![]() |
#5461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Cytat:
Rozumiem ze to do mnie ![]() Twoje prośby nie zostały olane ![]() ![]() Ale przepraszam,masz racje ![]() ![]() ![]() Jak weekend kochane? Ja to nie mam dziś chyba weny na pisanie ![]() ![]() ![]() Nel a jak tam u Was po chorobach?Nie ma juz śladu? Ja to sie boje ze u nas sie zacznie,Tż kaszle i mnie cos w gardle drapie,chyba po sobocie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5462 |
Zakorzenienie
|
Jastinku u mnie weekend nawet dobrze, bylam u mojej babci schorowanej staruszki, potem pojechalam do prababci Szymonka ze strony TZ-ta..Pogoda nawet dopisała choc zapowiadali deszcz...Wieczorem sie rozpadało...
|
![]() ![]() |
![]() |
#5463 |
Zadomowienie
|
U mnie weekend był nieciekawy
![]() ![]() Ale za to się ciesze bo w niedzielę wyjeżdża na tydzień i sobie od niego odpocznę ![]()
#5464 |
Rozeznanie
|
Ja też cały weekend byłam sama
![]() ![]() Czy WASZE DZIECIACZKI JEDZĄ JUŻ SAME? Bo Lili to nie daje sie juz karmic tylko chce sama i normalnie jest poorazka ![]()
#5465 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do jedzenia to moj Szymek czasami tylko chce lyzeczke i tez chce jesc...ale na razie nie mam z nim klopotów, bo on sobie ta lyzeczką a ja druga go karmie.. ![]() Aha zapomnialam wam napisac ze Szymek pokazuje ze zrobil sisi i gdzie..pokazuje na pieluszke w kroku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Humbak moja Wika tez chce jeść sama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Humbak super ze robota w nowym domu postepuje,później Ty bedziesz miala całe ręce roboty ![]() ![]() Właśnie niedawno wróciłm od dentysty,ząb mnie boli i mam przepisany antybiotyk w środe ide niestety na wyrwanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda tylko ze on o moim trudzie domowym tak szybko zapomnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5470 |
Zakorzenienie
|
Nam też weekend minął nieciekawie, cały czas pada deszcz, wczoraj byliśmy u teściów na chwilkę i oczywiście się wkurzyłam, bo teściowa nam powiedziała o tym, żebyśmy się szykowali na wesele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastin możemy sobie podać ręce jeżeli chodzi o "ukochane" teściowe ![]() Normalnie bym tą babę udusiła ![]() humbak Nikolka też chce jeść sama, ale raczej rzadko jej daję, bo potem mam jak w chlewiku ![]() ![]() Moni@ to samo od tż słyszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale rzeczywiście z Twoja to przegiecie,ja nie nawidze jak dla mnie cos ktos karze robić,a juz teściowa to wogóle ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do zmywania po sobie albo sprzatnia to on skory nie jest,niestety ![]() ![]() ![]() Ja jak bym poszła do pracy zawodowej to bym miała dwa razy wieciej obowiazków,bo praca w parcy i praca w domu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Już nie raz usłyszałam ze jak mi źle to on z chęcią bedzie siedział w domu a ja mam iść do pracy. Już to widzę ![]() Jeżeli chodzi o samodzielne jedzenie to Oliwia czasami chce sama jeść , i o ile nie jest to zupa to jej pozwalam ,ale naprawdę rzadko to się zdarza. Ona bardziej lubi sama podjadać Julii śniadanie albo obiad, jak widzi że Julia odchodzi od talerza na moment to Oliwka już jest przy talerzu , bierze widelec i nabija wszystko co jest na talerzu ![]() Oliwia też lubi się sama ubierać , tylko nie bardzo jej to jeszcze wychodzi ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-03-19 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5473 |
Zadomowienie
|
Jastinku dziękuję za ćwiczenia. Niby takie proste, a już po pierwszej serii czuję mięśnie.
Dziewczynki wszystkie chłopy są takie same. Jak już siedzą z dziećmi to nie są w stanie nic więcej zrobić. Czasami bywają wyjątki, ale z reguły to tacy, którzy są po prostu zdani tylko na siebie, więc nie mają innego wyjścia. A podobno jest naukowo udowodnione, że facet nie sprząta bo po prostu nie widzi bałaganu. Dopiero jak się im pokaże to zaczynają dostrzegać. Mój TŻ dziś nie posłał łóżka, bo nie miał kiedy, a ja wróciłam o 18 z pracy i zrobiłam pranie, prasowanie, pozmywałam, bo tego też nie zdążył, ugotowałam Kasi zupę na 3 dni, wykapałam ją i od 21 jestem wolna. Ach z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej. Kasiek też chce sama jeść, ale wtedy jedzenie ląduje w różnych dziwnych miejscach. Pić ze szklanki też chce sama, tylko potem buja szklanką nie zdając sobie sprawy, że tam w środku coś jeszcze jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#5474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwonko nie ma za co ![]() U nas dziś zimno strasznie,wieje i pada ![]() ![]() Po południu jedziemy z Wika do mojej kolezanki zobaczyć jej synka Bartosza,co prawda juz duży chłopczyk z niego ale nie widzieliśmy go jeszcze od urodzenia tzn. od października,aż wstyd ![]() ![]() Uciekam ogarnąć chałupe,Wika tak bałagani ze szok ![]() ![]() Buziaczki,miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5475 |
Rozeznanie
|
Witam kochane
![]() Lilianka bardzo nam pokaływała w nocy. A w dzień nie kaszle wcale ![]() Powiem Wam że mój tż to nawet po sobie sprząta. Naprawde nie moge na niego nażekać w tej kwestii. Jastinku miłej wizyty ![]() Wklejam kilka swoich zdjęć. Nie podobają mi się jak diabli. I prosze nie piszcie że wyglądam ładnie bo mam oczy i widze. Ale przynajmniej włosy czyste ![]() ![]() ![]()
#5476 | |
Zadomowienie
|
Humbaczku a Ty rozjaśniałaś też włosy czy mi się zdaje, że miałaś ciemniejsze? Jesteś bardzo podobna do mojej koleżanki z pracy. Nie piszę, że ładnie wyglądasz, bo przecież i tak mi nie uwierzysz. Lilianka czasami na tych zdjęciach robi podobne miny do mojej Kasi.
Cytat:
A zabawki walają się dosłownie wszędzie, pozbieram, a za chwilę znowu jest to samo. Najgorzej jest wtedy jak nadepnie się bosą stopą na klocek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5477 |
Rozeznanie
|
Nie Iwonko, nigdy nic nie robiłam z włosami, nigdy nie farbowałam, nie rozjaśniałam, żadnych pasemek, nic w tym stylu. W lato mam jaśniejsze od słońca
![]()
#5478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez planuje cos zrobic na swieta z wlosami ale nie wiem co.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5479 |
Rozeznanie
|
Moni@
![]()
![]() |
#5480 |
Zakorzenienie
|
Moj Szymek cos sobie wczoraj zrobil w nozke
![]() ![]() U mnie dzis sypie jak diabli, w marcu jak w garncu to chyba sie spradzilo to powiedzonko...leje deszcz na zmiane z sniegiem...jest ponuro i zimno...a i ja odczuwam zly nastroj.. |
![]() ![]() |
![]() |
#5481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Humbak bardzo Ci do twarzy w tej fryzurce ![]() Ja przed świętami planuję zmienić nieco kolorek włosów i podciąć. Wczoraj tż w ramach przeprosin przyniósł mi różyczkę, ale nie żywą tylko taką zrobioną ze szkła czy czegoś takiego, jest prześliczna i na lata ![]()
![]() |
#5482 |
Zakorzenienie
|
Humbaczku zdjecia świetne,moze Ty i masz oczy ale chyba ślepawa jesteś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ ucałuj Szymonka w bolącą nóżke ![]() ![]() ![]() Iwonko nadepnąć na kolocek,to mały pikuś,ja ostatnio wstając rano z łóźka zaspana myślałam ze nadepnęłam na mysz albo coś takiego,zaczęłam wrzeszczeć strasznie bo okropnie sie brzydze takich rzeczy,a to sie okazało ze to piłeczka kałczukowa ![]() ![]() A my właśnie skonczyłyśmy sprzatać i połozylam Wike spać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5484 |
Wtajemniczenie
|
Informuję, że wczoraj wieczorem Admin wyłączył funkcję edycji
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179940 Ma to zapobiec masowemu wykasowywaniu treści i zdjęć z postów. Tym samym pozostaje moja prośba o nie rozczłonkowywanie jednej wypowiedzi na 3 mniejsze posty, istnieje możliwość odpowiedzi na kilka postów w jednym /opcja multicytowania - pisałam już u Was jak z niej korzystać/. Warto również większa uwagę zwracać na to co i jak się pisze, bo niestety brak edycji uniemożliwia np poprawianie błędów, literówek złagodzenie wypowiedzi etc Zainteresowanych odsyłam do wątku z dyskusją na ten temat: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179952 Z wszelkimi pytaniami, wątpliwościami proszę kierować się do mnie na Pw.
![]() |
#5485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oliwia zasnęła więc sobie spokojnie poćwiczę ![]() ![]() ![]() A to Oliwka ze swoimi pluszakami ![]()
![]() |
#5486 |
Zakorzenienie
|
Oliwcia ![]() A my mamy wychodzić a Wika jeszcze śpi ![]() A mój tz przedchwilą dzwonił i mówil ze znalazł pierścionek z białego złota ![]() ![]() Dziewczyny co Wy myślicie o tej decyzji w zwiazku z edycją postów? Bo ja weszłam na ten watek który podała Mariqa i zagłosowałam za powrotem tej funkcji ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiaa Oliwka jak malinka...wyslij ja gdzies na zdjecia do reklamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5488 |
Rozeznanie
|
Jastin a gdzie tam daje się przytulać. Nie widzisz jak ją trzymam za łapki bo mi się już zaczeła wyrywać
![]() ![]() Zakupiłam Liliance ogrodniczki moro, drogie jak byk (34 zł), na allegro kupiłabym taniej. Zarąbiście w nich wygląda ![]() Nie wiem co jej się stało ale zaczeła dłubać sobie w oczkach. Stoi i raz w jednym raz w drugim sobie gmera paluszkiem. Strasznie śmiesznie to wygląda jak się na nią patrzy z daleka, ale jak z bliska i ma takie czerwone oczka to już to wcale śmieszne ie jest ![]() Oliwka CUDO ![]()
#5489 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oliwia do reklamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do dłubania to moja sobie też dłubie , ale w nosie ![]() ![]()
![]() |
#5490 |
Zakorzenienie
|
Byłam tu dziś rano, napisałam posta, zaczęłam go wysyłać, a tu mnie wyrzuciło z wizażu
![]() ![]() humbaczku zdjęcia super, fryzurka też bardzo fajna ![]() Kasiu Twoja księżniczka też śliczna ![]() Byliśmy dziś kupić okna dachowe itp... a także zapisać Patryka do przedszkola, kurczę drogo za to przedszkole wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja uważam, że nie powinni usuwać funkcji EDYTUJ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.