|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
Dziękuję za gratulacje ![]() Zazdraszczam wrześniowej przeprowadzki ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej bo ozdób nigdy dość ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzisiaj byłam w Biedronce i były takie piękne świeczki choinki, białe z brokatem, chciałam wziąć ale Tż mnie pohamował😀 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Jejku, widzę że jest tu więcej świątecznych świrów
![]() Dopisuję się do waszego grona i z niecierpliwością oczekuję na ten magiczny czas <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe świruski
![]() Mam w końcu prezent dla mamy: piękne trampki Hilfigera w soczystej czerwieni ![]() ![]() ![]() ![]() Co do ozdób: co roku sobie powtarzam jak mantrę: ŻADNYCH NOWYCH OZDÓB, ŻADNYCH NOWYCH... o jaki piekny mikołaj, musze go mieć!!! ![]() ![]() Wtym roku tez muszę kupic czarne bombki bo SE ubzdurałam fioletowa czarno srebrną choinke ![]() ![]()
#516 |
Raczkowanie
|
O prezentach jeszcze nie myslę, aż tak daleko nie jestem posunięta w planowaniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
W tym roku robię bana na święta, nie będę robiła wigili, a prezenty zamierzam kupić tylko rodzicom i mężowi. Nie będę spraszać nikogo w żaden świąteczny dzień, jeżeli mąż będzie chciał niech idzie do rodziców czy innej rodziny w odwiedziny. Mam też pomysł wyjechania na ten czas np.do Norwegii albo Szwecji żeby w końcu nacieszyć się śniegiem. Myślałam o jakimś fajnym hotelu na ten czas i możliwości odpoczynku. Wyszłam z założenia że tyle razy się starałam żeby święta były fajne ale zawsze komuś coś nie pasowało że teraz mam w nosie, niech wszyscy sobie sami robią wigilię, niech stoją przy garach niech szykują, a ja tym razem się zrelaksuje! 😎
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po ile te swieczuszki? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nowa choinke i milion innych rzeczy :P Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Rozeznanie
|
Izometryczna, chyba po 5.99 były te świeczki
![]() Zaczynam powoli myśleć nad prezentem dla mamy Tż. Z nią będzie największy problem.W zeszłym roku np. ciągle tylko gadala ze niepotrzebnie wydawalismy pieniądze na jej prezent i ze my młodzi powinniśmy sobie odkładać, a nie kupować prezenty. Gadala tak cały czas i w pewnym momencie aż było mi przykro, bo wyglądało to tak jakby ten prezent wcale się jej nie podobał. Ehh.. |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |||||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżeli zrealizujesz pomysł na taką choinkę, to poproszę miliony fot - strasznie jestem ciekawa jak to wyjdzie z czernią ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja również witam nowe dziewczyny na wątku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie na szczęście nie ma tego problemu, przyszła teściowa cieszy się z każdej drobnostki. W zeszla sobotę bylam na urodzinach teściowej. Kupiłam jej ręczniki, lampion do ogrodu,świeczki i zdjecia wszystkich dzieci z partnerami zapakowalam w ramki. Kobita się poplakala, że jeszcze troszke i ja bym się rozryczała. Te obmyslam co kupić rodzicom moim i tz na święta. Chcemy zrobić takie same prezenty. Może jakąś ładną pościel. No i myślałam o ramkach w formie kilku ramek sklejonych z drewnianym napisem "love" i wrzucić tam nasze fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Można dołączyć? Uwielbiam święta! A ten czas przygotowań przed najbardziej. Ostatnio znalazłam piosenkę świąteczną i cały dzień męczyłam sobie playlistę wyobrażając już śnieg za oknem i dekoracje w mieszkaniu. TŻ tylko chodził i się śmiał ze mnie ![]() Na te święta cieszę się jak nigdy, bo będą to pierwsze, takie wspólne. Bez niczego wymuszonego, tego, co 'być powinno'. Tylko my we dwoje (no i jeszcze kot ![]() Ahh kiedy ten grudzień..... |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też lubię latem kiedy jest upał włączyć świąteczne piosenki ![]() Cytat:
![]() Macie już plany co do ubrania na świąteczne dni? Ja się zastanawiam (oczywiście jak odpowiednio schudne :P) nad spódniczka piankowa i rozowa koszula ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
U mnie szykuje się burza i jest tak szaro jesiennie, lubię taka pogodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||||
Carpe Diem!
|
Tak, miejsca jest dużo
![]() ![]() Kiedyś kupowałam mnóstwo książek. Później przerzuciłam się na ubrania i książki. Teraz dom mnie pochłonął całkowicie i jak tylko trafię na coś ładnego to biorę ![]() Cytat:
![]() W zeszłym roku jednak zbyt szybko zaczął się u mnie ten szał świąteczny i jak już przyszedł grudzień to w ogóle nie czułam magii świąt. Oby w tym roku było inaczej. Cytat:
Cytat:
![]() Dobrym pomysłem jest też koc. Dobry gatunkowo, puszysty, miękki i milusi w dotyku ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#530 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i latarenki i hyc pod kocyk z kawusia i ksiazeczka lub serial ![]() Martyna Tina, na pewno zrobie zdjecia ![]() ![]() Przyszły buty dla mamy i są IDEALNE!!! ![]()
![]() |
#531 | |||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak czy siak - na grudzień zostawię sobie kilka zakupów typowo stacjonarnych ![]() O mamo, ależ to musi być cudeńko! ![]() Zaraz ruszam na spacer z psem, później prysznic, świąteczne radyjko i gorąca czekolada bananowa ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobry patent z tymi prezentami ![]() ![]() A te "właściwie" prezenty też wrzucasz pod choinkę? ![]() ![]() Gratuluję udanego pierwszego prezentu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Raczkowanie
|
uwielbiam
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mojego tz wyciągnęłam w woski i też jest zakochany :P Szkoda tylko ze świeczki w slojach sa tak kosmicznie drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
12 sierpnia. Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu, Boże jak tu pęknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem. 14 października Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie wspaniale! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11 listopada. Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić cos tak wspaniałego, jak jeleń. Mam nadzieje, że wreszcie zacznie padać śnieg. 2 grudnia Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte białą kołdrą. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej. Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetna bitwę śnieżną (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Bieszczady. 12 grudnia. Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce. 19 grudnia Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdna drogę dojazdowa nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. 22 grudnia Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Cale dłonie mam w pęcherzach od łopaty. Jestem przekonany, ze pług śnieżny czeka tuż za rogiem, dopóki nie odśnieżę drogi dojazdowej. S☠☠☠☠ysyn! 25 grudnia Wesołych Piexxxxxx Świat! Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten sku...... od pługu śnieżnego...przysięgam - zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypia drogi solą, żeby rozpuściła to cholerstwo. 27 grudnia Znowu to białe gówno napadało w nocy. Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia piec centymetrów tej nocy. Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? 28 grudnia Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt piec centymetrów tego białego cholerstwa. Teraz to nie odtają nawet do lata. Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten łajdak przyszedł pożyczyć ode mnie łopatę! Powiedziałem mu, ze sześć już połamałem kiedy odgarniałem to gówno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnią rozwaliłem o jego zakuty łeb. 4 stycznia Wreszcie wydostałem się z domu. Pojechałem do sklepu kupić cos do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód wpadł mi cholerny jeleń i całkiem go rozwalił. Narobił szkód na trzy tysiące. Powinni powystrzelać te pieprzone zwierzaki. Ze tez myśliwi nie rozwalili wszystkich w sezonie! 3 maja Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał od tej pieprzonej soli, którą posypują drogi. 18 maja Przeprowadziłem się z powrotem nad morze. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku, może mieszkać na jakimś zadupiu w Bieszczadach.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Mijanou heheheheh dobre dobre
![]() Ja mimo konieczności odśnieżania to uwielbiam śnieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko że od paru lat nie ma śniegu ![]()
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o brak śniegu to gdy się mieszka w domku i właśnie trzeba odśnieżac to lepiej jak go nie ma (kawał perfekcyjny) ale na czas świat gdy zazwyczaj ma się wolne to może trochę śniegu spaść :-P nie mam nic przeciwko.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to jest dobre pytanie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | ||
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hyhy... Chłop może być delikatnie zaskoczony ![]() Wieje u mnie tak, że na spacerze z psem złamało mi parasol w pół ![]() A nie masz opóźnień z przesyłkami z DDD? Ja też zwykle coś tam zamawiam, ale raczej jakieś pierdoły ![]() Edytowane przez martyna_tina Czas edycji: 2016-07-14 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
A ja w tym roku musze kupic wszystko, od choinki po swiatalka przez bombki. Bo wszystkie ozdoby poszly sie **** razem z choinka, ktora nam wyniesiono na smietnik podczas naszej nieobecnosci
![]() Piszecie o prezentach swiatecznych, planujecie, kupujecie powoli... Moj maz ma jutro urodziny. Nie mam ani prezentu, ani pomyslu, ani czasu. Moze owine sie wstazka i po prostu mu sie oddam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.