|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5401 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]()
![]() |
#5402 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej Avonomaniaczki
![]() Pisałyście wcześniej o serii foot works. Mi też bardzo odpowiada szczególnie krem zmiękczający do pięt. Nie wiem jak teraz, ale wcześniejsze wersje kremu nawilżającego stopy miały w składzie miętę czy coś w tym rodzaju i pachniały (śmierdziały) jak z apteki, co mi nie za bardzo odpowiadało. ![]() Seria z MM jest u mnie tuż po śródziemnomorskiej, w 3 zamówiłam sobie krem do stóp i do rąk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5403 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!! Po pierwsze zmartwilam sie bo widze ze duzo zamowien macie z internetowej i netto i pewnie dl amnie braknie jak bede zamawiac w przyszlym, bo widze ze bralyscie akurat to co ja tez chce
![]() po 2 wlasnie nalozylam na siebie maske blotna ( ktora uwielbiam) i doznalam szoku, mianowicie. mialam juz moze z 10 opakowac jej i co zauwazylam: na poczatku maska ta miala gesta konsystencje i kolor jej byl dosc ciemny pozniej ktores pudelko z kolei otwieram a tu kolor o wiele jasniejszy niz poprzenie i tak juz pozostalo, ale dzis otworzylam kolejne ( zamawialam 2 opakowania z tej oferty 2 za 32,90) i zalamalam sie: tak jakby podolewali wody rzadka ta maska i jakos malo wydajna (fakt ze tamta starczala tak na 3-4 razy ) ale teraz to chyba wzielam z pol opakowania cala ta tekturka zabezpieczajaca ubrudzona pomimo ze opakowanie stoi z miesiac nie ruszone i nie przewrocone, tamte jak otwieralam to byly takie gesciutkie i wszytsko czyste a to naprawde nie wyglada za ciekawie majac porownanie z poprzednimi. Jak myslicie dziewczyny oszukuja?? czy jakas nieudana seria? jesli kolejne beda takie same to chyba zaczne szukac w sklepie cos o podobnym dzialaniu bo za te pieniadze na 2 razy to nie w ogole nie bedzie sie oplacalo tego zamawiac ( nie mowiac juz o cenie bez promocji ) |
![]() ![]() |
![]() |
#5404 |
Raczkowanie
|
Może rzeczywiście jakaś ferelna seria. Ja miałam okazję spróbować tej maseczki jakiś już czas temu i rzeczywiście była gęsta. Co do ostatnich partii nie mogę się już wypowiedzieć, ale będę miała okazję w przyszłym tygodniu, gdy ją kupię. Dam znać co i jak.
I mam braki - mus brązujący sunkisses czy jak mu tam (w każdym razie jaśniejszy odcień) :-| |
![]() ![]() |
![]() |
#5405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5406 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Nie jesteś pierwszą osobą, która pisze o wodnistej konsystencji niektórych produktów. Na poprzedniej stronie dziewczyny pisały o ile pamiętam i linii Celebrate me,że też wodnisty chyba był żel albo balsam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5407 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Sprawdż datę produkcji maski, być może jest przeterminowana. Też mam w brakach jaśniejszy odcień musu i mam nadzieję, że w poniedziałek dokupię w COK-u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5408 |
Raczkowanie
|
Mam zamiar zrobić to samo
![]() Teraz z innej beczki. Pamietacie może zapachy LIFE SCENTS? Wlasnie odkrylam flakonik w mojej łazience...cudowne. Szkoda, ze juz ich nie ma bo byly tanie i bardzo fajnie. A moze jest jakis ich odpowiednik? Moze ta magnolia z internetowej? Nie mam pojecia... moze wy coś wiecie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#5409 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Częściej można jednak spotkać Collection de fleurs - Sentimental Pink- bardzo fajny kwiatowy zapaszek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5410 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5411 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5412 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5413 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5414 |
Raczkowanie
|
Pisalyscie kiedys ze zamawialyscie te atomizerki z logo czy je sie odkreca zeby np moc wlac te perfumki co nie maja atomizerka?? chcialam zamowic dla klientki ale ciekawe czy w ogole sa dostepne ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5415 |
Raczkowanie
|
są dostępne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5417 |
Zakorzenienie
|
Mam moje perfumki Always
![]() ![]()
#5418 |
Raczkowanie
|
Bradzo mozliwe tylko jesli to prawda to nie wiem czy daleko zajda takim sposobem bo pomimo ze byla droga to kupowallam bo jestem z niej zadowolona starczala na 3-4 razy ale teraz to nie mam zamiary placic tyle za opakowanie ktore starcza na 2 razy i w ogole sie nie trzyma na ciele
|
![]() ![]() |
![]() |
#5419 |
Raczkowanie
|
Dzwoń do nich, powiedz co i jak, niech przyślą nowe maski. Pewnie ktoś zasnął na produkcji, zapomniał dodać jakiegoś składnika i "wypuścili" wadliwą partię
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5420 |
Zakorzenienie
|
oj LIFE SCENTS to było coś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5421 |
Zadomowienie
|
![]()
Niedawno kupiłam wodę perfumowaną In Bloom
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5422 |
Raczkowanie
|
Przyszła już moja paczka z drugiego terminu katalogu 03. W brakach miałam cień chocolade i oczywiście po raz kolejny (bo to moje trzecie zamówienie z tego katalogu) szminkę tę -nową dwustronną- PW
![]() Poza tym dla siebie brałam: -bransoletkę Kaylana kryształową- jest śliczna. Jestem z niej bardzo zadowolona ![]() -podkład w musie- leciutki pudrowy efekt, ale dobrze kryje. Bardzo podobny do L'oreala Cashmere Perfect, którego używałam do tej pory. Cieszę się, że znalazłam tańszy zamiennik. -Szminkę glass reflections w kolorze whisper i niestety nie wygląda ona tak jak w katalogu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5423 |
Zakorzenienie
|
OMI bo w katalogu był błąd i kolory Whisper i Nectar były zamienione. jak chciałaś beż to był to kolor Nectar. a Whisper to jest właśni ten róż
![]() ![]()
![]() |
#5424 |
Raczkowanie
|
witam ja dzis zlozylam zamowienie z kat.4 i juz wystawili mi fakture, nie bede wypisywala wszystkiego bo mialam zamowienie na 1311zl ale napisze tylko o brakach ten nowy mus brązujacy troszke szkoda bo kolezance zalezalo na nim i ta nowa szminke perfect wear ale tusz gratis dali,ciekawe czy jakbym z niej zrezygnowala to czy tusz bede musiala oddac, i kto pokryje koszt jezeli bym musiala bo to przeciez ich wina Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5425 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5426 |
Raczkowanie
|
czy ma któraś z Was naszyjnik Tresuares? Jest dostępny w gorącej piątce, a moim mieście nie ma COKu więc nie mogę go zobaczyć na żywo. Mam nadzieję, że wkleicie jakieś fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Avon sobie te kolory w katalogach chyba na chybił-trafił maluje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5428 |
Zakorzenienie
|
varda, ja mam
![]() ![]() edit: wrzucam fotki ![]() ![]() ![]() Omi ja już sama nie wiem jak jest z tymi kolorami ![]() ![]()
#5429 |
Rozeznanie
|
Właśnie pobrałam ze strefy plik o tej "Gorącej Piątce" i jest mus do ust w kolorze Moonlit Mauve..ktoś cos wie jaki to kolorek ( bo wiadomo jak to bywa z fotkami szminek i innych rzeczy w avonie)
![]() ![]()
#5430 |
Czekam na Ragnarok
|
Beznadziejna ta "gorąca piątka". Nic mnie nie zainteresowało, chała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.