Dzieciaczki styczeń 06 - Strona 185 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-23, 14:12   #5521
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki styczeń 06

Dziękujęmy z Nikolką za komplemenciki

U nas dziś pada , nic mi się nie chce, nie znoszę takiej pogody

Moni@ na gardło bardzo dobry jest Tantum Verde takie "cukierki" do ssania

Kasiu fajny ten tekst
Stary 2007-03-23, 20:48   #5522
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Humbaczku zazdroszczę Ci tego domku, ale mam nadzieję, że kiedys też będę miała swój własny.
Okazuje się, że kupiliśmy za małe mieszkanie, bo nie ma miejsca na Kasiowe zabawki.
Właśnie przed chwilą mój mąż uprzejmie mi doniósł, że jego siostra urodziła dziewczynkę przez cc. Była już 8 dni po terminie i po kilku próbach wywołania ciąży w końcu podjęli dezyzję o zrobieniu cesarki. Współczuję jej, bo od razu przypomniało mi się, jakie cierpienia przeżywałam zaraz po porodzie.
Cytat:
Napisane przez *Niki* Pokaż wiadomość
Albo w aerozolu, Kasi kiedyś pani doktor przepisała i wszyscy się tym wyleczyliśmy.
Monia dobrze, że z Szymusiem juz lepiej, a pomarudzić to sobie musi, w końcu takie prawo dzieci.
Kasia dziś cały dzień nie raczyła wcale pospać, a na noc usnęła dopiero o 21. Chciałam sobie dzisiaj posprzątać, żeby jutro już móc odpocząć, ale łaziła za mną i mruczała.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 21:56   #5523
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kkasiaaa Pokaż wiadomość
Moni@ dużo zdrówka wam życzę Jak ostatnio byłam przeziębiona to pomógł mi infex aż się zdziwiłam bo myślałam że to tak naprawdę nic nie pomaga.
Moni@ Szymuś też bierze antybiotyk czy wam lekarka kazała siedzieć w domu ?? Ja zapomniałam zapytać wczoraj, w sumie mała antybiotyk dostaje ale to nie jest coś aż tak powaznego bo tylko kaszel ma, i nie wiem co robić. W sumie nawet jak nie mogłaby wychodzić to nie bardzo moge z nią siedzieć w domu bo musze iśc po Julię do przedszkola a Oliwia musi iść ze mną bo nie mam z kim ją zostawić. CO wam powiedziała lekarka ??
Kasiu u mnie to bylo cos jakby zdziwienie, bo dzien wczesniej przed ta nocka meczaca, Szymek bawil sie i szalał, nie mial kataru ani nie kaszlał..a w nocy slysze a on oddychac nie moze, charczy mu w nosie i kaszlał tak az dlawil sie..(myslałam ze to z tego zachlysniecia cos mu woda zaszła do gardelka lub noska) ale rano goraczka 39 no to dzwonie do lekarki sie rejstrowac
Ona mowi ze musi dac antybiotyk bo to widac na przeziebienie i ze gardlo czerwone, a moze to tez byc z tego ze zachlysnal sie woda i obce cialo dostalo sie do plucek ..
Pytam jej czy konieczne sa te antybiotyki a ona mowi ze tak bo juz sie przekonała (na prosbe matek) ze jak nie dawała dzieciom antyb, to dzieci wracały po tyg z zapaleniem pluc albo oskrzeli..
Wiec nie chcialam juz dyskutowac , Szymek dostal ospamox i po 3 dawkach widze poprawe
U nas w Opolskim panuje ta dziadowska sepsa (nie w moim miescie) i lekarze naprawde uwazaja a szczegolnie moja lekarka pyta o goraczke ile stopni itp...

Ja wiem ze w pprzedniej chorobie Szymka jak mial tylko kaszel to nie dostal antyb i tylko syrop, to po wizycie kontrolnej dostal antyb, bo poszlo mu na plucka, pisałam wam przeciez...
Moni@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 22:01   #5524
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Niki dziekuje..cukierkow nie mam, ale mam pryskanie do gardla Tantum Verde to ide sobie prysnac
Stary 2007-03-23, 22:06   #5525
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
[B]Albo w aerozolu, Kasi kiedyś pani doktor przepisała i wszyscy się tym wyleczyliśmy.
Monia dobrze, że z Szymusiem juz lepiej, a pomarudzić to sobie musi, w końcu takie prawo dzieci.
Iwonkamysza w aerozolu mam dziekuje psikne sobie na noc

Gratulacje z narodzin cesarskiej dziewczynki

o tak prawo to dzieci maja i to do wiekszosci rzeczy jak sie okazuje

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2007-03-23 o 22:09 Powód: dopisanie cytowanego tekstu:)
Stary 2007-03-24, 11:14   #5526
jastin83
Zakorzenienie

Witajcie!
Ja właściwe na momencik,podczytałam Was i zaraz uciekam

Moni@ uściski dla Szymonka niech szybko zdrowieje

Humbak super ze robota tak postepuje,mi to sie juz po nocach śni mieszkanie,ale jeszcze tyle pracy nas czeka...pewne mine kilka dobrych lat zanim naprawde tam zamieszkamy
Dziś tez sie dowiedziałam ze naprzeciwko naszego bloku(narazie naprzeciwko bo bedzie budowany jeszcze jeden)bedzie rozbudowane seminarium biskup sie tym zająłZ jednej strony sie ciesze bo nie bedzie tych brzydkich starych kamienic,i bedzie wszystko zrgane na tip top,ale z drugiej strony znajac księży to sie będa czepiac o byle co
No nic zobaczymy jak będzie

Wczoraj byłam na małych zakupach wiecie ze ja uwielbiam chodzic po lupexach ,wydałam całe 35 zł a kupiłam takie cudne ciuszki Wice Jak nabiore checi to Wam porobie zdjecia i pokarze
U nas dziś pięknie wiec odrazu po obiedzie wychodzimy w teren
Miłego weekendu kochane

jastin83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 12:09   #5527
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

Jastin ja tez uwielbiam lumpeksiki
Dziewczyny czy wasze dzieci chodzą juz tak ,,samodzielnie,,??tak ze wy sobie mozecie usiąść i wypic kawe??
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-24, 13:09   #5528
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wasze dzieci chodzą juz tak ,,samodzielnie,,??tak ze wy sobie mozecie usiąść i wypic kawe??

Daria chodzą,chodzą Wika to juz sama chodziła jak miala ok. 11 miesięcy
A z tą kawką to i owszem można wypić ale jak ze wszystkim trzeba miec oczy w d**ie

A Twoja córcia juz drepta?

Stary 2007-03-24, 13:33   #5529
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _dAria86 Pokaż wiadomość
Daria Szymus tez chodzi Jatin ma racje z tymi oczami...Ja zwykle jak robie kawe to Szymek spi i moge sobie spokojnie wypic, a jak nie spi to czesto pijam zimną
Stary 2007-03-24, 14:21   #5530
_dAria86
Rozeznanie

GG do _dAria86 Send a message via Skype™ to _dAria86

no to ja tez tak pije kaffke jak Monia

Jastin Zuza tez zaczeła chodzic jak Wiki tyle ze jeszce nie jest tak że ona sobie chodzi po mieszkaniu i sie pobawi czy cóś, ja musze byc w poblizu i robie za ,,materac,, na dwor tez na nogach idziemy. takze oczy jeszce mam na normalnym miejscu
_dAria86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 20:56   #5531
Nel70
Zadomowienie

A ja chciałabym,żeby moja w końcu zaczęła samodzielnie chodzić,bo kaffee też pijam zimną ,bo co sobie zaparzę i zaczynam pić to chwyta mnie za rękę i ciągnie po całym mieszkaniu,a jak się buntuję to bek.
Jastin to będziesz miała okolicę "świętą".
Moni ja również stosowałam Tantum Verde w aerozolu -polecam.
U nas dzisiaj była przepiękna pogoda,także 2 godzinki spędziliśmy w parku na huśtawce i w piaskownicy. A jak tam przygotowania do świąt ,już rozpoczęłyście porządki?
Iwonka to Kasia ma kuzynkę,a jak dali na imię?Gratulacje dla szwagierki.
Ja również lubię ciuchlandy,ale tż mi odradza tam zakupy.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 21:38   #5532
kkasiaaa
Zadomowienie

Witajcie dziewczynki
Daria Oliwia chodzi już tak zupełnie samodzielnie odkąd miała niecałe 10 miesięcy oczywiście pilnować ją musiałam bo się wywracała itd ale teraz to już luzik Z piciem kawy nie ma problemu bo ja kawy nie piję ale herbatkę moge spokojnie usiąść i wypić

Iwonko gratulacje dla szwagierki niech dzidzia się zdrowo chowa

My dzisiaj byliśmy u teściów , przyjechała do nich szwagierka więc sobie poplotkowałyśmy i poszłyśmy na spacer
Lena 5 lat
kkasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-24, 22:16   #5533
Moni@
Zakorzenienie

Hello

Ja dzis mialam mega dzien..siostra wyciagnela mnie na bieganie, i pol godziny truchcikiem biegalysmy..ojej bylo ciezko...ale chwała jej za to lepiej sie czuje dzieki temu..

Szymek coraz lepiej sie czuje, ale na dwor nie wychodze bo wieje u nas niemilosiernie slonce swiecilo dzis ale jednak wole go te 7 dni przytrzymac w domku..

Jutro jade do Opola(z siostra) troche sie oderwac od tego Szymonkowego chorobska, zasiedzialam sie w domku troszke, poza tym pogoda tez byla kiepska(deszcz ze sniegiem na zmiane)..

Ide spac, nie zapomnijcie czasu przestawic

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2007-03-24 o 22:17 Powód: pogrubienie tekstu
Stary 2007-03-25, 10:55   #5534
jastin83
Zakorzenienie

hej dziewczynki!

Moni@ nie zapomniałam naszczescie przestawić czasuJa na to czekałam juz od dawna,nie nawidze tego zimowego jak dzien krotki a wieczory dłuuugieAle juz jest fajnie i wpełni czuje wiosnewczoraj od południa do prwie 19-stej bylismy z Wika nad jeziorkiem,potem na placu zabaw,wyhasała sie na całego i padła o 20-stej ze zmęczenia juz nawet chodzić jej sie nie chciało tylko raczkowałaZrobiłam kilka zdjec wiec napewno wkleje
Dziś jedziemy do mojej mamy na wioskeale czekam az tz skończy oglądać Małyszka
Nel z przygotowaniami do świat to u nas jest tak ze pewnie gdzieś pojedziemy albo do mojej mamy albo do tesciowej takze ja specjalnie sie nie bede wysilać
A dlaczego tz odradza Ci chodzenie po lumpexach?

Stary 2007-03-25, 20:50   #5535
Nel70
Zadomowienie

Jastin mój tż jest tego zdania,że lepiej mieć kilka ciuchów ale firmowe a nie całą szafę różnych łachów.
Ale dzisiaj po spacerku jak Amelcia cały różowy komplekcik umorusała w piachu to stwierdził,że chyba do piachu lepiej jej coś poszukać w ciuchlandzie.
U nas dzisiaj była przepiękna pogoda,Amelcia pochasała cały dzień na dworze.
Ja niestety w święta mam przerąbane,w pierwszy dzię przychodzi do nas rodzina męża,a w drugi dzień moja rodzinka.
Nel70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-25, 21:24   #5536
kkasiaaa
Zadomowienie

U nas pogoda dzisiaj także piękna była , poszłyśmy na spacer same bo tż dziś wyjechał , trochę na plaży posiedziałyśmy i do domu. Na plaży Oliwia była trochę zdziwiona bo nie bardzo wiedziała jak ma iść po piachu , więc pierwsze 10 minut stała i obserwowała kąpiące się pieski w morzu a potem się rozkręciła i chciała do wody wejśc także cały czas biegałam za nią

Co do świąt to my pierwszy dzień jesteśmy u tż-ta rodziców a drugi u mojej mamy, ale mimo to że nas praktycznie całe święta nie ma to i tak zawsze coś zrobię, nie dużo ale zawsze coś.
Lena 5 lat
Stary 2007-03-25, 21:30   #5537
Moni@
Zakorzenienie

A co tu tak pusto????

Moj dzisiejszy dzien spedzilam wyjatkowo luzno...Pojechalam z siostra do Opola na szwędaczkę i do kina na Testosteron, film mega Szymek zostal z moja mama...O 15 mama wyszla z nim na godzinke (bo antyb jeszcze bierze) i przyszli po mnie na pkp...Pogoda byla sliczna, ale balam sie byc dluzej z Szymusiem na dworze bo dopiero co z goraczki sie wyleczyl..lepiej nie przesadzac...

Co do swiat to chyba bedę u mamy bo jakos w 2 domach nie chce sie robic..nie rozmawialam z mama ale tak sadze
Koszyczek Szymkowi juz kupilam..

Klika fotek dla ciotek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mIMG_6424.JPG (46,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mIMG_6449.JPG (55,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mIMG_6458.JPG (63,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mIMG_6398.JPG (48,2 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2007-03-25 o 21:48 Powód: dodanie zdjec:)
Stary 2007-03-25, 22:18   #5538
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Moniu! Jaki Szymuś to przystojniak

Dziewczynki, wiem ze nieczęsto z Wami jestem ale myslami- o wiele częsciej....
Przyznam sie że nie jestem w stanie nadążyc za waszymi postami , sercem jednak z kazdą z was jestem...
Brak mi godzin spędzonych na pogaduszach, na rozmowach....
Tesknie....

Przesyłam Buziaczki dla Was - Moniu-Humbaczku-Iwonko-Nel-Jastinku-Alienku-Miriko oraz reszta styczniówek....

wspomnijcie czasem o mnie i mojej Agaci.

pozdrawiam i gorąco całuję

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 08:51   #5539
jastin83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość

Przyznam sie że nie jestem w stanie nadążyc za waszymi postami , sercem jednak z kazdą z was jestem...
Tesknie....

Przesyłam Buziaczki dla Was - Moniu-Humbaczku-Iwonko-Nel-Jastinku-Alienku-Miriko oraz reszta styczniówek....

Katesiu jak super znów zobaczyc Kubusia Puchatka na avatarku
Tęsknimy,tęsknimy tylko dlaczego nie wkleiłas kilka zdjątek Agaci tak dawno jej nie widziałam
Moc buziaków dla Was

Alienku daj znać co u Was

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 10:04   #5540
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KATESIA Pokaż wiadomość

Tesknie....

Katesiu witam myslimy o Tobie calym sercem a o Agaci to juz nie wspomne...Wklej jaka foteczke prosze

TĘSKNIMY ZA WAMI
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif kwiaty_15.gif (12,3 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2007-03-26 o 10:14 Powód: zmiana gif-a
Stary 2007-03-26, 12:06   #5541
*Niki*
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Iwonko gratulacje dla szwgierki !!!

Kasiu jak ja Ci zazdroszczę tego, ze mieszkasz nad morzem, ja tak kocham morze, a mam do niego taaaak daleko

Wczoraj się wybraliśmy z Patrykiem i tż, moją siostrą i kuzynkami na wesołe miasteczko do Krakowa, Nikolcia z moją mamą zostały u mojej teściowej. Fajnie się wybawiliśmy, aż mi niedobrze było , ja jak zwykle musiałam iść na te najbardziej ekstremalne karuzlele (chyba nigdy z tego nie wyrosnę ), potem nas czekała bardzo miła niespodzianka w postaci MANDATU KARNEGO Okazało się, że tż zaparkował w miejscu gdzie to było niedozwolone, wszyscy tam parkowali i my od lat tam zawsze zostawiamy samochód, a tu wczoraj taki pech . W sumie nie tak dużo bo 100 zł, no ale za to mogłabym sobie coś fajnego kupić, czy dzieciom

Jeszcze mnie na dodatek teściowa wkurzyła jak przyjechaliśmy, otworzyła buzię, że zamiast siedzieć w domu, albo u niej to my sobie wymyślamy wycieczki
Co to za baba !!!!!!!!! Myśli, że całe życie spędzimy na jeżdzeniu do niej lub siedzeniu w domu ??? Nam się nie należą żadne wycieczki, rozrywki, nic
My z TŻ uwielbiamy podróżować, jeździć, nie cierpimy siedzieć w weekend w domu, a ona bedzie mi mówić co my mamy robić
Ale jestem na nią zła

Na poprawę humoru udało mi sie kupić wczoraj płaszczyk dla Nikolki za niewielkie pieniądze zobaczcie : http://www.allegro.pl/item178667039_..._1_5_extr.html

Widziałam podobne płaszczyki na aukcjach licytują do 40-50 zł, a tu było Kup Teraz i tylko 25 zł , chyba się opłacało
Tz mnie z domu niedługo wyrzuci za te zakupy

Przyjechali dzis robotnicy i wreszcie zaczęli budowę, tak sie cieszę
W dodatku pogoda taka śliczna, ani jednej churki nie ma na niebie
Stary 2007-03-26, 12:55   #5542
humbak
Rozeznanie

Cześć dziewczynki .
Przez 3 dni to prawie nie było mnie w domy bo cały czas robiliśmy na budowie. W każdym razie mebelki juz mamy zamontowane . Strasznie jestem zadowolona.

Niki płaszczyk sliczny . U nas też pododa ładna tylko wieje troche. Fajnie ze zaczeliście ta budowe. Pomalutku pomalutku i zaraz bedzie widać wyniki.

Szymonek śliczny .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kuchnia.JPG (51,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuchnia1.JPG (50,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kuchnia2.JPG (50,6 KB, 13 załadowań)
humbak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 15:44   #5543
*Niki*
Zakorzenienie

Humbaczku super kuchnia, bardzo mi się podoba
A kiedy się wprowadzacie do nowego mieszkanka??
Stary 2007-03-26, 15:47   #5544
iwonamysza
Zadomowienie

GG do iwonamysza

Cześć dziewczynki!

Ale Wy macie piękne te dzieci. A Szymuś jak malowany.
Jak mi się uda to jeszcze dzisiaj załącze zdjęcia z wczorajszego spaceru.
Jak patrzę jak Wy stroicie te dzieci, mi to szkoda kasy, a po lumpeksach niestety nie mam kiedy pochodzić.
Dziękuję za gratulacje dla szwagierki, ja się mniej cieszę, odzywa się moja wredna natura, ale to dziecko jest zagrożeniem dla Kasi. Już widzę podejście dziadków do tej a do tamtej wnuczki. Ma na imię Ewelina. Urodziła się 2900 i 52 cm.
Wczoraj moja teściowa poszła z nami na spacer i potem zaprosiła nas na obiad. Ale podobno tylko dlatego, że jej się za dużo ugotowało. Kasia im trochę "układała" w szafkach a babka za nią latała. Ale jak wzięła miśka z pokoju szwagierki i chwilę się nim nie bawiła, to dziadek zaraz go zabrał i odstawił na miejsce. Jakby co najmniej miało go ubyć. Zdenerwował mnie tym.
No i przelała się szala goryczy, bo teściowa mi powiedziała, że Kasia JEST NIEGRZECZNA i jednak jej córunia nie poradziła by sobie z nią. Rozwaliła mnie dosłownie, bo jeszcze 2-3 tygodnie temu mówiła coś zupełnie innego. A tego że Kasia nie jest grzeczna to jej nie podaruję, bo nie ma grzeczniejszych dzieci. Mam nadzieję, że ta mała da się im we znaki, żeby docenili moją córkę. Podobno już się drze najgłośniej z wszystkich dzieci na sali.
To tyle, spadam do domu, bo szefa już nie ma, więc się wyrwę kilka minut wcześniej.

iwonamysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 16:05   #5545
*Niki*
Zakorzenienie

MOni@ zapomniałam napisać, że Szymuś jest śliczny, super przystojniak z niego

Iwonko na pewno im dzidziuś da popalić, teraz im się zacznie i szybko zmienią zdanie o Twojej Kasi . Ale nam się trafiły teściowe, do jednego worka z nimi Ty, ja, Jastin.... która jeszcze do nas dołącza??
Stary 2007-03-26, 17:19   #5546
jastin83
Zakorzenienie

Iwonko współczuje Ci bo wiem po sobie jaka to jest złośćsie chciało by wykrzyczeć w twarz wszystko ale nie można bo rodzina.Chociaz ja i tak wiele rzeczy mówie do swojej teściowej,ale widomo ze nei powiem do niej ze jest durna pipka
Niki ma racje do jednego wora z nimi

Humbaczku kolorystyka kuchni fajnie dobrana,ale na temat mebli pozostawiam bo mam inny zupełnie gust,także wybacz

Szymonek jak zwylke uroczy ja tez chce wkleic nowe foteczki Wikuni ale jakoś nie moge sie zebraćPogoda u nas piękna i korzystamy na maxa
Nel co do tych ciuszków ze szmateksów to czasem takie rarytasiki mozna znaleźdz ze nawet w markowym drogim sklepie tego nie kupiszTeraz te lumpexy wygladaja zupełnie inczej i nie sa to tylko używane ciuchyPoza tym trzeba umiec szukac

Stary 2007-03-26, 18:39   #5547
kkasiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwonamysza Pokaż wiadomość
Dziękuję za gratulacje dla szwagierki, ja się mniej cieszę, odzywa się moja wredna natura, ale to dziecko jest zagrożeniem dla Kasi. Już widzę podejście dziadków do tej a do tamtej wnuczki. Ma na imię Ewelina. Urodziła się 2900 i 52 cm.
Znam to wredne uczucie U szwagra niedługo urodzi się syn, a to pierwszy i bardzo długo oczekiwany wnuk teścia ,jak narazie ma 6 wnuczek. Moja Julia jest jego najkochańszą wnuczką, dziadek wskoczyłby za nią w ogień. ale wiem że jak wnuk się urodzi to to się może zmienić , tż mówi że jestem głupia bo zna swojego ojca i wie że jego uczucia do Julii się nie zmienią , więc mam nadzieję że naprawdę tak będzie

Niki płaszczyk bardzo ładny

Moni@ ale przystojniaczek z Szymusia

Humbak extra kuchnia

Katesia miło że się odezwałaś

Ciekawe co u Alien , widać że zapracowana skoro się nie odzywa.

Co do lumpeksów to ja czasami też chodzę i dziewczynom coś kupuję , ostatnio kupiłam kilka bluzek Julii do przedszkola , ale jednak częściej kupuję na allegro , jestem od niego uzależniona Dzisiaj muszę się rozejrzeć za spodniami dla małej bo powyrastała.

Oliwia właśnie zasnęła , Julia zaraz zje kolację i może też niedługo zaśnie, tż-ta nie ma do soboty więc jest super
Lena 5 lat

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 20:03   #5548
*Niki*
Zakorzenienie

No właśnie ciekawe co u Alien, dawno jej tu nie było
ninamamma też się nie pojawia

Kasiu ja od allegro też jestem uzależniona , mąż jak słyszy słowo allegro wypowiadane z moich ust to już ma dosyć . No ale zawsze mu mówię, że jakby nie to allegro to poszłabym do sklepu i za zwykły jeden ciuszek dla dziecka bym zapłaciła tyle co z allegro mam 3 ciuszki

Kupiłam dziś Brise- taki rozpylacz do łazienki (przylepia się go na ścianę), wyjęłam go z opakowania Patryk pierwszy się do niego "dorwał" i mówię mu, uważaj nie psiknij sobie do oczka, ledwo to powiedziałam, nie minęła minuta słyszę płacz i wrzask no i oczywiście sobie psiknął tym prosto w oko .

Oko ma w srodku czerwone, troszkę zwężone, przemywamy mu wodą, mówi ze go nie boli, ale cały czas trze to oko
Chciałam jechac z tym na pogotowie, ale tz mówi, że przesadzam i nic mu nie będzie. Nie wiem co robić teraz . Nie wiem czy to oko ma takie przez to że trze, czy coś się dzieje po tym płynie
Stary 2007-03-26, 21:16   #5549
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
MOni@ zapomniałam napisać, że Szymuś jest śliczny, super przystojniak z niego

Iwonko na pewno im dzidziuś da popalić, teraz im się zacznie i szybko zmienią zdanie o Twojej Kasi . Ale nam się trafiły teściowe, do jednego worka z nimi Ty, ja, Jastin.... która jeszcze do nas dołącza??
Dziekuje za komplementy wam wszystkim to milo poczytac tak....

Ja chyba Niki dolacze tylko moja to zakochana w synku (TZ-cie)
Stary 2007-03-26, 21:19   #5550
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:

Oko ma w srodku czerwone, troszkę zwężone, przemywamy mu wodą, mówi ze go nie boli, ale cały czas trze to oko
Chciałam jechac z tym na pogotowie, ale tz mówi, że przesadzam i nic mu nie będzie. Nie wiem co robić teraz . Nie wiem czy to oko ma takie przez to że trze, czy coś się dzieje po tym płynie
Niki wkrop mu kropelki ze swietlika (homeopatyczne) super lagodza podraznienia , mi pomagaja w kazdym jakims wypadku...Szymkowi je kropilam jak mial 2 m-ce i plynu mu do oczka naszlo...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości