Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 19:18   #541
gosiaczek6
Zakorzenienie

Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
dzien dobr, ja juz humor lepszy.
Pogoda piekna jest, ale i tak pewnie cały dzien spedze w domu

ja 3 czerwca jade do uk szukać pracy od 8 maja bede pracować jako hostessa od ulotek dla euro banku.

http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7

http://www.galeria.faceokey.pl/?display=DSC00339.JPG

głosujcie
zaraz zagłosuje

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
No to kolejne zerwane więzi hehe Włóczka i ja , Insomina i klaudens hehe
Nie wiem dlaczeg tak się dzieje, ale to chyb tak wyszło jeszcze z wątku studniówkowego. Tak samo kojarzę Karolcią z Gosiaczkiem Takie parki mi sie porobiły
ja i Karolcia?? heh dobre

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Boze, własnie sie dowiedziałam, ze moja bardzo dobra kolezanka, która znam od ponad 13 lat ma tętniaka mózgu
przykro mi

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
Szkoda mi jej strasznie, bo ona jest taka fajna, a w dodatku śliczna. Zawsze miała ogromnego pecha do facetów, a teraz jeszcze to...
tak to juz jest, ja do dzis nie moge zrozumiec dlaczego mój tata musiał opuścić ten świat a był bardzo dobrym człowiekim i szanowanym a takich dwóch moich wujków którzy piją bija swoje zony przepili wszystko, śpią w rowach i nic im nie jest

wróciłam z Torunia, nie wiem czy pisałam ale pojechałam z moim bratem i dwiema siostrami i mamą wspólnie spedzić przedwczesny Dzień Mamy
wogóle to była niespodzianka dla mamy, moj brat mieszka w Gdansku przyjechal specjalnie w nocy zeby mame zaskoczyc, potem kazalismy sie mamie ładnie ubrac umalowac i ruszylismy, super dzień, zapomniałam o migrenie kupa smiechu, kino(nie kłam kochanie-super komedia) planetarium kręgle, jedzonko lody i inne duperele,pojechalismy tez do taty na cmentarz dzien sie bardzo udał mama zadowolona wiec gra gitara
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 19:24   #542
madulka
Zadomowienie

Musicie mnie chyba pobic bo zamiast pisac poszlam do kina :P
madulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 19:25   #543
gosiaczek6
Zakorzenienie

to teraz po kinie do roboty
Stary 2008-04-26, 19:30   #544
madulka
Zadomowienie

Taaa juz sie biore... znikam ;(
Nie ma mnie...
madulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 19:34   #545
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Aaa jeszcze cię widać hehe

Ja już korytarz odpicowałam hehe

Teraz chwila relaXu a i Puchacze muszę ściągnąć hehe

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 19:37   #546
gosiaczek6
Zakorzenienie

madulka dla lepszej pracy

co nas tak mało dziś??
Stary 2008-04-26, 19:39   #547
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Wszystkie prawie na Disco tiki tiki poszły

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-04-26, 19:47   #548
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja jestem tak padnieta po tym Toruniu ze zaraz rusze lulu
Stary 2008-04-26, 19:57   #549
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

a ja znowu samotny wieczor na wizazu.. TZ poszedl gdzies pic z bratem i znajomymi brata a to tacy nie zbyt ludzie i znowu bede siedziec i myslec czy wszytko ok.. ehh..
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 20:00   #550
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja tez samotny mart z TZ moze sie jutro zobaczę, moze
Stary 2008-04-26, 20:22   #551
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

ja sie z nim widzialm ale chwile.. bo najpierw byl u qmpla a teraz polecial pic... a jutro.. jutro mam zamiar sie uczyc zreszta on tez by musial bo do roboty potrzebuje ale jak zawsze ma wazniejsze rzeczy na glowie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 21:00   #552
Connect
Wtajemniczenie

Ja też już sama zostałam. Ł. pojechał już, bo jutro rano na ryby.
Heh a ja się już zdąrzyłam pokłócić z panną z byłej już klasy

Insomnia89 to straszne
Pewna bliska mi osoba straciła niedawno dzieciaczka (jeszcze w brzuszku) i wtedy wszystko wydawało mi się takie błahe, te nasze problemiki itp.

Dziewczyny a uczycie się coś ten tydzień przed maturą? Bo ja wogóle nie mam chęci. I zaczynam się stresować, że nie zdam
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.
(...)
Konstanty Ildefons Gałczyński
Prośba o wyspy szczęśliwe
Connect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 21:06   #553
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Ja się nie stresuje, przynajmniej na razie W tym tygodniu planuje uczyć się z gegry, bo kuleję z niej jak zawsze, powtórze też najważniejsze słówka z niemca, te które najczęściej wykorzystuje się w listach, pocztówkach itp., a na polski lektury zaczne powtarzać w sobotę za tydzien, mam takie fajne Cogito z opracowaniem dosyć fajnym wszystkich lektur więc luzz

Dodałam focie na NK- zapraszam do komentowania

Uciekam sie popluskac i lulu, jutro z rana do kościoła, a potem obiadek z tż , będzie pyszna sałatka z serem feta mniam

DobraNocka

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-04-26, 21:34   #554
OlaBulBul
Zakorzenienie

Ehhh widze że nikt nie zauważył że nie ma OLI Ale miałam zabiegane dni.. wczoraj było fajjnie, najpierw byliśy z klasą w bilard klubie gdzie facet wogóle sie nie znał na winach ,bo ja piwa nie lubie wiec jak coś to winko no i gadam do niego co chce a on sie na mnie gapi jak ciele na malowane wrota , ehh szkoda gadać, no i nudziłyśmy sie troche z koleżanką , przyszedł mój tz i stwierdził że poszedłby na rolki, a my ... że też byśmy poszły no i 21.30 a my zapylamy na rolki fajnie było

A dziś od rana na zakupach, później na wystawe minerałów i biżuterii no i znów do sklepu...padnieta jestem poprostu
Stary 2008-04-26, 21:59   #555
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
zaraz zagłosuje

ja i Karolcia?? heh dobre

przykro mi

tak to juz jest, ja do dzis nie moge zrozumiec dlaczego mój tata musiał opuścić ten świat a był bardzo dobrym człowiekim i szanowanym a takich dwóch moich wujków którzy piją bija swoje zony przepili wszystko, śpią w rowach i nic im nie jest

wróciłam z Torunia, nie wiem czy pisałam ale pojechałam z moim bratem i dwiema siostrami i mamą wspólnie spedzić przedwczesny Dzień Mamy
wogóle to była niespodzianka dla mamy, moj brat mieszka w Gdansku przyjechal specjalnie w nocy zeby mame zaskoczyc, potem kazalismy sie mamie ładnie ubrac umalowac i ruszylismy, super dzień, zapomniałam o migrenie kupa smiechu, kino(nie kłam kochanie-super komedia) planetarium kręgle, jedzonko lody i inne duperele,pojechalismy tez do taty na cmentarz dzien sie bardzo udał mama zadowolona wiec gra gitara
Tak to jest że osoby ktore maja dobre serce , czesto maja ciezkie i chorowite zycie. A te gn.oje mordercy,zboczeńcy itp . żyja sobie długo i zdrowo
Widzę ze bardzo fajny dzień miałaś Idz lepiej już spać

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
ja jestem tak padnieta po tym Toruniu ze zaraz rusze lulu
ja dzis 3h w ciagu dnia spałam

Cytat:
Napisane przez Connect Pokaż wiadomość
Ja też już sama zostałam. Ł. pojechał już, bo jutro rano na ryby.
Heh a ja się już zdąrzyłam pokłócić z panną z byłej już klasy

Insomnia89 to straszne
Pewna bliska mi osoba straciła niedawno dzieciaczka (jeszcze w brzuszku) i wtedy wszystko wydawało mi się takie błahe, te nasze problemiki itp.

Dziewczyny a uczycie się coś ten tydzień przed maturą? Bo ja wogóle nie mam chęci. I zaczynam się stresować, że nie zdam

mam bardzo podobnie
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 00:18   #556
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Z TŻ koniec. "Spotkaliśmy" sie na imprezie. Udał ze mnie nie widział. Moja koleżanka poleciala do niego z awanturą. Powiedzial ze porozmawia ze mną jutro. Kolejnej koleżance powiedzial ze nie bedzie rozmawiał z na***aną szmatą. Poszłam z tym do mojej przyjaciólki bo musialam pogadac. Ta powiedziala ze musi mi cos powiedziec. Ze już nie moze tego dluzej trzymac w tajemnicy. Otóz kiedy mój ukochany pojechal do Wałbrzycha do umierającej babci walił mnie w rogi z kuzynką mojej przyjaciólki. Powiedzial jej nawet jaki miała stanik. Co uświadczyło mnie w przekonaniu że ten facet to skończony dupek! Mówił jej też że jestem niespecjalna ale fajnie sie ze mną gada i że już sie przyzwyczail. Jestem zła jak cholera
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 07:29   #557
gosiaczek6
Zakorzenienie

siokoladka jaki drań no nie mogę, a to on Cie zdradzał przed ta kłótnią jeszcze??? matko co za dupek
Stary 2008-04-27, 07:35   #558
paulina4018
Zadomowienie

No co za dupek jak on mogl cos takiego zrobic :/ a myslalm ze was zwiazek jest idealny a ten palant tylko gral takiego idealnego
paulina4018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 07:47   #559
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Zaraz po tym poście który wam zostawiłam zadzwoniłam do mojego przyjaciela. Przyszedł do mnie o 1 w nocy. Zaczał tlumaczyc. Że nie wie kto zrobił większe świństwo. Moja przyjaciólka która zataiła to przede mną czy Tż. Moja mama twierdzi żebym jej nie wierzyła bo ona jest na niego strasznie cięta. Nie przepadają za sobą. i mogła to zrobić specjalnie. Tż zostawił mi długa litanie na gadu. Widać że bardzo mu zależy i tak tego faktu nie pozostawi. Jak to sie dalej potoczy nie mam pojęcia.
Stwierdziłam że kocham go tak że byłabym mu wybaczyć. Ale nie wiem czy wybaczyłabym pójście do łózka. Wszystko inne pewnie tak. W środku biją sie takie dwa duszki jeden dobry drugi zły. Jeden mówi bądź twarda i nie ustępuj a drugi może warto wysłuchać wprowadzić jakieś zmiany i wybaczyć w końcu ludzie nie takie rzeczy sobie wybaczali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 07:53   #560
gosiaczek6
Zakorzenienie

takie sytuacje są najgorsze gdy nie wiesz komu wierzyc
moja przyjaciółka ostatnio tak miała, była ze swoim chłopakiem na zabawie, o 2 w nocy odwiozła S. do domu, przychodzimy w pon do szkoły a nasze kolezanki z klasy do nas: ale D. oberwal na zabawie dobrze ze S. marcina odgonił bo by go zatłukł, my sie pytamy o której sie bili a K. ze po 3, my takie gały to S. był o 3 na zabawie?? i komu wierzyc?? kolezankom które maja ok reputacje i naprawde nie maja powodu do kłamst czy TZ??

siokoladka ja bym była teraz bardzo ostrożna na Twoim miejscu, moze zarzadaj jakis dowodów od przyjaciółki?
Stary 2008-04-27, 08:08   #561
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Dokładnie tak. Bede czekac na dowody. Ale najbardziej boli mnie fakt że wszyscy moi znajomi słyszeli ze niby A mnie zdradza. I nawet jeśli okaże sie to nieprawdą wszyscy bedą do niego zrażeni
Stary 2008-04-27, 08:24   #562
paulina4018
Zadomowienie

nie patrz na opinie innych., to co ze beda zrazeni wazne zebys Ty sie dobrze czula. porozmawiaj z ta przyjaciolka i obowiazkowo z TZtem na pewno wszystko sie wyjasni i spokojnie wysluchaj dwoch stron
Stary 2008-04-27, 08:43   #563
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

siokoladka ja bym jej tak nie wierzyla...no bo troche by to dziwne bylo... wez idealny zwiazek,wszytko ok, teraz on ma zal do Ciebie o to ze mialas sie spotkac z jakims kolesiem.. no poprostu ciezko mi uwierzyc ze moglby cos takeigo zrobic i jeszcze sie wyzalic Twojej przyjaciolce jak bardzo prawdopodobne ze zaarz by poleciala do Ciebie powiedziec to wsyztko.. ja bym wyjasnila to z TZtem zanim bym cokolwiek zrobila...
Stary 2008-04-27, 09:20   #564
werg7
Zakorzenienie

GG do werg7

dzień dobry dziękuje za wszystkie rady może jakoś rozwiąże mój problem. A tymczasem raduje się piękną pogodą chociaż spać mi się strasznie chce.

Ja do pracy ide na czerwiec lipiec i sierpień do Monnari (butik z ciuchami) na 99% mam załatwione. Chce sobie zarobić na wyjazd do Grecji. Niby rodzice powiedzieli że mi dadzą kase ale nie chce od nich brać skoro wiem że sama sobie moge te pieniądze zarobić. Poza tym siedzieć tyle czasu w domu też bym nie dała rady bo ja to tak nie potrafie leniuchować wiecznie

werg7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:23   #565
klaudens
Zakorzenienie

O żesz ale trudna sytuacja. Jesli go kochasz to bym z nim chciała być dalej , ale jesli naprawde zdradził Cie w łozku z inna dupą to bezsensu i wtedy już bym nie wracała. Mam nadzieje ze sie wsz.wyjasni , a tztet coś napisał o tej niby zdradzie ?

ja zostalam obudzona smsami od tzta na 12 do kosicola lecimy
Stary 2008-04-27, 09:40   #566
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Z TŻ koniec. "Spotkaliśmy" sie na imprezie. Udał ze mnie nie widział. Moja koleżanka poleciala do niego z awanturą. Powiedzial ze porozmawia ze mną jutro. Kolejnej koleżance powiedzial ze nie bedzie rozmawiał z na***aną szmatą. Poszłam z tym do mojej przyjaciólki bo musialam pogadac. Ta powiedziala ze musi mi cos powiedziec. Ze już nie moze tego dluzej trzymac w tajemnicy. Otóz kiedy mój ukochany pojechal do Wałbrzycha do umierającej babci walił mnie w rogi z kuzynką mojej przyjaciólki. Powiedzial jej nawet jaki miała stanik. Co uświadczyło mnie w przekonaniu że ten facet to skończony dupek! Mówił jej też że jestem niespecjalna ale fajnie sie ze mną gada i że już sie przyzwyczail. Jestem zła jak cholera
ostro

Cytat:
Napisane przez siokoladka Pokaż wiadomość
Zaraz po tym poście który wam zostawiłam zadzwoniłam do mojego przyjaciela. Przyszedł do mnie o 1 w nocy. Zaczał tlumaczyc. Że nie wie kto zrobił większe świństwo. Moja przyjaciólka która zataiła to przede mną czy Tż. Moja mama twierdzi żebym jej nie wierzyła bo ona jest na niego strasznie cięta. Nie przepadają za sobą. i mogła to zrobić specjalnie. Tż zostawił mi długa litanie na gadu. Widać że bardzo mu zależy i tak tego faktu nie pozostawi. Jak to sie dalej potoczy nie mam pojęcia.
Stwierdziłam że kocham go tak że byłabym mu wybaczyć. Ale nie wiem czy wybaczyłabym pójście do łózka. Wszystko inne pewnie tak. W środku biją sie takie dwa duszki jeden dobry drugi zły. Jeden mówi bądź twarda i nie ustępuj a drugi może warto wysłuchać wprowadzić jakieś zmiany i wybaczyć w końcu ludzie nie takie rzeczy sobie wybaczali.
dziewczyny potrafia naprawde namacic czekaj na dowody, czekaj na pierwszy ruch tego idioty. Nie no masakra wspolczuje Ci bradzo

ja też Wam się pożale chociaż moja sytuacja ni ejest tak straszna jak Siokoladki
tż wczoraj zabrał mnie na piwo i marudzil cala droge ze zle sie czuje odpyskiwał mi nie milo jakby miał mi za złe ze musi ze mna gdzie kolwiek wychodzic.
Na miejscu oczywiscie prowil mi morały że ja to ludzi do siebie nie dopuszczam i że bedzie mi cięzko w zyciu bo mnie nikt nie lubi ( tak wywnioskowałam z tego co mowi). Bardzo miło... JA wiem że on sie myli no ale on jest wyroczniom i to co on powie jest święte i nienaruszalne.
Ponad to oznajmił mi że w moje urodziny się nie zobaczymy bo nie ma czasu (szkoła). Jeszcze rzucił tekstem "moge ci nic nie kupywać bo i tak idziemy na weekendzie na impreze a mnie nie stać zeby jeszcze ci prezent kupowac". Czyli coś czuje że nie bede miała oporów przed piciem i sie zdrowo opije skoro to ma byc moj prezent. Nie ma co łaske mi robi ze wogole ze mna wychodzi z takim dzikusem jak ja.
Wczoraj wyszedł po 19 ode mnie bo powiedzial ze zle sie czuje i ze idzie jeszcze na chwile na osiedle wypic piwo za zdrowie kolegi ktory ma urodziny. Stał tam do 22. Jakby u mnie nie mogl choc raz posiedziec do pozna. I tak siedzialam w pustym domu sama.

Na dodatek własna ciocia zrobiła mnie w chu.ja obiecała mi prace od 8 maja a dzis sie okazuje ze dała ja komu innemu bo do 10 maja musi rozdać ileś tam ulotek żeby wygrała wycieczke do tunezji nie ma to jak rodzina...

Nic mi się nie udaje Wszystko jest do du.py.

Tak się zastanawiam... czy wtedy co miałam wypadek, jakbym zginęła, to czyby tz znalazł czas na moj pogrzeb

http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7

http://www.galeria.faceokey.pl/?display=DSC00339.JPG (dzis ostatni dzien glosowania)
niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:53   #567
klaudens
Zakorzenienie

niqska - w ogole nie mow tak z tym pogrzebem
Nie zawsze mozna liczyc na bliskich , licz na samego siebie , ja tez sie juz tyle razy przejechałam .
A ten twoj tz to chyba ma lekko wyj.ebane w Ciebie skoro marudzi ci ciagle a potem idzie na osiedle browara pić Ja bym mu kazanie już walnęła Trzymaj sie jakos

aaa i zagłosowałam
Stary 2008-04-27, 09:53   #568
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

niqska oj moj ostatnio tez woli lazic ze znajomymi niz mi poswiecic chwile,a o nazekaniu to juz nawet nie mowie.. no ale z tymi urodzinkami to troche przegiol bo mogl jakos inaczej to rozwiazac, oj bedzie dobrze dziewczyno nie doluj sie juz bo naprawde nie wart
Stary 2008-04-27, 09:55   #569
klaudens
Zakorzenienie

A wlasnie ma ktoras z was w zeszycie od polskiego omowienia obrazu Hansa Holbeina Taniec Śmierci z epoki sredniowiecza ?? Bo musze dodac to na ustną i nie moge nic sensownego znalezc;/
Stary 2008-04-27, 10:06   #570
paulina4018
Zadomowienie

Niqska nie dawaj sie tak zeby on po Tobie jechal, chlopak jest od tego zeby dowartosciowywal dziewczyne a nie dolowal takimi tekstami ze Ty dzikus jestes
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości