|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
witam wieczorem
![]() ![]() A propos ślubów...to też miałam schudnąć do tego dnia, ale zycie tak czasem się układa, że ten dzień nastąpi sama nie wiem kiedy???jestem z moim mężem ( bo tak juz wszyscy mówią, to my też)już 7 lat, a jakoś na myśl o przysięganiu robi mi się nieswojo...a wy? nie macie żadnych wątpliwości???
![]() |
#542 |
Raczkowanie
|
Kochana ja nie miałam żadnych wątpliwości - choć na kilka dni przed ślubem były i to ogromne a nie wspomnę o stresie i kłótniach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
Witam
mija mi dzis pierwszy dzień - na razie z motywacja ok - a to najważniejsze na wage wejde dopiero w srode - mam nadzieje, ze wytrzymam do tego dnia ![]() nie wiem czemu - mam jakieś irracjonalene poczucie porazki (moze dlatego, ze nie czuje sie glodu i właściwiem jem to co lubię) - w srode sie okaże Pozdrawiam i silnej woli życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
Witam,
Ja też myślę coś z sobą zrobić do wakacji, ponieważ zawsze mam sie wziac za siebie i nigdy mi to nie wychodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam!!! A więc zaczynamy razem!!! Ja niestety mam trochę pod górkę, bo uwielbiam fast foody i rzeczy smażone!!! Jak u ciebie wygląda sytuacja??? Ile ważysz a ile planujesz zrzucić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Przyczajenie
|
tez uwielbiam fasty i smazonko i do tego makaron i chleb i wszystko inne
![]() wzrost -164 jest - 77 cel - 60 (niesmialo 56) |
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 |
Wtajemniczenie
|
no to ja was tez witam dziewczynki... co do slubu, ja juz nie moge sie doczekac... bez slubu nie wyobrazam sobie mieszkania z Tomkiem, po prostu tak zostalam wychowana
![]() ![]() a co do diety to jej dzis nie ma... przypominam ze co chwilke wymiotuje i mam biegunke taka ze łooooo no i zjadlam pol miseczki zupki tej co pisalam, 2 kromki chleba z maslem, musialam cos takiego zjesc suchego zeby mi sie to wszytsko zatrzymalo, no i jest lepiej... no i jeszcze mi rodzice kupili takie trojkatne malutkie krakersiki to troszke zjadlam... mam nadzieje ze przestanie mnie tez zoladek bolec ![]() ![]()
![]() |
#549 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Wtajemniczenie
|
ej, ej a mnie tego nie zyczysz? ja tez musze schudnac chociaz slub za 537dni
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#551 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez anusiaanulka Czas edycji: 2009-02-23 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze bez bolacego brzuszka, choc i tak juz jest lepiej... musialam zjesc 2 kromki chleba... ale po nim mi od razu przeszlo... takiego suchego juz troche... no ale czarnego wiec dobrze jest... pomijajac to ze oprocz odrobiny zupy to moj jedyny posilek dzis, to nie powinno zaszkodzic mojej diecie
![]()
![]() |
#553 | ||
Zadomowienie
|
xxxxx25 a jednak się przekonałaś do tej diety
![]() Cytat:
![]() ![]() Młoda dużo zdrówka życzę.. ja przechodziłam tą grypę rok temu, 2 dni wyjęte z życia, tylko spałam lub byłam w wc :/ Ja na początku mogłam jeść tylko sucharki - spróbuj, zawsze to lepsze niż nic ![]() Piszecie, że robicie 2 faze 3/3 lub 5/5.. a nie można np. cały dzień jeść białka a do jednego z posiłków jakąś sałatkę ? Chodzi mi o mieszanie.. raz białko, raz warzywa, ale w jednym dniu. Cytat:
![]()
![]() |
#554 |
Wtajemniczenie
|
asi_ula no wlasnie o to chodzi zeby nie mieszac warzyw z proteinami jednego dnia, taki jest zamysl tej diety hihihi... wiec jak Ci to tak nie pasuje to wolniej Ci pojdzie ale nmozesz robic 1/1
![]() ![]() ![]()
![]() |
#555 |
Rozeznanie
|
Ja również od wczoraj zaczęłam tą dietę.
i mam pytanie czy odrobiną mleka 0,5% do kawy ( jedna kawa z mlekiem dziennie, reszte pije czarnych) może byc? Zjadłam wczoraj ogólnie Śniadanie - serek wiejski z przyprawami W pracy - homo naturalny odtłuszczony Kolacja - biały ser chudy z wędliną na ciepło Duzo kawy, dużo wody i trzy korniszony. Dzis bedzie Śniadanie - serek wiejski z przyprawami W pracy - homo z połową puszki tuńczyka wsw Kolacja - biały ser chudy z wędliną na ciepło Duzo kawy, wody i pewnie jakis korniszonek wpadnie. Mam do zrzucenia na dzien dzisiejszy 10 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#556 | |
Zadomowienie
|
witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
![]() witam cie jako nowa proteinke
![]() |
#557 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Was Proteinki ![]() Dzis moj drugi dzien...wczoraj zupelnie bez grzeszkow, grzeaczna bylam ![]() ![]() ![]() mloda_to_glupia, na pewno nie przytyjesz od kilku kromek chleba, nie ma sie czego obawiac ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
Witamy, witamy, wytrwalosci i powodzonka zyczymy ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- [quote=Snaefridur;11119819]Życie jest o tyle piękniejsze,gdy dołączam warzywka ![]() Dokladnie;/ u mnie to samo, po zrzuceniu "kilku" kilogramow z "C" zrobilo sie marne "B" ![]() ![]()
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
czesc dziewuchy
![]() odrazu przyznaje sie do wczorajsze grzechu - duuuużej łychy malinowego sorbetu - kocham ![]() zjadłam dzis dwa plasterki sera odtłuszczonego i activie naturalną jak narazie... i kawke wypiłam FilifionkaB mleko do kawki chude - jak najbardziej, choć sama nie pijam i jedz więcej!!! i częśćiej!!! ale was tu ma ślub jako motywację na diete ![]() a to dobra motywacja... ![]() ja już po slubie ![]() pozdrawiam i miłego wtorku życze!!!
#559 |
Raczkowanie
|
Witam, jak wczoraj pisałam dziś zabieram się ochoczo do diety, Wasze sukcesy strasznie mnie zmotywowały, może w końcu pozbędę się mojego wstrętnego brzuchola
![]() ![]() A co do biustow to nawet nie chce patrzec co sie z moim stanie, mam nierewelacyjne B teraz to pozniej juz pewnie nic mi nie zostanie ![]() Gratuluje wszystkim przyszlym pannom mlodym - na pewno bedziecie super wygladac na slubie - trzymam kciuki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
wiem, ze narazie jest mało urozmaicona ta dieta, ale to początek i jestem tak zabiegana że nie mam czasu coś więcej szykować. Zresztą nie mam gdzie wcisnąc wiecej posiłów po codziennie do 18 jestem poza domem - w pracy a tam niemam warunków do szykowani jedzenia.
Po drugie, przytłam w ostatnim tygodniu 5 kg więc jestem troche zdesperowan |
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Raczkowanie
|
O super, dzięki za pomysł na zupkę
![]() ![]() Witam, chodziło mi o groch , kukurydze i fasolę Jasia szparagowa mozna ale zieloną. ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Schodzę z takiej samej wagi jak ty 10kg i jestem drugi dzień na fazie z warzywami a mój spadek wagi to 4kg. wydaje mi się że trochę za mało jesz ale wiem z innych postów że są dziewczyny które ogólnie mało jedzą i może ty do takich należysz włącz jeszcze mięsko do jadłospiu. Pamietaj nie możesz być głodna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powoli nie nadążam za wami
![]() Z kilogramami - jeden mniej i jest już 92,5 ![]() ![]() Co do kawy ja piję z mlekiem i pół łyżeczki cukru ![]() natalaplo W ogóle to mam skłonność do grzeszenia, bo nie ma dnia, żeby nawet jakiś malutki grzeszek się nie pojawił, np. dziś skubnęłam dziecku gryza rogalika maślanego - no tak pachniał, że musiałam....a wczoraj troche śledzika z sosem salsa, ale wyjadałam tylko śledzia itp. mloda_ pełna podziwu jestem z tym mieszkaniem dopiero po ślubie. tak rzadko jakoś dziś się zdarza, żeby ludzie nie mieszkali ze soba przed ślubem... ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Witamy wśród proteinek, kawę możesz spokojnie się napić ja tez chociaż raz dziennie muszę kawkę wypić i piję ją z mlekiem 0,5%. albo 0,0%. Schodzę z takiej samej wagi jak ty 10kg i jestem drugi dzień na fazie z warzywami a mój spadek wagi to 4kg. wydaje mi się że trochę za mało jesz ale wiem z innych postów że są dziewczyny które ogólnie mało jedzą i może ty do takich należysz włącz jeszcze mięsko do jadłospiu. Pamietaj nie możesz być głodna. ![]() Zgadzam się w 100%. nie głodować, pić kawkę ![]() ![]()
![]() |
#564 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gratuluje spdku kilogramów ![]() w dni warzywno - proteinowe jemy warzywa i proteiny!! dodajemy do protein warzywa zeby nadrobic brak witamin i urozmaicic diete a takze nabrac sił!!! gdzie przeczytałyscie ze jest inaczej?? ![]() ja tez mam skłonnośc do grzeszenia, i tez codziennie coś skubne... ale co to za dieta bez grzeszenia? ![]() hehe ![]() dzis tez bede przyrządzać sledzie - sobie z jajkiem w jogurcie, tżtowi po japońsku i w śmietanie... wkoncu jak sledzik to sledzik, ostatki mamy wiec pewnie i jakis drink sie zdarzy ![]()
![]() |
#565 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodziło mi tylko o to mleko bo do kolacji lubie wypić białą. Wiem, że mało jem ale i tak zdecydowanie więcej niz jadłam dwa tygodnie temu ![]() Mięsko to ta chuda wędlina 4-5 plasterków wczoraj było. Mięso jako mięso mam możliwosć zjeść tylko w weekend. Ale jutro moze jeszcze jajko uda mi się wcisnąć I wbrew pozorom nie jestem głodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzis 8 dzien... w sumie 4kg w dol... ale mam nadzieje ze po tym jak sie moje zdrowie ustabilizuje to juz bedzie ladnie szlo i spokojnie ale w dol...
![]() no i mam nadzieje ze juz nie bedzie tej glupiej grypy zoladkowej ![]()
![]() |
#567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jestem juz po obiadku - 2 jajka i 3 pulpety wołowe z sosem musztardowym ![]() ![]() U mnie też dziś drinki się szykują,a w zasadzie to chłodzą sie w lodówce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#568 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
łączymy proteiny z warzywami!!! młoda, skąd masz te ifno? ta dieta ma pozostać rozsądną... chcemy zdrowo chudnąć prawda? ![]() ![]() ![]() miłego drinkowania ![]() tez pewnie wypije dzis zdrówko proteinek ![]() a pulpeciki wołowe tez mam w zamrażalniku... moze sie skusze? jak wróce do domku na obiadek z sosem czosnkowym ![]()
![]() |
#569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze a ja zjadlam dwa jajka i serek bialy i ruszyc sie nie moge, taka najedzona jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#570 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój dzisiejszy obiadek to sałatka (pomidor , ogórek, jajko, kawałki kurczakai sos jogurtowy)+ zielona herbatka. A ja dzisiaj dziewczyny zaszeleję i kupię Colę Zero ha,ha.....Życzę miłej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.