![]() |
#541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2007 roku:)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
jak nie zajde w coaze teraz to wrrr... olewam to ide do pracy i kupie sobie chyba kota dla pocieszenia... co ide ulica widze male dzieci i ciezarne kobity nie sprawiedliwe
![]() |
#543 |
Zadomowienie
|
A ja jestem ciekawa co u Myszki? Dawno sie nie udzielała.... Czyżby tak sie zaangażowała w staranka że już o nas zapomniała?
![]() U nas powoli zbliżamy się do tych dni, w których będziemy się bardziej starać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
kiedys tak... ja zaczynam miec slub po malu to chyba nadchodza dni.... ale jak sie nie uda kupie se kota
![]()
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz co nie załamuj sie tak szybko i nie poddawaj sie bez walki bo nadzieja umiera ostatnia, kolerzanka z wątku próbować długo sie starała i po konsultacjach z ginką zaczeła pić mieszanki ziołowe ojca i po dwuch cyklach miała niespodzianke II krechy wiele dziewczyn pije mieszanki ziołowe i wierzy ze sie uda wiec czmu my nie miałybysmy spróbowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Witam!
Cieszę się, że mogę do Was dołączyć ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
no ja wiem nie ma sie co zalamywac ale nawet moj maz wcozraj dola zlapal tak to zawsze on mnie troche podbudowywal.. a jak on wczoraj dola zlapal to ja tak samo
nie ma co dzis dentysta mnie czeka chyba jajko zniose D:
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo UnholyOne!
![]() Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie będziemy sobie gratulować noszenia pod sercem drugiego serduszka! Byłoby cudownie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki postanowilam, że w poniedzialek ide do gina i niech mi zrobi USG i zobaczymy jak tam wygląda. Bedzie to środek cyklu. Ja sie załamie czekając tak...
Wczoraj każdy kto składał mi życzynia mówił że zyczy dzidziusia- tylko że nikt nie wie ze się o niego starmy a nie wychodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tam u dentysty,dalo rade przezyc?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Witajcie. Co jest grane, żadna z nas nie może podzielić się już dobrymi wiadomościami?? To nie możliwe.
Podobno dziś mamy magiczną noc świętojańską - mówili że sprzyja nawet powiększeniu się rodzinki. Więc dziewczynki DO DZIEŁA ![]() Ja również nadal czekam i łudzę się nadzieją, że może tym razem się uda ale ...nic nie chcę mówić i wolę się nie nastawiać niepotrzebnie, żeby potem nie cierpieć. Pozdrawiam Was cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
sandrunia dalo rade.. az tak strasznie borowanie nie jest... co prawda spocilam sie z bolu i czulam go przez cala szczeke ale lezalam z myslami " porod gorszy trzeba sie hartowac" hehehehe
ja tam w zadne noce nie wierze juz w cuda i inne wrozby...
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
Nic z tego akurat w ten weekend jestem "kobieta miesiaca".
![]() |
#555 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ja się już dzielę - będziemy rodzicami
![]() Wczoraj Małż zabrał mnie na test beta hcg i wynik był dodatni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
![]() Dziękuję serdecznie ![]() Teraz trzymam kciukasy za powodzenie reszty starających się o potomstwo dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
joasiunial moje gratulacje
![]() Byłam dzis u gina i powiedzial ze w lewym jajniku widac pęcherzyk o średnicy około 14 mm, i kazal mi przyjsc we srode..Powiedział że do środy nie powinniśmy sie kochać..tylko za bardzo nie wiem dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Joasiunial SERDECZNE GRATULACJE!
![]() Właśnie wróciłam do mojej przyjaciółki, która tydzień temu urodziła ślicznego synka. Jest taka szczęśliwa, a ja cieszę się razem z nią. Będąc u niej wyobrażałam sobie jak to będzie mieć taki skarb na świecie ... ![]() Moniska84 Co do pęcherzyka to miałam coś podobnego. Mój pęcherzyk zrobił się dwukomorowy i miał ponad 40mm. Byłam przestraszona. Na szczęście potem samoistnie się usunął. Gin nakazał nam wtedy uważać podczas przytulania, żeby nie pęcherzyk nie pękł. To był torbiel, który się wchłonął. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Moje najszczersze gratulacje. Cieszę się, że w końcu się którejś z nas znowu udało, bo już długo, długo nic nie było ![]() Dbaj teraz o siebie Ściskam mocno |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Moniska84 , Dorkasz, Viga3
![]() Życzę ,żeby i Wam się powiodło w staraniach o maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez teraz jestem w trakcie staranek - z moich obliczen teraz mam dni płodne - ale czy tak jest to nie wiem -bo w tym miesiacu nie poszlam do lekarza na USG :/ skleroza mnie dopadła - a moze to i lepiej... miesiac moge sobie odpuscic... moze akurat ![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
Odstawiłam tabletki pół roku temu. Zrobiłam badania na cytomegalię, toksoplazmoze i różyczkę. Wszystko o.k. Od trzech miesięcy łykam kwas foliowy. Ostatnio zrobiłam badania krwi i moczu. Wszystko jest dobrze
![]() Najgorsze jednak, że pomimo tego, że nie mam żadnych podstaw bardzo denerwuje się czy wszystko będzie dobrze. Jak spotykam chore dzieci na ulicy czy w autobusie to dopadają mnie okropnie smutne myśli i lęki, których nie mogę sie pozbyć, które burzą moja radość z naszych planów. Jeszcze nawet nie zaszłam w ciążę a już się stresuję. Czy któraś z Was ma coś podobnego? Czy ja po prostu jestem jakaś nienormalna?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale rozumiem Ciebie - to normalne, że martwisz się o zdrowie swojego przyszłego Maleństwa. Chyba nie ma na świecie osoby, która chciałaby mieć chore dziecko. Ja również obawiam się, czy nasze dziecko będzie zdrowe, czy ciąża będzie prawidłowo przebiegała.
Często jednak jest tak ,że natura sama wybiera - w pierwszym trymestrze ciąży jest największe prawdopodobieństwo poronienia, ale są to zazwyczaj płody z wadami genetycznymi. Jednak najlepszym rozwiązaniem jest myśleć pozytywnie, nie ma się co martwić na zapas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Pisałam już na wątku "próbować do skutku II" ale postanowiałam jeszcze tu napisać. Chcemy z męzem postarać sie o dzidzie, co prawda mam wiele wątpliwości czy to jest odpowiedni czas i czy sobie poradze, ale mimo wszystko spróbujemy ![]() Umówiłąm sie w środe na wizyte u ginekologa. Zobacze czy wszystko ze mna ok, i poprosze o jakieś witaminki, bo chyba bieżecie jakieś witaminy? Jedyny problem jest taki, że mój mąz zwichnoł dzis kostke, więc starania bedą utrudnione, ale nie poddamy sie ![]() Poadrawiam wszystkich bardzo serdecznie ![]()
![]() |
#568 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam bardzo joasiunial i majka versace za Wasze wypowiedzi!Podniosłyście mnie duchu!
![]() Już myślałam, że coś ze mną nie tak bo jak zwierzyłam się mężowi i siostrze, że mam takiel ęki to na mnie nakrzyczeli, że powinnam się leczyć bo sobie przywołam zło myślami. Macie rację, że nie wolno się zamartwiać na zapas i najważniejsze to nastawić się pozytywnie. W końcu robimy wszystko, żeby było dobrze, a na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpywu. Życzę Cie joasiunial, żeby ciąża przebiegała bezproblemowo, dzidziuś rozwijał się prawidłowo i urodził się zdrowiuteńki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Rozeznanie
|
![]()
Dzien dobry dziewczynki! Ja spac nie moge...znow
![]() Mam tysiace mysli na sekunde, czy napewno bedzie wszystko dobrze, czy nie postepuje samolubnie, starajac sie o dziecko wlasnie teraz, czy dam sobie rade sama przez ostatnie miesiace i przez pierwsze miesiace jak maluszek przyjdzie na swiat... Ale ja naprawde tak bardzo chcialabym miec dziecko... Dzis bylam na basenie lezalam na lezaku i dostalam wiadomosc na telefon od meza. A tam krotki filmik zrobiony telefonem...a na filmiku malenstwo kilku miesieczne w wozku, slodziutkie w rozowych spioszkach i komentarz mojego meza "SKARBIE BEDZIEMY MIELI TAKIE SLICZNE MALENSTWO JUZ NIEDLUGO, JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC, KOCHAM CIE" a film byl podpisany "i want a baby so bad..." Ohhh... i jak tu nie chciec bobaska... my juz sie doczekac nie mozemy ale serce mi peka jak mysle ze w styczniu on musi na wojne jechac ![]() Pocieszcie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.