|
|
#541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
i w ogóle to dzięki ![]() pierwszy raz sama polowałam na lumpki, na ogól sama chodzę tylko po staniki, w łodzi, a resztę kupuje mi mama podczas polowań w jej małym miasteczku Teraz sama ruszyłam pupę, bo mama ma pracę, więc poszłam ja ![]() W ogóle to miałam dziś referat, napisałam go wczoraj i poszło mi świetnie, jestem taaaka dumna i jest mi dobrze ![]() A teraz szykuję korepetycje i po 15 wychodzę nauczać, o. |
|
|
|
|
#542 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
heh to moze mu cos "obiecaj" u mnei to CZASEM dziala hihihi
|
|
|
#543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zdjęć jeszcze nie było, będą wieczorem na modowym ![]() Ale daję Ci linkę do tych butów: http://www.butyk.pl/towar.2007.Kozak...ar_300275.html Polecam ten sklep, dobry kontakt mailowy, ekspresowa dostawa myślę że to nię jest mój pierwszy i ostatni zakup tam ![]() Trzymam kciuki za zdrówko |
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z basenu (wf) były AŻ 4 osoby
jestem styrana ale wracając spotkałam sąsiadkę, która chce ze mną chodzić na basen i na masaże podobno mogę spokojnie schudnąć 21 kg, czy więcej to się okaże. Ale myślę, że i tak, jak zobaczę na wadze któregoś dnia 70 to padnę z radości i nie będę potrzebowała dalszego odchudzania
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
Mischoko ja przy moim Mężu chyba zdziadziałam, nie odczuwam potrzeby dbania o siebie, co kiedyś było nie do pomyślenia, a on i tak nie zwraca uwagi na to czy mam odrosty na włosach, czy nowe ciuchy itp... albo się zmienię sama dla siebie, albo zmienię męza innej opcji nie ma :P
MrsVargas noo buciska fajniuchne ale faktycznie obcas wydaje się sporawyAdrijah wstawiaj foty: Ty teraz, Ty w trakcie, Ty po będziem oceniach i z pewnością dostrzeżemy różnicę zazdroszczę odwagi ja się na basen nie wybiorę chyba w życiu...
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
tez to mam hihihih tacy "starsi" to nawet czase mzagwizdza a malolaty to sie nawet nie obejrza bo gruba
ale fajnie bo ja tez juz malolata nie jestem no ale do 50 wciaz mam pod gorke ![]() Cytat:
20 kilo to i ja chce..... jak juz bede miec 85 to nie bede miec otylosci ale TYLKO nadwage i wiem co to znaczy byc szczesliwa trzymam kciuki Adrijah uda sie zobaczysz mnie sie udalo i kazdej sie moze udac jak tylko zechcemy
|
|
|
#547 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aaa...ja też chcę taką sąsiadkę a tak naprawdę to chciałabym się pozbyć wstydu, bo póki co nie mam odwagi iść na basen
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#549 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to nie lubię w ogóle sama chodzić na żadne zakupy bo nie ma się do kogo odezwać ![]() To ja też jestem z Ciebie dumna w sprawie referatu z tej okazji może zafunduj sobie jakąś przyjemność? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam, ja jestem najgrubsza na tym basenie
wszystkie panny, które chodzą to tyczki (stanie za latarnią i jej nie widać), do tego wysokie, ładne... faceci, którzy się zapisali na basen (oczywiście o wfie mówię) to też kurcze same mięśniaki itd. Ale ja lubię pływać dzisiaj jak pływałam na plecach, a było pusto, bo reszta (3 osoby) poszła do jacuzzi to z nudów sobie swój biust oglądałam a sąsiadka to babeczka w okolicach 60tki, też przy kości, więc będzie nam raźniej może nawet będzie chciała się przyłączyć do odchudzającej grupy wsparcia zobaczymy
|
|
|
|
#551 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zrob nalezy sie to Tobie
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
łeee, a ja teraz idę na mega nudne zajęcia które trwają aż 2 godziny i 15 min bleeee... nie piszcie za dużo! :P
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
Nie marudz
wazne zes w Krakowie laseczka zawsze mozesz isc na wagary i spedzic je naprawde fajnie
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to jak wy mi tu tak pochudniecie to co ja sama zostanę na tych wątkach nie róbcie mi tegooo ograniczam sie z jedzeniem > dzis z ciekawosci weszłam na wagę i doznałam szoku dwa miechy temu było 86 dziś 83 nic nie robiąc jak to possible ???hmm ae nei pwoeim ze sie nie ciesze <w sumie sporo ostatnio chodziłam moze i swoje wychodziłam...
|
||
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz
ciagniemy cie za soba no
|
|
#558 |
|
Wtajemniczenie
|
Najwidoczniej to zaraźliwe, ja dzisiaj też wdziałam z łatwością spodnie,które parę miesięcy temu wdziewałam z największą trudności ![]() ![]() A w ogóle to idę, bo tekst czytam, na uczelnię, ale dla odmiany ciekawy.
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, już zabieram się do czytania
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
nosi mnie
![]() jedną ręką wstawiam pranie, drugą piszę na forum, trzecią (?) bawię się z kotem, czwartą (??) kombinuję nad magisterką... wolę nadmiar energii od mojego zwyczajowego lenistwa i nicniechcenia, zdecydowanie |
|
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też nosi - tylko, że to mnie tylko odrywa od tekstów na zajęcia Po basenie dostałam kopa energetycznego Swoją drogą chodzę na ten sam basen co Adrijah jak przypuszczam, bo też w ramach wfu Z kim masz zajęcia Kochana?I w ogóle co studiujesz?
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję porady co do moich włosów.Dołączam zdjęcia wcześniejszej fryzury(4 pierwsze)i obecnej(2 ostatnie);p Napiszcie jaki kolor doradzacie i jaką długość włosów.W towarzystwie,którym się obracam zdania są podzielone więc potrzebuję opinii kogoś z zewnątrz i pomyślałam o Was
Nie wiem czy zapuszczać je na studniówkę czy może fajnie ściąć przed samą studniówką...Czekam na Wasze opinie.
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Tak... jest w moim wieku.
Oj tak... miał ostatnio długie blond włoski.. ale cholera ściął bo stwierdził ze za dużo zachodu z nimi. Ale jak mi pokazał swoje zdjęcie w dowodzie... mmmmm.... kazałam mu znowu zapuszczać I w ogóle charakterek ma świetny ![]() A tak w ogóle to mam wielki dylemat Strasznie mi się spodobała capoeira.. byłam już na zajęciach z tego i na prawdę było fajnie... na kolejne nie dałam rady iść - okres, który nie zawsze łagodnie przeżywam.. no i jutro są kolejny trening a ja nie wiem czy mam iść... bo wtedy byłam jako jedyna nowa... i jako jedyna puszysta... wszyscy tam ekstra śmigają a ja czasami podczas biegania muszę robić sobie przerwy... ale dotrzymałam im kroku ostatnio(na drugi dzień ledwo wstałam z łóżka ale byłam szczęśliwa) i teraz nie wiem czy iść tam znowu... czy darować sobie ?! Bo trochę się dziwnie czuję... ale z drugiej strony nie chciałabym z tego zrezygnować... yhm... ![]() PS. Lece szukać bluzki i robić zdjęcie.
|
#564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie lepiej Ci we fryzurce, którą masz teraz! Na dwóch ostatnich zdjęciach bardzo mi się podobasz. Co do koloru nie umiem Ci doradzić - kiepsko idzie mi ich dobieranie. Obecny uważam za ładny, ale jako że jest naturalny to rozumiem potrzebę zmiany! Niestety- nic nie jestem w stanie pomóc. Ewentualnie wypróbuj jakieś szamponetki, tylko pamiętaj: nie Palette, to świństwo nie schodzi A w ogóle masz bardzo ładną buzię
|
|
#565 |
|
Raczkowanie
|
Ponura ja nie widzę w mojej buzi nic szczególnie ładnego( zadary nos,małe oczka);p Ale dziękuję
|
#566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz... mam ten sam problem.. ostatnio byłam u fryzjerki i mi doradziła, że po tym ścięciu ostatnim żebym zapuściła włoski i prędzej da się coś wymyślić ciekawego na studniówkę (ja mam 30stycznia) Więc Tobie też tak radze.. przemęczysz się te kilka miesięcy ale na studniówkę będziesz wyglądała olśniewająco PS. Ja też mam aktualnie krótkie włosy... więc wiem jaki to dylemat z włosami na studniówkę
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
nice- no seksownie seksowanie
a co do wiersza dziękuję dla nas ważne jest żeby ktoś nas czytał... Heroldin - jak sie udał dzień odstresowania? ![]() Limonatka - 2 godziny to jeszcze nic kocham panie z dziekanatu, chociaż u mnie są za***iste babki akasha - nieźle z tym lekarzem, ninijo ty nasza, masz się słuchać go bo jak pojadę do Lbn to Ci tyłek przetrzepie ![]() MrsVargas - sklepik bombowy, niestety ja nic nie zamawiam bo masakra z moją stopą jest no masakra! 35-36 momentami 37 i rozmiaru dobrać nie mogę ![]() Daria- skąd ja to znam? jak ja poszłam na basen 1 rok na uczelni to same tyczki, a ja wielorybek, ale jak zobaczyli, że faceci wolą ze mną trzymać bo umiem z siebie żartować to się zatkały i tak nie puszyły ![]() Gosiu - ja już nie chudnę, teraz waga trzyma w miejscu niestety, a muszę schudnąć bo inaczej choroba będzie się rozwijać ![]() Mortyshja - jak ci się podoba to nie rezygnuj ![]() Marenciara - zgadzam się co do fryzurki z Ponurą, co do koloru to też nie wiem nie znam się ![]() a ze mną już dzisiaj lepiej. dostałam propozycję pracy narazie tylko w planach, ale jest i bardzo się cieszę bo zależało mi, żeby pracować tam. Ogólnie byłam u psiapsióły i uśmiałam się jak głupia poza tym mój żołądek świruje i cukier lata coraz bardziej w dół
|
|
#568 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, te ciemniejsze to ta słomkowa farba, którą sobie zafundowałam, ale już bardzo wyblakła...Np. ja Ale dzięki zajęciom, które sobie znalazłam mam mniej czasu na wizażowanie. I dobrze, bo nie można całego dnia przy kompie spędzać.Cytat:
Ale mi poleciałaś komplementami, aż się dowartościowałam. Miło czasem coś takiego usłyszeć, bo od rodziny to niestety same negatywy, ale na nich już się żaliłam.Cytat:
I również dziękuję bardzo za zdanie na temat mojej czupryny i komplemencik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc główka do góry. Tak jest! Twardym trzeba być
|
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej nie jestem sama w gronie troszkę 'zdziadziałych'.Cytat:
no ale czasami wybiorę się z kumpelą, jak nas najdzie ochota. Tylko bywa to coraz rzadziej. Kompanka także niezła ![]() Cytat:
Ale to już coś jak nas dwie zostanie. I dzięki za kolejną opinię. Jak pisałam wcześniej- przyda się, bo zostaję przy blond włosach ![]() To tyle, póki co
|
|
|
#570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

widziałam Twoje zdobycze w wątku lumpkowym - wszystko bardzo ładne 
i w ogóle to dzięki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

co to słońce z człowiekiem robi
jestem styrana 

chociaż wiem, że wygląda to trochę śmiesznie. 
ograniczam sie z jedzeniem

ale cholera ściął bo stwierdził ze za dużo zachodu z nimi.