bo strasznie Mnie boli
|
#534 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mogę go od tak sobie przerwać, muszę zrobić III fazę. A chcę schudnąć... a na III fazie wagi nie zrzucę Zdołowałam się
|
|
|
#535 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Monia, ale Ty wyglądasz rewelacyjnie,a ja jak słonica i mam z czego zrzucać..zawsze marzyłam o tym by w dniu ślubu wyglądać jak piękna PMka i do tego dążę..to mnie motywuje i myślę, że gdyby nie ten ślub to aż tak bym się nie pilnowała
|
|||
|
|
|
#536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że ćwiczysz najmniej to uwierz że to nie ma znaczenia. Nie zawsze dłużej znaczy lepiej ważne że ćwiczysz i systematycznie. A to czy trwa to 30min czy 60 czy 90, nieważne. Ważne że w ogóle jest. I ciało na pewno to odczuje i zdrowiea co do braku satysfakcji, może to nie do końca to co Ci się podoba? ćwiczenia powinny sprawiać przyjemność. A każdy lubi coś innego. Jeden lubi biegać, inny fittness,pływanie, łyżwy, jeszcze inny ćwiczenia na siłowni, albo nie wiem jogę, zumbę itd. A jest wiele możliwości. Może powinnaś poszukać czegoś co Ci się naprawdę spodoba i co będziesz robić z przyjemnością. Bo jak nie będziesz miała z tego satysfakcji i przyjemności to pewnie i tak wcześniej czy później olejesz ćwiczenia... Cytat:
no ale chociaż jakieś zajęcia masz, a nie tak marnujesz czas przed netem jak ja![]() nie jadłaś nigdy kanapki z pieczarkami? ja bardzo lubię
|
||
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to ja się już modlić o @ zaczęłam..ja mam długie cykle, ale okresu nie miałam już dobre 2 miesiące i jakoś się nie zbiera bym miała, a już tak napuchłam, bo mi się zawsze w takich momentach woda zatrzymuje..nie wiem, zważę się po tym pierwszym levelu shreda i pomierzę- zobaczę czy te efekty są czy to może moja wyobraźnia
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Moje jedzenie
:ś: pół grahamki z szynką i serem pleśniowym; jajko na miękko, kilka rzodkiewek 2 śn: mały ptyś (taki na dwa gryzy- w sklepie była degustacja ); mandarynka, kostka gorzkiej czeko z truskawkamio: miseczka rosołu z ziemniaczkami p: mała kromka z szynką i serem k: koktajl (truskawki, kiwi, mandarynka, 3 łyżki jogurtu); 3 wafle ryżowe Wiem.. średnio dziś ale ćwiczenia też jakieś porobiłam:-Jillian Michaels: Shred it With Weights Workout- Level 1 -8 min arms -400 brzuszków -200 podskoków na skakance -150 wspięć na palce -120 nożyc pionowych -70 nożyc poziomych -70 skrętoskłonów -60 skłonów w rozkroku -60 przysiadów -Cool Down z Mel B Dziś tyle...
|
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
może nadwyręzyłaś, jakiś czas temu też narzekałaś na łydki
posmaruj sobie czymś i jeśli jutro nadal będzie robić to nie ćwicz, żeby sobie nie pogorszyćCytat:
![]() wg mnie w ogóle bez sensu był ten powrót na Dukana. Ty jesteś na prawdę zgrabna i szczupła i super wyglądasz. I wg mnie nie potrzebujesz nie wiadomo ile chudnąć powinnaś się skupić na tym, żeby nauczyć się racjonalnie jeść, ale zwykłe MŻ, nie Dukan, i ćwiczyć i byłoby ok Cytat:
|
||
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dam szansę Shredowi - dokończę go i zobaczę, co dalej Maju, wiem co czujesz Też chciałam się dobrze czuć na naszym ślubie. To daje wielką motywację. Teraz musiałabym znaleźć jakąś nową... A super nie wyglądam, waga pokazuje 67,2
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

więc się opłacało, będą do ćwiczeń czy jak przyjdzie wiosna na rower
za taką cenę 

Która jest Twoją ulubioną?
muszę kiedyś zrobić 
przecież dopiero co mi się okres skończył
a tak boli jakbym była przed
ugotowałam już jajca na sałatkę i też do faszerowania

ODCHUDZANIE
Co najlepsze - opowiadanie Caleba, o tym co się wydarzyło podczas odwiedzin u Hanny - zupełnie nie spójne z tym, jak to odebrałam w PLL 

CHyba bym nie umiała odmówić, gdybym się już tam znalazła