dziewice czy doświadczone? - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-07, 12:20   #511
nri
Zadomowienie

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Sugerujesz, ze wiesz wiecej o kobiecym ciele niz my same?

Czytajac twoje posty, moj tylek robi sie coraz jedrniejszy (czyt. zal mi dupe sciska). Nie chodzi o twoje poglady ale argumentacje - masz 25 lat a myslenie przedszkolaka. Kiedys myslalabym, ze to prowokacja ale za duzo absurdu widzialam w swoim zyciu.

Pozdrawiam i zycze milego dnia
Stary 2008-01-07, 12:22   #512
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
A co ma piernik do wiatraka? Mylisz dwa pojęcia. Zdolność rozmnażania a popęd seksualny to są dwie zupełnie inne kwestie. Proponuję poczytać wątki dotyczące temperamentu obojga partnerów. Nie brakuje na forum takich, w których dziewczyny nie wiedzą co zrobić, bo ich partner nie ma ochoty na seks

To dlatego, ze żyjemy w czasach powodujących stres, więc wielu mężczyzn nie ma ochoty na sex jak wtedy gdy byli nastolatkami. Jednak to mężczyźni "wyrywają" dziewczyny na sex a nie na odwrót, to dla mężczyzn są agencje towarzyskie (potępiam ich działanie, nigdy nie korzystałem), a nie dla kobiet. Chyba jednak mamy większy popęd, który trudniej kontrolować
kawaler 25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 12:22   #513
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawaler 25 Pokaż wiadomość

Wolałbym niedziewicę, która nie uprawiała orala niż dziewicę która miała choćby jeden taki kontakt. No ale w przypadku orala, będę musiał wierzyć na słowo, ze tego nie robiła, bo tego się nie da sprawdzić
czyli jest szansa na niedziewice?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 12:27   #514
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
czyli jest szansa na niedziewice?
Nie ma....

Gdyby jednak nie było na świcie żadnych innych kobiet niż tylko 2 grupy: niedziewice, które nie uprawiały sexu oralnego lub dziewice, które taki rodzaj sexu uprawiały, to wybrałbym niedziewicę, która nie brała do buzi.
Stary 2008-01-07, 12:28   #515
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
To dlatego, ze żyjemy w czasach powodujących stres, więc wielu mężczyzn nie ma ochoty na sex jak wtedy gdy byli nastolatkami.
No właśnie, żyjemy w takich, a nie innych czasach, a Ty odwołujesz się do jakichś dziwnych teorii opartych na życiu jaskiniowców. Czyżbyś zamierzał cofnąć się w czasie?
Cytat:
Jednak to mężczyźni "wyrywają" dziewczyny na sex a nie na odwrót, to dla mężczyzn są agencje towarzyskie (potępiam ich działanie, nigdy nie korzystałem), a nie dla kobiet. Chyba jednak mamy większy popęd, który trudniej kontrolować
Jeśli naprawdę wierzysz w to, że to jedynie mężczyźni wyrywają kobiety, to współczuje naiwności. Gdyby prawdą było to, że kobiety mają znikomy popęd seksualny, to nie miałbyś problemu ze znalezieniem dziewicy, bo dziewczyny nie odczuwałyby potrzeby zaspokajania swoich potrzeb. Przeczysz sam sobie. Piszesz, że dzisiaj trudno znaleźć dziewicę, bo kobiety chodzą z kim popadnie do łóżka i jednocześnie twierdzisz, że mają mniejszy popęd seksualny od mężczyzn. Czyżbyś wychodził z założenia, że robią z siebie męczennice w imię zaspokajania męskich potrzeb?
Stary 2008-01-07, 12:34   #516
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
No właśnie, żyjemy w takich, a nie innych czasach, a Ty odwołujesz się do jakichś dziwnych teorii opartych na życiu jaskiniowców. Czyżbyś zamierzał cofnąć się w czasie?
Jeśli naprawdę wierzysz w to, że to jedynie mężczyźni wyrywają kobiety, to współczuje naiwności. Gdyby prawdą było to, że kobiety mają znikomy popęd seksualny, to nie miałbyś problemu ze znalezieniem dziewicy, bo dziewczyny nie odczuwałyby potrzeby zaspokajania swoich potrzeb. Przeczysz sam sobie. Piszesz, że dzisiaj trudno znaleźć dziewicę, bo kobiety chodzą z kim popadnie do łóżka i jednocześnie twierdzisz, że mają mniejszy popęd seksualny od mężczyzn. Czyżbyś wychodził z założenia, że robią z siebie męczennice w imię zaspokajania męskich potrzeb?
Kobieta może zachęcać mężczyznę, ale i tak rzadko kiedy od razu pójdzie do łóżka, co nie oznacza że potem nie pójdzie.
Napisałem, ze kobiety mają mniejszy popęd niż mężczyźni, a nie, że w ogóle nie mają popędu
Stary 2008-01-07, 12:38   #517
motylek1007
Zakorzenienie

Kawaler 25 chciałabym zebys powinformowal nas jak juz znajdziesz wybranke

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 12:41   #518
kawaler 25
BAN stały

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Kawaler 25 chciałabym zebys powinformowal nas jak juz znajdziesz wybranke

Nie ma sprawy, ale to może trochę potrwać....
Stary 2008-01-07, 12:43   #519
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma sprawy, ale to może trochę potrwać....
ja poczekam, tylko nie zapomnij

mozesz na PW mi wysłac

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-07, 12:45   #520
201704051255
Konto usunięte

Vretka chyba zapomniałaś dodać, że jęczymy przy tym z bólu Zgodnie z jedną z najnowszych sond
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 12:54   #521
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Vretka chyba zapomniałaś dodać, że jęczymy przy tym z bólu Zgodnie z jedną z najnowszych sond
Pushit, my to się powinnyśmy wszystkie cieszyć, że w Afryce nie mieszkamy, bo mogliby nam szkiełkiem łechtaczki powycinać. A może kawalera by tam wysłać? Powinien znaleźć sobie jakąś dziewicę, która nie odczuwa przyjemności z seksu i tym samym czeka na jednego jedynego
Stary 2008-01-07, 14:37   #522
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Kiedys myslalabym, ze to prowokacja ale za duzo absurdu widzialam w swoim zyciu.
Ja wciąż liczę na to, że to prowokacja
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 14:44   #523
husky1
Raczkowanie

Kawalerze wyczuwam ze jestes wirtualnym bratem Antka;] hehe.i do tego hipokryta. czy ty naprawde wierzysz w to ze dziewica bedzie chciala byc z gosciem ktory mial duza liczbe partnerek??bo ja w to szczerze watpie.
husky1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 15:01   #524
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Moja żona musi być koniecznie dziewicą. Nie dopuszczam żadnego odstępstwa od tej zasady. Co oczywiście nie oznacza, że samo dziewictwo wystarczy. Musi być także inteligentna, czarująca i mieć charakter zgodny z moim. Odrzuciłem już wiele kobiet - właśnie z tego powodu, ze nie zachowały dla mnie czystości. I co jakiś czas odrzucam następne. Ja spałem już z wieloma kobietami, ale ja jestem mężczyzną. Kobieta, która będzie matką moich dzieci musi być nienaruszona. W zamian oferuję mojej przyszłej wybrance przystojnego faceta z dobrą pozycją społeczną, wykształconego i nieźle zarabiającego.
Takie są prawa natury...
Średniowiecze?
Ty bzykasz za wszystkie czasy, ale Twoja kobieta ma być nienaruszona? Sorry, ale dla mnie to chore.
Stary 2008-01-07, 15:13   #525
201704051255
Konto usunięte

To jak matka dzieci ma być nienaruszona, to ja proponuje do słoika, później lejkiem, ale ostrożnie żeby błonki nie naruszyć i oczywiscie poród przez cesarkę. Problem taki, ze ty tez jej ruszyć nie możesz, bo już będzie naruszona
Stary 2008-01-07, 16:00   #526
husky1
Raczkowanie

dziewica jak pozna Twoje poglady na te sprawy to nie zaufa wystraszy sie i ucieknie.i nie wazne jak przystojny jestes.bedzie myslala ze skoro miales tyle kobiet to ona jest tylko jedna z wielu zabawek.wiem co pisze

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2008-01-07 o 16:03 Powód: dubel :)
husky1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 20:33   #527
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja żona musi być koniecznie dziewicą. Nie dopuszczam żadnego odstępstwa od tej zasady. Co oczywiście nie oznacza, że samo dziewictwo wystarczy. Musi być także inteligentna, czarująca i mieć charakter zgodny z moim. Odrzuciłem już wiele kobiet - właśnie z tego powodu, ze nie zachowały dla mnie czystości. I co jakiś czas odrzucam następne. Ja spałem już z wieloma kobietami, ale ja jestem mężczyzną. Kobieta, która będzie matką moich dzieci musi być nienaruszona. W zamian oferuję mojej przyszłej wybrance przystojnego faceta z dobrą pozycją społeczną, wykształconego i nieźle zarabiającego.
Takie są prawa natury...
Cytat:
Mówiłem - takie są prawa natury. Mężczyzna nie rodzi dzieci. Kobieta zawsze wie, ze to jej dziecko, a mężczyzna musi mieć zaufanie do kobiety. Niedziewica nie daje takiego zaufania, jak już z jednym była to może pójść z każdym. Kobieta jest zawsze najbardziej wierna temu mężczyźnie, który ją rozdziewicza.
Cytat:
Ale po ślubie może zacząć zdradzać i "przynieść mi kukułcze jajo". Oczywiście, że pytam dziewczyn czy są dziewicami i to już na początku każdego spotkania. I z niezrozumiałych dla mnie powodów, żadna nie chce przyjąć do wiadomości, ze coś takiego jak brak dziewictwa jest przeszkodą w zbudowaniu ze mną związku. Niestety, ale niedziewice bardzo mi się narzucają
Cytat:
Takie są prawa natury... Jest nawet taka naukowa teoria, ze kobieta zawsze jest temu wierna, który pierwszy złoży w niej nasienie lub ją rozdziewiczy.

Wcale nie byłbym taki pewien czy gdybym cię zapytał na początku znajomości o dziewictwo to byłabyś taka oburzona, bo wiesz... fajny ze mnie facet

Chyba jeszcze długo będę kawalerem, bo niestety, ale dziewic jest niewiele
Cytat:
Te teorie głosi np. najmądrzejszy polityk w Polsce pan Janusz Korwin - Mikke. Jeśli będziesz w Empiku to poczytaj sobie jego gazetę "Najwyższy Czas", można ją także nabyć w wielu kioskach. Jest też dostępna na internecie.

Mężczyzna wcale nie musi być wierny pierwszej kobiecie, bo my mamy w naturze zapładnianie wielu samic, więc pierwsza kobieta to dopiero początek drogi. Ale jeśli spotkamy wartościową kobietę, którą pokochamy to wtedy mężczyzna jest w stanie poskromić swój instynkt. Ja będę wierny mojej małżonce

Niektóre zadają mi pytanie czy jestem prawiczkiem, mówię, ze nie i wcale im to nie przeszkadza

No niestety, ale jeśli nie jesteś już dziewicą, to jestes u mnie skreślona. Zresztą nie tylko Ty, bo każda niedziewica
Dziewczyny-blagam nie dajcie sie tej marnej prowokacji...!

Tak wiem, ze Kawaler zaraz zaprzeczy, ze to jednak prawda... taka jest natura kawalerow.
Stary 2008-01-07, 20:45   #528
Carya
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Carya GG do Carya

Cytat:
Nie ma....

Gdyby jednak nie było na świcie żadnych innych kobiet niż tylko 2 grupy: niedziewice, które nie uprawiały sexu oralnego lub dziewice, które taki rodzaj sexu uprawiały, to wybrałbym niedziewicę, która nie brała do buzi.
Chyba ciężej znaleźć niedziewicę która "nie brała do buzi" niż dziewicę

P.S. Antek też kończył większość swoich powalających poglądów big grin'em

Druga
Carya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-07, 20:55   #529
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Racja

Trolla banujemy

Cytat:
Napisane przez redakcja Pokaż wiadomość
kawaler 25 ma zarejestrowanych kilku użytkowników jednocześnie. System wykrył, że posiada inne konto użytkownika przystojny Antek i Antonio like woman i kawaler 25 na tym samym komputerze.

Informacja wygenerowana przez (ro)bota
Stary 2008-01-08, 07:19   #530
przystojny kawaler Antek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Dziewczyny-blagam nie dajcie sie tej marnej prowokacji...!

Tak wiem, ze Kawaler zaraz zaprzeczy, ze to jednak prawda... taka jest natura kawalerow.
Oczywiście, że zaprzeczę. To, że robiłem sobie jaja jako przystojny Antek nie oznacza, że teraz robię sobie jaja.

A w ogóle to mam pytanie - za co dostałem bana jako kawaler 25? Chyba tym razem nie naruszyłem regulaminu forum?

Wracając do tematu, chcę podkreślić, że to co napisałem to najprawdziwsza prawda. Nie wezmę innej niż dziewica i wiele dziewczyn przekonało się o tym osobiście. I przekonają się kolejne.

Możecie mnie zbanować, więcej i tak się tu nie wpiszę.

A na żonę wezmę tylko dziewicę i żyjcie sobie dalej złudzeniami że dla nas mężczyzn to nie ma znaczenia. Ma i to bardzo duże, o czym same się przekonacie, trafiając na mężczyznę takiego jak ja, który nie będzie was chciał albo traficie na takiego co to udaje tolerancyjnego, a po ślubie będzie was wyzywał od k.... Znam takie przypadki.

Żegnam Panie, miłego dnia.
przystojny kawaler Antek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-08, 07:30   #531
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez przystojny kawaler Antek Pokaż wiadomość

A w ogóle to mam pytanie - za co dostałem bana jako kawaler 25? Chyba tym razem nie naruszyłem regulaminu forum?
nie można miec więcej niż jedno konto na forum

[*] 11.09.2012
Stary 2008-01-08, 07:47   #532
Shady44
Raczkowanie

Niech to dunder świstnie ! co za buraczek trollowaty ! Nie mogłem uwierzyc w to co czytam, mimo iz wierze w istnienie takich ludzi bo sam spotykałem.... po pierwszych paru postach zaczalem intensywnie dedukowac jego "wyznanie" polityczne a tu prosze: JKM haha
Prosze Cie chłopie! nie ma co komentowac postawy kawaleroantka bo kazdy moze zrobic to indywidualnie. Chcialbym bardzo go poznac. Ciekawe czy tez nosi taką bajerancką muchę pod szyja .....
Stary 2008-01-08, 17:31   #533
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez przystojny kawaler Antek Pokaż wiadomość
Oczywiście, że zaprzeczę. To, że robiłem sobie jaja jako przystojny Antek nie oznacza, że teraz robię sobie jaja.

Wracając do tematu, chcę podkreślić, że to co napisałem to najprawdziwsza prawda. Nie wezmę innej niż dziewica i wiele dziewczyn przekonało się o tym osobiście. I przekonają się kolejne.

Możecie mnie zbanować, więcej i tak się tu nie wpiszę.

A na żonę wezmę tylko dziewicę i żyjcie sobie dalej złudzeniami że dla nas mężczyzn to nie ma znaczenia. Ma i to bardzo duże, o czym same się przekonacie, trafiając na mężczyznę takiego jak ja, który nie będzie was chciał albo traficie na takiego co to udaje tolerancyjnego, a po ślubie będzie was wyzywał od k.... Znam takie przypadki.

Żegnam Panie, miłego dnia.
Żegnam trolla.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-08, 20:26   #534
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ten wątek przyciąga trolle jak magnes

Swoją drogą to ciekawe dlaczego kawaleroantek ma taką skłonność do mierzenia innych swoją miarą. Wątpię, żeby większość facetów należała do grupy takich buców, co to tylko dziewicę na żonę chcą i reszta cech kobiety wobec tego pragnienia schodzi na dalszy plan
Stary 2008-01-08, 20:33   #535
201704051255
Konto usunięte

No ja znam raczej takich, co wolą nie dziewice jednak. Może chłopak siedzi w pracy/szkole, nudzi sie i zmyśla.
Stary 2008-01-08, 21:54   #536
Ashmira
Rozeznanie

Nie wiem jak można kogoś oceniać po tym czy jest dziewicą czy nie. Nie-dziewica może być ktoś to zrobił to tylko raz , z wielkiej miłości. A z drugiej strony mistrzyni oralu i analu, która technicznie jest dziewicą.
Czytałam kiedyś artykuł o 30-letnim prawiczku, który szukał niedoświadczonej kobiety w swoim wieku, bo wszystkie inne to dla niego k****Mój kolega twierdzi,że wolałby dziewczynę, która się przed ślubem wyszalała. Uważa,że jeżeli dziewczyna miała tylko jednego partnera, to będzie ją kusiło,żeby spróbować z innym.
Sama miałam kilku partnerów, ale jestem właśnie z tym pierwszym i dzięki temu wiem,że z nim jest mi najlepiej.
Ashmira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-08, 23:18   #537
Stokrotka19
Raczkowanie

Zgadzam się z moja przedmówczynią ja sama jak na razie miałam tylko jednego partnera i nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że mój potencjalnie nowy partner nie chciałby się ze mną związać z tego powodu, że nie jestem już dziewicą... Egoistyczne myślenie...
Stokrotka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-09, 12:08   #538
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Ten wątek przyciąga trolle jak magnes
Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Swoją drogą to ciekawe dlaczego kawaleroantek ma taką skłonność do mierzenia innych swoją miarą. Wątpię, żeby większość facetów należała do grupy takich buców, co to tylko dziewicę na żonę chcą i reszta cech kobiety wobec tego pragnienia schodzi na dalszy plan
Mam wrażenie, że większość facetów jednak woli nie czekać do nocy poślubnej, ale sprawdzić wcześniej, jak się im dwojgu układa w łóżku. Teraz nikt nie kupuje kota w worku, chyba, że religia i światopogląd nie pozwalają na seks przed ślubem.

A poglądu, że facet może sypiać z kobietami, ale jego wybranka musi być dziewicą jest tak durny, że pozostawię go bez komentarza...

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-09, 12:56   #539
Shady44
Raczkowanie

Większość facetów nie spotyka sie z dziewczynami od razu myśląc o wspólnej przyszłóści, ślubie i dzieciach. Zwykle najpierw kieruje nimi instynkt pierwotny i myślą o kopulacji. Po dłuższym czasie przychodzi myślenie o związku. Facet który decyduje sie na rozpoczęcie współżycia dopiero po ślubie ma zaburzony, osłabiony lub wcale nie ma tego instynktu
Osobiście nie wyobrażam sobie czekania kilku lat z rozpoczeciem współżycia. Wiele małżeństw rozpada sie z powodu braku "kompatybilnosci" w łóżku.
Ja znam moją TŻ juz bardzo dobrze pod chyba każdym względem i wszystko odpowiada mi jak najbardziej teraz moge sie żenić
Stary 2008-01-09, 16:13   #540
marzenn
Przyczajenie

GG do marzenn Send a message via Skype™ to marzenn

hmm też się bałam szczerze mówiąc :P ale ostatnio mój TŻ powiedział, że czuje się taki szczęśliwy. Bo to właśnie z Nim chcę przeżyć ten pierwszy raz ahhh więc bez obaw jeśli Cię kocha nie ma sie czego obawiać Pozdrawiam serdecznie
marzenn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości