|
|
#5401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Agatko ale ty sliczniutka kobitka jesteś
|
#5402 |
|
Wtajemniczenie
|
jukolku, schem, mała majeczka jak u Was stoi testowanko???
|
#5403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj ma 27lat a warunki pracy takie sobie praca siedzaca za kułkiem |
|
|
|
|
#5404 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko ładne foto i ty ślicznie wyglądasz.
|
|
|
|
#5405 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie pochłaniam banana, mniammmmm
uwielbiam banany i wogóle owoce Mój mąż ma 23 latka, ja mam jeszcze 22 ale jesteśmy z tego samego roku, tylko jemu w lutym stuknęło 23 a mi stuknie w maju TŻ pracuje w budowlance, obecnie na elewacjach, pali papierochy (ale nie będę się przyznawać od którego roku życia bo masakra), feee ale nosi bokserki
|
#5406 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu juz wczesniej pisalam ze biore silne antybiotyki wiec nici z testowania ale robilam dzis i oczywiscie jedna kreska.
|
|
|
|
#5407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#5408 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko sliczne zdjęcie i te oczy
moj mąż rocznikowo jest o rok starszy ode mnie ale w chwili obecnej oboje mamy 28 latek ![]() a pracuje w firmie cateringowej, jest kierownikiem , duzo jezdzi samochodem, papierochów nie pali i tez chodzi w bokserkach
Edytowane przez Yoolia Czas edycji: 2007-03-08 o 14:24 Powód: dopisek |
|
|
|
#5409 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu oby tak bylo
A moj Tz w kwietniu skonczy 25 lat i jest przedstwaicielem handlowym-czyli wiekszosc czasu gada i prowadzi autko
|
|
|
|
#5410 |
|
Zakorzenienie
|
ah dziewczyny gdzie ja sliczna jestem taki wytwor natury poprostu
hihih musze jeszcze raz przerobic te fote bo mi za duza wyszla chciala bym wygladac jak ta pani w avatarku jukolek czekam na twoja focioche z grzyweczką dziewczyny moze odnowimy swoje fociochy co ? a tak apropos grzywek myslicie ze by mi pasowala wogole a tak wogole bylam przed chwilka w sklepie i taka ciamajda ze mnie ze zaplacilam za gazete a jej nie wzielam skaplam sie niedaleko domu i spowrotem zapierniczlam do sklepu
|
#5411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie przesadzaj z ta skromnoscia, po tych godzinach spedzonych u stylisty od image i makijazysty i 100 innych wyciagaczy kasy wygladalabys o niebo lepiej od niej.... Mysle, ze kazda z nas zmienilaby sie nie do poznania... glowa do gory kobito!
|
|
#5412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5413 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam podzielić się z wami moją historią, bo wiem jak to jest gdy się czeka, czeka, czeka.....
W pierwszą ciąże zaszłam bez problemu. Ciąża przebiegała bez żadnych komplikacji. Urodziłam śliczną, zdrową córeczkę. Rosła pięknie. Po ok. 5 latach postanowiliśmy, że warto by było mieć jeszcze jednego dzidziusia, żeby Misi nie było smutno. No i się zaczęło. Próba pierwsza - nic, druga - nic, trzecia - nic. I tak ok. 1 roku. Wiem, że dla niektórych z was to mało, ale dla mnie to była wieczność. Na ulicach widziałam same wózki, kobiety w ciąży a sklepy to jakby wszystkie zamieniły się w dziecięce. Stres co się stało, że pierwsza ciąża tak szybko a teraz. Faszerowałam męża cynkiem, bo gdzieś przeczytałam, że wzmacnia plemniki, wstrzymywaliśmy współżycie aby były silniejsze. Moja przyjaciółka w tym czasie zaszła w nieplanowaną ciążę i wstyd się przyznać ale pół nocy przepłakałam nad podłym losem. Dlaczego ktoś, kto nie chce może a ja nie. I wiecie na samą myśl tego okresu łzy napływają mi do oczu. I już mieliśmy zrezygnować, bo seks to przypominał tylko małą fabryczkę, zero spontaniczności i tylko myśl: żeby się udało. Liczenie dni płodnych, temperatura i itp. Gdy okres spóźniał mi się choćby o 1 dzień leciałam jak na skrzydłach do apteki po test. Majątek wydałam, bo dla pewności kupowałam nawet po trzy. Dla pewności, bo może wybrakowany, źle przechowywany. Byłam u lekarza a on stwierdził, że jeżeli mamy już jedno dziecko to na razie nie ma co robić dodatkowych badań. Próbować! Ale jak długo? I wtedy postanowiłam, że spróbujemy ostatni raz. Teraz albo trudno. Zrezygnowałam, bo być może tak miało być a mamy już córeczkę. I udało się. Radości nie było końca. Ale doszedł inny problem: czy to aby nie ciąża pozamaciczna? I gdy poszłam do lekarza po 2 tyg. bardzo się zdziwił moim pytaniem. Wszystko było ok. Ciąża przebiegała prawidłowo, choć moje obawy o ciążę nie ustały. Martwiłam się czy aby wszystko w porządku. Nawet gdy lekarz oznajmił mi płeć zdziwił się, że nie widać po mnie radości. Ja tylko chciałam urodzić zdrowe dziecko, nieważne jakiej płci. Urodziłam synka. Pięknego, zdrowego Filipka. I nie wiem do dzisiaj jaka była przyczyna tego ze nie mogłam tak długo zajść w ciążę. Dziewczyny nie poddawajcie się, warto walczyć. W końcu się uda. Wiem, że moja historia ma szczęśliwe zakończenie i życzę Wam z całego serca aby Wasze też tak się zakończyły. Jestem z Wami! |
|
|
|
#5414 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Lila cieszę się, że już jest dobrze. A będzie jeszcze lepiej. |
||
|
|
|
#5415 |
|
Wtajemniczenie
|
gofimi ja się poryczałam i sama mam już dość. Ale teraz mam dużo zajęć więc tak nie myślę. Przyjdzie czas, w którym się uda i będzie dobrze
Dziekujemy za wsparcie i tą historię, bo naprawdę podnosi na duchu
|
#5416 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja na dzień kobiet dotałam zyczenia od tż, a wieczorkiem pewnie z kwiatkiem przyjedzie. aha no i dzisiaj tż idzie oddać wiecie co na badanka, jutro powinny być wyniki. o ile Pani w laboratorium bedzie miała czas dla niego, bo on to wszystko na ostatnią chwilę. mam pytaie do Wa: czy myślicie że owu można mieć zaraz kilka dni po @ bo mnie się wczoraj skończyła i przed chwilą zauważyłam u siebie płodny śluz. w poprzednim cyklu też tak było. no i ochotę na przytulanki mam.
|
|
|
#5417 |
|
Zakorzenienie
|
Tz wrocil z pracy ... dostalam to co moja mama dostanie,tesciowa,szwagie rka,moja siostra- tulipana wiem liczy sie gest ale czy one to samo robia co ja czyli gotuja,sprzataja spia z Piotrkiem nie rozumie
w tamtym roku to samo ...
|
|
|
|
#5418 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie lezki mi stanely w oczach
musi nam sie wkoncu udac -nie ma innej możliwosci ja nie popuszcze tak łatwo nigdy sie nie poddam -kiedys najdejdzie ten dzien kurcze teraz wzielam moj zeszyt w ktorym sobie wszystko zapisuje i tam wychodzi ze to jest moj 26.dc a jak sprawdzam w liczniku to wychodzi 29.d.c pogubilam sie zaraz oblicze ile dni minelo od przypuszczalnej owulki...wychodzi ze to jest mniej wiecej 13 d.od owu
|
#5419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5420 |
|
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków anusia 82 ~~ agabil1 ~~ amilamija ~~/Warszawa bb-m ~~ jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl. Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa KasikB ~~ @-13.02 /Katowice m@gd@len@ ~~ @- 4.03 testowanie 30.03 /Chojnów schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy Frida 26 ~~ Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin *misia* ~~ /Łódź Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec Vesta 19 ~~ "Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03 Joan C ~~ @ -19.02 testowanie 19.03 marta 8117 ~~ @- 28.02 testowanie ?Wrocław mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03/Tuchola/Warszawa milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów Jolineczka~~ @-6.03 testowanie ? /Warszawa/Herbatkowo Są dwie kreski: //
|
#5421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuch boli cały czas -śluz zrobil sie bialawy z domieszką bezbarwnego wczesniej myslalam ze to po luteinie ale juz nie biore wiec- @ na dniach.
|
|
#5422 |
|
Zakorzenienie
|
Adatko, czyli to jest dopiero 26 dc???
Dobrze rozumiem? To znaczy ze nawet jak bys byla w ciazy to test by tego mogl nie wykazac, bo 2-3 dni przed miesiaczka skutecznosc testow jest niska...Czyli jesli mialas owulacje np. 15-16 dnia to dzis moze byc 10-11 dzien po owulacji.... Ale nie ma co sie nakrecac. Uda sie na pewno we wlasciwym czasie |
|
|
|
#5423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to by bylo mozliwe ze za wczas zrobiłam test poprostu zmylił mnie ten komputerowy licznik ale to nic -co ma byc to bedzie w swoim czasie - nie teraz to kiedys tam -to jest zapisane w chmurach i już. nie ukrywam ale nadal mnie mdli chociaz przed @ tez czasem miewałam mdłości -i wez byc tu mądrym
|
|
#5424 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry wszystkim Kindzia u mnie niestety testowanka nie bylo, bo @ przyszla podrecznikowo Zdazylam jednak wybrac sie juz do mojego gina ( bylam we wtorek ) i dostalam nowe leki. Tamoxifen lek na raka piersi:/ u mnie podobno czekamy na efekty uboczne tego leku, bo inne tabletki na mnie nie dzialaja odpowiednio. W poniedzialek 12.03 mam USG i zobaczymy jak wyglada sprawa Ale powiem Wam, ze bardzo ucieszyla mnie postawa mojego gina w czasie mojej pierwszej wizyty u niego. Zaraz na poczatku zaznaczyl,ze najpierw to moj TZ ma zrobic badania,bo czesto meczy sie biedne kobiety , a potem okazuje sie ze to wina po innej stronie lezy. Tak wiec TZ mimo, ze az poczerwienial z oburzenia, to grzecznie po moim wyjsciu od gina podszedl ze mna do rejestracji ina drugi dzien byl juz na badankach A, i powiedzial ze pokoj w NOVUM nawet mu sie spodobal
|
|
|
|
#5425 |
|
Zakorzenienie
|
majeczko koniecznie daj znac jak wyniki TZ-a -
to dobrze ze trafilas do dobrego lekarza ja teraz jak pojde na wizyte to zapytam ginki gdzie mozemy zrobic takie badanie -jesli sie nie uda teraz w przyszlym cyklu to pomyslimy nad badaniami plemnikow majeczko czemu masz brac leki na raka piersi ? cos jest nie tak -zmartwilam się ![]() m@gd@len@ to dzialajcie puki co -zwlaszcza jak masz ochotkę owu moze byc w tych dniach -ostatnio czytalam ze dziewczyna kochala sie tylko w czasie miesiączki bo była pewna ze w te dni nie zaciąży i jakos zaszla- więc ... nic nie mozna przewidzieć
|
#5426 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tu cichutko...............
Majeczko, właśnie dlaczego na raka piersi? Daj nam znać co jest grane bo się martwimy
|
#5427 |
|
Zakorzenienie
|
no cicho
hihihi dziewczyny rozkręcać temacik
|
#5428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5430 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie mam pojecia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

u nas to totalna wiocha jest
jak przerobie to wkleje 
uwielbiam banany i wogóle owoce

w tamtym roku to samo ...