|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Klaudeczko dobrze ze jedziesz odpoczniesz sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5402 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o cenę, to ja płacę 16.200... anatomki Allergan, też dożywotnia gwarancja. Klinika Kolasiński w Swarzędzu k/Poznania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5403 | ||
Raczkowanie
|
Anika w Klinice Kolasiński w Swarzędzu koło Poznania u dr Kolasińskiego.
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
No fakt gwarancji udziela producent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Cytat:
Witaj w klubie ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Buziam Cie Klaudeczko,odpoczywaj ile sie da i Lap sloneczko! Wracaj szybciutko do nas. ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Zabulko a Ty byłas tutaj na jakiejs kontroli? Czy tak jak wyjechalas od Polaka to juz nigdzie nie bylas pomijając zdjecie szwow. Zastanawiam sie czy nie poszukac jakiegos specjalisty. Co myslicie dziewczyny?
Juz są ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nadinka2 Czas edycji: 2012-01-23 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5405 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- o kurde... zostałam sama o tej porze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5406 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek z rańca
![]() TONIU ja nie byłam i Polaka na zdjeciu szwów. Ściągnęłam w klinice Damiana ![]() ![]() Miłego dzionka wam kochane życzę. Buzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5407 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie Triumnph też lipa... miska D to max ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za bliski termin operacji ![]() Cytat:
czy jest szansa na niebycie w ciąży jeśli test pokaże 2 kreski???? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#5408 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Tak się zastanawiam, czy zanim podjęłyście decyzję o operacji, próbowałyście innych sposobów? Ja np. piłam ziółka, kupowałam tabletki na porost piersi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5409 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bylam na sciagnieciu szwow u pielegniarki, potem jeszcze bylam u doktora jednego, starego specjalisty, ktoremu chcialam pokazac cycki, zeby rzucil okiem, czy wszystko ok ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5410 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Ja kupiłam ziołową herbate na allegro ... nie wiem skad byly te komentarze pozytywne chyba jakies sprerarowane... Piłam to chyba z miesiac . to trzeba było specjalnie parzyc... no cuda na kiju... w sumie nie sadzilam ze to pomoze ale stosunkowo tanie bylo dwa worki herbaty z 50zl to sie nie wykosztowalam. Te tabletki bust up i tego typu specyfiki, podobno troche dzialaja- jesli ciagle bierzesz... jak przestaniesz to caly efekt "napompowania" mija.... a to juz i drogie i nieskuteczne. Ja nie bralam...ale nawet pisza na stronie producenta ze efekt nie jest wieczny wiec trzeba "kuracje podtrzymujace"
![]() |
#5411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja zero czerni... bieli też niewiele... raczej beże, ecru, kremowe, łososiowe ![]() teraz za to można trochę poszaleć... wprawdzie na cały czarny jeszcze się nie skusiłam, ale mam w krateczkę - biało-czarną ![]() dziewczynki, a ja sobie kupiłam stanik w rozmiarze 30 GG tylko mam problem, bo ramiączka są za długie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5412 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamiluwa jak bedziesz miała juz nowy termin to daj znac bo wczoraj chyba nie doczytałam żebyś miała nowy ![]() ![]() Na nieszczęście zachorowałam ![]() ![]() ![]() ![]() Taka długa ta nasza odliczanka że nie chciało załadowac wiadomosci bo za duzo emotikonek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5413 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5414 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie wydaje ze testy sa raczej czułe tylko może niektorzy je robia za szybko. test wykazuje ciaze ok 7 dni od zaplodnienia to moze byc nawet 9-10dni od stosunku ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5415 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5416 |
Zakorzenienie
|
hmmm...
#5417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a czarne staniki są super seksi, uwielbiam z prześwitującym spod koronki cielistym podszyciem ![]()
![]() |
#5418 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
horo zwykła krawcowa nie powinna mieć z przeszyciem żadnych problemów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() takie to moje faworyty ![]() bo mi sie wydaje Jooasi ze ty juz masz te cycuszki tak dłuuuuuuugo. To ten czas tak powoli leci?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak się napaliłam na ten stanik, że mimo tych za długich ramiączek go kupilam ![]()
![]() |
#5421 |
Zadomowienie
|
a propos Ostatnio rozmawialam z takim kolega i temat zszedł na operacje - no może nie rozglaszam ale wielkiej tajemnicy z tego nie robie. Faceci to sie zawsze pytaja o cene. Nie uwazacie , ze to troche zenujace? Materialisci jedni! i jeszcze ten tekst "było cie stac?" mysle sobie " nie , nie bylo, wyzebralam"
#5422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to prawda ![]() Mojego Tz-a też najpierw pytali - ile? a dopiero potem - jakie sa w dotyku ![]()
![]() |
#5423 |
Wtajemniczenie
|
gwen mnie to się czasem wydaje że się z nimi urodziłam
![]() a powiedzcie mi ile czasu się czuje że coś jest w środku, normalnie jest ok, nic nie boli ale czasem mam wrażenie takiego jakby spięcia i wyraźnie czuje że coś mam wmontowane. albo jak sie leży na boku to już zawsze one przeszkadzać będą??
#5424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet przy leżeniu na boczku nie będziesz nic odczuwała ![]()
![]() |
#5425 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() Co za pryk! Takich okazow nie obejrzec??? Grzech ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5426 |
Rozeznanie
|
Ja na swoją operację odkładam od 5 lat, i byla by wcześniej zrobiona pewnie gdyby nie to że musiałam usunąc guzka o którym sie dowiedziałam w miedzyczasie - oczywiście też ze swoich pieniędzy bo niegroźnego guzka NFZ nie chciał mi usunąć uznająć że taka moja uroda :////
jakbym miała operację w marcu lub kwietniu to bede w wakacje plywać nad morzem? ?:P nie mgoę sie doczekać!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5427 |
Raczkowanie
|
Horo kochana a moze rozmiarek przypasuje,ja to nie ufam musze najpierw zmierzyc.A jak bedzie za maly to odeslesz ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Ale nam sie lista wydluza!!!! Supeer! A jeszcze jest pare dziewczynek bez terminu,takze lista nie zniknie ![]() Buziaki dla Was dziewczynki
![]() |
#5428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miseczki leżą idealnie, fason i kolor super, tylko ta długość ramiączek ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- ale fajnie zrobić sobie taki dzień laby ![]() kawka, internet, szlafroczek ![]()
![]() |
#5429 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam to samo uczucie a szczegolnie jak mnie zimno przeszyje.Zaraz po operacji to bylo straszne. Miejmy nadzieje ze szybko to uczucie minie ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moj juz ostatni dzien laby ,TZ wraca dzisiaj do domku i jutro juz smigam do pracy echh ![]()
![]() |
#5430 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Nadinka no jak zimno to aż jakby się trzęsły w środku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.