![]() |
#511 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Dopiero teraz zobaczyłam. Kolejna piłeczka
![]() Fajny ten wzór, wygląda na milutki też ![]() Cytat:
![]() -Uprawiamy seks? -A chce Ci się? -Tak, ale chce mi się strasznie spać... -Ja to samo. -No to dobranoc. -Dobranoc ![]() ![]() No, ale fajnie, że będziecie mieć pomoc. My bedziemy sami, choć moja mama może przyjeżdżać. Tyle, że na noc...Najfajniej jest, jak się mieszka z rodziną w tym samym mieście-zawsze może ktoś podskoczyc na dwie-trzy godzinki, a później wrócić do siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zobaczymy, jak to będzie, bo ja całe życie pod prąd, więc mogę jednak przenosić ![]() Zamiast tkanego kocyka lepiej tkaną chustę kupić i mieć dwa w jednym ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Wtajemniczenie
|
Spac nie moge od godziny
![]() Nadrobilam, Zazdroszcze wuja z Ameryki ![]() Dziewczyna mierzacym cisnienie nie zazdroszcze... Cos glodna jestem, to chyba moment na zjedzenie czegos ![]() Milego dnia
#513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, bo miesiaczki miałam niereguralne. W sumie nie wiem na jakiej podstawie.. Może dlatego, że podali mi ten celeston a on do 34t powinien być podany? Więc zanizyli ciążę o tydzień? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||||
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny..od dłuższego czasu śni mi się codziennie moja córeczka.. masakra..
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Krefetka-zameldowałaś się na oddziale? ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
ja bym nie decydowała o tym czy jakiś lek przyjmować czy nie-jednak jesteś tam po to,żeby to lekarze się Wami zajęli,ale koniecznie powiedz o tych dolegliwościach,które lek wywołuje.. a takiej paniki jakiej ja robiłam podczas pobytu w szpitalu to chyba dawno nie widzieli-zdarzało mi się beczeć podczas obchodu, bo już miałam dośc i nie szprycowali mnie relanium,także może to jednak względy medyczne a nie emocjonalne zadecydowały o podaniu tego leku.. to nie jest rzadka sytuacja,żeby ciężarnej podawać relanium z tego co się orientuje |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego 6045Y przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zadomowienie
|
hej,
wczoraj byłam w szpitalu sprawdzić czy mnie przyjmą. trochę jestem zła na siebie, a trochę na swojego gina. Jak sie okazało w szpitalu obowiązują zapisy - gdybym przyszła zapisać się na przyjęcie w dniu wystawienia skierowania, dokładnie wczoraj byłabym przyjęta, a tak zapisałam się na planowane przyjęcie 1.08. Dziś musiałam powtórzyć badania na cholestazę i jeszcze raz podjechać do punktu przyjęć. Jeśli okaże się że wyniki są za wysokie będą szukali dla mnie miejsca w szpitalach jeśli będą umiarkowane będę musiała czekać do 01.08. a teraz z weselszych spraw... wczoraj w tym punkcie konsultacyjnym spędziliśmy od 18 do północy i w końcu musiałam skorzystać z toalety. W życiu tak wąskiego WC nie widziałam. Żeby trafić do miski ![]() ![]() Jestem już po porannych badaniach i koło 16 mam mieć wyniki. Przede mną dzień lenistwa ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
śliczny kocyk, taki milusi się wydaje
ja też coś ostatnio szaleję z kocykami, bo już mam skompletowaną wyprawkę a do dzidziusia jeszcze miesiąc trzeba czekać, więc skoro mam najpotrzebniejsze rzeczy to teraz zajmuję się "oglądaniem" tych mniej potrzebnych, ale równie ślicznych i dziwnym trafem w ciągu tamtego tygodnia przybyło mi 2 kocyki i kura do karmienia.... znowuzapomnialamhasla suepr, że to może być tuż tuż ![]() origa - wanienkę składaną tą flexi bath ze stokke? ja się właśnie nad nią zastanawiam... witam się czwartkowo i zgłaszam, że wybieram się na wycieczkę do Krakowa na 4 dni więc nie będzie mnie tutaj prawdopodobnie, chociaż komputer jedzie ze mną więc jak złapiemy wifi to oczywiście sprawdzę co u Was ![]() rodzić jeszcze nie planuję, więc jeśli nic nie będę pisała to nie martwcie się, nadal grzecznie czekam w kolejce ![]()
#519 | ||||
Zadomowienie
|
Hej, u mnie dzisiaj 35+0.
![]() Cytat:
![]() Artur coś już nie chce mi się pokazywać w nocy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dobre wyniki. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Zadomowienie
|
Witam się i ja
![]() Moja noc była dziś całkiem znosna. Obowiązkowo pobudka ok 1-2 ale szybko zaczełam myśleć o pierdołach zamiast o obawach --> zgodnie z radą Piernika i zasnęłam. Rano o 6 już obudziło mnie słońce wpadające do sypialni (zapomniałam rolety spuścić) i kot się wściekł ![]() Cytat:
Natomiast tekst o cofającej ciężarówce rozbawił mnie bardzo ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
dziś w pnś dr Zając będzie mówił co mogą jeść i pić kobiety w ciąży na wakacjach
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej Mamusie!
![]() Cytat:
![]() Gin już wcześniej ze mną rozmawiała ale ostateczna decyzja nie należała do niej, tylko do ordynatora-mruka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przybij piątkę! Nie ma to jak w domu, nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() robicie mi smaka na minky, niedobre! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My wczorajsze wyjście uczciliśmy lodami ![]() ![]() Wieczorem dostałam prezent od męża, w załączniku ![]() ![]() ![]() ![]() A moje plany na dziś i kolejne kilka dni to przede wszystkim spakowanie torby, żeby nie było takiego zaskoczenia jak ostatnio ![]()
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam
chociaż kto ma mnie na FB już widział ![]()
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja w części pochwowej miała w pon 1cm i rozwarcie na 1,5. Ciekawe co będzie jutro?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne sny owszem,ale nie spodziewałam się,że tak ta mała istota zamiesza mi w głowie,dlatego napisałam ,że masakra.. Cytat:
może to wc to jakaś ukryta kamera lub coś w tym stylu? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a to na wakacjach sa jakieś szczególne wytyczne? pranie się robi, lodówka umyta, musze ogarnąć paznokcie i lecę do dentysty na kontrolę - nie wiem co mnie podkusiło,żeby się umówić.. potem obiad i relaks.. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Witam się w kolejnym słonecznym dniu ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj przyszła paczka z leżaczkiem tiny love ![]() ![]() ![]() ![]() no a jutro rodzice przyjeżdżają na weekend, nie mogę się doczekać bo kilka miesięcy ich nie widziałam już. Nie pamiętam czy Wam mówiłam, ale ja pochodzę z Gdańska i tam jest cała moja najbliższa Rodzina.. tu na Śląsk za TŻetem przyjechałam ![]() zaczęłam też w końcu pranie ciuszków! właśnie pierwsza pralka się pierze... ale się przeraziłam bo na płynie do prania wyczytałam że tylko na 12 prań starczy ![]() ![]() dobrego dzionka Mamuśki ![]() ![]() P.S. Piernik - powodzenia u dentysty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-07-21 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałam dokładnie to co mowili w TV. teraz właśnie skończyli rozmowy o wyidealizowanym macierzyństwie i buła twórczyni bloga http://krystynoniedenerwujmatki.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawał drogi od rodzinki mieszkasz-fajnie,że się spotkacie, w najbliższych dniach widziałam,że ma byc słonecznie i ciepło,więc pewnie uda wam się skorzystać z pięknej aury. eh..wiem,że jeden mam lekko ukruszony-tak to jest jak się czekoladę z orzechami łapczywie gryzie, ale poza tym liczę na pomyślne wieści-mam to szczęście,że mąż pracuje w branży stomatologicznej i idę do stomatologa , z którym współpracuje więc mam nadzieję,że nie będzie łasy na kasę..bo generalnie obstawiam ,że połowy tych ubytków nie miałaś..jakbyś poszła do innego lekarza to by znalazł 8 innych-tak zazwyczaj bywa, choć może sie mylę...niestety ale stomatolog może wmówić wszystko... Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miło ze strony męża z tymi prezentami. ![]() Ja dzisiaj planuję odpoczywać, na szczęście obiad ugotowany, nie trzeba niczego kupować, tylko po południu mam odebrać męża z warsztatu, bo odwozi samochód, więc mam zadanie nie zasnąć w tym czasie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że się spotkasz z rodzicami. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Florencee - odpowiedzialne zadanie "nie zasnąć" - ale znam je, też takie czasem mam ![]()
...no day but today... Edytowane przez scoiatael86 Czas edycji: 2016-07-21 o 08:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zadomowienie
|
Pan doktor mówi, że owoce to zuo. I stawia owoce na równi z fastfoodem oraz słodyczami.
mówi - 1 owoc dziennie, a reszta to warzywa. dieta białkowa (wzdecia, gazy i ciężkostrawność) jest ciężka więc lepiej moze ograniczyć mięso. Jezeli pacjentka jest zdrowa i ciaza to moze być wegetarianką. Napar z lisci malin jest ok moze wywoływać skurcze i kilka malinek mozna zjesc ale nie łubiankę. Grzyby tylko hodowlane czyli pieczarki. Owoce nalezy myć z odrobiną detergentu. To tyle co mówił. tak sobie mysle ze to same frazesy. Nic innowacyjnego i nic co w jakikolwiek sposób wzbogaciło mnie, moją wiedzę i dietę... szkoda czasu.. Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-21 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
E tam, ja tego zla zre 50x dziennie i jakos z mlodym mamy sie dobrze
![]() ![]() To ja ubranek nie dokupuje, segregacje typowo rozmiarowa zrobie i tyle, zeby wiedziec co po kolei bedzie nosic ![]() ![]() A w ogole to Tz mnie wczoraj strasznie rozczulil ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-21 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś zaplanowałam sobie że ogarnę trochę dom, ale tak strasznie mi się nie chce;/ Ale trzeba zaraz ruszyć dupę, bo nie obejrzę się a będzie 13 i będzie trzeba jechać po małego do żłobka. Wczoraj ogarnęłam się i zamówiłam w końcu fotelik, mimo iż parę dni temu pożyczyliśmy na wszelki wypadek od znajomych. Jak przyjdzie to się pochwalę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja zjadłam z 5 łubianek malin w tym sezonie i co? na ktg płaska linia od skurczy..to jest bzdura z tymi malinami,napar z liści owszem ale nie maliny..owoce to zuo? hmm..tu też bym debatowała.. co złego jest w porzeczkach, morelach,sliwkach itp? przeciez to produkt sezonowy..rozumiem,że jakies importowane mutanty i wielkie ilosci mogą szkodzić,ale żeby tak generalizować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
witam
ojjj ciężko was będzie nadrobić ale postaram się chociaż poczytac Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to kawałek masz do rodziców. Moja koleżanka na odwrót- zostawiła śląsk dla męża w Gdańsku gratuluję leżaczka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez chcialam ogarnac, w sumie to podlogi trzeba tylko zmiesc i mopem machnac, ale na sama mysl zaczynam ziewac. Z tym, ze w kuchni juz jest tak uswiniona podloga, ze az sie chodzic po niej brzydzi :/ ale chyba i tak to zadanie poczeka na Tza, ja sie nie nadaje juz do niczego poza narzekaniem i spaniem - siedzi juz sie zbyt niewygodnie i po chwili zaczyna mnie brzuch bolec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() super, że dostałaś prezencik ![]() Cytat:
gratuluję kolejnego tygodnia ![]() na mnie się dziwnie ludzie patrzą bo chyba myślą, ze jestem niepełnoletnia i z brzuchem hahaha |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#539 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ehhh w domu jest tyle do zrobienia... no i robię sobie pomału, ale to ślimaczym tempem wszystko idzie ![]() przejrzałam wszystkie ubranka i powiem Wam szczerze że ich nie ogarniam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#540 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja miałam kiepską noc i od rana też kiepsko się czuję. Całe "podwozie" mnie ciągnie ... więc leżę. córka lituje się nademna i ogląda bajkę w spokoju... Dziś ktg + wizyta. Ciekawe co powie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.