|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z Torunia, nie wiem czy pisałam ale pojechałam z moim bratem i dwiema siostrami i mamą wspólnie spedzić przedwczesny Dzień Mamy wogóle to była niespodzianka dla mamy, moj brat mieszka w Gdansku przyjechal specjalnie w nocy zeby mame zaskoczyc, potem kazalismy sie mamie ładnie ubrac umalowac i ruszylismy, super dzień, zapomniałam o migrenie kupa smiechu, kino(nie kłam kochanie-super komedia) planetarium kręgle, jedzonko lody i inne duperele,pojechalismy tez do taty na cmentarz dzien sie bardzo udał mama zadowolona wiec gra gitara |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Musicie mnie chyba pobic bo zamiast pisac poszlam do kina :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Zakorzenienie
|
to teraz po kinie do roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zadomowienie
|
Taaa juz sie biore...
![]() Nie ma mnie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Aaa jeszcze cię widać hehe
![]() Ja już korytarz odpicowałam hehe ![]() Teraz chwila relaXu ![]() ![]()
#546 |
Zakorzenienie
|
madulka
![]() ![]() co nas tak mało dziś?? |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie prawie na Disco tiki tiki poszły
![]()
#548 |
Zakorzenienie
|
ja jestem tak padnieta po tym Toruniu ze zaraz rusze lulu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
a ja znowu samotny wieczor na wizazu.. TZ poszedl gdzies pic z bratem i znajomymi brata a to tacy nie zbyt ludzie i znowu bede siedziec i myslec czy wszytko ok.. ehh..
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Zakorzenienie
|
ja tez samotny mart
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Wtajemniczenie
|
ja sie z nim widzialm ale chwile.. bo najpierw byl u qmpla a teraz polecial pic... a jutro.. jutro mam zamiar sie uczyc zreszta on tez by musial bo do roboty potrzebuje ale jak zawsze ma wazniejsze rzeczy na glowie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już sama zostałam. Ł. pojechał już, bo jutro rano na ryby.
Heh a ja się już zdąrzyłam pokłócić z panną z byłej już klasy ![]() Insomnia89 to straszne ![]() Pewna bliska mi osoba straciła niedawno dzieciaczka (jeszcze w brzuszku) i wtedy wszystko wydawało mi się takie błahe, te nasze problemiki itp. ![]() Dziewczyny a uczycie się coś ten tydzień przed maturą? Bo ja wogóle nie mam chęci. I zaczynam się stresować, że nie zdam ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie stresuje, przynajmniej na razie
![]() ![]() Dodałam focie na NK- zapraszam do komentowania ![]() Uciekam sie popluskac i lulu, jutro z rana do kościoła, a potem obiadek z tż , będzie pyszna sałatka z serem feta ![]() ![]() DobraNocka ![]()
#554 |
Zakorzenienie
|
Ehhh widze że nikt nie zauważył że nie ma OLI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś od rana na zakupach, później na wystawe minerałów i biżuterii no i znów do sklepu...padnieta jestem poprostu ![]()
#555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę ze bardzo fajny dzień miałaś ![]() ![]() ja dzis 3h w ciagu dnia spałam ![]() Cytat:
mam bardzo podobnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
Z TŻ koniec. "Spotkaliśmy" sie na imprezie. Udał ze mnie nie widział. Moja koleżanka poleciala do niego z awanturą. Powiedzial ze porozmawia ze mną jutro. Kolejnej koleżance powiedzial ze nie bedzie rozmawiał z na***aną szmatą. Poszłam z tym do mojej przyjaciólki bo musialam pogadac. Ta powiedziala ze musi mi cos powiedziec. Ze już nie moze tego dluzej trzymac w tajemnicy. Otóz kiedy mój ukochany pojechal do Wałbrzycha do umierającej babci walił mnie w rogi z kuzynką mojej przyjaciólki. Powiedzial jej nawet jaki miała stanik. Co uświadczyło mnie w przekonaniu że ten facet to skończony dupek! Mówił jej też że jestem niespecjalna ale fajnie sie ze mną gada i że już sie przyzwyczail. Jestem zła jak cholera
|
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
No co za dupek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Zaraz po tym poście który wam zostawiłam zadzwoniłam do mojego przyjaciela. Przyszedł do mnie o 1 w nocy. Zaczał tlumaczyc. Że nie wie kto zrobił większe świństwo. Moja przyjaciólka która zataiła to przede mną czy Tż. Moja mama twierdzi żebym jej nie wierzyła bo ona jest na niego strasznie cięta. Nie przepadają za sobą. i mogła to zrobić specjalnie. Tż zostawił mi długa litanie na gadu. Widać że bardzo mu zależy i tak tego faktu nie pozostawi. Jak to sie dalej potoczy nie mam pojęcia.
Stwierdziłam że kocham go tak że byłabym mu wybaczyć. Ale nie wiem czy wybaczyłabym pójście do łózka. Wszystko inne pewnie tak. W środku biją sie takie dwa duszki jeden dobry drugi zły. Jeden mówi bądź twarda i nie ustępuj a drugi może warto wysłuchać wprowadzić jakieś zmiany i wybaczyć w końcu ludzie nie takie rzeczy sobie wybaczali. |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
takie sytuacje są najgorsze gdy nie wiesz komu wierzyc
moja przyjaciółka ostatnio tak miała, była ze swoim chłopakiem na zabawie, o 2 w nocy odwiozła S. do domu, przychodzimy w pon do szkoły a nasze kolezanki z klasy do nas: ale D. oberwal na zabawie dobrze ze S. marcina odgonił bo by go zatłukł, my sie pytamy o której sie bili a K. ze po 3, my takie gały ![]() siokoladka ja bym była teraz bardzo ostrożna na Twoim miejscu, moze zarzadaj jakis dowodów od przyjaciółki? |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak. Bede czekac na dowody. Ale najbardziej boli mnie fakt że wszyscy moi znajomi słyszeli ze niby A mnie zdradza. I nawet jeśli okaże sie to nieprawdą wszyscy bedą do niego zrażeni
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zadomowienie
|
nie patrz na opinie innych., to co ze beda zrazeni wazne zebys Ty sie dobrze czula. porozmawiaj z ta przyjaciolka i obowiazkowo z TZtem na pewno wszystko sie wyjasni i spokojnie wysluchaj dwoch stron
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Wtajemniczenie
|
siokoladka ja bym jej tak nie wierzyla...no bo troche by to dziwne bylo... wez idealny zwiazek,wszytko ok, teraz on ma zal do Ciebie o to ze mialas sie spotkac z jakims kolesiem.. no poprostu ciezko mi uwierzyc ze moglby cos takeigo zrobic i jeszcze sie wyzalic Twojej przyjaciolce jak bardzo prawdopodobne ze zaarz by poleciala do Ciebie powiedziec to wsyztko.. ja bym wyjasnila to z TZtem zanim bym cokolwiek zrobila...
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja do pracy ide na czerwiec lipiec i sierpień do Monnari (butik z ciuchami) na 99% mam załatwione. Chce sobie zarobić na wyjazd do Grecji. Niby rodzice powiedzieli że mi dadzą kase ale nie chce od nich brać skoro wiem że sama sobie moge te pieniądze zarobić. Poza tym siedzieć tyle czasu w domu też bym nie dała rady bo ja to tak nie potrafie leniuchować wiecznie
#565 |
Zakorzenienie
|
O żesz ale trudna sytuacja. Jesli go kochasz to bym z nim chciała być dalej , ale jesli naprawde zdradził Cie w łozku z inna dupą to bezsensu i wtedy już bym nie wracała. Mam nadzieje ze sie wsz.wyjasni , a tztet coś napisał o tej niby zdradzie ?
ja zostalam obudzona smsami od tzta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja też Wam się pożale chociaż moja sytuacja ni ejest tak straszna jak Siokoladki ![]() tż wczoraj zabrał mnie na piwo i marudzil cala droge ze zle sie czuje odpyskiwał mi nie milo jakby miał mi za złe ze musi ze mna gdzie kolwiek wychodzic. Na miejscu oczywiscie prowil mi morały że ja to ludzi do siebie nie dopuszczam i że bedzie mi cięzko w zyciu bo mnie nikt nie lubi ( tak wywnioskowałam z tego co mowi). Bardzo miło... JA wiem że on sie myli no ale on jest wyroczniom i to co on powie jest święte i nienaruszalne. Ponad to oznajmił mi że w moje urodziny się nie zobaczymy bo nie ma czasu (szkoła). Jeszcze rzucił tekstem "moge ci nic nie kupywać bo i tak idziemy na weekendzie na impreze a mnie nie stać zeby jeszcze ci prezent kupowac". Czyli coś czuje że nie bede miała oporów przed piciem i sie zdrowo opije ![]() Wczoraj wyszedł po 19 ode mnie bo powiedzial ze zle sie czuje i ze idzie jeszcze na chwile na osiedle wypic piwo za zdrowie kolegi ktory ma urodziny. Stał tam do 22. Jakby u mnie nie mogl choc raz posiedziec do pozna. I tak siedzialam w pustym domu sama. Na dodatek własna ciocia zrobiła mnie w chu.ja obiecała mi prace od 8 maja a dzis sie okazuje ze dała ja komu innemu bo do 10 maja musi rozdać ileś tam ulotek żeby wygrała wycieczke do tunezji ![]() Nic mi się nie udaje ![]() Tak się zastanawiam... czy wtedy co miałam wypadek, jakbym zginęła, to czyby tz znalazł czas na moj pogrzeb ![]() http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7 http://www.galeria.faceokey.pl/?display=DSC00339.JPG (dzis ostatni dzien glosowania) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
niqska - w ogole nie mow tak z tym pogrzebem
![]() Nie zawsze mozna liczyc na bliskich , licz na samego siebie , ja tez sie juz tyle razy przejechałam . A ten twoj tz to chyba ma lekko wyj.ebane w Ciebie skoro marudzi ci ciagle a potem idzie na osiedle browara pić ![]() ![]() aaa i zagłosowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Wtajemniczenie
|
niqska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie ma ktoras z was w zeszycie od polskiego omowienia obrazu Hansa Holbeina Taniec Śmierci z epoki sredniowiecza ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zadomowienie
|
Niqska nie dawaj sie tak zeby on po Tobie jechal, chlopak jest od tego zeby dowartosciowywal dziewczyne a nie dolowal takimi tekstami ze Ty dzikus jestes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.