![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Witam dziewczynki... i znowu mam zaległości... no kurczę wystarczy kilka godzin posiedzieć w szkole i tyle czytania w domu :p
Dziś miałam jakiś ciężki dzień... tęsknota za przyjaciółmi mnie dobijała dziś.. Kupiłam sobie ostatnią fajną tunikę... zrobię jutro zdjęcie i Wam pokaże ![]() W ogole w tym roku co przyjdę do szkoły to tyyyle komplementów słyszę, że szok... każdy mnie rozpieszcza tym ![]() ![]() Wiecie.. zaraz wyruszam z moim sąsiadem na spacer... :p
#512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie dziewczyny trochę mi jakoś mniej wesoło, bo już drugi dzień nie widziałam się z tż i zobaczę się chyba dopiero w sb lub ndz, bo pracuje na popołudniu, a ja właściwie na rano. Odkąd z nim jestem nie mieliśmy tylu-dniowej przerwy, co najwyżej 3 dni. Wiem, że to może głupota, inni mają prawdziwe problemy, ale po prostu tęsknię... i mi przykro, że teraz będzie tak co 2 tygodnie. A żalę się tutaj, bo z moją dobrą kumpelą też zobaczę się w weekend i nie mam się komu wygadać. Dziś jeszcze wieczorem miał dzwonić do mnie facet, który organizuje jutrzejszą akcję promocyjną i dopiero jak mu wysłałam sms to się odezwał. Myślałam, że już z tym wszystkim lipa i byłam wściekła. Ale wszystko już jest ok. Tylko, że przez ten okres czekania na telefon miałam najgorsze myśli o swojej beznadziejności i bezradności... Wtedy chciałoby się przytulić do kogoś... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
Mischoko - Jam Twoja ninja
![]() Malinka - oj tam podbródek, a wizyta.. ech znowu zwolnienie, kolejne 2 tygodnie, skierowanie na rezonans magnetyczny i całkowity zakaz dźwigania i jakiejkolwiek pracy, podejrzenie dyskopatii, lekki niedowład prawej nogi i w ogóle tak mnie nastraszyła ta neurolożka, że nie wiem co dalej... a co do tego gostka, to powiem tak: im mocniej ściskasz piasek w garści, tym bardziej on ucieka Nice6irl - współczuję, jednak to fakt, większość w służbie zdrowia pracuje chyba już tylko dla łapówek Ponura - hehehe za dużo świadków, by dokonać mordu. A co do zauroczenia wykładowcami to ech... przez 3 lata lektor angielskiego i ja... to były czasy ![]() Chilanes- to możemy sobie podać rękę, ja też na 2 tygodniowym, kolejnym zwolnieniu :/ zdrówka życzę A tak w ogóle to fakt, poleciałam o lekarza jedynie popołudniem mnie nie było a Wy naprodukowałyście tyle do czytania, ze szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Posklejałam je, żeby się zmieściły wszystkie na raz ![]() Mam nadzieję, że mi pomożecie, bo jestem strasznie niezdecydowana i boję się, że będę żałowała swojego wyboru. Z góry dzięki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
malinka_86 naprawde bardzo mi się podoba Twoje obcięcie i Tobie w nim do twarzy jest, a kolor to wydaje mi się że podkreśla Twój charakterek
![]() madzia_g mnie też już kilka razy ludziska ustępowali miejsca bo myśleli że w ciąży jestem heheh teraz się z tego śmieje, ale wtdy to myślałam że się poryczę ![]() wogóle strasznie dużo piszecie ![]() ![]() buziaki i miłej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Wtajemniczenie
|
oj plotkary wy moje ulubione
![]() ![]() ![]() Heroldin niestety jak się ma problemy ze zdrowiem to trzeba się 2 albo i 5 razy bardziej starać żeby zrzucić kilogramy niż zdrowa osoba! ale jeśli się postarasz to też uda Ci się coś zrzucić! no chyba że dobrze się czujesz w sowim ciele, co jest fajniejsze niż wieczne życie na diecie! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() obiekt westchnień... ojojoj to wykorzystaj jakoś tego doktorka ![]() adrijah aaa ale Ci zazdroszczę tego całego projektu!!!! ![]() ![]() chilanes, zdrowiej szybko! ![]() madzia_g o jacie ale miałaś akcje w busie! ![]() ![]() Mortyshja- udanego spacerku z sąsiadem ![]() nice6irl oj nie smutaj się, w końcu zobaczysz się z TŻem a pomyśl jak będzie jak się spotkacie ![]() akasha84- ty też zdrowiej ![]() ------------------------------------------------------------- dziewuszki wy moje! mam do was zadanie specjalne! moja koleżanka ma urodzinki i kupiłam jej taką pierdołę..... to miś którego sama napchałam i nawet włożyłam mu serduszko! ![]() ![]() ![]() p.s. w czasie pisania tego posta już naskrobałyście nice6irl ależ ty ładna jesteś... ślicznie CI w blondzie!!! te jasne po prawej ! BOMBA! w ciemnych wyglądasz hmmm sorry ale muszę to napisać trochę tak mniej sympatycznie :/
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Jak się spotkamy z tż to się chyba na siebie rzucimy
![]() Tak zdrowiej i chilanes również, a także wszystkie podziębione pulchniaczki ![]() Cytat:
![]() Ja bym wypełniła tak: Nazywam się: Pipeczka Jestem: Substytutem twojej najlepszej koleżanki Kasi ![]() Urodziłam się: po to by przynosić ci uśmiech Nalęże do: Ciebie np. Aniu I dziękuję za twoją opinię na temat moich włosów ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za pomysł na wypełnienie certyfikatu
![]() ![]() ![]() nie chciałabym żebyś mnie źle zrozumiała, może to kwestia minki którą zrobiłaś na zdjęciu? albo fryzury jaką wtedy uczesałaś? chociaż to zdjęcie które masz na samej górze to bardzo ładnie wyglądasz... ![]()
#519 |
Zakorzenienie
|
Malwinko - hehehe no co łapanie na ciążę jest the best
![]() ![]() akasha - to cholera ja go nie ściskałam a on i tak uciekł, dobra koniec tematu pana tego. nieźle z tymi badaniami... ![]() Malwinko- dla mnie blond w 100% jest bombowy ![]() ![]() -mała- - dziękuję nigdy nie myślałam czy podkreśla charakter ja zawsze lubiłam czerwony ![]() Faficzku- zgadzam się z wypełnieniem 2 pierwszych a np. Urodziłam się : po to byś wiedziała, że moje ciepłe serducho zawsze będzie przy tobie lub coś innego ![]() ![]()
#520 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zakorzenienie
|
Malwinko - nawet 3:0 dla blondu naprawdę jestem na tak, wyglądasz młodo i bardzo seksowanie
![]() a co do miłych rzeczy do czytania to nie dzisiejszy dzień na to, właśnie dodałam nowy wiersz do mojego wątku i miły to on nie jest... ![]()
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przejrzałam tylko twój wiersz, ale jutro obiecuje do niego zajrzeć i zagłębić się w treść, bo godzina mi nie służy. A jutro muszę wstać szybko szybciutko, bo wykombinowaliśmy z tż o 7 rano godzinę na spotkanie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za podpowiedzi, coś fajnego muszę tam napisać, na szczęście do soboty jeszcze trochę czasu zostało...
![]() dobranoc ![]()
#524 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ej.. jajka się zaliczają do nabiału? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Witam Panie ! Przepiękny ranek i słońce pięknie wschodzi. Trochę zimno - trzeba się już jednak przyzwyczajać!
malinka - jeszcze nic nie kupiłam. Dzień odstresowywania dzisiaj ! nice - ja też głosuję na jasne włosy; ale te trochę ciemniejsze {upięte do góry}; chyba, że to zasługa światła. Faficzkowa - wiesz, z tą dietą ... moje choróbsko zaatakowało już inne organy np. wątroba i muszę dopasowywać różniaste diety. Nie mogę np. jeść zupełnie ciemnego pieczywa. Staram się jak mogę. Nic to - lubię siebie i swoje krągłości. Czasami jak popatrzę na pokaz mody lub te pająki, chodzące po ulicach - natychmiast wskaźnik na mojej skali wartości idzie do góry. adrijah - podczytuję Twój kulinarny wątek; przepisy rewelacyjne. Masz może jakieś sugestie {czytaj : przepisy} w temacie : gotowanie na parze ?! W fajnym projekcie uczestniczysz - zawsze to jakaś motywacja. Ale ... bardzo proszę : niech nie ucierpi na tym Twój kulinarny wątek ! chilanes -zdrowiej szybciutko ! Jak już pisałam - grzańcem choróbsko !!!!! ![]() Pozdrawiam wszystkie Puszyste i życzę miłego i bezstresowego dnia ! |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pozdrowienia kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Mortyshja - sąsiad??? ![]()
#527 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No klade sie klade ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ohajo hai hai ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Mischoko o 5 to ja ostatnio poszłam spać
![]() ![]() ![]() ![]() ale to wyjątkowa sytuacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
to ja opowiem tutaj o Krakowie :P żeby modowego nie zaśmiecać. jest fajnie, ale jak widać mam trochę mało czasu. nawet nie tyle co zajęcia, ale ciągle coś muszę załatwiać - wczoraj np. stałam 2 godziny (!!!!) do dziekanatu :| zajęć mam mało, i ciągle coś odwołują.. na 14 mam wykład który tydzien temu się nie odbył. ciekawe czy dzisiaj będzie :|
współlokatorki mam fajne, wczoraj popiłyśmy winko hehe i był mini babski wieczór. dzięki temu, że niedawno zmieniłam swój styl na bardziej elegancki fajnie sie czuję w Krakowie, tak pasująco ![]() ![]()
#531 |
Zakorzenienie
|
No ba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#532 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() korzystaj z niego i baw się dobrze!! ![]()
![]() |
#533 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Mam dziś i jutro wolne, a co! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ineczko lekarz miał rację, jesteś piękną kobietą. P.S. ![]() ![]() Cytat:
![]() Faficzkowa wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Nice6girl ale jesteś śliczna ![]() ![]() A ja tymczasem idę się makijażować a później napaść na gdyńskie lumpki ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Zakorzenienie
|
No to milych zakupow
![]()
#535 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Ja tez tak mam nie martw sie
![]() ![]() ![]()
#537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ja Ci zazdroszczę że Twój chłop daje się wyciągnąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zakorzenienie
|
Mam to samo jak mowie chodz na zakupy to on a musze??? ale miny takierobi i tylko mnie wkurza wtedy mu dogryzam ze on mi nie potrzebny tylko jego karta kredytowa to sie zamyka i poslusznie chodzi... a ja wtedy go az tak nie drecze zakupami
![]()
#539 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze nie poszłam bo czekam na mamę. w radio leci jedna z moich ulubionych piosenek "Get down on it" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
i znowu muszę pędem czytać, żeby za Wami Kochane nadążyć
Nice6irl dołączam się do grona zwolenniczek blondu na Twojej głowie ![]() ![]() Mortyshja czekamy na fotki Limonatka to fajnie, ze fajnie się czujesz w Krakowie ![]() ![]() Mischoko ja mam gorzej bo mój ani mi kasy nie da ani chodzić nie chce ![]() MrsVargas albo żem ślepa, albo niewyspana ale chyba foteczki tych cudeniek nie widzialam :P Adrijah fajna sprawa z tym odchudzaniem a ja moje drogie mam ogólny zakaz robienia czegokolwiek, nueurolog kazał leżeć, ewentualnie siedzieć, żadnego dźwigania, schylania się NIC. Też sobie moment znalazłam, mieszkanie w remoncie, sterta ciuchów do prania, a lekarz drze paszczę, że mam się słuchać, jeśli chcę mieć w pełni władną nogę do końca życia :/ mówię Wam jak nie urok to przemarsz wojska... ale jak to już mówiłam ninja nie może być miętka... Ściskam Was laski i dzisiaj już będę na bieżąco bo kompa odpalonego zostawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.