![]() |
#541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposoby Japonek na piękną cerę.
Cytat:
![]() Na ładną cerę wpływa wiele czynników. Niestety, ale dieta nie jest lekarstwem na każdy problem związany ze skórą. IMO mówienie, że na ładną cerę wpływa jeden czynnik (z pewnością i na wszystkich), jest ignorancją. Chociażby biorąc mój przykład, mi najbliższy ![]() "Talerz" to nie wszystko, trzeba wziąć też pod uwagę np. hormony, czy indywidualną skłonność do zapychania skóry przez kosmetyki.
![]() |
![]() |
#542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
Był talerz, gorące kąpiele no i kosmetyki
![]() A właśnie bo wcześniej było pisane o tym, że one biorą gorące kąpiele. Fakt jest to dobre bo wypacasz to wszystko z siebie i oczyszczasz skórę, ale chciałabym zauważyć, że jakaś tam polska królowa (niestety nie pamiętam jak się nazywała) to miała branie w wieku 50 lat bo wyglądała bardzo młodo, gdyż brała zimne kąpiele, wręcz lodowate. Zimą wchodziła do jeziora i się kąpała. Ponieważ zimna woda jest takim jakby "eliksirem młodości" ![]() I to jest naprawdę fakt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mój blog o dbaniu o urodę w Japonii i Korei: www.kiyora.pl Edytowane przez loss_lauri Czas edycji: 2009-07-28 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja pomyliłam się i napisałam królowa. Ale tak to ona, bo pamiętam, że ona właśnie tak robiła i miała takich młodych kochanków I to była Zajączkowa ![]() Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-07-28 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Zadomowienie
|
oj...zimno... mnie chyba ono nie zakonserwuje za bardzo. Z wielkim trudem zmuszam się czasem do naprzemiennych pryszniców, ewidentnie jestem ciepłowodnolubnym stworzeniem... woda musi być ciepła a na podwórku może być -20
![]() mmm3m, ja w alasce zakochana od dawna, tak samo jak w lasach, łosiach i osniezonych górach... że już niewspomne i mojej wymarzonej zorzy (oh modle się żeby choć raz byłoby mi dane ją zobaczyć na żywo!!) oj, żal mi że musisz słuchać od chłopaka że blada jesteś, i że Turcja czy tam jeszcze co na wakacje... mój pierwszy chłopak kochal słońce i plaże i wakacje dzień w dzień spędzaliśmy oddzielnie on na swoich ja na swoich "rozrywkach"... teraz mam męża który na szczeście ma takie samo podejscie do tematu i bulwersuje się na widok kobiet które przypalają przypaloną skórę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wy zachwycacie się Alaską a ja jestem zakochana w Finlandii - piękny język (Tolkien wzorował się na starofińskim tworząc elfickie dialekty), piekna przyroda (renifery ![]() ![]() ![]() ![]()
Mój blog o dbaniu o urodę w Japonii i Korei: www.kiyora.pl Edytowane przez loss_lauri Czas edycji: 2009-07-29 o 11:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Crazy turtle lady
|
Mozna sie przylaczyc,ze tak niesmialo spytam ?
![]() Podczytuje watek od jakigos zcasu, jest bardzo interesujacy ![]() Kiedys mialam starszna faze na Japonie (na anime mam do tej pory), filmy japonskie ![]() ![]() Poznalam troche zgaranica i w Plsce Japonczykow i Chinczykow. dziewczyny maja ladne cery,niestey u facetow czesto widzialam tradzik. generalnie mialy taki naturalny look, jedynie szalaly na paznokciach hehe ![]() ![]() Kojarzy mi sie znimi słowo "sweet" so czesto sie usmiechali hehe
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę, żeby kiedyś wybrać się do Finlandii.
![]() ![]() Dodaję link do vlogu Japonki, mówi o produktach do wybielania, filtrach i odżywianiu. Tu jest druga część: http://www.youtube.com/watch?v=NmBjzm0Y8CI Link do pierwszej macie z boku, chociaż wg mnie z tamtej części ciekawa jest tylko końcówka o nawilżaniu skóry. Reszta pierwszej części to takie.. banały. ![]()
![]() |
#551 |
Crazy turtle lady
|
Tzn.faza zostala,ale troche zmodyfikowana
![]() ![]() ![]() ![]() Btw. wlasnie popijam zielona herbatke "mały budda" pycha...i ponoc dziala rewelka na cere ![]() btw2. Moj nick wzial sie z mangi pana masumane Shirow..Ghost In The Shell ![]()
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-07-29 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ishikawa, ja też lubię anime i zieloną herbatke ![]() ![]() A ciekawie piszecie o tej zimnej wodzie ![]()
![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja piję białą herbatę - nie śmiejcie się, ale zielona ma dla mnie zapach wędzonej ryby ![]()
![]() |
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
Taa, ja też jestem zakochana w Skandynawii!
Marzę o norweskich fiordach, uwielbiam ten chłód, śnieg, krajobrazowy no i fini i norwedzy, ahh! <3 Co do herbaty zieloną uwielbiam za smak, ale wyskakują mi po niej krostki, wiem, że organizm się oczyszcza, ale one wyskakują cały czas, nawet po pół roku. Dlatego przestawiłam się na białą, też jest ok ; ) Co do Japonek, żeby za bardzo nie offtopować ![]() ![]()
![]() |
#555 |
Zadomowienie
|
taaaak Finlandia to jest to... język przecudny! hmm lubie kawałki HIM'a w których spiewa w tym języku
![]() ![]() hmmm japonia- podziwiam za krajobrazy, nature, kulture, oczywiscie manga, filmy, anime i muzyka.... no i japonki piękne co niektóre:P zielona herbata u mnie jest popijana często, teraz w upalne dni wystudzona i delikatnie osłodzona miodem lub z listkiem mięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Widziałam ostatnio w Rossmanie "mleko w proszku do kąpieli"
![]() Nie kupiłam, bo w składzie byl SLS, chyba więc jednak zdecyduję się na kąpiel w normalnym mleku w proszku ![]() ![]()
![]() |
#557 |
Zadomowienie
|
Myślę że kąpiel w normalnym mleku lepiej zrobi niż takim usztucznionym z "dodatkami"... mnie też kusi, w sumie kilka kartonów mleka stoi w lodówce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Raczkowanie
|
Podobno dożyła 90 kilku lat, prawie bez jednej zmarszczki ...ale kąpała się w lodowatej wodzie, spała w nieogrzewanej sypialni i spożywała tylko zimne i surowe posiłki
![]() Zaciekawił mnie Wasz watek ...i sobie podczytuje cichuteńko... Edytowane przez DevilInside Czas edycji: 2009-08-01 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#560 |
BAN stały
|
brrrr, też coś o niej kiedyś słyszałam.. ale myślę , że to historia podobna do tej o kąpielach w krwi dziewic :P więc jakaś bujda przynajmniej w 40% :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To co dziewczyny, od kiedy dołączamy do naszej pielęgnacji kąpiele we krwi dziewic? ![]()
![]() |
![]() |
#562 |
BAN stały
|
Wydaje mi się , że teraz są niedostatki w młodych dziewicach ;p a dzieci żal zabijać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#564 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę że nie ma chętnych, czyli nie pozostaje mi nic innego, jak pozostać przy tradycyjnych zimnych/gorących kąpielach i mleku... Pfff, ale nudy na tym wizażu... ![]()
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
wiecie co - w tych kąpielach we krwi musiało coś być bo ostatnio furorę robi zabieg polegający na ostrzykiwaniu twarzy/dekoltu własnym osoczem, zapomniałam tylko jak się nazywa. z tym wyjątkiem, iż jest to osocze z własnej krwi
![]()
![]() |
#566 |
Zadomowienie
|
ale jazda
![]() ![]() ![]() a wracając do pani Batory... to podobno po pewnym czasie się zaczęła starzeć i wówczas wiedźma wyjawiła jej sekret dlaczego tak się dzieje... problem tkwił w gatunku krwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Wyciąg z łożysk (zwierzęcych) jest nawet w popularnej odżywce do wlosów Kallos Placenta, mam, ale nie używam
![]() A co do krwi, to ja bym taka wybredna nie była ![]() Ale na temat rozmawiamy, nie ma co ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Patryka;13588702]Wyciąg z łożysk (zwierzęcych) jest nawet w popularnej odżywce do wlosów Kallos Placenta, mam, ale nie używam
![]() Nie ze zwierzecych,a z roslinnych ;p a nazwane to jest tak bo wiekszosci ludzi nic nie powie nazwa bielmo..a u roslin wlasnie bielmo ma funkcje lozyska ![]() Swoja droga watek bardzo ciekawy,a ja wprowadzilam wlasnie to zlozone oczyszczanie twarzy i widze zdecydowana poprawe.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
To ja pasuje, mam 16 lat i jestem dziewica
![]() ...ale mnie nie zabijajcie ![]()
![]() |
#570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Illegale - strzeż się napalonych Wizażanek, albowiem nie znasz dnia ani godziny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.