|
|
#5401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
Ch_ago Elizabeth Arden ma ładny zapach |
|
|
|
|
#5402 |
|
Zadomowienie
|
No dziewczyny na styczniówkach to tylko pare zer nam dodały do kosmetyków i nazwy pozmieniały
ale to przecież mały szczegół Ja też zaraz uciekam na zakupy jade kupić sobie jakieś spodnie a co nie stać mnie a raczej mojego Tż bo mnie to może i nie bo nic mi nie płacą |
|
|
|
#5403 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny mam nadzieję , że mnie nie przegonicie
Hania piszesz o jakimś balsamie na cellulit polecanym przez Darię , czy mogłabyś podać mi nazwę. dzięki wielkie
|
#5404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tryskaj dalej jadem Płatku,jeśli sie z tym lepiej czujesz. widze ze sprawia Ci to ogromna przyjemność |
|
|
|
|
#5405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5406 |
|
Zakorzenienie
|
Ch_ago długo nad tym myślałam czy Ci to pisać i zdecydowałam się w końcu na to. Moja siostra ma 2,5 letniego synka(najmłodsze dziecko
) który choruje na astmę został źle zdiagnozowany przez lekarkę starej daty i leczony na coś czego nie miał i to doprowadziło do astmy . Teraz przynajmniej raz w miesiącu na coś choruje. Wiecznie jest chory i ostatnio to go leczyli już sterydami bo żadne już antybiotyki nie skutkowały. W chwili obecnej ma zapalenie płuc . Dlatego korzystam jeszcze z porad innej lekarki. Mam nadzieje, że nie odbierzesz źle moich słów martwie się o Ciebie i Mateuszka |
|
|
|
#5407 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę i czytam to wszystko i kopara mi opadła
. Joasiu w jednym z postów świetnie to wyraziłas Meme, ja również kraczę....kra...kra..kra. .. Płatku z Mateuszka śliczny pulpecik sie zrobił (oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu) Mariqo, ja również dołączam do opinii dziewczyn - Jesteś Wielka!!! Ukłony w Twoją stronę
|
|
#5408 |
|
Zadomowienie
|
Płatku -- bardzo dziękuję
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#5409 |
|
Zadomowienie
|
Kkasiaaa oczywiście że napisz, Daria pisała o Eveline brązująco -modelującym ale ja poczytałam na Kwc i kupie sobie serum na brzuch i pośladki i oczywiście nogi też będe nim smarować
|
|
|
|
#5410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiem jakie to cierpienie dla matki . Bałam się że Cię przestrasze, albo że pomyślisz że narzucam swoją wolę, ale napisałam to tylko w trosce o WasKostko .
|
|
|
|
|
#5411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam zamiar właśnie zaopatrzyć się w kosmetyki ujędrniające ciało tej firmy a i w Geant widziałam tylko jeden balsam tej firmy. Haniu, a używałaś już jakiś balsam z Eveline?
|
|
|
|
|
#5412 |
|
Zakorzenienie
|
Meme w Polo markecie ten krem którego używasz do twarzy Kozie mleczko kosztuje 6,50
.
|
|
|
|
#5413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumei miałam już to dawno temu kupić ale znalazłam w szafce balsam ujędrniający z avonu i narazie to stosuję , kupiłam go jakieś dwa lata temu i o nim zapomniałam a teraz jak już znalazłam to trzeba wykorzystać ![]() Oprócz Darii któraś z was próbowała tych kosmetyków ??
|
|
#5414 |
|
Wtajemniczenie
|
Chago przychylam się do zdania Płatka na temat lekarza. Zasada ograniczonego zaufania jest najlepsza. Może nie rezygnuj z tej lekarki ale idź na konsultacje do kogoś innego. Sprawdzić nie zaszkodzi. Będziesz spokojniejsza. Może ta anemia jest jeszcze z czymś powiązana?
Kostko dziękuje za ciepłe słowa Meme ja od dawna kraczę tylko cichutko. Teraz będzie donośne krakanie KRA KRA KRA. U nas pupka coraz lepsza. Może to było od pampersów? Po zmianie jest lepiej. Przewijam ją też w nocy. Nigdy nic takie się nam nie zdarzyło. ![]() Kkasiaaa ja na cellulit stosowałam krem Norel mozna go kupić w marketach. Ma koszmarny zapach ale jest bardzo skuteczny. Cena do przyjęcia bo ok 30zł. Chyba też sobie znowu kupie serie. Jest też preparat do biustu. Wściekne się przez ten deszcz. Już od kilku dni nigdzie z Julką nie wychodzimy. Miałam nadzieję że dzisiaj pójdziemy na spacer a tu nici. Dobrze że TŻ dziś w domu przynajmniej bedzie do kogo się odezwać (wiem mogę gadać do Julki ale to raczej monolog). Kasiulka błagam
|
#5415 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiu ja też jestem wściekła na tą pogodę
. Nie wieje, ale deszcz pada ciągle siedzimy z Matim w domu |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
robi obiad.Twój chłop długo będzie dziś w robocie? Smutno że tak sama siedzisz
|
|
#5417 |
|
Rozeznanie
|
Kakussia moje ciotki tez uzywają antycelulitowego eveline i peelingu i widac rezultaty, nawet jednej do niemiec wysyłamy te kosmewtyki
Jaśka myslisz że to od pampersów, qurde?? ja myslałamże jak pupka sie przyzwyczai do jednej firmy pieluch to juz pózniej bedzie dobrze , ale to ciągle cza uwążaćMariqa i Joasia to teraz chyba czujecie sie połechtane, tak jak uma thurman w kill bill-u II. ch aga a z tesciem juz rozmawiałaś? wie że zmienisz lekarza? |
|
|
|
#5418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daria używałam zawsze pampersów, może ta partia miała więcej chemii czy coś??? Sama nie wiem.
|
|
#5419 |
|
Rozeznanie
|
meme żebyś ty miała dziewczyne, ty wisilku!!!!(tak to miało być?czy jak?)
tak, tak dzieczyny ci życze!!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5420 |
|
Zadomowienie
|
Płatku, a jeszcze pamiętam jak sie martwiłaś że Mati nie chce jeść, a tu popatrz jaka zmiana
![]() Joasiu, dobrze że pupa Julcii się już goi, może to faktycznie była wina pieluszek U nas z pogodą to samo, nie wieje, ale co chwilę pada. Przez te choroby nie zabieramy ze soba Natalki na zakupy remontowe. A że nie mamy Ją z kim zostawić, to ja oczywiście siedzę w domu i TŻ ciągle dzwoni, a jaki kolor kontaktu do kuchni, a jaki do łazienki i tak wisimy sobie na telefonie.....ech wolałabym to sama zobaczyc
|
|
#5421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma niby wrócić o 14.00 na obiad i o 15.00 jedzie zobaczyć samochód i później dalej do pracy i smutno z tego powodu.
|
|
|
|
|
#5422 |
|
Zadomowienie
|
hej>>> babeczki!!
Płatku super, to ostatnie zdjęcie Matiego przefajny chłopaczek się z niego robi. Ech te dziecaczki wasze tak szybko rosną, a tak całkiem nie dawno były u was w brzuszkach. Jej się we mnie zagotowało. Nie rozumiem po co wcinanie się w wątek by narobić szumu. Ja was dziewczyny osobiście nie znam (bo nie da rady ) ale lubię poczytać wasz wątek. Często zaczynam wizażowanie od zajżenia do was. pozdrawiam was p.s też sobie po-kraczę kra-kra kobitki zróbcie coś by Kasiula się odezwała
|
|
|
|
#5423 |
|
Zakorzenienie
|
Tiaaro nadrabiasz zaległości w czytaniu?
|
|
|
|
#5424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masiek nam też bardzo brakuje Kasiulki . Czasami się zastanawiam jak można się do kogoś przyzwyczaić nie znając się osobiście, a jednak można i to bardzoKostko to prawda, że się martwiłam, że MAti mi mało je i był już bardzo chudziutki, ale po szpitalu i kolejnej chorobie wszystko mu się odwidziało i wyrywa nam talerze jak coś jemy. Nie ma szans zjeść obiadu bez udziału Mateusza i jego rączek wpychanych do talerzy .
|
|
|
|
|
#5425 |
|
Wtajemniczenie
|
Płatku rozumiem twoje podejscie do TZta. ja mam podobnie. dobrze mi jest kiedy go nie ma bo jest w delegacji. zyjemy sobie z Wikula jak nam sie pooba. wstajemy okolo 9, jemy i idziemy na spacer. wiecej czasu spedzamy u szwagierki i mojej tesciowki. wracamy wieczorem pobawimy sie troszku. potem kapiel a o 22 kladziemy sie do lozka. spimy razem. przyzwyczailam Wiktorie ze idzie po poludniu spac okolo 14 i spi poltorej godzinki. a tylko TZ przyjedzie to od razu Wiki jest bardziej nerwowa. niby dobrze ze przyjedzie bo mam spokojniejsza glowe, moge zrobic spokojnie zakupy i wykapac sie spokojnie. a wieczorem TZ przyzwyczajony do wczesnych por spania i 22 to stanowczo za pozno dla niego. wczoraj on spal a my z Wikula siedzialysmy sobie. zlosci mnie to trochu. a tu jeszcze wyszlo wczoraj ze za dwa tygodnie bede go miala juz w domu na codzien. koncza prace w Warszawie i beda robic w Kielcach. juz na 16 bede musiala byc w domu bo obiad trzeba zrobic.
co do jedzenia to ja sama widze ze dzieci maja takie zmienna fazy. raz jedza na potege a za kilka miesiecy nie mozna ich dogonic. z Wiktoria tez tak jest. jeszcze dwa miesiace temu to jadla i nie trzeba bylo jej namawiac. a teraz - wstanie i zje 280 ml kaszki mleczni ryzowej okolo 12 wcisne w nia jogurt. o 15 ledwo siorbnie zupy lub gryznie drugiego. i po kapieli 260 mleka. wczesniej jadla wszelkie jogurty teraz gardzi rodzima bakoma jedynie frutisy jej podchodza i danio ale tylko wanilia
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#5426 |
|
Zakorzenienie
|
Tiaaro, ale mi aż czasami jest głupio bo tylko czekam aż wyjdzie z domu i my z Matim zaczniemy znowu swoje robić
. Jak tż jest w domu to tak jak u ciebie Wiki tak u mnie maly jest inny wiadomo cały plan dnia się zmienia, ale czasami też bym chciala by posiedział z MAtim a ja bym sobie gdzieś pomaszerowała np. na zakupki odsapneła od wszystkiego albo byśmy razem poszli na spacer, albo coś oglądneli.Teraz z innej beczki Wiesz, że będzie kolejna seria Magdy M ?
|
|
|
|
#5427 |
|
Zakorzenienie
|
Kostko jak tam remont, kuchnia już zrobiona?
|
|
|
|
#5428 |
|
Zadomowienie
|
A gdzie tam... na razie połowa łazienki w płytkach, jeszcze troche to potrwa...dzięki za pamięć
|
|
#5429 |
|
Rozeznanie
|
Kostko ale do sierpnia to chyba wszystko juz bedzie?nie?
bo my sie zjeżdażmy na ipreze u nas biało!!!!!!!!!!!!!!!!!gra d padał!!!!!!!!!świetnie jest!!!!!!dachy białe!!! |
|
|
|
#5430 |
|
Zadomowienie
|
Płatku -- Ty napewno nie chciałabyś mi zaszkodzić i absolutnie nie mam za złe tego, co mi sugerujesz. Wręcz przeciwnie, jestem Ci bardzo wdzięczna
Precz te wszystkie chopróbska Meme -- to i ja pokraczę KRA KRA KRA, niech będzie DZIE WU CHA ![]() Joasiu -- nam też raz zdarzyło się odparzenie od pampersów, teoretycznie takich samych ale z nowej paczki więc chyba zdarza im się wyprodukować jakiegoś babola ![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Ale niedługo idę na zakupy i zamierzam kupić 

. JASTIN MÓJ KREM POD OCZY ZAJI KOSZTOWAŁ 4,50
został źle zdiagnozowany przez lekarkę starej daty i leczony na coś czego nie miał
. Joasiu w jednym z postów świetnie to wyraziłas 

, ale to ciągle cza uwążać