![]() |
#541 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
Cytat:
Mam takich 2 smarkaczy małych w rodzinie nie lubię ich jak nei wiem co (to sa jedyne dzieci których nie lubię). Mają 9 i 10 lat. Chłopiec i dziewczynka. To sa takie szatany jak neiw eim co. Przyjada do nas albo do cioci i np. grzebią w lodówce. I komentują co tam jest albo mają pretensje, że czegoś w niej nie ma ![]() I to chyba jest bezstresowe wychowanie. Mam nadzieję, że ja będę dobrą matka i moje dzieci nie będą wstrętnymi bachorami. bo tak jak ja kochałam wszystkie dzieci to tych nie cierpię
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-04-14 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie, zgadzam się w 100%
![]() ![]()
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Policzyłam ile potrzebuję zaproszeń - na ta chwilę 52 szt. Policze ile noclegów i ile jest dzieci za free a ile liczonych za pół, bo do 12 r.ż. mi sie tka licza i będę miała pełny kosztorys a ne taki pi razy drzwi ![]() o własnie mi sięprzypomniało, że zapomniałam o dwóch kolegach, czyli jeszcze 4 osoby do listy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Samoa Ja to bym slowa Twojeje teściowej jednym uchem wpuszczała a drugim wypuszczała ![]() ![]() Umyłam autko, a potem ajde do dermatologa bo pojawiło mi sie jakis czas temu takie cos na nosie i kosmetyczka bała sie ruszac wiec wole wiedziec od specjalisty co to. Nigdy nie byłam u derm. i nie mam pojecia jak taka wizyta wogole wyglada ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też pewnei około tylu zaproszeń będę miała ![]() ![]() ![]()
![]() |
#549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to bede stosowac metody super niani... karne jezyki i te sprawy ![]() bedzie partnersko w rozsadnych granicach, ale dyscyplina i autorytet tez musza byc! Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Ci dziecko na nosie rośnie? ![]() ![]() Jak idziesz prywatnie, albo i nie i dermtaolog ma takie urządzonko to niech tez Ci popatrzy na pieprzyki. Podliczyłam noclegi i dla samej rodziny tz wychodzi 88 noclegów...a jeszcze pewnie mojej babci zafundujemy i naszym przyjezdnym, wyglada masakrycznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taa jasne dziecko na nosie i do tego czarne ![]() To jest własnie takie cos jakby pieprzyk i pojawiło mi sie niewiadomo skad jakies 7 miesiecy temu ![]() Mam nadzieje ze on mi tam nic nie zruszy ![]()
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
Aniołku, ja tez wolałabym ZDECYDOWANIE w biurze
![]() ![]() ![]() ![]() Co do bezstresowego wychowania - moim zdaniem PORAŻKA!! Mam przykład we własnej rodzinie z bezstresowym wychowaniem i szczerze mówią to skutek tego taki, że dzieciaki rozpuszczone, rozpieszczone, dorosłych mają w głębokim poważaniu i one w zasadzie rządzą w domu ![]() ![]() Acham, mieszkanie mam od Przedsiębiorstwa Rewaloryzacji Zabytków w Krakowie - stanowczo odradzam!! ![]()
#553 |
Wtajemniczenie
|
czesc Tancerko... widzę Cię
![]() ![]() ![]()
#554 |
Zakorzenienie
|
na weselu
![]() oczywiście bacznie obserwowałam wszystko i wszędzie i szukałam rzeczy jakie warto samemu wykorzystac a także błędy jakich należy unikac. opiszę wam wszystko na gmailu chyba bo sporo jest do omówienia i podebatowania nad tym moje panny ![]() ale zaczne już tutaj od ostrzeżenia wszystkich dziewczyn mających zamiar kupowania sukni ślubnej w obleganym salonie z sukniami.. otóż panna młoda miała suknię bodajże demetrios no i ona miała taki gorset z usztywnianymi miseczkami- już wyprofilowanymi tak że biust powinien mieć idealny rozmiar żeby w nich leżec ale niestety z braku czasu panie w salonie nie zrobiły tego co trzeba czyli nie przygotowały jej sukni ślubnej na czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: eek: ![]() ![]() resztę opiszę na gmailu jak będę miała chwilkę ![]() a w ogóle to chyba z 10 razy się wzruszyłam w ciągu ślubu i kolejne 10 w trakcie wesela więc ja nie wiem jak to będzie na moim własnym ślubie... ![]()
#555 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie ogladnelam zdecia i filmy z wesela kuzynki
![]() ![]() ![]() ![]() i musze stwierdzic, ze moja kuzynka jest jedna z nielicznych osob ktore wg mnie dobrze wygladaja w rybkach ![]() ![]() i tak patrze na ten ich pierwszy taniec... mieli taki zwyczajny przy jakiejs polskiej piosence, gdzie w polowie wszyscy im wbili na parkiet... ja jednak zdecydowanie chce tango i male show ![]() bo tak normalnie to jest tak nijak... i musze pomyslec nad jakimis fajnymi zabawami ![]() panowie tanczyli tango, a do tego odczytany list jakiegos tam zakonu kawalerow do pana mlodego... fajny ten list ![]() ![]() no ale byl juz u kuzynki, wiec bez sensu jeszcze raz to samo, szczegolnie, ze najlepszy jest w tym element zaskoczenia ![]() aaa i ona miala rozowy bukiet to u mnie bedzie inny kolor ![]() czerwony albo taki herbaciany... a moze pomaranczowy ![]() i jej swiadkowa byla w jasnej sukience ecru... z jasnymi butami i w ogole ![]() dobrze, ze kuzynka miala biala suknie to sie odznaczala troche ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny napisałam wam na gmailu część relacji z wesela więc mozecie sobie przeczytac i coś odpiszcie żeby mi się pojawiła ta wiadomość bo u mnie się nie pojawiła że została wysłana.. a moze nie doszło???
kolejna część relacji będzie jak zjem obiad ![]()
#558 |
Zakorzenienie
|
doszlo, doszlo
![]() ![]() OMG wlasnie przegladam sobie te zabawy... patrzcie na to ![]() "ogolne zabawy na parkiecie.. tanczymy w koleczku..panowie okrecaje panie, panowie klekaja panie tancza wokol panow i takie tam..a zeby bylo sprawiedliwie to w pewnym momencie wodzirej kaze ukleknac paniom (panie mysla ze teraz panowie beda tanczyc wkolo nich..), a wodzirej mowi: panowie staja naprzeciwko kleczacych pan (muzyka cichnie)..i tak wlasnie panie chcialyby podziekowac panom za taniec ..tez fajne, jak juz wszyscy rozbawieni i nagle panie klekaja przed panami" no rzeczywiscie 'fajnie'... szczegolnie jak jakis tatus tanczy z corka albo jakis chlopiec z dziewczynka ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zrobiłam ta liste gości i wyszło mi ponad 120 osób ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#562 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też bede się starała zamówić suknie wcześniej a nie na ostatnią chwilę bo jak wyjdą takie kwiatki i juz bym nie miała czasu żeby toi zmienić to bym się chyba załamała....
![]() |
#563 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Okropna sytuacja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
ciekawa jestem ile jeszcze razy usłyszymy o takich sytuacjach przed naszymi slubami
![]() ja naprawdę nie wiem co bym zrobiła jak powiedzmy za tydzień ślub a ja nie mam sukni bo ktoś niedopilnował czegoś i niewywiązał się z umowy
#565 |
Zakorzenienie
|
ja conajmniej miesiac przed slubem mam zamiar miec suknie w szafie zeby czegos takiego uniknac.
heh a co do wchodzenia do kosciola to u mnie bede sie musiala troche przegimnastykowac, bo w pewnym momenciejak sie idzie przez srodek to jest kratka... i jak sie panna mloda zapomni to obcas wpada i mozna utknac ![]() ![]() ja chyba przejde na palcach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie tylko boje tego, że będzie padac i ja trenem będę zamiatac podłoge w kościele a jak się go na sali podepnie to będzie czarny - to moja zmora ![]() A dziewczyny robicie weekendowe kursy? Bo te nieweekendowe ile maja spotkań i w jakie dni? Idę wypucować autko, bo ładna pogoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie pamietam kiedy ja ostatni raz do spowiedzi bylam ![]() mysle, ze wystarczy jak wpadniemy tam na pare slubow zobaczyc co i jak ![]() Cytat:
![]() ja bym tyle na tylku nie wysiedziala na tym 'praniu mozgu' ![]() wiec wole 4 spotkania w miesiacu ![]() ![]() akurat w Krk masz do wyboru kazdy dzien tygodnia ![]() o tu rozpiska krakowska http://wdr.diecezja.pl/index.php?page=w_Krakowie z reszta widze, ze w Niepolomicach tam gdzie bedzie wasz slub tez robia te nauki ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-14 o 15:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Wtajemniczenie
|
U nas jest przez 5 niedziel kurs, albo od poniedziałku do piątku, czyli i tak i tak jest 5 spotkań
#570 |
Zakorzenienie
|
witaj
my zrobilismy kurs chodzilismy przez 7 niedziel w wielkim poscie dzis idziemy odebrac zaswiadczenia tzn bardziej tz bo ja swoj papierek mam ![]() a wracajac z pracy weszłam zapytac ile wczesniej trzeba zamawiac dekoracje sali i ile mniej wiecej by to kosztowało, cena od 1000 zł i zamawiac rok wczesniej czyli czasu raczej nie mam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.