|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Sugerujesz, ze wiesz wiecej o kobiecym ciele niz my same?
![]() Czytajac twoje posty, moj tylek robi sie coraz jedrniejszy (czyt. zal mi dupe sciska). Nie chodzi o twoje poglady ale argumentacje - masz 25 lat a myslenie przedszkolaka. Kiedys myslalabym, ze to prowokacja ale za duzo absurdu widzialam w swoim zyciu. Pozdrawiam i zycze milego dnia
|
|
#512 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To dlatego, ze żyjemy w czasach powodujących stres, więc wielu mężczyzn nie ma ochoty na sex jak wtedy gdy byli nastolatkami. Jednak to mężczyźni "wyrywają" dziewczyny na sex a nie na odwrót, to dla mężczyzn są agencje towarzyskie (potępiam ich działanie, nigdy nie korzystałem), a nie dla kobiet. Chyba jednak mamy większy popęd, który trudniej kontrolować
|
|
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
czyli jest szansa na niedziewice?
|
|
#514 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#516 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisałem, ze kobiety mają mniejszy popęd niż mężczyźni, a nie, że w ogóle nie mają popędu
|
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Kawaler 25 chciałabym zebys powinformowal nas jak juz znajdziesz wybranke
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
ja poczekam, tylko nie zapomnij
mozesz na PW mi wysłac
|
|
#520 |
|
Konto usunięte
|
Vretka chyba zapomniałaś dodać, że jęczymy przy tym z bólu
Zgodnie z jedną z najnowszych sond
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#522 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#523 |
|
Raczkowanie
|
Kawalerze wyczuwam ze jestes wirtualnym bratem Antka;] hehe.i do tego hipokryta. czy ty naprawde wierzysz w to ze dziewica bedzie chciala byc z gosciem ktory mial duza liczbe partnerek??bo ja w to szczerze watpie.
|
|
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Średniowiecze?Ty bzykasz za wszystkie czasy, ale Twoja kobieta ma być nienaruszona? Sorry, ale dla mnie to chore.
|
|
|
#525 |
|
Konto usunięte
|
To jak matka dzieci ma być nienaruszona, to ja proponuje do słoika, później lejkiem, ale ostrożnie żeby błonki nie naruszyć i oczywiscie poród przez cesarkę. Problem taki, ze ty tez jej ruszyć nie możesz, bo już będzie naruszona
|
|
|
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
dziewica jak pozna Twoje poglady na te sprawy to nie zaufa wystraszy sie i ucieknie.i nie wazne jak przystojny jestes.bedzie myslala ze skoro miales tyle kobiet to ona jest tylko jedna z wielu zabawek.wiem co pisze
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2008-01-07 o 16:03 Powód: dubel :) |
|
|
|
|
#527 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak wiem, ze Kawaler zaraz zaprzeczy, ze to jednak prawda... taka jest natura kawalerow.
|
|
|
|
#528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() P.S. Antek też kończył większość swoich powalających poglądów big grin'em |
|
|
|
|
|
#529 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#530 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A w ogóle to mam pytanie - za co dostałem bana jako kawaler 25? Chyba tym razem nie naruszyłem regulaminu forum? Wracając do tematu, chcę podkreślić, że to co napisałem to najprawdziwsza prawda. Nie wezmę innej niż dziewica i wiele dziewczyn przekonało się o tym osobiście. I przekonają się kolejne. Możecie mnie zbanować, więcej i tak się tu nie wpiszę. A na żonę wezmę tylko dziewicę i żyjcie sobie dalej złudzeniami że dla nas mężczyzn to nie ma znaczenia. Ma i to bardzo duże, o czym same się przekonacie, trafiając na mężczyznę takiego jak ja, który nie będzie was chciał albo traficie na takiego co to udaje tolerancyjnego, a po ślubie będzie was wyzywał od k.... Znam takie przypadki. Żegnam Panie, miłego dnia. |
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
Niech to dunder świstnie ! co za buraczek trollowaty ! Nie mogłem uwierzyc w to co czytam, mimo iz wierze w istnienie takich ludzi bo sam spotykałem.... po pierwszych paru postach zaczalem intensywnie dedukowac jego "wyznanie" polityczne a tu prosze: JKM
haha Prosze Cie chłopie! nie ma co komentowac postawy kawaleroantka bo kazdy moze zrobic to indywidualnie. Chcialbym bardzo go poznac. Ciekawe czy tez nosi taką bajerancką muchę pod szyja .....
|
|
#533 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ten wątek przyciąga trolle jak magnes
![]() Swoją drogą to ciekawe dlaczego kawaleroantek ma taką skłonność do mierzenia innych swoją miarą. Wątpię, żeby większość facetów należała do grupy takich buców, co to tylko dziewicę na żonę chcą i reszta cech kobiety wobec tego pragnienia schodzi na dalszy plan
|
|
|
|
|
#535 |
|
Konto usunięte
|
No ja znam raczej takich, co wolą nie dziewice jednak. Może chłopak siedzi w pracy/szkole, nudzi sie i zmyśla.
|
|
|
|
|
#536 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem jak można kogoś oceniać po tym czy jest dziewicą czy nie. Nie-dziewica może być ktoś to zrobił to tylko raz , z wielkiej miłości. A z drugiej strony mistrzyni oralu i analu, która technicznie jest dziewicą.
Czytałam kiedyś artykuł o 30-letnim prawiczku, który szukał niedoświadczonej kobiety w swoim wieku, bo wszystkie inne to dla niego k**** Sama miałam kilku partnerów, ale jestem właśnie z tym pierwszym |
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z moja przedmówczynią
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poglądu, że facet może sypiać z kobietami, ale jego wybranka musi być dziewicą jest tak durny, że pozostawię go bez komentarza...
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Większość facetów nie spotyka sie z dziewczynami od razu myśląc o wspólnej przyszłóści, ślubie i dzieciach. Zwykle najpierw kieruje nimi instynkt pierwotny i myślą o kopulacji. Po dłuższym czasie przychodzi myślenie o związku. Facet który decyduje sie na rozpoczęcie współżycia dopiero po ślubie ma zaburzony, osłabiony lub wcale nie ma tego instynktu
Osobiście nie wyobrażam sobie czekania kilku lat z rozpoczeciem współżycia. Wiele małżeństw rozpada sie z powodu braku "kompatybilnosci" w łóżku. Ja znam moją TŻ juz bardzo dobrze pod chyba każdym względem i wszystko odpowiada mi jak najbardziej teraz moge sie żenić
|
|
#540 |
|
Przyczajenie
|
hmm też się bałam szczerze mówiąc :P ale ostatnio mój TŻ powiedział, że czuje się taki szczęśliwy. Bo to właśnie z Nim chcę przeżyć ten pierwszy raz
ahhh więc bez obaw jeśli Cię kocha nie ma sie czego obawiać Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Zgodnie z jedną z najnowszych sond

Średniowiecze?