|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narz璠zia |
![]() |
#511 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 59
|
Dot.: Jaka Fryzura Dla Mnie???
Hmm masz ladne dlugie wloski .. masz ten sam problemco ja hmm zaraz ci poakaze kilka fryzurek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zadomowienie
|
Witaj, oto moje propozycje, uwazam, ze powinnas w takich fryzurkach czuc dobrze, i mysle ze beda Ci pasowac, pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
Witaj.Powinnas je lekko wycieniowac wtedy inaczej bede sie ukladac i beda wygladac jak zdrowsze.Propozycje od Ilu 1980 mysle ze beda takie fryzurki pasowac do twojej buzi.Rowniez dolaczam propozycje od siebie
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u篡tkownika na forum. Jak za這篡 tak reklam? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Przyczajenie
|
Jaka fryzura?
Wi璚 chcia豉bym zmieni fryzur, ale nie jestem co do tego w 100% przekonana... My郵a豉m nad grzywk, zcieniowaniem, ale nie wiem
![]() ![]() P.S- Je郵i uwa瘸cie, 瞠 dobrze mi tak jak mam, to te piszcie |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Moderator
|
Dot.: Jaka fryzura?
Witaj.Moim zdaniem fajnie wygladasz,ale czesalabym sie na bok i moze zdecydowala sie sie na grzywke na bok napewno bedzie tobie pasowac.Pozdrawiam
![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2006-02-24 o 15:24 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u篡tkownika na forum. Jak za這篡 tak reklam? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#516 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 897
|
tak jest fajnie, tylko zr鏏 sobie przedzia喚k bardziej z boku
![]()
Ze wszystkich rzeczy, kt鏎e kiedykolwiek utraci豉, najbardziej 瘸l jej by這 rozumu... Gdzie鈣am czeka na ni Ksi捫e w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedy j znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
Czyli narazie widz, 瞠 chyba lepiej nie zmienia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 484
|
witaj!!!powiem ci tyle wycieniuj sobie w這sy i zr鏏 grzywke,ale na prosto...ja jaki tydzie temu w豉snie sobie tak zrobi豉m i wygl康am fajo...przedewszystkim grzywka podkre郵a oczy robi sie duzo wieksze i wog鏊e bardzo dodaje uroku a 軼ieniowane w這sy s na topie!!pozdrawiam was dziewczyny!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
jaka fryzura dla mnie - ci瞛ki przypadek:( -oddaje si w wasze r璚e i prosz o rade
Kochane wiza瘸nki!!
Bardzo was prosz o porad w sprawie mojej fryzury. ..nie moge jej sobie dobra poniewa mam raczej okr庵陰 twarz, w dodatku z pe軟ymi policzkami, 165 cm wzrostu i nie nale瞠 do szczup造ch os鏏..dltego musz uwa瘸 z doborem fryzurki. NIestety nie mia豉m szcz窷cia trafi na fryzjera, kt鏎y by mi doradzi, dlatgeo oddaje si w wasze r璚e Oto ja w r騜nych wydaniach. Oce鎍ie, krytykujcidorad嬈ie. Bardzo was prosz ..fryzure kolor..jak macie jakie zdi璚ia r鏮ei za豉nczajcie |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 572
|
Dot.: jaka fryzura dla mnie - ci瞛ki przypadek:( -oddaje si w wasze r璚e i prosz o rade
najbardziej podobasz mi sie na fotce z prostymi wlosami, bardzo dziewczeco i tak delikatnie jakby
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 157
|
Dot.: jaka fryzura dla mnie - ci瞛ki przypadek:( -oddaje si w wasze r璚e i prosz o rade
Zdaj sobie spraw, 瞠 codzienne prostowanie takich pokr璚onych w這s闚 mo瞠 by trudne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 594
|
Wed逝g mnie naj豉dniej wygl康asz na 3 fotce, kiedy w這sy nie s ani w lokach, ani zupe軟ie proste. Wygl康asz tak dziewcz璚o i delikatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 19
|
Bardzo 豉dnie Ci w tych pro軼iutkich w這skach
![]() Ale r闚nie dobrze wygl康asz w troszk d逝窺zych, mi pewnie najbardziej podoba這by si co mi璠zy zdj璚iem dwa i trzy. Ale ja lubi lekko faluj帷e w這sy do ramion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 39
|
Jaka Fryzura???pomocy
Witam wszystkie wizazanki
![]() Pewnie nie jetsem jedyna dziewczyna na tym forum kt鏎a ma podobne problemy jak ja..Ale naprawde potzrebuje waszej pomocy..Wybieram si wkrotce do fryzjera (oczywi軼ie po dlugich przemysleniach zdecydowalam zmieni cos z wlosami) zamieszczam pare fotek.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaka Fryzura???pomocy
i na moj post mozecie looknac
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 431
|
Dot.: Jaka Fryzura???pomocy
Je郵i grzyweczka to tylko na bok.Wydaje mi si, 瞠 prosta grzywka "pogrubi豉by" Ci buzi.
#527 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
Jaka fryzura by mi pasowa豉?
Witam,
mam pro軸 czy mog造by軼ie pom鏂 mi dobra jak捷 fryzurk? Wybieram si w weekend do fryzjera i za bardzo nie wiem jak chc si obci望... W這sy mam pofarbowane na 鈔edni br您 (nie my郵 o zmianie) si璕aj do ramion obecnie mam tak sobie grzywk na bok chcia豉m j troche wycieniowa jako bardziej ... Za陰czam zdj璚ia oraz fryzurki, kt鏎e mi si podobaj. Teraz mam nadziej, 瞠 lepsze zdjecia ![]() Edytowane przez kassjopeja Czas edycji: 2006-03-11 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 245
|
Dot.: Jaka fryzura by mi pasowa豉?
a nie masz jasniejszych fotek bo te strasznie ciemne s.
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2006-03-11 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 244
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
pomozcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Zakorzenienie
|
![]()
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2006-03-11 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 529
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
......................... ......................... .
"-How old are you? -Seventeen. -How long have you been seventeen? -A while..." Edytowane przez pestka1830 Czas edycji: 2006-03-11 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
Pom騜cie mi te
![]() B. prosz o kilka propozycji ![]() Pozdrawiam i dzi瘯uj b. |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 33
|
dziekuje wam bardzo. sama sie troche bawie w PS w obrobke zdjec ale najepiej mi to nie wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
![]()
Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Dot.: Jaka fryzura ? Co mam zmieni ?
hmm.. mysle ze mozesz poszuka inspiracji w innych w徠kach
![]() jest ich bardzo duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Moderator
|
Dot.: Jaka fryzura ? Co mam zmieni ?
Witaj.Najlepiej gdybys zalaczyla swoja fryzurke.Pozdrawiam
![]() ![]()
mikroREKLAMA
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 044
|
pro軸a... jaka fryzura dla mnie ? pomocy (?)
Witam
![]() ![]() Edytowane przez zapa貫czka Czas edycji: 2008-07-11 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Raczkowanie
|
Dot.: pro軸a... jaka fryzura dla mnie ? pomocy (?)
Hejo !
![]() Ja podobnie jak Ty, szukam czego dla siebie, ale nie moge znale嗆 ![]() No, ale to inna bajka ![]() Ja nie wiem, co Ci b璠zie pasowa, bo zwyczajnie sie na tym nie znam, ale dam kilka propozycji fotek, mo瞠 znajdziesz co dla siebie ![]() POWODZONKA w poszukiwaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.