Powiększanie piersi cz.7 - Strona 181 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 22:03   #5401
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Klaudeczko dobrze ze jedziesz odpoczniesz sobie Za te wszystkie stresy należy sie Tobie
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 22:03   #5402
anink
Raczkowanie

Jeśli chodzi o cenę, to ja płacę 16.200... anatomki Allergan, też dożywotnia gwarancja. Klinika Kolasiński w Swarzędzu k/Poznania.
anink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 22:26   #5403
aginga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
aginga, a gdzie robisz?
Anika w Klinice Kolasiński w Swarzędzu koło Poznania u dr Kolasińskiego.

---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Aginka ja mam anatomki mieć - 380 ml 333. Koszt implantów to 5600, operacja 8000 = 13600 razem. Firma Mentor. Gwarancja dozywotnia akceptowana na całym świecie. Przy cenie nalezy brać poprawkę na pewna sprawę - jak sie robi w pieknej klinice to czasem sie placi za wystroj

No fakt gwarancji udziela producent , Mentor i Allergan z tego co wiem mają porównywalne ceny. A klinika owszem odstawiona . W Poznaniu sprawdzałam innych, ale lekarze nie mieli za dobrych opinii . Szkoda, że wcześniej Was kochane nie znalazłam : cmok:

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez anink Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o cenę, to ja płacę 16.200... anatomki Allergan, też dożywotnia gwarancja. Klinika Kolasiński w Swarzędzu k/Poznania.

Witaj w klubie : jupi:. Kto Cię operuje? I kiedy? Ja płacę mniej, dostałam 5% zniżki, bo miałam robiony mały zabieg parę lat temu.
aginga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:15   #5404
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kurde podczytałam trochę MAYU I widzę że LUBISZ tą samą pioseneczkę co ja!!!uw ielbiama jak się tyłkiem fajnie przy niej rusza

EMOTIKONKO
GRAZIU idę do albumików!
GWEN
OLIVKO
ŻABCIU
FOCZKOVIOLINKO:cmok :
KORINKO
JOASII WSZYSTKIE KOCHANEI NOWE
AGATAU
HORO
TONIU
A ja?

Buziam Cie Klaudeczko,odpoczywaj ile sie da i Lap sloneczko! Wracaj szybciutko do nas.

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Zabulko a Ty byłas tutaj na jakiejs kontroli? Czy tak jak wyjechalas od Polaka to juz nigdzie nie bylas pomijając zdjecie szwow.
Zastanawiam sie czy nie poszukac jakiegos specjalisty.
Co myslicie dziewczyny?

Edytowane przez Nadinka2
Czas edycji: 2012-01-23 o 23:17
Nadinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 00:21   #5405
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Zabulko a Ty byłas tutaj na jakiejs kontroli? Czy tak jak wyjechalas od Polaka to juz nigdzie nie bylas pomijając zdjecie szwow.
Co myslicie dziewczyny?
no właśnie zastanawiam się jak to jest u dr. Polaka ze zdjęciem szwów. czy koniecznie trzeba do niego jechać czy można iść do swojej przychodni a Jemu wysłać zdjęcia?

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

o kurde... zostałam sama o tej porze
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 06:57   #5406
grazia78
Raczkowanie

Dzień doberek z rańca
TONIU ja nie byłam i Polaka na zdjeciu szwów. Ściągnęłam w klinice Damiana zadnych zdjęć mu nie przesyłałam. Jak ktoś mieszka blisko to pewnie aby jechać do niego ja mam za daleko więc z pomocą MYI udało mi się dostać do dobrego lekarza
Miłego dzionka wam kochane życzę. Buzia
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 07:20   #5407
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
a tak na marginesie. nie cierpię czarnych stanikow. Juz od kilku lat nie mam zadnego w tym kolorze. Mam tylko cielisty. Biały to chyba tylko zaloze do sukienki slubnej...czyli wcale
A znowu mam wszystko czarne i tylko czarne zawsze kupuję

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Bo u Triumpha 70 jest na prawde ciasną 70. Wyjątkowo . Też mi pasi , ale znowu cycki mi sciskaja te D triumphowe . Miski maja małe na moje bimbały
ja też nigdy nie znosiłam czarnych staników... jeszcze pomniejszały moje bezbiuście
U mnie Triumnph też lipa... miska D to max

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kurde podczytałam trochę MAYU I widzę że LUBISZ tą samą pioseneczkę co ja!!!uw ielbiama jak się tyłkiem fajnie przy niej rusza

EMOTIKONKO
GRAZIU idę do albumików!
GWEN
OLIVKO
ŻABCIU
FOCZKOVIOLINKO:cmok :
KORINKO
JOASII WSZYSTKIE KOCHANEI NOWE
AGATAU
HORO
TONIU
Klaudeczko
trzymam kciuki za bliski termin operacji

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Ale fakt, że się miesiączkuje nie wyklucza ciąży. Moja szwagierka przez pierwszych 6 miesięcy ciąży miesiączkowała i przez to dopiero w 4 miesiącu o ciąży się dowiedziała jak już jej bandziocha wydęło mocniej A testy ciążowe to też głupota. Ja będąc w ciąży pierwszy test miałam negatywny, drugi dopiero pozytywny. A jakiś czas temu jak okresu nie miałam dość długo testy robiłam (w sumie 3 różnych firm) i były pozytywne choć w ciąży nie byłam jak mi lekarka powiedziała.
poważnie?
czy jest szansa na niebycie w ciąży jeśli test pokaże 2 kreski????

horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 07:21   #5408
anika75
Zadomowienie

Witam
Tak się zastanawiam, czy zanim podjęłyście decyzję o operacji, próbowałyście innych sposobów? Ja np. piłam ziółka, kupowałam tabletki na porost piersi . Najlepiej zadziałała na mnie antykoncepcja - cycorki miałam w pewnym okresie naprawdę rewelacyjne, ale musiałam przerwać i wszystko wróciło do stanu wyjściowego
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:07   #5409
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja?

Buziam Cie Klaudeczko,odpoczywaj ile sie da i Lap sloneczko! Wracaj szybciutko do nas.

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Co myslicie dziewczyny?
Witam z ranca

Bylam na sciagnieciu szwow u pielegniarki, potem jeszcze bylam u doktora jednego, starego specjalisty, ktoremu chcialam pokazac cycki, zeby rzucil okiem, czy wszystko ok Ale on wbil sie w fotel, stary pryk jeden i powiedzial, ze jak nic nie boli i dobrze sie czuje, to wszystko jest ok I ON NIE MUSI ICH WIDZIEC Teraz 8 lutego ide na konsultacje Mirenkowa, to napewno beda mi badac piersi
Stary 2012-01-24, 08:56   #5410
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ja też nigdy nie znosiłam czarnych staników... jeszcze pomniejszały moje bezbiuście
U mnie Triumnph też lipa... miska D to max
A ja wlasnie zle naisalam Nie cierpialam BIAŁYCH a mam same czarne- lubie czarne dla mnie zawsze w czarnym się tak sexi wygląda :P Żadnego białego nie mam. Nosze tylko cieliste bo nawet lepiej sie zachowuja pod białymi rzeczami- nie robią takie odznaczajacej sie bieli na koszulach- to wyglada starsznie! W kazdym razie zamówiłam sobie na allegro stanik wczoraj ...UWAGA: "apple effect ". Cokolwiek nie bedzie to znaczyło. Jak przyjdzie to Wam powiem czy mam cycki pod brodą czy nie:P ...Wlasnie przed chwila sprawdzilam tabele rozmiarow i gUpia jestem bo sobie zamowilam 65F nie sprawdzilam tabeli na stronie aukcji nie bylo... teraz napisalam wiadomośc ze potrzebuje 65g ciekawe jaki mi wyslac... ale ja jestem durna !!

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Witam
Tak się zastanawiam, czy zanim podjęłyście decyzję o operacji, próbowałyście innych sposobów? Ja np. piłam ziółka, kupowałam tabletki na porost piersi . Najlepiej zadziałała na mnie antykoncepcja - cycorki miałam w pewnym okresie naprawdę rewelacyjne, ale musiałam przerwać i wszystko wróciło do stanu wyjściowego

Ja kupiłam ziołową herbate na allegro ... nie wiem skad byly te komentarze pozytywne chyba jakies sprerarowane... Piłam to chyba z miesiac . to trzeba było specjalnie parzyc... no cuda na kiju... w sumie nie sadzilam ze to pomoze ale stosunkowo tanie bylo dwa worki herbaty z 50zl to sie nie wykosztowalam. Te tabletki bust up i tego typu specyfiki, podobno troche dzialaja- jesli ciagle bierzesz... jak przestaniesz to caly efekt "napompowania" mija.... a to juz i drogie i nieskuteczne. Ja nie bralam...ale nawet pisza na stronie producenta ze efekt nie jest wieczny wiec trzeba "kuracje podtrzymujace"

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:57   #5411
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A ja wlasnie zle naisalam Nie cierpialam BIAŁYCH a mam same czarne- lubie czarne dla mnie zawsze w czarnym się tak sexi wygląda :P Żadnego białego nie mam. Nosze tylko cieliste bo nawet lepiej sie zachowuja pod białymi rzeczami- nie robią takie odznaczajacej sie bieli na koszulach- to wyglada starsznie! W kazdym razie zamówiłam sobie na allegro stanik wczoraj ...UWAGA: "apple effect ". Cokolwiek nie bedzie to znaczyło. Jak przyjdzie to Wam powiem czy mam cycki pod brodą czy nie:P ...Wlasnie przed chwila sprawdzilam tabele rozmiarow i gUpia jestem bo sobie zamowilam 65F nie sprawdzilam tabeli na stronie aukcji nie bylo... teraz napisalam wiadomośc ze potrzebuje 65g ciekawe jaki mi wyslac... ale ja jestem durna !!
hihihihi ... efekt zapowiada sie rewelacyjnie
to ja zero czerni... bieli też niewiele... raczej beże, ecru, kremowe, łososiowe
teraz za to można trochę poszaleć... wprawdzie na cały czarny jeszcze się nie skusiłam, ale mam w krateczkę - biało-czarną

dziewczynki,
a ja sobie kupiłam stanik w rozmiarze 30 GG tylko mam problem, bo ramiączka są za długie i już nie da się więcej skrócić. Pani poleciła, żeby przeszyć, ale u mnie jak na złość nie ma żadnej gorseciarki a czy zwykła krawcowa da radę, to nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 08:59   #5412
Olivkaa200
Zakorzenienie

kamiluwa - ?
aginga 01.02 - 9
siwa124 07.02 - 15
felena26 13.02 - 21
Klaudeczka2010 20.02 - 34
Wiola33 22.02 - 36
mune 05.03 - 42
IsaDorra 07.03 - 44
sherry.b 26.04 - 92
ania1919 27.04 - 93
kicia_nh 11.07 - 168
Olivkaa200 12.07 - 169

Witam wszystkich

Kamiluwa jak bedziesz miała juz nowy termin to daj znac bo wczoraj chyba nie doczytałam żebyś miała nowyA jezeli pisałas to napisz jeszcze raz

Na nieszczęście zachorowałamNie chorowałam od dobrych palu lat a tu takie cosAle lepiej teraz niz przed operacjaNie wiem jak ogarne te prawo pracy z bólem głowy i gorączka

Taka długa ta nasza odliczanka że nie chciało załadowac wiadomosci bo za duzo emotikonek
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:59   #5413
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anink Pokaż wiadomość
ojojoj ale Poznaniaki zdzierają u mojego doktora Mentory 10tys okrągłe i 12,5 albo 13,5tys anatomki.
Stary 2012-01-24, 09:01   #5414
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

poważnie?
czy jest szansa na niebycie w ciąży jeśli test pokaże 2 kreski????
A tobie Horo sie 2 pokazaly?Ze tak pytasz?
Mi sie wydaje ze testy sa raczej czułe tylko może niektorzy je robia za szybko. test wykazuje ciaze ok 7 dni od zaplodnienia to moze byc nawet 9-10dni od stosunku

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ojojoj ale Poznaniaki zdzierają u mojego doktora Mentory 10tys okrągłe i 12,5 albo 13,5tys anatomki.
A teraz sa podwyzki Jooasi wszedzie ja tez placilam 2 tysie mniej niz teraz u Skwierczowej

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-24, 09:03   #5415
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam
anika75 ja nigdy niczego ni epróbowałam bo w cuda nie wierze, jedyne nad czym się zastanawiałam to powiększenie piersi kwasem hialuronowym zamiast operacji ale szybko zrezygnowałam z tej metody i całe szczęscie
Stary 2012-01-24, 09:04   #5416
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Mi sie wydaje ze testy sa raczej czułe tylko może niektorzy je robia za szybko. test wykazuje ciaze ok 7 dni od zaplodnienia to moze byc nawet 9-10dni od stosunku
hmmm...

Stary 2012-01-24, 09:05   #5417
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

A teraz sa podwyzki Jooasi wszedzie ja tez placilam 2 tysie mniej niz teraz u Skwierczowej
Gwen ale Ty dawno robiłaś a ja tylko 2 miechy temu i znam ceny na bierząco u mojego lekarza bo na beauty siedze też i właśnie wczoraj jedna się operowała
a czarne staniki są super seksi, uwielbiam z prześwitującym spod koronki cielistym podszyciem
Stary 2012-01-24, 09:07   #5418
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

horo zwykła krawcowa nie powinna mieć z przeszyciem żadnych problemów bo to nie jest skomplikowane. Widzę, że w lutym dołączy do nas dużo cycolinek
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:10   #5419
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwen ale Ty dawno robiłaś a ja tylko 2 miechy temu i znam ceny na bierząco u mojego lekarza bo na beauty siedze też i właśnie wczoraj jedna się operowała
a czarne staniki są super seksi, uwielbiam z prześwitującym spod koronki cielistym podszyciem
UWIELBIAM
takie to moje faworyty
bo mi sie wydaje Jooasi ze ty juz masz te cycuszki tak dłuuuuuuugo. To ten czas tak powoli leci?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-24, 09:14   #5420
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez kissy1234 Pokaż wiadomość
horo zwykła krawcowa nie powinna mieć z przeszyciem żadnych problemów bo to nie jest skomplikowane. Widzę, że w lutym dołączy do nas dużo cycolinek
muszę zaryzykować...
tak się napaliłam na ten stanik, że mimo tych za długich ramiączek go kupilam

Stary 2012-01-24, 09:22   #5421
gwendolinka
Zadomowienie

a propos Ostatnio rozmawialam z takim kolega i temat zszedł na operacje - no może nie rozglaszam ale wielkiej tajemnicy z tego nie robie. Faceci to sie zawsze pytaja o cene. Nie uwazacie , ze to troche zenujace? Materialisci jedni! i jeszcze ten tekst "było cie stac?" mysle sobie " nie , nie bylo, wyzebralam"

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-01-24, 09:25   #5422
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a propos Ostatnio rozmawialam z takim kolega i temat zszedł na operacje - no może nie rozglaszam ale wielkiej tajemnicy z tego nie robie. Faceci to sie zawsze pytaja o cene. Nie uwazacie , ze to troche zenujace? Materialisci jedni! i jeszcze ten tekst "było cie stac?" mysle sobie " nie , nie bylo, wyzebralam"

to prawda
Mojego Tz-a też najpierw pytali - ile?
a dopiero potem - jakie sa w dotyku

Stary 2012-01-24, 09:36   #5423
jooasi
Wtajemniczenie

gwen mnie to się czasem wydaje że się z nimi urodziłam
a powiedzcie mi ile czasu się czuje że coś jest w środku, normalnie jest ok, nic nie boli ale czasem mam wrażenie takiego jakby spięcia i wyraźnie czuje że coś mam wmontowane. albo jak sie leży na boku to już zawsze one przeszkadzać będą??
Stary 2012-01-24, 09:39   #5424
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
a powiedzcie mi ile czasu się czuje że coś jest w środku, normalnie jest ok, nic nie boli ale czasem mam wrażenie takiego jakby spięcia i wyraźnie czuje że coś mam wmontowane. albo jak sie leży na boku to już zawsze one przeszkadzać będą??
uczucie "czegoś w środku" mija, ale nie pamiętam po jakim czasie...
nawet przy leżeniu na boczku nie będziesz nic odczuwała

Stary 2012-01-24, 10:05   #5425
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
no właśnie zastanawiam się jak to jest u dr. Polaka ze zdjęciem szwów. czy koniecznie trzeba do niego jechać czy można iść do swojej przychodni a Jemu wysłać zdjęcia?

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ----------

o kurde... zostałam sama o tej porze
Ja rowniez nie jechalam>dr chcial zebym po tygodniu przyjechala najpierw na kontrole a po 2 tygodniach na sciągniecie szwow ale to bylo dla mnie za duze poswiecenie i wogole bezsensu,przeciez kontrole moglby zrobic przy zdjeciu szwow.Droga w jedna strone trwala 4- 5 godzin wiec caly dzien w podrozy i jeszcze tydzien po operacji ,masakra.Napisalam do niego i nie pojechalam,na sciagniecie szwow tez nie.Wyslalam mu zdjecia (uznalam ze wszystko jest ok tez tak sie czulam)po sciagnieciu szwow i wyjasnilam dlaczego mnie nie bylo. Odpisal ze efekt jest fantastyczny.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Witam z ranca

Bylam na sciagnieciu szwow u pielegniarki, potem jeszcze bylam u doktora jednego, starego specjalisty, ktoremu chcialam pokazac cycki, zeby rzucil okiem, czy wszystko ok Ale on wbil sie w fotel, stary pryk jeden i powiedzial, ze jak nic nie boli i dobrze sie czuje, to wszystko jest ok I ON NIE MUSI ICH WIDZIEC Teraz 8 lutego ide na konsultacje Mirenkowa, to napewno beda mi badac piersi
Czesc Zabulko

Co za pryk! Takich okazow nie obejrzec??? Grzech Chyba juz z nim cos nie tak To powodzenia na Mirenkowej,napisz jak bylo

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Witam
Kochana ja to probowalam pare sposobow,np picie Bawarki(herbata z mlekiem)Bllleeeeee 3 razy dziennie przez poł roku.Smieszny ale trzebabylo sie samej przekonac,oczywiscie nic tam nie drgnęło. To bylo kilka lat lemu. Potem kupilam tabletki 60 funtow mni e kosztowaly i znowu nic...Masaze i inne tam takie metody i nic,wiec nastepna byla operacja i prosze,cud:ju pi:SĄ
Stary 2012-01-24, 10:06   #5426
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Ja na swoją operację odkładam od 5 lat, i byla by wcześniej zrobiona pewnie gdyby nie to że musiałam usunąc guzka o którym sie dowiedziałam w miedzyczasie - oczywiście też ze swoich pieniędzy bo niegroźnego guzka NFZ nie chciał mi usunąć uznająć że taka moja uroda :////
jakbym miała operację w marcu lub kwietniu to bede w wakacje plywać nad morzem? ?:P nie mgoę sie doczekać!!!!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:10   #5427
Nadinka2
Raczkowanie

Horo
kochana a moze rozmiarek przypasuje,ja to nie ufam musze najpierw zmierzyc.A jak bedzie za maly to odeslesz

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Ale nam sie lista wydluza!!!! Supeer! A jeszcze jest pare dziewczynek bez terminu,takze lista nie zniknie
Buziaki dla Was dziewczynki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-24, 10:12   #5428
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:

Horo
kochana a moze rozmiarek przypasuje,ja to nie ufam musze najpierw zmierzyc.A jak bedzie za maly to odeslesz
ja mierzyłam
miseczki leżą idealnie, fason i kolor super, tylko ta długość ramiączek ... ok. 2 cm muszę przeszyć

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

ale fajnie zrobić sobie taki dzień laby
kawka, internet, szlafroczek

Stary 2012-01-24, 10:21   #5429
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:

Mam to samo uczucie a szczegolnie jak mnie zimno przeszyje.Zaraz po operacji to bylo straszne. Miejmy nadzieje ze szybko to uczucie minie

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Co za prostak!!! Bez urazy

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
ja mierzyłam
miseczki leżą idealnie, fason i kolor super, tylko ta długość ramiączek ... ok. 2 cm muszę przeszyć

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Z checia bym Ci je przeszyla ale chyba mamy za dalekodo siebie;( Zebym ja trafila na idealne Boje sie ze niczego dla siebie nie znajde.Ale poczekam.Od kiedy moge zaczac juz takie nosic na codzien? Po 2,3 miesiącach?Juz bym chciala sie nimi nacieszyc
Moj juz ostatni dzien laby ,TZ wraca dzisiaj do domku i jutro juz smigam do pracy echh
Stary 2012-01-24, 10:27   #5430
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Ja na swoją operację odkładam od 5 lat, i byla by wcześniej zrobiona pewnie gdyby nie to że musiałam usunąc guzka o którym sie dowiedziałam w miedzyczasie - oczywiście też ze swoich pieniędzy bo niegroźnego guzka NFZ nie chciał mi usunąć uznająć że taka moja uroda :////
jakbym miała operację w marcu lub kwietniu to bede w wakacje plywać nad morzem? ?:P nie mgoę sie doczekać!!!!
Ise spokojnie będziesz mogła pływać po takim czasie i eksponować cycuszki byleby ich nie przegrzewać za bardzo bo implanty tego nie lubią

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
ja mierzyłam

horo krawcowa zwykła napewno poradzi sobie z ramiączkami, to żadna sztuka a Ty sie pochwal

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Nadinka no jak zimno to aż jakby się trzęsły w środku głupie uczucie dobrze że minie a Ty widziałaś rozmiarek Malinki napewno, docelowo nie będzie u Ciebie wiele mniej

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości