|
|
#541 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
Chociaż zupełnie nie w moim stylu.Cytat:
To tak jak ja Chociaż i tak zaszaleliśmy bo kamerzysta nas będzie kosztował 2600- więc wydaje mi się że sporo ( ale mogę się mylic nie znam cenników innych kamerzystów).
|
|
#542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam!
|
|
#543 |
|
Rozeznanie
|
doris888 a ja Ci stanowczo odradzam salę w masłowie na krajobrazowej. Ja tam miałam mieć wesele ale nie mogłam dogadać się z właścicielką. Pierwsza sprawa to obornik przy płocie od strony sąsiada który się prezentuje w całej okazałości druga sprawa jest taka że tam nie możesz sobie swojej dekoracji zrobić. Tam są gołe okna i nawet nie można swoich firanek przynieść i zawiesić z prostej przyczyny: booooo nie. Cena za dekorację która jest zrobiona niby jest wliczona w koszt sali natomiast jak chcesz cokolwiek zmienić to jedynie kolorystykę tej dekoracji za co dodatkowo płacisz i to nikomu innemu jak tej szanownej pani, której to synowa jest właśnie dekoratorką.
Poza tym masa much...które oznaczają się na oknach. Nawet jak umyjesz okna dzień wcześniej to i tak Ci się na nie tak załatwią że są brudne w dniu wesela. Białe ściane które niby maluje co rok wcale co rok nie sa malowane tylko zamalowywane te brudu większe... Malutka kuchnia ale to problem kucharek w sumie... z zalet to widok na góry świętokrzyskie... No i jeszcze jedna sytuacja jaką miała moja znajoma...płaci się 1000zł tzw kaucji. To w większości sal jest, ale ta właścicielka doszła do wniosku że po tym weselu rozeszły jej się krzesła i mierzyła z centymetrem nogi od nich...a wszystko przez to że miała chyba za mało strat bo na jedyne 40zł. Porażka ogólna ![]() Dlatego znaleźliśmy sobie inna salę
|
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie dzięki za opinię!
Własnie nie moge się zdecydowac pomiędzy tymi dwiema salami... ![]() ale może ktoś jeszcze kojarzy te dwie sale w Masłowie, ul. Piaskowa i Krajobrazowa. i ma porównanie
|
|
|
|
#545 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kurcze a gdzie znaleźliście sobie salę, bo mnie podoba sie jeszcze ta druga w Masłowie, na ulicy Piaskowej... ale trudno się zdecydować bez żadnej opini...a nie znam nikogo kto by był tam na weselu. Sala ładna, może troche niska . Otoczenie bardzo ładne. No ale sala na Krajobrazowej tez wydaje sie ładna a okazuje sie ze nie jest tak kolorowo ![]() W każdym razię dziękuję za wypowiedź ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Nie musi być Masłów, ale woleli byśmy salę płaconą nie od osoby bo nie za bardzo nas na to stać
|
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Zależy też na ile osób wesele
I czy chcesz od osoby Ale tam w rejonie jest ładna sala np w woli kopcowej A ta sala na piaskowej w masłowie nie jest taka zielona w środku?---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- jest ładna sala w skokach...w niestachowie też jest płacone za salę samą na forum juz dziewczyny kiedyś podawały te za które nie płaci się od osoby Wiec przejrzyj poprzednią część wątku W niwkach tez jest sala ale nie wiem czy nadal jest wynajmowana jako sama sala czy zaczęli sobie liczyć od osoby
|
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
Tak, to ta zielona w środku, właśnie mam takie mieszane uczucia co do niej
) a w zasadzie co do tego zielonego koloru w niestachowie sa juz zajete terminy, nawet na 2012 rok nie ma juz praktycznie z czego wybrac. Oglądałam tą salę w Niwkach i Powiem Ci ze strasznie mi sie podoba ale bedziemy miec wesele na 120 osób także wydaje mi się za duża. a Kojarzysz moze co to za sala i mniej wiecej gdzie w Woli Kopcowej?
|
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Co do tej ziolonej w środku to znajomi mieli wesele tam
Mi niestety nie udało się na nim być ale oglądałam płytę i powiem Ci że ładnie wyglądała A do tej sali w woli kopcowej to jest w rejonie cedzyny już Jak się od woli kopcowej jedzie po tych płytach w stronę zalewu to zaraz przed laskiem jest uliczka w lewo i tam właśnie nie wiem czy Ci jasno wytłumaczyłam ale jest oznakowana więc bez problemu można dojechać Tylko tam jest płacone od osoby...
|
|
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Ci wielkie, kojarze te rejony
![]() Chyba zostaniemy przy tej zielonej, mam nadzieje ze Pan właścicel nie bedzie mierzył krzeseł he he niocenione są możliwości ludzi ![]() Pozdrawiam, Powodzenia i miłej Nocki
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=justynao;17380448]madziastanczyk a slyszalas cos o zespole concret z jedrzejowa??=/QUOTE]
Słyszałam o zespole Concret tylko tyle ze nowa wokalistka się wydziera i ogólnie słabe mają wokale, podobno głos faceta pedalski. Jak to określiła pewna osoba zespół typowo na wiejską zabawę czyli na wesele w sam raz. Ale o gustach się nie dyskutuje... Najważniejsze to żeby Wam się podobał ten zespół! Na żywo zespołu nie słyszałam więc nie mogę się wypowiedziec...
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina Patryka podoba mi się twoja sukienka chodź na pewno nie na moją figurę.
Któraś z dziewczyn pytała się o Awangardę i o kosmetyczkę. Tam jest tylko salon fryzjerski a zatrudniają jeszcze osobę która zajmuje sie malowaniem pazurków i makijażem. Jakie ma wykształcenie ta osoba to niem czy jest kosmetyczką, czy kimś innym. Nie wiem jakiej jakości są tam makijaże, bo fryzury bardzo dobre i z czystym sercem polecam
04.09.2010 szczęśliwa Żona ![]() Profesjonalny poradnik kosmetyczny przed ślubem mojego autorstwa https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4130 Edytowane przez Lowczyni Czas edycji: 2010-02-23 o 08:15 |
|
|
|
#553 | ||
|
Zakorzenienie
|
5 w pierwszym rzędzie jest ok, ale reszta okropna.
Cytat:
Cytat:
co do zdjęć, ja znalazłam dziewczynę, która robi rewelacyjne zdjęcia, ale dopiero zaczyna, więc i cena niewielka
|
||
|
|
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedy byłam u p. Gajewskiego powiedział nam 3000 zł na 2010 rok i wtedy wydawało mi się to kolosalna suma... natomiast 4500zł to dopiero kosmos... Szkoda kasy. Zdecydowanie. Nawet na 5 kamer Takie pieniądze to już można we własne gniazdko inwestować...
|
|
|
#557 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
już nie mogę się doczekać jak wbiję pierwszą łopatę w fundamenty ![]() A najlepiej jak wspomniałam mojemu TŻ żebyśmy sobie zarezerwowali p. Gajewskiego na nasze wesele to taka była jego odpowiedź cyt: "a cycki cię nie swędzą??"
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-02-23 o 09:23 |
|
|
|
|
#558 |
|
Rozeznanie
|
Paulina Patryk sukienka bardzo ładna. Zresztą wszystkie są ładne, tylko każda z nas ma inny gust i czuje się w czymś innym dobrze. Ja swoją sukienkę kupiłam w listopadzie i szczerze mówiąc bałam się, że żadna nie sprosta moim oczekiwaniom. Sukienkę kupiłam w salonie Celia, ale trzeba uważać na szefową
Ślub 28.08.2010 |
|
|
|
#559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a reszta to już nie w moich kompetencjach faceci są od tego
|
|
|
|
|
#562 |
|
Rozeznanie
|
Co myślicie o tej wiązance? Mnie bardzo się podoba
http://www.kwiaciarniapokusa.pl/bukiety_slubne.htm# ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- To jest 11 od góry
|
|
|
|
#563 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i baaaardzo duży wkład finansowy a z tym to już gorzej :/
|
|
|
|
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
Załącznik 2892550
Próbuje załadować załącznik |
|
|
|
#565 | |
|
Rozeznanie
|
Udała się!
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się bardzo podoba ta wiązanka
![]() Ma w sobie to COŚ |
|
|
|
#567 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nam też się domek marzy, ale to już raczej w przyszłej dalekiej przyszłości Na razie mamy mieszkanko i też jest super ![]() Widzę, że Twój TŻ ma podobne powiedzonka do mojego Mój mówi: "Chyba cię sutki rwią" Cytat:
Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-23 o 09:48 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#570 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie racje z tym, zeby za duzo kasy nie wydawac na kamerzyste, ale szczerze mowiac wole miec plyte, ktora bede chciala komus pokazac niz taka, ktora wstyd bedzie mi dac znajomym
My w sumie odwiedzilismy 4 kamerzystow. Pawel Brelski calkiem spoko i taki facet z piekoszowskiej rowniez. Obaj w granicy 1500zl. Bylismy rowniez w Kamyku, ktory pokazywal mi filmy krecone u jego rodziny i masakra!!! Takiego czegos to chyba nawet za darmo bym nie chciala. A jak zobaczylam film Gajewskiego to bylam pod mega wrazeniem. Baaardzo wysoko sie ceni, ale ma talent. My mamy kamerzyste za 2000zl i mam nadzieje, ze bede chciala obejrzec plyte wiecej niz 1 raz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

Chociaż zupełnie nie w moim stylu.