Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-09, 12:39   #541
ineczka7
Zadomowienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam takie oryginały, pracuję nawet z takimi
Ineczko lekarz miał rację, jesteś piękną kobietą.
P.S. widziałam Twoje zdobycze w wątku lumpkowym - wszystko bardzo ładne
no właśnie nie jestem, ale takim panom w okolicach 50 się podobam i w ogóle to dzięki
pierwszy raz sama polowałam na lumpki, na ogól sama chodzę tylko po staniki, w łodzi, a resztę kupuje mi mama podczas polowań w jej małym miasteczku Teraz sama ruszyłam pupę, bo mama ma pracę, więc poszłam ja

W ogóle to miałam dziś referat, napisałam go wczoraj i poszło mi świetnie, jestem taaaka dumna i jest mi dobrze

A teraz szykuję korepetycje i po 15 wychodzę nauczać, o.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 12:39   #542
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
A mój mówi, nie może iść z koleżanką? hehee o ale do licha koleżanki też ni zawsze mogą w sumie to ja sama nie mam serca do zakupów tak jak kiedyś...oczywiście wynika to z tego że muszę szukać większych rozmiarów

Jeszcze nie poszłam bo czekam na mamę. w radio leci jedna z moich ulubionych piosenek "Get down on it" i nogi same rwą się do tańca a biodra do kołysania... co to słońce z człowiekiem robi
Moj mi tak nie mowi bo wie ze ja TU kolezanek nie mam a to co mam to jak hieny cmentarne.... sorry mam wisielczy nastroj.... ale takich mam znajomych byle kase wyciagnac .....

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
Mischoko ja mam gorzej bo mój ani mi kasy nie da ani chodzić nie chce a jak już idzie to widzi dla mnie fajne buty za 300zł i mówi kup sobie. Jakbym rzeczy w takich cenach zawsze kupowała to nie dość, że na rachunki by nie starczyło ale w ogóle na życie... Faceci są tacy prości i niemyślący czasami

heh to moze mu cos "obiecaj" u mnei to CZASEM dziala hihihi
Stary 2008-10-09, 12:40   #543
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
MrsVargas albo żem ślepa, albo niewyspana ale chyba foteczki tych cudeniek nie widzialam :P
a ja moje drogie mam ogólny zakaz robienia czegokolwiek, nueurolog kazał leżeć, ewentualnie siedzieć, żadnego dźwigania, schylania się NIC. Też sobie moment znalazłam, mieszkanie w remoncie, sterta ciuchów do prania, a lekarz drze paszczę, że mam się słuchać, jeśli chcę mieć w pełni władną nogę do końca życia :/ mówię Wam jak nie urok to przemarsz wojska...ale jak to już mówiłam ninja nie może być miętka...
Ściskam Was laski i dzisiaj już będę na bieżąco bo kompa odpalonego zostawiam
Akasha z Twoimi oczętami wszystko w porządku zdjęć jeszcze nie było, będą wieczorem na modowym
Ale daję Ci linkę do tych butów:
http://www.butyk.pl/towar.2007.Kozak...ar_300275.html
Polecam ten sklep, dobry kontakt mailowy, ekspresowa dostawa myślę że to nię jest mój pierwszy i ostatni zakup tam

Trzymam kciuki za zdrówko z nogą musi być dobrze.
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 12:45   #544
adrijah
Zakorzenienie

wróciłam z basenu (wf) były AŻ 4 osoby jestem styrana jutro nie będę miała siły zwlec się z łóżka od zakwasów ale wracając spotkałam sąsiadkę, która chce ze mną chodzić na basen i na masaże podobno mogę spokojnie schudnąć 21 kg, czy więcej to się okaże. Ale myślę, że i tak, jak zobaczę na wadze któregoś dnia 70 to padnę z radości i nie będę potrzebowała dalszego odchudzania
Stary 2008-10-09, 12:49   #545
akasha84
Zadomowienie

Mischoko ja przy moim Mężu chyba zdziadziałam, nie odczuwam potrzeby dbania o siebie, co kiedyś było nie do pomyślenia, a on i tak nie zwraca uwagi na to czy mam odrosty na włosach, czy nowe ciuchy itp... albo się zmienię sama dla siebie, albo zmienię męza innej opcji nie ma :P
MrsVargas noo buciska fajniuchne ale faktycznie obcas wydaje się sporawy
Adrijah wstawiaj foty: Ty teraz, Ty w trakcie, Ty po będziem oceniach i z pewnością dostrzeżemy różnicę zazdroszczę odwagi ja się na basen nie wybiorę chyba w życiu...
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 12:49   #546
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
no właśnie nie jestem, ale takim panom w okolicach 50 się podobam
tez to mam hihihih tacy "starsi" to nawet czase mzagwizdza a malolaty to sie nawet nie obejrza bo gruba ale fajnie bo ja tez juz malolata nie jestem no ale do 50 wciaz mam pod gorke

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
wróciłam z basenu (wf) były AŻ 4 osoby jestem styrana jutro nie będę miała siły zwlec się z łóżka od zakwasów ale wracając spotkałam sąsiadkę, która chce ze mną chodzić na basen i na masaże podobno mogę spokojnie schudnąć 21 kg, czy więcej to się okaże. Ale myślę, że i tak, jak zobaczę na wadze któregoś dnia 70 to padnę z radości i nie będę potrzebowała dalszego odchudzania
wow 20 kilo to i ja chce..... jak juz bede miec 85 to nie bede miec otylosci ale TYLKO nadwage i wiem co to znaczy byc szczesliwa trzymam kciuki Adrijah uda sie zobaczysz mnie sie udalo i kazdej sie moze udac jak tylko zechcemy
Stary 2008-10-09, 12:50   #547
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Daria styranie się opłaca
Aaa...ja też chcę taką sąsiadkę a tak naprawdę to chciałabym się pozbyć wstydu, bo póki co nie mam odwagi iść na basen
Stary 2008-10-09, 12:51   #548
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko ja przy moim Mężu chyba zdziadziałam, nie odczuwam potrzeby dbania o siebie, co kiedyś było nie do pomyślenia, a on i tak nie zwraca uwagi na to czy mam odrosty na włosach, czy nowe ciuchy itp... albo się zmienię sama dla siebie, albo zmienię męza innej opcji nie ma :P...
Dlatego ja zmienilam meza na mlodszy model.... hihihi sesese
Stary 2008-10-09, 12:58   #549
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie nie jestem, ale takim panom w okolicach 50 się podobam i w ogóle to dzięki
pierwszy raz sama polowałam na lumpki, na ogól sama chodzę tylko po staniki, w łodzi, a resztę kupuje mi mama podczas polowań w jej małym miasteczku Teraz sama ruszyłam pupę, bo mama ma pracę, więc poszłam ja

W ogóle to miałam dziś referat, napisałam go wczoraj i poszło mi świetnie, jestem taaaka dumna i jest mi dobrze

A teraz szykuję korepetycje i po 15 wychodzę nauczać, o.
Ineczko co tam że w okolicach 50, to też faceci
Ja to nie lubię w ogóle sama chodzić na żadne zakupy bo nie ma się do kogo odezwać

To ja też jestem z Ciebie dumna w sprawie referatu z tej okazji może zafunduj sobie jakąś przyjemność?

Cytat:
MrsVargas noo buciska fajniuchne ale faktycznie obcas wydaje się sporawy
No troszkę się boję, ale ogólnie lubię obcasy więc damy radę
Stary 2008-10-09, 13:06   #550
adrijah
Zakorzenienie

eee tam, ja jestem najgrubsza na tym basenie wszystkie panny, które chodzą to tyczki (stanie za latarnią i jej nie widać), do tego wysokie, ładne... faceci, którzy się zapisali na basen (oczywiście o wfie mówię) to też kurcze same mięśniaki itd. Ale ja lubię pływać dzisiaj jak pływałam na plecach, a było pusto, bo reszta (3 osoby) poszła do jacuzzi to z nudów sobie swój biust oglądałam i doczytałam dzisiaj, że mają tam saunę a sąsiadka to babeczka w okolicach 60tki, też przy kości, więc będzie nam raźniej może nawet będzie chciała się przyłączyć do odchudzającej grupy wsparcia zobaczymy
Stary 2008-10-09, 13:07   #551
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
tez to mam hihihih tacy "starsi" to nawet czase mzagwizdza a malolaty to sie nawet nie obejrza bo gruba ale fajnie bo ja tez juz malolata nie jestem no ale do 50 wciaz mam pod gorke
hm, mi się zdarzyło spotykać z licealistą i był we mnie zapatrzony jak w obrazek, więc to różnie bywa

Cytat:
wow 20 kilo to i ja chce..... jak juz bede miec 85 to nie bede miec otylosci ale TYLKO nadwage i wiem co to znaczy byc szczesliwa trzymam kciuki Adrijah uda sie zobaczysz mnie sie udalo i kazdej sie moze udac jak tylko zechcemy
aaaa...20 kilo w dół...chce chce chce!

Cytat:
Daria styranie się opłaca
Aaa...ja też chcę taką sąsiadkę a tak naprawdę to chciałabym się pozbyć wstydu, bo póki co nie mam odwagi iść na basen
a ja mam w nosie, właśnie w końcu po to idę, żeby zrzucić, a poza moją przyjaciółką nikogo znajomego mam nadzieję tam nie spotkać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 13:09   #552
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
To ja też jestem z Ciebie dumna w sprawie referatu z tej okazji może zafunduj sobie jakąś przyjemność?
tak zrobię, pojadę sobie w sobotę do poznania do chłopaka, o
w niedzielę muszę wrócić, ale co tam, chwila radochy mi się należy
Stary 2008-10-09, 13:12   #553
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Tak zrob nalezy sie to Tobie
Stary 2008-10-09, 15:14   #554
Limonatka
Zakorzenienie

łeee, a ja teraz idę na mega nudne zajęcia które trwają aż 2 godziny i 15 min bleeee... nie piszcie za dużo! :P

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 16:07   #555
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Nie marudz wazne zes w Krakowie laseczka zawsze mozesz isc na wagary i spedzic je naprawde fajnie
Stary 2008-10-09, 16:38   #556
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Więc tak jak obiecałam- pokażę wam kilka moich fotek i doradźcie mi kolor
Posklejałam je, żeby się zmieściły wszystkie na raz chociaż wiem, że wygląda to trochę śmiesznie.

Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo jestem strasznie niezdecydowana i boję się, że będę żałowała swojego wyboru. Z góry dzięki.
ladnemu we wszystkim ładnie a ostatnia fotaaa to już boskooooo

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
łeee, a ja teraz idę na mega nudne zajęcia które trwają aż 2 godziny i 15 min bleeee... nie piszcie za dużo! :P
haha no ciekawe kto sie dostosuje do prośby ?

to jak wy mi tu tak pochudniecie to co ja sama zostanę na tych wątkach nie róbcie mi tegooo ograniczam sie z jedzeniem < czasem tylko w chwilach zwatpienia mam napad> dzis z ciekawosci weszłam na wagę i doznałam szoku dwa miechy temu było 86 dziś 83 nic nie robiąc jak to possible ???hmm ae nei pwoeim ze sie nie ciesze <w sumie sporo ostatnio chodziłam moze i swoje wychodziłam...
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 16:42   #557
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

A widzisz ciagniemy cie za soba no
Stary 2008-10-09, 17:20   #558
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
A widzisz ciagniemy cie za soba no

Najwidoczniej to zaraźliwe, ja dzisiaj też wdziałam z łatwością spodnie,które parę miesięcy temu wdziewałam z największą trudności A w ogóle to idę, bo tekst czytam, na uczelnię, ale dla odmiany ciekawy.

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 17:50   #559
nice6irl
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, już zabieram się do czytania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 18:08   #560
ineczka7
Zadomowienie

nosi mnie
jedną ręką wstawiam pranie, drugą piszę na forum, trzecią (?) bawię się z kotem, czwartą (??) kombinuję nad magisterką...
wolę nadmiar energii od mojego zwyczajowego lenistwa i nicniechcenia, zdecydowanie
Stary 2008-10-09, 18:15   #561
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
nosi mnie
jedną ręką wstawiam pranie, drugą piszę na forum, trzecią (?) bawię się z kotem, czwartą (??) kombinuję nad magisterką...
wolę nadmiar energii od mojego zwyczajowego lenistwa i nicniechcenia, zdecydowanie

Mnie też nosi - tylko, że to mnie tylko odrywa od tekstów na zajęcia Po basenie dostałam kopa energetycznego Swoją drogą chodzę na ten sam basen co Adrijah jak przypuszczam, bo też w ramach wfu Z kim masz zajęcia Kochana?

I w ogóle co studiujesz?

Stary 2008-10-09, 18:26   #562
Marenciara
Raczkowanie

Dziewczyny potrzebuję porady co do moich włosów.Dołączam zdjęcia wcześniejszej fryzury(4 pierwsze)i obecnej(2 ostatnie);p Napiszcie jaki kolor doradzacie i jaką długość włosów.W towarzystwie,którym się obracam zdania są podzielone więc potrzebuję opinii kogoś z zewnątrz i pomyślałam o Was Nie wiem czy zapuszczać je na studniówkę czy może fajnie ściąć przed samą studniówką...Czekam na Wasze opinie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 150.jpg (49,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (73,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg r.jpg (35,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0236.jpg (77,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1134.jpg (85,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1143.jpg (105,8 KB, 25 załadowań)
Dotknij mojej dłoni - krzywej,
Poczuj moje serce - zimne,
I pokochaj mnie - nieidealną...
Marenciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 18:29   #563
Mortyshja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Mortyshja - sąsiad???
Tak... jest w moim wieku.

Cytat:
mmmm a fajny ten sasiad ????
Oj tak... miał ostatnio długie blond włoski.. ale cholera ściął bo stwierdził ze za dużo zachodu z nimi.
Ale jak mi pokazał swoje zdjęcie w dowodzie... mmmmm.... kazałam mu znowu zapuszczać I w ogóle charakterek ma świetny

A tak w ogóle to mam wielki dylemat Strasznie mi się spodobała capoeira.. byłam już na zajęciach z tego i na prawdę było fajnie... na kolejne nie dałam rady iść - okres, który nie zawsze łagodnie przeżywam.. no i jutro są kolejny trening a ja nie wiem czy mam iść... bo wtedy byłam jako jedyna nowa... i jako jedyna puszysta... wszyscy tam ekstra śmigają a ja czasami podczas biegania muszę robić sobie przerwy... ale dotrzymałam im kroku ostatnio(na drugi dzień ledwo wstałam z łóżka ale byłam szczęśliwa) i teraz nie wiem czy iść tam znowu... czy darować sobie ?! Bo trochę się dziwnie czuję... ale z drugiej strony nie chciałabym z tego zrezygnować... yhm...

PS. Lece szukać bluzki i robić zdjęcie.

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-09, 18:32   #564
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marenciara Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuję porady co do moich włosów.Dołączam zdjęcia wcześniejszej fryzury(4 pierwsze)i obecnej(2 ostatnie);p Napiszcie jaki kolor doradzacie i jaką długość włosów.W towarzystwie,którym się obracam zdania są podzielone więc potrzebuję opinii kogoś z zewnątrz i pomyślałam o Was Nie wiem czy zapuszczać je na studniówkę czy może fajnie ściąć przed samą studniówką...Czekam na Wasze opinie.

Zdecydowanie lepiej Ci we fryzurce, którą masz teraz! Na dwóch ostatnich zdjęciach bardzo mi się podobasz.

Co do koloru nie umiem Ci doradzić - kiepsko idzie mi ich dobieranie. Obecny uważam za ładny, ale jako że jest naturalny to rozumiem potrzebę zmiany! Niestety- nic nie jestem w stanie pomóc. Ewentualnie wypróbuj jakieś szamponetki, tylko pamiętaj: nie Palette, to świństwo nie schodzi A w ogóle masz bardzo ładną buzię

Stary 2008-10-09, 18:37   #565
Marenciara
Raczkowanie

Ponura ja nie widzę w mojej buzi nic szczególnie ładnego( zadary nos,małe oczka);p Ale dziękuję
Stary 2008-10-09, 18:39   #566
Mortyshja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marenciara Pokaż wiadomość

Wiesz... mam ten sam problem.. ostatnio byłam u fryzjerki i mi doradziła, że po tym ścięciu ostatnim żebym zapuściła włoski i prędzej da się coś wymyślić ciekawego na studniówkę (ja mam 30stycznia) Więc Tobie też tak radze.. przemęczysz się te kilka miesięcy ale na studniówkę będziesz wyglądała olśniewająco
PS. Ja też mam aktualnie krótkie włosy... więc wiem jaki to dylemat z włosami na studniówkę

Mortyshja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 18:44   #567
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nice- no seksownie seksowanie a co do wiersza dziękuję dla nas ważne jest żeby ktoś nas czytał...

Heroldin - jak sie udał dzień odstresowania?

Limonatka - 2 godziny to jeszcze nic kocham panie z dziekanatu, chociaż u mnie są za***iste babki

akasha - nieźle z tym lekarzem, ninijo ty nasza, masz się słuchać go bo jak pojadę do Lbn to Ci tyłek przetrzepie

MrsVargas - sklepik bombowy, niestety ja nic nie zamawiam bo masakra z moją stopą jest no masakra! 35-36 momentami 37 i rozmiaru dobrać nie mogę

Daria- skąd ja to znam? jak ja poszłam na basen 1 rok na uczelni to same tyczki, a ja wielorybek, ale jak zobaczyli, że faceci wolą ze mną trzymać bo umiem z siebie żartować to się zatkały i tak nie puszyły

Gosiu - ja już nie chudnę, teraz waga trzyma w miejscu niestety, a muszę schudnąć bo inaczej choroba będzie się rozwijać

Mortyshja - jak ci się podoba to nie rezygnuj

Marenciara - zgadzam się co do fryzurki z Ponurą, co do koloru to też nie wiem nie znam się

a ze mną już dzisiaj lepiej. dostałam propozycję pracy narazie tylko w planach, ale jest i bardzo się cieszę bo zależało mi, żeby pracować tam. Ogólnie byłam u psiapsióły i uśmiałam się jak głupia poza tym mój żołądek świruje i cukier lata coraz bardziej w dół

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-09, 18:44   #568
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

nice - ja też głosuję na jasne włosy; ale te trochę ciemniejsze {upięte do góry};
chyba, że to zasługa światła.
Dzięki za głos w sprawie , te ciemniejsze to ta słomkowa farba, którą sobie zafundowałam, ale już bardzo wyblakła...

Cytat:
No niestety siostra ma racje polowa z nas to wizazoholiczki
Np. ja Ale dzięki zajęciom, które sobie znalazłam mam mniej czasu na wizażowanie. I dobrze, bo nie można całego dnia przy kompie spędzać.

Cytat:
Nice girl jak ja ci zaraz ten piekny zadek przetrzepie...... jeszcze tak niedawno pisalas ze z ciebie taki paskud a ja glupia wierzylam, rany Julek sliczna jestes. W ciemnych wloskach wygladasz bardzo powaznie ale w tych blond... masakra ja jestem szatynka no ruda szatynka ale gdybym byla facetem to bym chyba wlasnei na takie blondynki leciala jestes sliczna jasny kolor cie rozswietyla bardzo szczegolnie zdjecie po prawej na dole na niebieskim tlem no miodzio jeszcze raz powiedz cos na siebie zlego a bbuije i focha walne
To już nic złego o sobie nie mówię i dziękuję za opinię. Dzięki wam zostanę przy blondzie Ale mi poleciałaś komplementami, aż się dowartościowałam. Miło czasem coś takiego usłyszeć, bo od rodziny to niestety same negatywy, ale na nich już się żaliłam.

Cytat:
Dzień dobry piękne słoneczko dziś
Mam dziś i jutro wolne, a co! Tak więc uiadłam sobie z herbatą i wróciłam do 12 strony wątku coby nadrobić zaległości. Mam nadzieję że niczego nie zapomniałam
Tak, pogoda była dzisiaj cudna i fajnie się pracowało na powietrzu, chociaż z rana troszkę przymroziło. No jak na październik to jest w porządku, co powoduje, że z automatu mam lepszy humor i samopoczucie.

I również dziękuję bardzo za zdanie na temat mojej czupryny i komplemencik

Cytat:
Nice6irl dołączam się do grona zwolenniczek blondu na Twojej głowie promienniej wtedy buźka wygląda
Tobie także dziękuję za głosik

Cytat:
a ja moje drogie mam ogólny zakaz robienia czegokolwiek, nueurolog kazał leżeć, ewentualnie siedzieć, żadnego dźwigania, schylania się NIC. Też sobie moment znalazłam, mieszkanie w remoncie, sterta ciuchów do prania, a lekarz drze paszczę, że mam się słuchać, jeśli chcę mieć w pełni władną nogę do końca życia :/ mówię Wam jak nie urok to przemarsz wojska...
ale jak to już mówiłam ninja nie może być miętka...

Ściskam Was laski i dzisiaj już będę na bieżąco bo kompa odpalonego zostawiam
Ja też cię ściskam i szkoda ma ciebie, ale zobaczysz, że wszystko wróci do normy niebawem. A w te cięższe dni zawsze masz nas, no i siedząc w domku masz więcej czasu na wizażowanie Więc główka do góry. Tak jest! Twardym trzeba być
Stary 2008-10-09, 18:45   #569
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Mischoko ja przy moim Mężu chyba zdziadziałam, nie odczuwam potrzeby dbania o siebie, co kiedyś było nie do pomyślenia...
I ja mam podobnie przy moim tż, już nie dbam tak o siebie jak kiedyś. Stałam się jakaś mniej kobieca i chciałabym to zmienić, ale z drugiej strony ten wygodny dres Przynajmniej nie jestem sama w gronie troszkę 'zdziadziałych'.

Cytat:
eee tam, ja jestem najgrubsza na tym basenie wszystkie panny, które chodzą to tyczki (stanie za latarnią i jej nie widać), do tego wysokie, ładne... faceci, którzy się zapisali na basen (oczywiście o wfie mówię) to też kurcze same mięśniaki itd. Ale ja lubię pływać dzisiaj jak pływałam na plecach, a było pusto, bo reszta (3 osoby) poszła do jacuzzi to z nudów sobie swój biust oglądałam i doczytałam dzisiaj, że mają tam saunę a sąsiadka to babeczka w okolicach 60tki, też przy kości, więc będzie nam raźniej może nawet będzie chciała się przyłączyć do odchudzającej grupy wsparcia zobaczymy
Fajnie, zazdroszczę. Ja też lubię pływać. Tylko te kosmiczne ceny karnetów no ale czasami wybiorę się z kumpelą, jak nas najdzie ochota. Tylko bywa to coraz rzadziej. Kompanka także niezła

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
ladnemu we wszystkim ładnie a ostatnia fotaaa to już boskooooo

to jak wy mi tu tak pochudniecie to co ja sama zostanę na tych wątkach nie róbcie mi tegooo ograniczam sie z jedzeniem < czasem tylko w chwilach zwatpienia mam napad> dzis z ciekawosci weszłam na wagę i doznałam szoku dwa miechy temu było 86 dziś 83 nic nie robiąc jak to possible ???hmm ae nei pwoeim ze sie nie ciesze <w sumie sporo ostatnio chodziłam moze i swoje wychodziłam...
Ja zostanę, bo mi się jakoś to chudnięcie odwleka i odwleka Ale to już coś jak nas dwie zostanie. I dzięki za kolejną opinię. Jak pisałam wcześniej- przyda się, bo zostaję przy blond włosach

To tyle, póki co
Stary 2008-10-09, 18:47   #570
Marenciara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość
Wiesz... mam ten sam problem.. ostatnio byłam u fryzjerki i mi doradziła, że po tym ścięciu ostatnim żebym zapuściła włoski i prędzej da się coś wymyślić ciekawego na studniówkę (ja mam 30stycznia) Więc Tobie też tak radze.. przemęczysz się te kilka miesięcy ale na studniówkę będziesz wyglądała olśniewająco
PS. Ja też mam aktualnie krótkie włosy... więc wiem jaki to dylemat z włosami na studniówkę
Hymm tyle,że jak będą już długie to boję się,że upierdzieli mi jakiegoś koka na łbie,zapłacę majątek nie spodoba mi się i w ostatniej chwili będę musiała szukać ratunku nie wiadomo gdzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości