Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-03, 11:07   #541
martuko
Wtajemniczenie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki gdzie jest lista mailowa? nie moge znależć
lista jest w starym wątku (link wpodpisie) oraz na pierwszej stronie obecnego
ja oczywiście też poprosze ozdjęcia

wczoraj oglądałam piekne zdjęcia naszych znajomych, az do przysięgi blask padał na nich z okna, sa tacy "rozświetleni". Współczuje fotografowi bo zrobić zdjęcia przy takim świetle jest strasznie trudno
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 11:13   #542
skrzatek24
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

[quote=MegiWu;4692618]Witajcie!!!!

po krótkiej nieobecności (bawiłam się na weselu koleżanki nawet i dziś, tzw. klin), musiałam nadrobić literaturę bo całkiem się postarałyście by było co czytać

W sobotę byłam na fryzurce próbnej U Ani na Fabrycznej z racji tego wesela... Jak to jedna z Was pisała, trzeba mieć stalowe nerwy by tam się czesać. Myślałam, że ucieknę od nich, ale nie miałam możliwości wyboru, więc już poczekałam aż fryzjerka sobie o mnie przypomni... Ogólnie jest tam bałagan, za dużo ludzi na raz, klientki zapisują się nie określając kogo wybierają jeśli chodzi o fryzjerkę a później czesze je ta, która zechce. Ja byłam zapisana na 10 do Małgosi i moją fryzurkę już po wcześniejszym nakręceniu na wałki i ich zdjęciu , zaczęła o 12!!!!! skandal, czego nie omieszkałam im powiedziec skończyła ekspresem o 12.20, więc zdążyłam na makijaż do Slim Line na 12.30.

MegiWu, czesałam się 2 czerwca u Ani (byłam świadkiem na ślubie siostry). Zapisałam się na godzinę 8 i od razu po wejściu do salonu przeraziłam się tym co zobaczyłam - tłum jakiego u fryzjera jeszcze nie widziałam, nikt nie zwrócił nawet uwagi na to że byłyśmy z siostra zapisane a do czesania wybierali "losowo" czyli ten kto im wpadł w ręce był czesany w pierwszej kolejności. ok godz 9:30! (po 1,5 godziny czekania) łaskawa pani nakręciła mi włosy na wałki i kazała usiąść pod suszarkę (w miedzyczasie czesane były osoby umówione na późniejszą godzinę niż ja). Nie chciałam robic afery ze względu na siostrę, która i tak była zdenerwowana całą sytuacją. Ale ok godz. 11 nie wytrzymałam i poprosiłam o zdjęcie wałków z głowy i oznajmiłam, że wychodzę!! Przy okazji (może aż za bardzo) dałam im do zrozumienia co myślę o organizacji (dziewczyny czekające na uczesanie tylko kiwały głowami ze zrozumieniem). Wówczas właścicielka podeszła do mnie i zabrała się za czesanie, chociaż szczerze mówiąc miałam już naprawdę dość tego zakładu i naprawde miałam ochotę uciec stamtąd podobnie jak Ty (tylko że ja miałam alternatywny wybór - mama w międzyczasie zarezerwowała mi swoją fryzjerkę). Czasu na uczesanie nie było zbyt wiele ale myślę, że fryzura nie była najgorsza. Może nie trzymała się rewelacyjnie przez całe wesele, ale to już wina pogody (okropnie lało). Od fryzjera wyszłam o 12:30, do domu dotarłam o 12:50 (nie miałam jeszcze makijażu)!! a 40 minut później przyjechał Pan Młody z całą ekipą. Tak więc beznadziejna organizacja u Ani przyprawiła nie tylko mnie (szykowałam się w biegu) ale także co najważniejsze siostrę o kupę nerwów i mimo, że czeszą ładnie więcej tam nie pójdę. Co prawda mój ślub dopiero w sierpniu przyszłego roku, ale chętnie skorzystam z Waszych propozycji i udam sie do poleconej fryzjerki.

IMG]http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 11:21   #543
nicky_1981
Rozeznanie

Przerazacie mnie tym co piszecie o "Fryzjerze u Ani" . Ja na Waszym miejscu zrobiłabym tam niezłą rozpierduchę a zwłaszcza w dzien slubu. Brrrr az mi sie cos robi jak sobie pomysle na ten temat.
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 11:56   #544
Sonia11
Wtajemniczenie

Skoro padł temat fryzjera to i ja się wypowiem. Na ślub czesałam się w salonie Pierr na Kapucyńskiej. Za koczka, który bardzo mi się podobał zapłaciłam 100zł, ale to cena za krótkie włosy, z długich na pewno drożej. Ale było szybko, miło i profesjonalnie, Kasi która mnie czesała upięcie mi własów zajęło 30min, a miała zarezerwowane dla mnie 2 godziny-i nie ma szans żeby kogoś innego czesała zamiast mnie w tym czasie!!! Ala ja nie miałam żadnych loczków itp.,kczek typu-hiszpan, a Kasia już wcześniej robiła mi próbne uczesanie i dokładnie wiedziała co robi. Fryzura trzymała się całą noc, troszkę tylko popsuła mi ją zawieszka, którą mialam na szyi bo wplątała mi się we włosy.

SlimLine-kosmetyczka, poszłam wcześniej niż byłam umówiona bo szybciej mi poszło u fryzjera. Potwierdzam że Pani bardzo miła i ogólnie ok, chociaż troszkę przedobrzyła. Po solarium zaczęła mi schodzić troszkę skóra z nosa i tak to tuszowała że przesadziła z ilością kosmetyków na nosie. W domu bardzo nieładnie się się zbryliło i musiałam ten nosek troszkę wytrzeć i dać delikatnie pudru i już było ok Poza tym po próbnym makijażu miałam kilka uwag do Pani i ona się ze mną zgodziła i uwzględniła je w makijażu. Tym razem miałam mocniej zaznaczone oczy. Ogólnie efekt mi się podobał.

Jeszcze kilka słów o paznokciach. Po nieudanych tipasach, które robiła mi dziewczyna u mnie w domu udałam się do polecanego na wizazu salonu Sanna na królewskiej. Pani zdjeła mi żel i zaproponowała nalożenie akrylu. Byłam umówiona tylko na uzupenienie a wyszło zrobienie nowych więc pani się spieszyło i nie była zbyt delikatna Mam wrażliwe skórki i kilka razy Pani nieźle mnie skaleczyła tymi pilnikami, ojć bolało Usaliłam że zrbi mi french i delikatny wzorek. No i zrobiła, ale nie byłam zadowolna a raczej bardzo niezadowaolona!! Mają tam dziwną technikę robienia paznokci, po prostu nakleili mi białego tipsa i wg nich jest francuz!!! Mi się to nie podoba, a zdobienie:Pani wydawało się że im węcej naciapie mi na paznokieć to będzie ładniej, a ja jestem zwolenniczką prostoty. Po wyjściu od nich poszłam do Inglota i zakupiłam sobie naklejki na paznokcie i sama sobie je poprawiłam bo nie mogłam na nie patrzeć. Jak dla mnie ten salon to prażka, nigdy więcej tam nie pójdę
Ale się rozpisałam, więc o samym ślubie i weselu napisze innym razem
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 12:02   #545
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
pytanie do Martuko i Jolinka
możecie przypomnieć nazwę wina, o którym chyba Martuko pisała że w miarę tanie w Makro i jest alternatywą dla carlo Rosii? Ty chyba Jolinku też je próbowałaś?
A może inne wizażanki też mają jakieś ciekawe propozyjce co do win?
wino nazywa się Cortez albo cortes ? proponuje degustację, bo kazdemu co innego smakuje. Mi bardziej przypadło do gustu biale półsłodkie, jest delikatniejsze
jolinek - czy ty tez kupowalas to winko?? i jak wrażenia??
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 12:05   #546
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
.Ela1 te o których pisałam jako pierwszych (z Growikaru, odsprzedałam je bo przestały mi się podobać) kupiłam w Pantofelku na Tysiąclecia. A te drugie, na zdjęciach na mojej kończynie kupiłam z tego co pamiętam w Łodzi.

[quote=martuko;4695037]wino nazywa się Cortez albo cortes ? proponuje degustację, bo kazdemu co innego smakuje. Mi bardziej przypadło do gustu biale półsłodkie, jest delikatniejsze
quote]
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 12:27   #547
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Skoro padł temat fryzjera to i ja się wypowiem. Na ślub czesałam się w salonie Pierr na Kapucyńskiej. Za koczka, który bardzo mi się podobał zapłaciłam 100zł, ale to cena za krótkie włosy, z długich na pewno drożej. Ale było szybko, miło i profesjonalnie, Kasi która mnie czesała upięcie mi własów zajęło 30min, a miała zarezerwowane dla mnie 2 godziny-i nie ma szans żeby kogoś innego czesała zamiast mnie w tym czasie!!! Ala ja nie miałam żadnych loczków itp.,kczek typu-hiszpan, a Kasia już wcześniej robiła mi próbne uczesanie i dokładnie wiedziała co robi. Fryzura trzymała się całą noc, troszkę tylko popsuła mi ją zawieszka, którą mialam na szyi bo wplątała mi się we włosy.

SlimLine-kosmetyczka, poszłam wcześniej niż byłam umówiona bo szybciej mi poszło u fryzjera. Potwierdzam że Pani bardzo miła i ogólnie ok, chociaż troszkę przedobrzyła. Po solarium zaczęła mi schodzić troszkę skóra z nosa i tak to tuszowała że przesadziła z ilością kosmetyków na nosie. W domu bardzo nieładnie się się zbryliło i musiałam ten nosek troszkę wytrzeć i dać delikatnie pudru i już było ok Poza tym po próbnym makijażu miałam kilka uwag do Pani i ona się ze mną zgodziła i uwzględniła je w makijażu. Tym razem miałam mocniej zaznaczone oczy. Ogólnie efekt mi się podobał.

Jeszcze kilka słów o paznokciach. Po nieudanych tipasach, które robiła mi dziewczyna u mnie w domu udałam się do polecanego na wizazu salonu Sanna na królewskiej. Pani zdjeła mi żel i zaproponowała nalożenie akrylu. Byłam umówiona tylko na uzupenienie a wyszło zrobienie nowych więc pani się spieszyło i nie była zbyt delikatna Mam wrażliwe skórki i kilka razy Pani nieźle mnie skaleczyła tymi pilnikami, ojć bolało Usaliłam że zrbi mi french i delikatny wzorek. No i zrobiła, ale nie byłam zadowolna a raczej bardzo niezadowaolona!! Mają tam dziwną technikę robienia paznokci, po prostu nakleili mi białego tipsa i wg nich jest francuz!!! Mi się to nie podoba, a zdobienie:Pani wydawało się że im węcej naciapie mi na paznokieć to będzie ładniej, a ja jestem zwolenniczką prostoty. Po wyjściu od nich poszłam do Inglota i zakupiłam sobie naklejki na paznokcie i sama sobie je poprawiłam bo nie mogłam na nie patrzeć. Jak dla mnie ten salon to prażka, nigdy więcej tam nie pójdę
Ale się rozpisałam, więc o samym ślubie i weselu napisze innym razem
patrząc na kształty i wzorki na paznokciach pań z salonu SANNA to w życiu bym nie dała sobie nic takiego zrobić to jedno, a drugie - nie trzeba od razu robić tipsów, akryluże, żelu, jedwabiu itp żeby mieć ładne paznokcie na ślubie. ja ogólnie mam fioła na punkcie swoich paznokci, ale nigdy nie miałam tipsów i nie zamierzam ich robić. zawsze o nie dbam i noszęraczej krótkie, tydzień przed łśubem ich nie piłowałam zbyt krótko, a manikiurzystaka zrobiła mi pieny french oraz ozdóbki na palcach serdecznych i kciukach ( na serdecznych były po 3 cyrkonie) - były delikatne i eleganckie, a nie naćpane. tak sobie myśle że c zasem warto zainwestować w 3krotnawizytęu manikiurzystki by zadbała o paznokcie, niz od razu tipsy robić.

a czy któraż z wizażanek nie brała ślubu w katedrze w sobotę o 13ej?? bo byłam obok i widziałam piękną parę
aha, bandola18 czy do ślubu jechałaś dorożką??

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 12:41   #548
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Cytat:
Napisane przez kwiatussek Pokaż wiadomość
Powiedźcie która jest wszysm zdaniem naładniejsza?? Ja myślałam o tej maggy :roll eyes: :roll eyes: jest bosska tylko nie pamiętam stronki z której ją ściągnełam:co nfused: jak będziecie wiedzieć to podajcie stronki tych wszystkich i powiedzcie która was urzekła i czym?? Mi się wszystkie podobają ale najbardziej maggy
Dla mnie 3 z lewej w pierwszym rzędzieMiałamn szyty gorset na wzór własnie tego!
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 13:14   #549
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!

Zaczynam żałować, że zamówiliśmy tort na Leszczyńskiego. Byłam zauroczona wyglądem ich tortów i nie zważałam na cenę. Jak teraz zobaczyłam, że płacicie 15 zł za kg to mnie ścisnęło bo mnie wyniesie 45 zł - a to dlatego, że będzie marcepanowy no i będą żywe kwiaty na nim. Mam nadzieję, że cena świadczy o smaku i nie będę żałowała wydanych pieniędzy
15 zł za kg płacimy za ciasto, natomiast tort weselny to koszt 35 zł. Tort na inne okazje którego już nie trzeba tak przystrajać jak ślubny - 26 zł.

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
wino nazywa się Cortez albo cortes ? proponuje degustację, bo kazdemu co innego smakuje. Mi bardziej przypadło do gustu biale półsłodkie, jest delikatniejsze
jolinek - czy ty tez kupowalas to winko?? i jak wrażenia??
Martuko zgadza się ja równiez za twoją radą kupiłam to winko Jestem bardzo zadowolona. Podobnie jak tobie bardziej smakuje mi białe ale to pewnie rzecz gustu. Kupiliśmy białe półsłodkie oraz czerwone półwytrawne i półsłodkie. Dodoatkowo kupiliśmy jeszcze kilka butelek różowego winka (już innego rodzaju), które polecił nam ten miły pan z makro (tam kupywaliśmy winko). Jeśli nie znacie się na winach to naprawdę polecam tego pana. Wystarczy podać mu przedział cenowy w którym chcecie kupić. Potrafi doradzić i ewentualnie można spróbować na miejscu jeśli tylko dane wino wystawione jest do degustacji.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 13:22   #550
mila25
Raczkowanie

Właśnie wróciłam z róbnego makijażu - wyglądam jak zdzira , bede plakac, mam dosyc wszystkiego!! Chce zeby juz bylo po. A krawcowa osobiscie zastrzele, jesli nie odda jutro mamie gotowej sukienki
Stary 2007-07-03, 13:27   #551
nicky_1981
Rozeznanie

Oj Mila, ale masz zły nastruj! A gdzie robią taki makijaż???? Zdradz, zeby zadna z nas tam nie poszła. Ja ide dzisiaj na próbny do Babskiego Swiatu. Zdam relacje wieczorkiem albo jutro rano.

Głowa do góry, wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!

Edytowane przez nicky_1981
Czas edycji: 2007-07-03 o 13:28 Powód: dopisek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-03, 14:28   #552
skrzatek24
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Wracajac do tematu paznokci - bardzo dobra manikiurzystka jest na ul. turkusowej (jeżeli dobrze pamiętem). Moja siostra robiła u niej francuski manikiur i mimo, że miała słabe i łamliwe paznokietki wyszło moim zdaniem idealnie i to na własnych paznokciach Wykonanie jest niedrogie bo 20zł (sama się zdziwiłam) ale naprawdę warto. Cyrkonie miała tylko na paznokciach palców wskazujących - wyglądało bardzo delikatnie ale jednocześnie elegancko. W sumie bardzo tanio więc warto udac się na próbny manikiur a miła pani napewno dostosuje się do Waszych gustów [IMG]

Jeżeli któras z Was bedzie zainteresowana wykonaniem tam manikiuru to dowiem sie o dokładny adres i podam na forum

http://pretty.wizaz.pl/forum/images/icons/icon7.gif
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 14:47   #553
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Martuko jeżeli chodzi o walca to piosenką jak dla mnie wymarzoną jest Fiddler on the roof- Sunrise, sunset mmm piękna, tylko głosy trochę przeszkadzają, ale sama melodia...
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 15:08   #554
GonieczkaWe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinka.f Pokaż wiadomość
Obawiam się, że rozpoczęcie drugiego wątku niewiele pomoże, znając nasze talenty Bo przecież te informacje albo trzeba będzie powtarzać albo odwoływać się i tak do tamtej pierwszej części. Trudno ogarnąć, gdy wszystkie informacje na tak obszerny temat jak ślub i wesele, są w jednym wątku. Pomogłoby stworzenie pod-forum dla lubelskich panien młodych, gdzie np. o naszych kosmetyczkach pisałybyśmy w innym wątku a o zespołach w innym. Może Państwo Moderatorzy zrobiliby to dla nas?

DOPISEK

Kiedy i gdzie będą nasze śluby:

2007

VI
aluszru 23 czerwca 2007 GODZ. 13:30 KOŚCÓŁ U DOMINIKANÓW / Country Bar Łuszczów
alusia 23 czerwca 2007, Kościół Św. Barbary w Łęcznej / Dom Weselny Robertino
paticzka 23 czerwca 2007 GODZ. 16:00 kościół Św. Stanisława na Zbożowej/ Zajazd pod gwiazdami

Szcześliwa_82 30 czerwca godz. 16:00 kościół sw. Andrzeja Boboli / Dworek Szlachecki w Lublinie
Bandola18 30 czerwca godz. 17:00 MB Różańcowej - KARCZMA RZYM
Sonia11 30 czerwca

VII
BRZUSZEK 07 lipca 2007 o godz. 19:20 kościół pw. Chrystusa Odkupiciela w Świdniku
Milla 25 07 lipca 2007 w NSJ / DKK w Lublinie
Agusiagr 7 lipca 2007r-godz 16 kościół pw M.B.Częstochowskiej w Kazimierzówce wesele sp nr 5 w Świdniku

FRECIA_28 14 lipca 2007 GODZ. 17:15 Kościół Św. Marii Magdaleny w Łęcznej / Dom Weselny Robertino
Ruda3d 14 lipca 2007 USC
Neiti - 14 lipca 2007, Parafia p.w. Miłosierdzia Bożego w Lublinie
Jagnabe - 14 lipca, kościół św. Agnieszki, g. 17:00, Zajazd pod Gwiazdami
Andzia 27 14 lipiec 2007 r kościół św. Ignacego Loyoli w Niemcach, wesele w Europejskim Domu Spotkań w Nasutowie
annabel_lee 14 lipca 2007, kościół p. w. św. Andrzeja Boboli, g. 17; wesele w Kasynie Policyjnym na Narutowicza

Lenka* 21 lipca 2007, o 16.00, kościół św. Maksymiliana Kolbe, restauracja hotelu Polonia
Anadun 21 lipca 2007, o 16.00
Zuzia102 21 lipca 2007 GODZ. 15:00 kościół św. Pawła
eemila 21lipca 07

Rudalbn 28 lipca 2007 kościół Św. A. Boboli w Lublinie, wesele w Kasynie Policyjnym na Narutowicza
martuko 28 lipca 2007, kościół Akademicki KUL, wesele hotel Fokus na Kraśnickich

VIII
NICKY1981 04 sierpnia 2007 godz. 16:45 Parafia pw Świętego Krzyża w Lublinie / w Zajeździe Biesiada w Bogucinie
aurelia-aurita 04 sierpnia 2007 godz. 16:00

JOLINEK 11 sierpnia 2007 GODZ. 17:00 Parafia Św. Antoniego w Lublinie - LABIRYNT
Milly 11 sierpień 2007 godz. 17 Kościół Św. Rodziny w Lublinie / Restauracja-Motel Nad Stawami w Bogucinie
Kitka14 11 sierpnia 2007 w Kościele pw.Św.Jadwigi Królowej
pola m 11 sierpnia 2007 Kościół na Naukowskich/ Zajazd pod gwiazdami

K&M 18 sierpnia 2007 GODZ. 15:00 KOŚCIÓŁ W JAKUBOWICACH /k. LUBLINA - DWÓR ANNA
ANET2007 18 sierpnia 2007 GODZ. 16:00 w Kościele pw. Najświętszego Serca Jezusowego
BRUNETKA2000 18 sierpnia 2007 GODZ. 18:00 Parafia Przemienienia Pańskiego w Lublinie / w Kasynie Policyjnym
MAGDULEC 18 sierpnia 2007 godz.19 Bazylika NMP
MegiWu 18 sierpnia 2007 w parafii p.w. NMP pod Lublinem

wiolkaslonko 25 sierpień 17:00 kościół św. Barbary w Łecznej / Dom weselny na Deptaku Łęczna
Anex 25 sierpnia 2007 kościół Sw. Andrzeja Boboli / w Niemce Europejski Ośrodek Integracyjny
Beata Marcina 25. sierpnia, kościół św. Małgorzaty / Dom Weselny Komex

IX
Justyś81 1 września 2007 godz. 16:00 w parafii Św. Barbary w Łęcznej

Silvershine 15 września 2007. GODZ. 15:00 Parafia św.Antoniego - PAŁACYK W SNOPKOWIE

Mexx100 - 22 września, kościół pw. MB Wspomożenia Wiernych, g. 16:00, Zajazd pod Gwiazdami

X
SUNSET217 6 października 2007
*kasieńka* 6 października 2007 parafia Św. Józefa, wesele w Anastazji

lalunia105 20 października w kościele św.Antoniego / zajazd SAS w Turce

2008
niebieska.lwica 21 czerwca
alessandra3
iwigol
calva
Tygrysiak 10 maja, USC Lublin
sade
sylwunia_p 26 lipca, Parczew
miss.hot 16 sierpnia
SELKA*
karolinka.f 26 lipca, Szalony Kogut
Sylwia_84 21 czerwca, Wilczopole
indygo79

LISTA MAILOWA: (adresy oczywiście bez spacji)

*kasieńka* -> basse7 @ wp.pl
agusiagr -> agusiagr @ wp.pl
Alusia -> alusia200 @ op.pl
anadun -> annna123 @ op.pl
Anet2007 -> anet49 @ orange.pl
Anex -> elgoog @ gazeta.pl
Andzia27 -> aneta-lotek @ wp.pl
annabel_lee -> annabel @ poczta.onet.pl
anuś800 -> annaszymczak1 @op.pl
aurelia-aurita -> aurelia-aurita @ tlen.pl
bandola18 -> bandola @ op.pl
Beata Marcina -> beateczka @ op.pl
brunetka2000 -> ka_siaka @ wp.pl
Brzuszek -> kitydo @ poczta.onet.pl
Eemila -> eemila1 @ op.pl
Frecia_28 -> orbit5 @ poczta.fm
gabi -> 0711 @ wp.pl
indygo -> indygo79 @ poczta.fm
Jagnabe -> kreciapa @ wp.pl
Jodie -> kozlowska_katarzyna @ o2.pl
Jolinek -> jackyrudy @ op.pl
justyś81 -> justakam7 @ poczta.onet.pl
Kasiakkk -> kasiakkk1 @ wp.pl
karolinka.f -> karolinaf @ poczta.onet.pl
lalunia 105 -> 20079 @ wp.pl
lenka -> malenkajalenka @ gazeta.pl
magdulec -> magdulec @ poczta.fm
Malpka -> schwester @ buziaczek.pl
martuko -> on.na @ gazeta.pl
megiwu -> megiwu @ wp.pl
mila25 -> lobo25 @ gazeta.pl
milly -> Nina-78 @ wp.pl, milly07 @ wp.pl,
miss.hot -> miss.hot @ poczta.fm
Neiti -> neiti1 @ o2.pl
nicedream -> jeczydusza @ wp.pl
Nicky1981 -> madziara_b @ op.pl
niebieska.lwica -> niebieska.lwica @ gazeta.pl
olahola -> olahop @ poczta.fm
paticzka -> gabrysia53 @ wp.pl
pola m -> pauliner @ interia.pl
ruda 3d -> ruda3d @ wp.pl
Rudalbn -> rudalbn @ o2.pl
selka -> agnieszka-ruta @ wp.pl
sija -> sija @ enterpol.pl
Silvershine -> silvershine @ poczta.fm
Smarti_ter -> Smarti_ter @ interia.pl
Sonia11 -> kornixsc @ interia.pl
Sylwia_84 -> wosiaksylwia84 @ o2.pl
sylwunia_p -> sylwunia_p @ op.pl
szczęśliwa_82 -> ashanti13 @wp.pl
tola 3804 -> tola3804 @ epf.pl, tola3804 @ gazeta.pl
tygrysiak -> paula @ wyspa.org
wiolkaslonko -> wiolkaslonko @ gmail.com
Wojtusia -> anka2 @ interia.pl

W przypadku dodawania i aktualizacji proszę pisać do mnie na PW
Hej ho!
Dopisz mnie prosze do obydwu list: slubuje 8 wrzesnia 2007 kosciol Garnizonowy przy Al. Raclawickich w Lublinie, przyjecie - hotel Victoria
e-mail: mawe@gazeta.pl
dzieki !!!
GonieczkaWe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 15:58   #555
mika6
Przyczajenie

Witam! Jestem tu pierwszy raz, ale forum już mnie porwało i zauroczyło. Tyle informacji w jednym miejscu!!! Mam też pytanie. Czy ktoś może robił albo był na weselu w Bosmanie nad Zalewem? i jak było? a jak zespół, który tam mają? będę wdzięczna za każdą odpowiedź. pozdrawiam!!
mika6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-03, 16:30   #556
kwiatussek
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Witam Kochane

Właśnie wróciłam z zakupów po Olimpie imiałam fascynującą rozmowę z moim Tż otórz, wytłumaczyliśmy sobie że nie ma co przyśpieszać ślubu tylko wszystko musi być ***** i wogóle idealne i wyszło że weźmiemy ślub 11.07.2009r do tego czasu powinniśmy pozałatwiać pewne prywatne sprawy ... Tylko jest pewien problem bo w lipcu tego roku tzn 2009 mój narzeczony jedzie na 2 lata do Ameryki i albo wtedy czyli 11 lipca 2009r albo będziemy musieli sporo poczekać tzn. aż do 23 lipca 2011 !!!!!!!!! szok przykry szok

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 16:38   #557
tola3804
Zakorzenienie

Mam chwilkę czasu, więc szybko piszę...

Martulko! Na Słowacji byliśmy w Popradzie i Liptowskim Mikulaszu w Aqua Parkach. Mieszkaliśmy w Popradzie na kwaterze prywatnej. Płaciliśmy 250 koron za osobę za noc. Warunki były dobre, ale bez rewelacji. Między Popradem a Liptowskim Mikulaszem jest jakieś 70 km, więc można być i tu i tu, a poza tym droga między tymi dwoma miejscowościami jest rewelacyjna (taka jakby autostrada), więc jedzie się szybciutko.

Kwiatussek! Odpiszę Ci dziś wieczorem na PW, bo teraz mam mało czasu.

A co do paznokci to z całą odpowiedzialnościa polecam Edytę z Fresh Look na Królewskiej (w bramie koło Parisette). Byłam u niej już 3 razy i za każdym razem byłam zachwycona! Polecam serdecznie!
Stary 2007-07-03, 16:39   #558
lalunia105
Raczkowanie

strasznie sie zdołowałam bo jutro miałam iść na francuski akryl SANNy na królewskiej fakt to jeszcze nei ślubne ale chciałam mieć długie kurde i teraz nie wiem błagam powiedzcie gdzie robią bardzo solidnie i nie zbyt drogo ładne paznokietki... bo sie załamie
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 17:02   #559
kwiatussek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
strasznie sie zdołowałam bo jutro miałam iść na francuski akryl SANNy na królewskiej fakt to jeszcze nei ślubne ale chciałam mieć długie kurde i teraz nie wiem błagam powiedzcie gdzie robią bardzo solidnie i nie zbyt drogo ładne paznokietki... bo sie załamie

LALUNIU !! Nie wiem jak Ci pomóc bo sama mam podobny problemik
Ale słyszałam że w łęcznej gzdieś robią dobrze.. sama musze się wybrać do znajomej co mieszcza pod łęczną żeby ze m,ną tam pojechała.... ale wiem że tam biorą 80 tzn, 40 za przedłużenie i 40 za wzorek

Dziewczyny może znacie gdzieś na kalinie albo w obrębie jakiś niedrogi salon kosmetyczny zeby robić niedrogo a ładnie i porządnie paznokcie akrylowe???

kwiatussek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-03, 17:24   #560
brunetka2000
Zakorzenienie

Wyslalm juz wam moje zawieszki

Ja tez bym poprosila o zdjecia z waszych wesel
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 18:19   #561
nicky_1981
Rozeznanie

Witam. Byłam dzisiaj na próbnym w Babskim Świecie, a raczej miałam być. Poszłam sobie spokojnie na Chopina, szczesliwa weszłam do salonu, leze juz sobie na lezanec kiedy pani Renia pyta mnie "kiedy ślub". Ja odpowiadam zgodnie z prawda, ze w 04.08 a ona na to, ze ma urlop Co robić????????
Pani Renia podała mi namiary na p.Marte z salonu "On i ona, ona i on", w związku z tym mam pytanie do Eemili (o ile dobrze pamietam). Czy byłas juz u tej kobitki??? Mozesz mi podac jakies szczegóły, bede bardzo wdzieczna.

Witaj Miko! Byłam na weselu w Bosmanie. Do samgo lokalu nie mam az tylu zastrzezen, natomiast co do zespołu to totalne dno. Nikomu nie polecam. Jedzenie w miare, ale mogłoby być lepsze, śliska podłoga i kawałek sali w widokiem na ściane i kibel. A mozez zabukowałaś juz ten lokal?? Jezeli chcesz to zrobic to nigdy w zyciu z tym zespołem!!!!!!!!!!!!!
Stary 2007-07-03, 18:35   #562
zuzia102
Raczkowanie

MIko,
Witam, jakies dwa tyg temu tez bylam na weselu w Bosamnie, jedzenie spoko, ale zespol nie za bardzo, ja zawsze ze swoim narzeczonym spedzamy na pwrkiecie cale wesele do 4 rano a tu sie nie dalo, dlugie przerwy i jakas dziwna muzyka, sami poszlismy kolo 2-3bo dla mnie zepol bym nie za bardzo. No i klimatyzacji brak chcoiaz slyszalam ze juz maja robic....

U mnie przygotowania w pelni. sukienka juz dwa razy mierzona, kurcze ale ladnie wyszla.... tata i przyszla tesciowa jak mnie zobaczyli to sie poplakali...
dzis mialam wybierac ciastka ale pani z cukierni wczesniej wyszla wiec jade jeszcze raz jutro.

Jutro spotkanie z kucharzeam zeby szczegoly ustalic...
hmmmm... a zcasu coraz mniej...
pozdrawiam mezatki i te co wychodza za maz w te sobote....
ja jeszcze niecale 3 tyg...
Pozdrawiam i buziaki:P
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 18:40   #563
nicky_1981
Rozeznanie

Zuziu, a kiedy dokładnie byłas na weselu w Bosmanie??? Bo ja byłam też jakies 2 tygodnie temu.
Stary 2007-07-03, 19:44   #564
SELKA*
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Długo nie pisałam lecz czytam Wasze wpisy na bieżaco W pracy ciężko, nie mam czasu nawet na małą kawkę.... Powoli przyspieszamy przygotowania ślubno-weselne W tym tyg spotykamy się z zespołami. I w związku z tym mam do Was olbrzymią prośbęWytypowaliśmy 3 zespoły: Amulet, Benefis i Beta. Nasz typ number one to Benefis Może macie kochane jakieś informacje o tych zespołach, bardzo proszę o rady
A jeśli chodzi o manikiurzystkę, to z pełną opowiedzialnością polecam Gosię z salonu na Nałkowskich. Jest rewelacyjnaNamiary mogę przesłać na PW
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 20:08   #565
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Długo nie pisałam lecz czytam Wasze wpisy na bieżaco W pracy ciężko, nie mam czasu nawet na małą kawkę.... Powoli przyspieszamy przygotowania ślubno-weselne W tym tyg spotykamy się z zespołami. I w związku z tym mam do Was olbrzymią prośbęWytypowaliśmy 3 zespoły: Amulet, Benefis i Beta. Nasz typ number one to Benefis Może macie kochane jakieś informacje o tych zespołach, bardzo proszę o rady
A jeśli chodzi o manikiurzystkę, to z pełną opowiedzialnością polecam Gosię z salonu na Nałkowskich. Jest rewelacyjnaNamiary mogę przesłać na PW
Niestety dwóch pierwszych zespołów nie znam, ale z tego co pisały dziewczyny wiem że Beta jest świetnym zespołem. Pamiętam że Yoolia i jeszcze kilka dziewczyn korzystało z usług tego zespołu i były bardzo zadowolone.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 21:06   #566
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mika6 Pokaż wiadomość
Witam! Jestem tu pierwszy raz, ale forum już mnie porwało i zauroczyło. Tyle informacji w jednym miejscu!!! Mam też pytanie. Czy ktoś może robił albo był na weselu w Bosmanie nad Zalewem? i jak było? a jak zespół, który tam mają? będę wdzięczna za każdą odpowiedź. pozdrawiam!!
Nie polecam zespołu grającego w Bossmanie................
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 21:07   #567
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Dziewczyny czy któraś z was dostała moje zdjęcia??bo miałam problemy z wysyłaniem i nie wiem czy w końcu poszły.
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 21:15   #568
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z was dostała moje zdjęcia??bo miałam problemy z wysyłaniem i nie wiem czy w końcu poszły.
Ja nie dostałam a bym bardzo chciała Mexx100@gazeta.pl
Jagnabe ja rownież dziekuję za to że możemy byc tak blisko was w tym najważniejszym dniu
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 21:19   #569
zuzia102
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Zuziu, a kiedy dokładnie byłas na weselu w Bosmanie??? Bo ja byłam też jakies 2 tygodnie temu.

16tego czerwca :P
pozdrawiam:P
zuzia102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-03, 21:19   #570
Joasia***
Rozeznanie

Słuchajcie dziewczyny, a czy słyszałyście cos o zespole on-line???Podobno oni maja kilka grup na wesela, czy któraś z Was była na weselu gdzie grali albo korzystała z ich usług???
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości