|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Nie wiem co Ci napisać...Patrzę z boku na związek mojego brata i wygląda to identycznie.
Jedno wiem :rozmowa,szacunek dla drugiego człowieka i trochę mniej egoizmu w stylu"bo ja chcę". I docenianie tego co jest dobre,a nie wieczne ządanie więcje i lepiej. Acha i coś jeszcze ,tak z grubsza i powierzchownie,to wygląda na "syndrom marudy".Często dziewczyny chcą powrotu do pierwszego etapu związku,zamęczaja tym partneraCzasem dochodza do tego problemy z komunikacją,dochodzi do takiego stanu "razm zle, osbno jeszcze gorzej" i bywa,że on w koncu odchodzi z łatką tego złego nieczułego drania. Ale to tak ogolnie.Jak jest u Ciebie sama wiesz najlepiej.
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyzwyczaiłaś się,że on jest ,że zniesie Twoje wszystkie humorki,nastroje. Pewnie z biegiem czasu wkradła się w Wasz związek rutyna,przemęczenie sobą i studiami. Może odpoczynek od siebie na jakiś czas na nowo wskrzesiłby tą iskrę,która dawniej Was połączyła.
![]() |
![]() |
#543 |
BAN stały
|
Bardzo trafnie to stokrotko podsumowałaś. Dziękuję. Niestety coś mi sie w głowie pomieszało i stale chciałabym więcej i więcej nie dając za dużo od siebie. Teraz jak to wszystko tak sobie tu opisałam, to widzę, że to głownie moja wina. Że źle Go traktowałam. Że dobre chwile były wtedy, gdy ''mi sie tego chciało''. Nie wiem czy da się to wymazać i stać się ''czystą kartką'' i zacząć na nowo. Jak Go oczarować na nowo? By znów było pięknie. Nie musi być już tak jak kiedyś, bo wszystko przemija. Jak mam kurde zapanować nad swoją upierdliwością, żeby go nie zamęczyć... To jest ostatnia szansa... Więcej nie będzie. Już oczami wyobraźni widzę Go mówiącego ''Wybacz Kochanie, nie udało się, to już nie to...''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
BAN stały
|
Izaluka-Ty wiesz co robiłaś źle więc staraj się po prostu...tego nie robić.Jeśli będziesz miała wątpliwości to nie pisz mu o tym(tak jak wspominałaś,ze rano kocham a wieczorem że rozstanie).Po prostu staraj się...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
BAN stały
|
No niby wiem co zrobiłam źle... Dlaczego ja taka się stałam? Kobiety tak mają czy jestem nienormalna?
Rozstanie na parę dni - odpoczynek od siebie. To raczej niemożliwe. Do tej pory jak coś się nie układało to właśnie to proponowałam. TŻ był zawsze przeciwny. Uważał, że to nie ma sensu. Że albo razem albo wcale. On nie chciał ode mnie odpoczywać. Wiecie co mnie chyba najbardziej zabolało? Że do tej poty ja to jakoś kontrolowałam, to ja mówiłam, że odchodzę strasząc Go tym samym... A teraz ON się zdecydował tak na poważnie... Jakie to okropne uczucie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym czytała siebie. Izaluko, niestety nie przydam się za bardzo, bo sama miałąm podobną noc do Twojej.... Mogę ci tylko napisać, że wiem jak Ci źle ![]() I też nie wiem, jak naprawić błędy. I czy jest po co je naprawiać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Życzę więc powodzenia, mam nadzieję, że ci się uda.
Bo u mnie jest już za późno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
usmiechne sie tylko pod nosem.. mysle ze twoja historia jest dosc powszechna.. nie wiem skad w nas to bycie "zla" , wecznie zrzedzaca i chcaca doswiadczac naszego ukochanego...
usmechne sie i drugi raz "Wiem, że to się tak nie może skończyć. Że to da się uratować. Musi sie dać. Ja chcę być szczęśliwa z Nim... Razem " ... zacytowalam izulke a w tym samym czasie siebie sprzed 9/10 miesiecy... ja niestety wierze nadal...sama... nie pozwol sobie go stracic, bo nigdy sobie nie wybaczysz tego jaka dla niego bylas,jak go zaniedbalas i jak nie zauwazylas ze w nim sie to uczucie zmienia..walcz, przekonuj, uzyj podstepu<lol>... a potem zdaj nam relacje ![]() pozdrawiam cie i zycze powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnei 1,5 i mam tyle zaleglosci! zabieram sie za czytanie!
oj babochy babochy! tak was czytam i stwierdzam ze my wszsytskie to biedne jestesmy.Oni sie cholera chyba nawet nie domyslaja co w nas tak na prawde siedzie i co bardzo boli...ehhhh ![]()
"Just come to see me everyday and let me remind you how much I care" I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-05-25 o 23:55 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, nie uwierzycie... pamiętacie chłopaka od ksero? Dzisiaj nie wytrzymałam i napisałam do niego, cytuje:"Myślałam, że może się odezwiesz i będziemy mogli pogadac, ale skoro nie, to powiem tylko tyle, ze za obsługę w ksero należy Ci się pełny ixik (według tej skali)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
o jaki on sympatyczny
![]() nie wiem co masz napisac Poziomko,a jaki ma tam nick?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
nie powiem :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 |
Zakorzenienie
|
Poziomko przeciez nie bede do niego pisac
![]() Ale jakis on niemrawy sie wydaje i dlatego nei wiem co Ci poradzic w spr dalszej korpespondencji.Widac reaguje tylko na komplementy |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
o... bess-owy arab
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
to nie Arab tylko Hindus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
no coz moge powiedziec Ptysio,przystojnego szefa mialas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Zadomowienie
|
hmmm... o gustach sie nie dyskutuje..ponoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
powinien mieć jeszcze czerwony turban i wypisz wymaluj
![]() Bess dawaj do Warszawy to Cię przedstawię. Będzie walka o szczęście z Mr. Chicken Curry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
A co Brukselko masz ochote podyskutowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
religia mi nie pozwala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#565 |
BAN stały
|
Zostawił mnie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
Iza no jak to zostawil?
czemu? w jakich okolicznosciach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
BAN stały
|
Kiedy w sobote wieczorem mi powiedział, że CHCE spróbować na nowo to byłam najszczęśliwsza po słońcem...
W niedziele już czułam, że cos jest nie tak, że On się odmyslił... Dziś rozmawialismy i ... On nie chcę juz próbować. Jest zmęczony tym wszystkim, ma dosyć tych ciągłych kłótni, poprawiania się itd. Nie chce mi dać szansy, nie tym razem... Że to już nie jest to uczucie co kiedys... Boże ![]() ![]() ![]() Życie mi się zawaliło, długo rozmawialiśmy, niestety nic nie dało. Cały czas chciałabym się przytulić, chwycić Go za rękę i z Nim iść... Bałam się nawet o całusa poprosić... Ale musiałam, bo nie mogę wytrzymać bez Jego dotyku... To najgorszy dzień w moim życiu ![]() ![]() Mam 1000 myśli na minutę ![]() ![]() Jak mam sie teraz zachowywać wobec Niego? Zawsze byliśmy przyjaciółmi, ale takimi bliskimi - całusy, siadanie na kolanach... A teraz??? Chyba umrę z bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
Nie umrzesz.
Szczerze, to ciezko mi zrozumiec jego postepowanie. Jesli sie kocha to trzeba dac czlowiekowi druga szanse - moze on czul sie przytloczony tym wszystkim? poklociliscie sie od tamtej rozmowy? moze probowalas z niego cos "wyciagnac" a on nie mial ochoty na powazne rozmowy? ![]() w kazdym razie to nie koniec, tak sie nie konczy ponad rocznego zwiazku, no ludzie :/ chyba ze to mnie brakuje doswiadczenia. Poczekaj spokojnie, ale jak sie pozegnaliscie? wstal i wyszedl po prostu? myslisz ze nic juz do ciebie nie czuje? ![]() ![]() chcialabym Ci pomoc bo doskonale wiem jak sie czujesz ale wlasnie tez przez to ze znam to uczucie to nie wiem jak moglabym Cie pocieszyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może,tak jak wczesniej pisałam -odpoczniecie trochę od siebie -zatęsknicie za sobą i za jakiś czas wrócicie do siebie ? Czas pokaże.
![]() |
![]() |
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z tydzien dzwonilam, prosilam, zanosilo sie, ze juz bedzie lepiej, ale znowu ryp. w koncu poszlam za radami kolezanek i przestalam sie zupelnie kontaktowac. Po niecalym miesiacu pojawilam sie u niego w domu (musialam cos podrzucic jego mamie). Najpierw nie chcial wyjsc ze swojego pokoju, potem nie wiedzial, co ze soba zrobic, zaczelismy sie lekko sprzeczac, a w koncu wymiekl. Byl zmeczony klotniami, ale mimo to caly czas mnie kochal - wiadomo, ze to juz nie bylo to co na poczatku przez te klotnie, ale jednak. Okazalo sie, ze przez caly czas staral sie bawic itd, ale jednoczenie nie mogl myslec o niczym i nikim innym, jak o mnie. Kamuflowal sie przede mna, kiedy do niego pisalam, odpisywal mi, ze nie chce juz ze mna byc, ze to koniec i ze mam sobie to uswiadomic. A jak mnie zobaczyl, z miejsca wymiekl. Pisałam juz o tym ze 2 razy, ale watek dlugi, wiec przypomnialam jeszcze raz dla Ciebie. Radze Ci na razie dac mu czas na stęsknienie sie za Toba. a za kilka tygodni pojaw sie w jego zyciu niby przypadkiem piekna, pachnac i wesola, jak wiosna, co wprowadza radosc w serce czlowieka. On musi zobaczyc, ze bez Ciebie jest inaczej, ale niekonieczie fajniej, ze nie ma klotni, ale nie ma tez Twojej milosci, Twoich pocałunków, przytulania się do Ciebie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.