![]() |
#5431 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5432 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5433 |
Rozeznanie
|
OK moje slodkie czarownice musze was na jakas chwilke opuscic obowiazki domowe wzywaja
![]() ![]() ![]() Ja mykam rozwiesic pranie w ogrodzie i delektowac sie fiolecikiem z gwinta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nawet myślałam aby na początek zastosować ten Effaclar K, ale przerażają mnie filtry do tego ![]() Fredziunia jak oceniasz działanie tego Effaclar K na Twoją buźkę??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5435 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie kobitki z,którymi jeszcze sie nie przywitałam cmok:
Tak mnie trochę osłabiło po tym fioleciku,że dla wzmocnienia musiałam pochłonąć całego pączka w czekoladzie a na dokładkę michę ruskich.Teraz czuję,że żyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() EDIT: Lukreti zdolniacha z Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o pączku już nie wspomne ![]()
![]() |
#5438 |
Zakorzenienie
|
Świetezianko próbowałam dostać się bezskutecznie do państwowej firmy konkretnie do służby cywilnej, wydawało mi się że to taka "bezpieczna posada" bo pewna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5439 |
Wtajemniczenie
|
maro skarbie nic z tego wszystko zjedzone może jutro coś się znajdzie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piękne rzeczy tworzysz Lukreti, zwłaszcza te stringusie i staniczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5441 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5442 |
Wtajemniczenie
|
Lukreti Kochana, zazdroszczę Ci, że możesz spozywac tak pyszne i kaloryczne smakołyki - musisz być szprycha - no widac po tych stringach i staniczkach cytowanych przez Dorinkę
![]() Nikus Kochana, skore na nożkach wypaliłam sobie maścia na zmiany atopowo, zapomniałam, że jej stsowanie ma byc delikatne i punktowe i wymazałam sobie place, teraz czekam, aż skora sie zregeneruje - bowiem wyglada to tragicznie ![]() Neseczko, do korpusu słuzby cywilnej musisz miec ukończone specjalne kursy i szkoły na urzednika mianowanego - to nie jest takie proste ![]() ![]() Marus Kochana, masz racje - ja tez wezmę troche pączków od Lukreti i zjem z poświęceniem za zdrowie Joasi ![]() Dorinko Kochana, Moje dziecko uzywa chyba Effaclar K - musze zobaczyc jak to zadziała na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5443 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Następnym razem podzielę się z wami obiecuję,a teraz( tymi pączkowymi kaloriami) no cóż klamka zapadła i muszę powalczyć sama.Parę fikołków i machanie nóżkami powinno załatwić sprawę.Chociaż pamiętam,że kiedyś podczas takich rewolucji gimnastycznych zerwałam sobie łękotkę w kolanie...ale kto by się przejmował jakąś tam głupią łękotką ![]() Joasiu nie zapominamy o tobie no to siup w ten dziób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5444 |
Zakorzenienie
|
świtezianko w ogłoszeniach które czytałam nie było w wymaganiach żadnych kursów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5445 |
Wtajemniczenie
|
Neseczko Kochana, wiem, że zawsze bylo trudno dostac sie do korpusu słuzby cywilnej i zreczywiście jak juz tam będziesz, to trudno im będzie Cie wywalic - to w miare pewna posada.
Musisz Kochanie podzwonic pod podane numery i o wszystko wypytac ![]() Lukretii Kochana, to ja jutro sie pisze na pyszności, ale zazdroszczę ci, że kilkoma fikolkami spalasz 400 kalorii - powiedz jak to robisz, błagam ---plizzzzzzzzzzzzzzzzz |
![]() ![]() |
![]() |
#5446 |
Wtajemniczenie
|
OCZYWISCIE ZDRóWKO JOHHANKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5447 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podczas obydwóch ciąż przytyłam aż kg 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym moja kochana ja nie mam za bardzo czym oddychać w przeciwieństwie do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5449 |
Zakorzenienie
|
Świtezianko już raczej zrezygnowałam z tej pracy, bo z trudno się tam dostać.....
Muszę lecieć na 14 mam jazdy ![]() po takiej ilości denaturatu to nie wiem czy będę mogła prowadzić ![]() Zdrówka Johanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy moich marnych 52 kg. nie muszę się specjalnie wysilać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5451 |
Wtajemniczenie
|
Neseczko Kochana, to upojnej jazdy po denaturaciku, a moze i pan Instruktor jeszcze po jednym z Toba chlupnie?
Gumowych drzew Kochana, normalnych kierowcow i uwaznych pieszych . Trzymaj sie cieplutko ![]() Lukreti Kochana, czyli miałam racje, że jestes szprycha. Moje geny po ciązy tez zareagowały, ale to było bardzo dawno temu i teraz juz jakoś nie chcą wdawać się wmoją walke ze zbędnymi kilogramami. Kochana ja nie tylko mam czym oddychać, mam tez na czym siadac rozłożyście, i schaby poboczne tzw. Koszmar mowię Ci - istne monstrum ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5452 |
Wtajemniczenie
|
Nesko przynajmniej masz pewność,że twoja dzisiejsza jazda będzie wyjątkowa.Powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#5453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5454 |
Wtajemniczenie
|
Lukretii,
nasze zachowania po specjalnym trunku sa zawsze wyjątkowe - no dawaj te brzuszki - sama zobaczysz, czy utrzymasz równowagę z grabiami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5455 |
Wtajemniczenie
|
Lukretii, to zamieniamy sie ?
ja Ci dam swoje rozłożystości, a Ty płaskodupie!!! jestem pewna, ż ebys sie nie zamieniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5456 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz na nasze bolączki małą musztardówkę a na przegrychę ogórki kiszone z mojej piwniczki. Neska a czy ty nie miałaś lecieć już na jazdę?Co tu jeszcze robisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5457 |
Wtajemniczenie
|
Lukreti Kochana, to jestesmy umówione na wymiane,
a teraz, ZDROWKO JOASI i musztaroweczki w ruch, zdrówko na fioletowo ![]() Dorinko Kochana, wracaj do nas z tej biochemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świtezianko Kochana wymiękłam z tą Biochemią ![]() Wyobraziłam sobie siebie jak wstaję codziennie 40 minut wcześniej, po czym wklepują odmierzone uprzednio strzykawką filtry +50, po czym aby zgasić żar na mojej face przypruszam ją mąką ziemniaczną, po czym maluję się wszystkim co zgromadziłam przez lata doświadczeń, wychodzę. Po dwóch godzinach spojrzę w lustro i zobaczę wałkujący się makijaż ![]() Wrócę do tematu jesienią, i wówczas z wrodzoną sobie systematycznością i konsekwencją zgłębię temat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5459 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Ty Moja Kochana,
o Boże ta biochemia to musi byc straszliwa męczarnia. Ja bym chyba tak nie mogła dokładać żaru swojej face, bowiem i tak jest rumiana i czerwonawa, moge jedynie z owej mąki skozystać - już widze swoje oblicze opruszone biała substancją - ale może warto sprobować? Co o tym myślisz Kochana? |
![]() ![]() |
![]() |
#5460 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czy aby rezultatem nie będzie maska wenecka? Raz się męczysz, a następnego dnia nakładasz już gotową i cały kłopot z głowy. Konkretnie z twarzy... Hmmm, warte przemyślenia. ![]() Zdrowie Joasi. Niech Jej operacja lekką będzie!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.