![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
A tak nawiasem, ja to mam jeszcze róż fioletowy, ale Ty to już TYPOWY RÓŻ MAJTKOWY
![]() brr rozłożyło moje dwa posty na dwie strony ![]() Nius: Zespół BMW Sauber potwierdził dzisiaj oficjalnie, że jego kierowcami w przyszłorocznych Mistrzostwach Świata Formuły Jeden FIA będą ponownie Nick Heidfeld i Robert Kubica. Niemiecka stajnia podkreśla, że najważniejszą rzeczą jest dla niej obecnie ciągłość i stąd taka a nie inna decyzja. Nick Heidfeld: „Dla mnie zawsze było oczywiste, że chcę kontynuować starty w barwach BMW Sauber F1 Team i nigdy nie wątpiłem w to, że tak się właśnie stanie. To wspaniale móc pomagać w rozbudowie nowego zespołu i wnosić w to swój wkład. Kiedy patrzę na postęp, jakiego dokonaliśmy w ciągu ostatnich dwóch lat, stanowi to dla mnie dodatkową motywację. Osobiście mam duże ambicje sportowe i jestem pewny, że mogę je zrealizować z BMW Sauber F1 Team”. Robert Kubica: „Jestem już w Formule Jeden od ponad roku i zdobyłem w tym czasie ogromne doświadczenie. Mimo to nadal uczę się nowych rzeczy każdego dnia i czynię stałe postępy. Teraz musimy się skoncentrować na osiągnięciu naszych wspólnych ambitnych celów i jestem przekonany, że zespół będzie w stanie dać mi wszystkie niezbędne narzędzie, których potrzebuję do odwdzięczenia się za pokładane we mnie zaufanie”. Decyzja o tym, kto będzie kierowcą testowym i rezerwowym zespołu w przyszłym roku zostanie podjęta w późniejszym terminie. Obecnie funkcję tę pełni startujący w serii GP2 Niemiec Timo Glock. Idę oglądać Pogode na miłość ![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-22 o 13:25 Powód: Nius |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
UWIELBIAM FORMULE 1
I FERNANDO ALONSO ![]() ![]()
#543 |
Wtajemniczenie
|
Edzia witamy!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Dzięki,ja też sie cieszeę ze ti jestem.
#545 |
Zadomowienie
|
Witaj Edziu
![]() też czytałam te wywiady z nimi. ehh trzeba się jeszcze będzie pomęczyć z Nickiem przez następny sezon :/ proszę znalazłam dla Ciebie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=serek+wiejski zazwyczaj na śniadanie jak jem serek to za chwile jem coś jeszcze bo niestety wciąż czuje się glodna ![]() ![]() Paula oglądamy dzisiaj mecza nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za linka
![]() No właśnie ja teraz jade na wioske, ale tam mam neta, więc jakby co to wskocze na chwile na wizaz ![]() ![]() Nick zostaje jeszcze w teamie bo boi się że jak wróci do domu z taką brodą to go się dziecko przestraszy ![]() Ok więc ja uciekam, ale będę jeszcze dziś napewno ![]()
![]() |
#547 |
Zadomowienie
|
mecz o 17 na tvp 2
![]() ![]() co Wy tak wszystkie na wieś uciekacie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
Ja jestem ze wsi,ale jej nie lubie bo nic nie ma.
TYlko latem bo jest urokliwie. Teraz wyscig w niedziele,juz sie nie umie doczekac!!! Koleczka,bzykania,pit stopy i takie tam...Ich liebe es!!!
#549 |
Wtajemniczenie
|
Ja pojechałam bo się chciałam umówić na wesele jak jedziemy, żeby potem w ostatniej chwili w stanie upojenia alkoholowego nie wracać do domu na nogach
![]() Mecz rewelka - rzucałam okiem i do przerwy myślałam że kaplica, że ruski nas zmasakrują, po przerwie też niespecjalnie grali, ale śliczny strzał Krzynówka (btw najlepszy kopacz lewonożny po prostu, lubię gościa, chociaż jego uroda nie jest zniewalająca :lol) i okienko! Później Błaszczu no i ta nieszczęsna poprzeczka Dudki, myślałam że już będzie 2:3! Ale off top ![]() ![]() Chyba właśnie w niedzielke przed wyścigiem ![]() Edzia ja też się nie mogę doczekać (mimo że tego toru nie lubiem) ![]() Piszemy dalej na różowo? ![]()
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
jasne, że piszemy na różowo !
![]() ja po pierwszej połowie miałam mine srającego kota, ale po 2 juz było dużo lepiej ![]() ![]() szkoda, że Dudka nie trafił było by 3:2 i powtórka niczym z siatki ![]() a słyszałaś jak gwizdali jak był polski hymn ? pfff chamy ![]() ale na boisku nie widziałam żadnych nieprzyjaznych zachowań ze strony obu drużyn ![]() obejrzałam sobie jeszcze Niemcy-Anglia ale moje oglądanie było w sumie takie beznamiętne bo nie kibicowałam nikomu ![]() uwielbiam filipa lamp'a ![]() dobra o formule będziemy gadać już niedługo bo treningi się zaczną, a tak to dziewczyny pouciekały to musimy jakoś trzymać wątek przy życiu więc sądze że jesteśmy usprawiedliwione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
hahaha zrobiłam z lahm'a lampe
![]() cóż, zdarza się nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
No mecz to była masakra,nie mogłam tego oglądać,bo wtedy bym się denerwowała i by mi zmarszczki wyszły,a ja nie chce!!!
Lahm,no swego czasu to też mi wpadł w oko. Niedziela będzie pasjonująca,najpierw wyścig(mam nadzieje,że Hami i Nano się nie pozabijają,bo co ja zrobie jak nie będzie Nando??),potem dożynki i zabawa.Mam nadzieje,że będę opijała zwycięstwo Alonso,a nie Hamiego,bo jak tego drugiego to się zapije... Od dziś słowo chamstwo pisze przez samo h,na cześć Hamiltona!! HAMSTWO!!! ![]()
#553 |
Raczkowanie
|
A to mój Ferni kochany,w całej okazałości!!!
http://img249.imageshack.us/my.php?i...er665wvmj2.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?i...rrrp7lnbs0.jpg
#554 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() No właśnie treningi już jutro! Kurcze nie wiem jak to wszystko zrobie. Bo jutro mam jechać po dodatki na to wesele (dziś kupiłam dopiero buty ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie kibicuje żadnemu z kierowców Maka, chociaż Maki same w sobie nie są takie złe ![]() Widziałam te zeszyty z R.K. i BMW i jeszcze widziałam CUDOWNY kalendarz (taki kalendarz-notatnik) Scuderia Ferrari ŚLICZNY za 30zł w sklepie Notabene w Galerii Krakowskiej dziś i piórnik SF w Empiku, jakie to wszystko jest urzekające ![]() tak btw ładnie wyszedł Ferdek na tych fotach ![]() I Edzia nie zabijaj Hamiltona! Cóż biedny Ron pocznie bez swojego Złotego Dziecka?!
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-23 o 15:00 Powód: różowuje :D (skleroza) |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Wtajemniczenie
|
wizaż świruje, post pod postem
![]()
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-08-23 o 15:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
ja będę mieć we wrześniu wesele i już szukam wymówki żeby nie iść, ale najgorsze jest to, że to ślub syna mojej cioci i wujka.. kurde..
jak nie uda Ci się obejrzeć wyścigu to ciesz się, że masz nas, potem se wejdziesz na nasz wątek i wszystko wiesz ![]() hyhy ... jak będę w jakimś cywilizowanym sklepie w lbn rozjerze się za tymi zeszytami ![]() ja niestety jestem zmuszona kolejny dzień gnić w domu, bo tak mnie buty załatwiły, że w sytuacjach kryzysowych gdy muszę wyjść muszę owinąć całą nogę bandażem i wlożyć adidasy, a nie wyobrażam sobie w taką duchotę iśc w adidasach ![]() a wiecie co, pare dni temu przeczytałam jakiś wywiad z Robertem i on mówił, ze wydaje mu sie ze w tym sezonie wygra Alonso bo to dobry kierowca bla bla bla, i tak sobie pomyślałam, Hamilton prowadzi a zawsze tyle się mówiło o przyjaźni Roberta z Hamiltonem... ide zjeść jabłko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wcinam rybe w sosie śmietanowo-jakimśtam tą z reklamy
![]() no jak to, nie pójdziesz na wesele potańcować? zbrodnia! ![]() no właśnie nie wiem, czy tak wszystko się od was dowiem, bo znając życie to tu będzie co chwile 'o sorki za off topa' ![]() oooj bidulko, nienawidze jak mi buty robia na złość ![]() ![]() No ja właśnie gdzies czytałam że Kubek bardziej z Alonso, niż z Hamiltonem.. Ale może mnie pamięć zawodzi ![]() ![]() smacznego jabłuszka ![]() ![]()
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
haha ja jem właśnie lody
![]() ![]() ![]() ale taki ze mnie żarłok i cóż zrobić ![]() nienawidze wesel ! naprawdę chyba jedynie na swoje pójdę chociaż to też niewiadomo ![]() pamiętam jak rok rodzice mnie zmusili i musiałam pójść, to takiego focha strzeliłam, że po godzinie zamówili mi taksówke bo im było wstyd za mnie zachowanie ![]() a to mnie zaskoczyłaś, że Robert przyjaźni się bardziej z Alonso, ja zawsze słyszałam, że z Hamiltonem ... jakoś mi tak nie pasują do siebie ![]() a co do jabłuszka to takie zielono czerwone, w każdym razie pyszne kojarzy mi się z takim zerwanym z drzewa na wsi ![]() wiem o których mówisz, też słyszałam, że te zielone są troche niezdrowe, a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niemcy anglia...achhh... jak dla mnie emocje piekne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kobietki... nie rozpedzajcie sie tak ![]() od lahmcia i całego dojcz timu weg ![]() lunki nie ma to nikt nie pilnuje mojego dobytku ![]() za lunke tak przy okazji ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#560 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nic nie wiadomo. Przecież Kaczory są wszędzie i nic sie przed nimi nie ukryje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szampana nigdy nie odmawiam ![]() Cytat:
![]() Formułowiczka kas!a melduje się w wątku! ![]() Mam audi tt na tapecie w telefonie. Cytat:
![]() ![]() Białego chleba nie jem też. Tylko ciemny, pełnoziarnisty. A czasem bułki ciemne z pestkami dyni ![]() Też to oglądam ![]() Dzień doberek, witam w wątku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pozwalam obrażać mojego Hamiltona. ![]() Cytat:
![]() Początek dobry, potem do przerwy masakra ![]() ![]() No ale, może będzie dobrze ![]() I jak tak piszecie na różowo, to ja też. A co! Ja oczywiście wybieram taki róż, który z pewnością powali nas na kolana. Ostatni krzyk mody! Podoba sie, nie? I do tego jakże gustowna emotka, w odcieniu różu: ![]() ![]()
![]() |
#561 |
Raczkowanie
|
Ja wiem właśnie,że Kubica się koleguje z Nano,bo powiedział to w jakimś wywiadzie,mówił,że w F1 nie ma miejsca na przyjaźń,ale tak po za torem to z Alonsem sie kuma.
Zeszyty z Robertem widziałam,ale są inne jeszcze,tak??? A co do wesel to lubie tylko dlatego,że można się najeść super rzeczy,w moich stronach stoły to się uginają pod żarciem i taki wybór,mniam.... ![]()
#562 |
Zadomowienie
|
już od dawna zastanawiam się co się dzieje z Luną ...
mam nadzieje, że nic poważnego... nie wiem czy Luna by chciała żebyśmy pisały o niej na wątku, ale jeśli nie ma nic przeciwko to zarówno ja jak i dziewczyny będziemy wdzięczne za jakieś informacje co to jest weg ? ![]() ![]() no ciekawe jak się potoczy mecz z Portugalią, trochę się obawiam, szczególnie jak będą grać jak w pierwszej połowie z rosją . ale w sumie mam nadzieje, że Ebi i Łukasz Garguła wyzdrowieją i będzie luz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta wielka milosc miedzy nami dzieki schweiniemu <lolve> hihihi ![]() ja myslalam, ze juz nie odrobimy... ze chlopaki psychicznie nie podołają sie pozbierac...przed leo zawsze tak bylo...noga sie powinie i koniec...jednak ten czlowiek ma cos w sobie i dlatego za niego wypije teraz ![]() ![]() poprzednio meczu polska portugalia nie mialam zamiaru ogladac... i ogladalam mecz niemcow... nie pamietam juz z kim...ale jak mrygnelam sobie na chwile na 'dwojke' i patrze a tu zaraz gol .... to uwierzylam w naszych ![]() na WM z niemcami sobie radzili wspaniale...i tylko szczescie odiego i neuvillea sprawilo, ze przegralismy...wiec 4. druzyne swiata tez jestesmy w stanie pokonac...kolejny raz ![]() edit: wnioski trafione w 100% ![]() co do luny... to nie wiem jak tu u was...byc moze nie macie kontaktu poza wątkowego...moze nie zdazyla nic powiedziec...w kazdym razie mysle, ze mnie nie pobije za to ;p ale jest w szpitalu... i nie wie kiedy wyjdzie. dlatego codziennie sobie za nią pije...zeby wyszla i nadrobila wszystkie sportowe wątki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Raczkowanie
|
Tak WEG to znaczy wara,odejść coś w tym stylu,wiem bo się uczę deutch!!!
#565 |
Zakorzenienie
|
skoro juz tu jestem... a powiem szczerze, ze wpadlam z nudów, bo jestem chora i nic nie moge robic oprocz siedzenia i lezenia...a teraz przyszedl czas na to pierwsze ;p
tak wiec spozytkuje jakos ten czas ![]() zeby nie bylo, ze ciągle o piłce gadam na watku f1 (a przeciez i tak nic ciekawego w tym temacie nie powiem xD )
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze garstka...
![]() |
#567 |
Raczkowanie
|
Magda_aparatka,dzięki ci za Nano!!!
![]() Współczuje z powodu choroby,tak więc powracaj szybko do zdrowia!!! ![]()
#568 |
Zadomowienie
|
oo dziękujemy Magda, śliczne
![]() ja mam chorą nogę więc też nie moge wyjść ;/ Kasia nareszcie się pojawiłaś ![]() i oczywiście powaliłaś mnie na kolana swoim różem ![]() ja pozostaje w cieniu z moim różem majtkowym ![]() ![]() ![]() już jutro treningi, skończą się offtopy ![]() ps: magda dlaczego tak bardzo lubisz Niemców ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Ja na razie mykam,ale mam coś dla was:
- http://img205.imageshack.us/my.php?i...pictureyh5.jpg - http://img209.imageshack.us/my.php?i...picturetf9.jpg - http://img209.imageshack.us/my.php?i...picturemy9.jpg (to przyjaźń Roberta z...) Pa
#570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() oj, to ty tez zdrowiej ze swoją noga ![]() heh, trudne pytanie mi strzelilaś ![]() ![]() ![]() ![]() moj tata mówi, ze to sprawa genów ![]() jakos od malego lubilam sluchac jak ktos mowi po niemiecku ;D w tv ogladam do dzis niemieckie programy wiecej niz polskie...nie wiem...samoistnie to jakos wyszło ![]() multi culti jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.