![]() |
#541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wszystkim ![]() nie pisalam za bardzo wczorakj bo mi wizaz pol dnia nie dzialal ![]() u mnie zimno dzis na maxa, ale nic to bo juz piatek ![]() ![]() ![]() milego poranka i dnia, zagdladne tu pozniej ![]()
![]() |
#542 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chociaz mnie sięwydaje ze oni nigdy nie dorastają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do pryszczy to ja nic nie robię ^^ jak gdzieś idę to zamalowuję dermacolem, a tak to czekam aż same znikną ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze ze chociaż piątek luźniejszy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie podobno też był śnieg, ale zanim wstałam to zniknął ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję ze siostra pozbędzie się dołka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja jak zwykle w piżamie jeszcze i rozwalona ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dzionka Kochane ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ather przyznaj się w jaki sposób i jak długo ćwiczyłaś brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Wizaż od kilku dni szwankuje. Strajkuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Muszę znaleźć jakąś prace ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was i lecę zaraz dalej grać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zasuwam w pracy jak mroweczka ![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
OMG! Ather!
Śliczny brzuszek! Co robisz, że masz taki super kaloryferek i w ogóle? Też chcę taki =] Kolczyk fajny bardzo ;] I jeszcze kilka pytań: 1) Jak jest z higieną po zabiegu, można się kąpać, brać prysznic, obmywać wodą? 2) Czy nie zahacza się przy wyższych spodniach, przy sporcie? 3) Jak duże jest prawdopodobieństwo, że dziurka się rozerwie? 4) Czy po wyjęciu kolczyka z brzuszka widać bardzo dziurkę? Pozdrawiam ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Milkuś, kiedyś sporo trenowałam siłowo + aeroby + HIIT, odpowiednia dieta i tak jakoś zostało. Teraz już tylko regularnie aeroby a brzuch zostal mimo iż przytyłam te 3 kg ![]() Ale taki efekt jest w dużej mierze zasługą niskiego % BF. Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Twoją kłótnie z mamą... porozmawiaj z nią. Naprawdę... usiądźcie razem i porozmawiajcie szczerze, wyjaśnijcie sobie wszystko na spokojnie. w 4 oczy. Cytat:
![]() Cytat:
Przez pierwsze dwa miesiące powinnaś unikać basenu. Nie mówiąc o jeziorze / morzu. Jeśli chodzi o zahaczanie - przez pierwsze tygodnie jak zahaczysz przez przypadek to niestety kaplica - bo boli chol***ie. Musisz na to uważać, w najgorszym wypadku naruszysz ranę i może trochę ropy polecieć lub krwi. To po prostu nieprzyjemne ale nie powinno spowodować jakichś poważnych problemów. Z czasem - będzie tak jak z uszami, będziesz bawiła się tym kolczykiem, wyjmowała, wkładała, zmieniała - i nic. Ja tak mam już od 2 - 3 lat, zahaczam, wymieniam, czasem kilka razy w tygodniu (z powodu pokaźnej liczby kolczyków, dobieram je do ubrań ![]() Twoje 3 pytanie... hm - musiałabyś złapać za kolczyk i pociągnąc z całej siły w przód - wyrywając ze skóry ![]() ![]() Więc nie, nie rozerwie się, o to nie musisz się martwić. 4) na początku ? wtedy będzie świeża rana i lekko może być zaczerwieniona - więc widoczna. Ale po długim czasie (u mnie kilka lat) - cóż, dziurka jest widoczna nie ukrywajmy. Ale jest na grubość tego pręcika, nawet nie, bo wyjmując kolczyk odrazu optycznie się pomniejsza, skóra kurczy na swój sposób. Bo nic nie rozpycha jej od wewnątrz. A jeśli zrezygnowałabyś z kolczyka - ona by się zrosła po upływie jakiegoś tam czasu, kilka tygodni, miesięcy... Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-02-15 o 12:49 Powód: Opcja edytuj mi się kłania :D |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja wlasnie zjadlam lunch i czytam gazete. Za pare godzin koniec ![]() Planujemy isc na silownie dzis ale ja ciagle jestem obolala bo zeszlej niedzieli ![]() buziaki robaczki ![]()
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plan naprawdę tragedia zrobili nam środę i piątki wolne. A poniedzialki i wtorki nawalili do 16.30 ![]() Zostaliśmy narazie na starym mieszkaniu, na jak długo i na jaki okres bezproblemowo to sama nie wiem ![]() później poczytam bo narazie zahaczam nosem o monitor ![]() dzięki dziewczynki ![]()
![]() |
#550 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Schizm widze, ze mamy podobny pogląd co do dzisiejszej muodzieży. Myslą o pupce maryny, i, ze tak za przeproszeniem napisze, myślą aby tylko pokochac (jak to ładnie nazwałam ;D) to, co się rusza. Niskie aspriacje, płytkie podejscie do życia. Apfe. Tez gdy mam okres to też jem jak szalona ==' Cytat:
A ja walentynki... multum zyczeń i w ogole, ale.. spędziłąm po swojemu. Pojechałam do pewnej kobiety pomoc opiekowac się jej dzieckiem - chłopczyk ma wszystkie zespoły oprócz zespołu downa, zapaści, coś z kciukiem itpe. Ale tak żywe dziecko, że poezja. I rozmawiałam z pewnym męczyzną i... pomoże mojemu bratu ![]() Cytat:
A TZ sliczny prezencik dał ![]() Cytat:
Cytat:
Milkuś jak tak ten brat nie ma co robić, to niech mi też przyjdzie posprzatać ;D Kochane a u mnie się dzieje. I to meega. W skrócie: studia w Gdańsku, wynajem mieszkania z panem X ![]() ![]() Tak w ogole to siostra stwierdzila, ze sie spasłam i mam tyłek jak hangar. Fajnie ![]() Lece robić obiad dla mamy. Miłego dnia ;*
![]() |
#551 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ten kaloryferek jest zabojczy ! Zazdroszce ! ![]() Jednak nie bylam pytana ![]() Niby miała byc kartkówka z bioli, ale... Pani dostała kwiatka z okazji wczorajszych imienin i nie spytala ![]() Ogólnie mam doła, ale narazie nie mam ochoty pisać na ten temat... ![]() ![]() Miłego dnia Słonka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Heyah
![]() Istny atak zimy dzisiaj. Rankiem wstaję (oczywiście zaspałam:P)wyglądam przez okno ,a tu biało ![]() I ślisko,acz potem zrobiła się odwilż, dodatkowo wieje mrozny wiatr. W szkole spokój. Pomijając szczegół,że przyjaciółka,z którą siedzę w ławce,przyczłapała z angina ![]() Wieczorem idę na koncert Comy,ale bez entuzjazmu. Wsio przez radosną informację,że jak do końca roku opuszczę 3 czy 2 lekcje niemca ,religii,wosu i historii nie klasyfikują mnie mimo ocen ![]() ![]() ![]() o_O Yhh , jutro muszę pouczyć się matmy i polskiego na sprawdziany,czyli weekend z głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tamonita - nie dołuj <wsadza dwie kredki w buzie i rozciąga na uśmiech> no uszy do góry, pierś do przodu ![]() ![]() schism_ - współczuje nie nawidzę "lekarzy od głowy, nosa, policzków itp" ![]() ![]() ja się leczę z zapalenia przydatów znowu ![]() ![]()
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
hej kobietki
![]() alllleeee padaaaammm, przewaliłam dzis caaaały pokój segregując i układając wszystkie potrzebne rzeczy oraz wyrzucając niepotrzebne. Tych drugich zebrało się tyle, ze robiłam kurs do smietnika chyba z 10 razy ![]() teraz pędzę cos zjeść i odpocząć troche, a poźniej napiszę więcej bo teraz sił nie mam już ![]() tylko takie szybkie pytanie: nefre, a co chcesz w Gdańsku studiować? No i w ogóle super, będziemy w takim razie na jednym uniwerku pewnie ![]() schism, nie martw sie tak - wszystich strasza w maturalnej nieklasyfikacją, ale pozniej idą na rękę ![]() tamo, przytulam, nie dołuj się kochana ![]() agolku, zgadzam sie z Ather, tez jak Cie czytam to mam wrazenie,ze zyjecie jak w filmie ![]() malinko, trzymam kciuki za pomyślne i bezproblemowe rozwiazanie problemów mieszkaniowych i zyczę zdrówka, u mnie tez pogoda snieżna,załamać się można - ja chce wiosne! ![]() ![]() Buziaki moje drogie, będe niebawem z większą dozą energii ![]()
#555 |
Zakorzenienie
|
Witam,niedawno wróciłam ze szkoły
![]() ![]() Tamo - Masz ten sam numer w dzienniku co ja ![]() ![]() ![]() Nefre - Cieszę się Twoim szczęściem ![]() ![]() Ather - Oki,no to z niecierpliwością czekam na fotki ![]() Brzuszek już kiedyś chwaliłam Twój,no ale faktycznie bardzoo ładny ![]() U mnie dzisiaj zimno,pada śnie ![]() ![]() W ogóle dostałam z tej biologii 3+ ![]() ![]() Miłego popołudnia Słoneczka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Zimno... zimno, zimno zimno
![]() Masakraa... ale ze mnie zmarzluch jeden. Dzisiaj wyczaiłam takie cudne spodnie w Stradivariusie ![]() ![]() ![]() Próbuję się właśnie zmotywować do wyjścia, znajomi wyciągali mnie do szkockiego pub'u ale dzisiaj mam takiego lenia, że... ![]() Geez... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - europeistykę, łaaaa
![]() Mam do Ciebie romans kochana ![]() Malinko - uuu... Kielce to daleko.. A tego tamtego co rozwiązał umowę to bym trzepnęła w czoło, tak porządnie :[
#558 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() przyjedz do mnie do szkocji to cie zabiore do fajnego pub'u ![]() ja za 6 kin koncze! mialam isc na silownie ale sie beznadziejnie czuje, jest mi niedobrze, mam rozwolnienie i mnie boli brzuch... do domu i pod koc i jakis film...Jutro zapowiada sie aktywny dzien wiec musze miec sily ![]() milego wieczorka kochane ![]()
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobryy
![]() Dzień minął mi średnio,jakoś taka humorzasta dzisiaj jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Malinka ten Twój avatar jest prze ![]() ![]() ![]()
#560 |
Zakorzenienie
|
A ja.. dzisiaj mam bardzo spokojny piątek. Spałam, uczyłam się, ćwiczyłam, czytałam ksiązkę dla relaksu. Spodobało mi się takie zycie bez imprez..
![]() I kochane.. ja.. ja się zakochałam. Ahh ![]() I moge powiedzieć, że pierwsyz raz od dłuuuugiego czasu czuję się naprawdę szczęsliwa. ![]()
#561 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana ja też nie nawidze sprzątania w szawkach, bo to jest istna masakra... ile ja mam niepotrzebnych rzeczy to szok... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też jestem zmarzlak niesamowity ![]() Cytat:
![]() ![]() Okropmnie się czuje, jestem zmęczona, śpiąca, boli mnie głowa... ehhh masakra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() btw. TAAAAK, TAAAAK! Właśnie też zauważyłam, że rurasy w odwrocie chyba i lekko rozszerzane spodnie wchodzą na salony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o romanse, to jestem do usług^^ Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a włosy hmm... może za dużo stresów masz ostatnio? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() strasznie, strasznie się cieszę i mam nadzieję, że uczucie będzie kwitło i wkrótce nam coś więcej opowiesz ![]() a w ogóle tamonita, już wczoraj miałam Ci napisać, ale zapomniałam - TAK, uważam, że jesteś ostatnio jakaś strasznie milcząca i wcale mi się to nie podoba ![]() A ja wysprzątałam gruntowanie całą widoczną część mego pokoju. Teraz czuję się nieswojo aż bo daaaaaawno nie miałam takiego porządeczku ![]() ![]() ![]() ![]() Od razu życzę Wam słodkich i pięknych snów, do jutra plotkary ![]()
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Jablkooo! [ jak Ty masz na imię ;>]
No na polibudę ;> Powiem tylko tak: Pan X. jest z Gdańska ![]() Jestem taka szczęsliwa. Szczerze to zdarza mi się czesto ryczeć ze szczęscia ![]()
![]() |
#564 |
Zadomowienie
|
Wrócona ,zmęczona i wygłodniała, prosto z koncertu Comy . Było bosko,min.najukochańszy Listopad na bis *___________*(czułam,po prostu czułam,że to zagrają !) Reszta jutro
![]() Dobranoc ![]() ![]() ![]() ![]() PS:Nefre,też myślę o ww kierunku na polibudzie,może się tam spotkamy xD |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Schizm
tyryfyry, jak coś to widzisz ^^ Wszytskie drogi prowadza na polibude xD
#566 |
Zakorzenienie
|
Witajcie ;*
Właśnie ćwiczyłam sobie 50 minutek z DVD "Osobisty trener" ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane ;*
![]() Jakie tam wiatrzysko ![]() ![]() ![]() Pogoda chyba ma okres, bo taka zmienna ;-p Nic, jem śnidanie i zbieram się do sklepu, pozniej porządki i nauka ![]()
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
u mnie po pieknej wiosnie przyszla zima
![]() ![]() ![]() a ja sie od wczoraj jakos slabo czuje znow. najchetniej nic bym nie robila, ale jak nie robie nic to czuje sie jeszcze gorzej ![]()
#569 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witajcie Słonka w weekend
![]() Kolejny raz nie wiem co napisać ![]() ![]() Nefre, gratuluję Ci i zazdroszczę tego zakochania ![]() U mnie pogada tak sama jak u większości z Was ![]() Wieje nieziemsko.... a tata miał przez całą noc otwarte okno w pokoju i nie mówię o efektach ![]() A ja jestem chora na maxa... Wczoraj pojechaliśmy do kina, a po seansie poszłam z ekipą do Silesi, ale zdążyłam tylko zjeść "obiad" w Mc Donald'sie i już po kilkunastu minutach sama zebrałam się do domu, bo nie mogłam wytrzymać - czułam, że zemdleję, a kaszel nie dawał mi żyć. A reszta mówiła: "Ojjj, wytrzymasz jeszcze tylko 3 godziny " ![]() Na szczęście od razu przyjechał autobus. I tak oto obudziłam się dzisiaj z każdym objawem choroby - gorączka [której nigdy nie miewam], kaszel, ból głowy, gardła, oskrzeli, katar i wszystko co tylko możliwe ![]() A szkoda, bo tak chcę iść do szkoły... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
eh, a ja probuje oderwac mysli od tego, co sie zdarzylo w tym tygodniu.. jest ciezko..
ather, twoj brzuch jest boski! szczerze mowiac kolczyki w pepku mi sie w ogole nie podobaja, ale ten kaloryfer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.